hits

en sang av keinapel

En blogg jeg leser daglig, som er skrevet av Cecilia Keinapel. Hun blogger om mote for det meste, og hun har god stilsans. I bunn og grunn ligner hun ganske mye på Kate Moss i ansiktet, hva syns dere?

Cecilia har kommet ut med en sang som jeg gjerne vil dele på bloggen her. Si gjerne din mening om sangen hun har laget i kommentarfeltet. Dette skriver Cecilia til sangen på bloggen sin:

Jeg har da skrevet en sang sammen med Eivind Whitebay i studio og mener at etter alle låtene vi har laget sammen så var dette den beste :) Det er en house/pop inspirert låt og håper dere liker den :) Vi fikset autotune i verset for å få bedre fokus, men resten av sangen er plain. Enjoy!

Sangen heter: Cecilia Marilyn - Ta meg tilbake


- HVA SYNES DU?
53 kommentarer

Jeg likte den sangen veldig godt! :)

Ho var kjempe flink til og synge :)

Fin Sang :D

du har jo nesten aldri video blogger lenger jo! kan du ordne det!

Jeg synes at sangen ikke traff helt riktig i forhold til musikken, og jeg synes det ble litt mye autotune. Det burde ha vært litt dypere bass, for dette blir for "lett og blondt" etter min smak. I tillegg forstyrrer det meg at teksten er på norsk, for da får det et litt "melodi grand prix" preg med en gang, noe jeg ikke er spesielt fan av. Dette er rett og slett bare konstruktiv kritikk, så det er bare tips til forbedringer. Ellers virka dette som en søt sang.

Jeg synes hun var flink å synge, men ikke rette sangen for hun.

ho bodde jo på kvaløya for ikkje lenge sia..

jeg synes det6 er en kjempe fin sang med en utrolig fin stemme ! :) hun kommer til å komme langt med denne sangen !! :)<33333

forferdelig......

det var en kjempe bra sang:)<3

off, ikke bra....

Min mening, er at det ikke var bra. Men så er det jo ikke min type musikk heller. For dem som liker den musikk sjangeren, var det sikkert en kjempeflott sang. Hun kan jo synge, det er ikke det. Men i mine ører, hørtes dette kjedelig ut. Men det er min mening. Jeg mener ikke å være slem eller frekk, men dette er min mening.

Hilsen meg.

Digger bloggen hennes :)

nydelig sang og blogg :- )<3

synes det ble litt slitsomt å høre på, men fin sang og fin stemme. Passet bare ikke sammen..

Hei :D fin sang :D

En ting jeg lurer på som egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre er:

Hvorfor TCMN??

Kan du og Tuva ha en må gjøre vidio til? :)

Ehm hun hadde fin blogg og sånn, men å synge synes jeg ikke hun var noe flink til. Altfor barnslig stemme. UNNSKYLD MEG :)

helt grei sang, syntes den var litt for "barbie" aktig. men det er vel bare fordi jeg ikke er no fan av sånn her type sang, og det var alt for mye autotune.. :)

men det er ikke meningen å virke frekk, hadde ikke klart å gjort det bedre.. men, ja :)

Gud, hun var jo dritlik!:)

Fin sang:- ))

Likte bloggen hennes!

Kjempe bra!

Sjekk bloggen min søta!

Føler at det ble litt sånn mgp-preg over det, litt barnslig. Men hun har en veldig fin stemme! :)

hun hadde søt stemme .

men du sjekk bloggen min , der er du . <3

FAST LESER FÅR ALTID!

huff.. hun sang ikke noe fint :-p hørtes ut som om hun var tett i nesen. og hele sangen var bare forferdelig . noe en 7 åring kan synge på skolens talentkonkurranse :-p

enkelte mennesker har bare ikke sangtalent.

unnskyld meg, men fy faen så dårlig! alt skjærte seg i øra mine

ok, jeg MÅ ha svar på dettE: hvorfor har så mange av dere unge bloggere slike blad og avisutklipp hengene på rommene deres? Så det på hun du linket til over her, deg selv, samt Voe. noe spesiel grunn for det?

Ikke min musikksmak i det hele tatt..ble litt for uekte dessverre.

ffin sang, men virket litt baby aktiv, men veldig fin ! ; )) <3

jeg syns ikke dette var så bra. Sangen var kjedelig og egentlig ikke så veldig bra laget, stemmen hennes var ikke bra, men heller ikke dårlig. Men hun var utrolig pen, bloggen hennes var dritbra og jeg har allerede blitt en leser av bloggen hennes! :D

sorry, men jeg liker virkelig ikke det nye designet ditt .. det var utrolig uproffesjonelt ;)

herregud, den var helt begredelig, og utrolig barnslig. det som virkelig ødela var stemmen hennes. jesus christ.

Flatt, kjedelig og mainstream.

omg, serriøst?

barbie girl :) hun virker som en utrolig søt jente, men som noen fler her har sagt, jeg tenkte på mgp med EN gang jeg sangen begynte, likte den ikke i det hele tatt, teksten var søt og jenta er søt, men sangen og stemmen???? (N)

åå takk søta :) nå ble jeg kjempe glad! :) Til dere som kommenterer, takk for alle søte kommentarer og konstruktiv kritikk! :)) Ikke alle har lik smak, så skjønner hvis noen ikke liker dette. Dette hjalp virkelig på humøret mitt (a) :)

kult at du blir oppdaget av topplistebloggere Cecilia, haha :)

Hørte bare på i 8sek, veldig barnselig stemme, ingen særpreg.. kjedelig rett og slett.. burde ikke saste på sang karriere!

grusomt! den kjerringa prøver seg på alle og. hore

Herregud.. Det var ille !

Åh, Cecilia gikk på skolen min før! :D Søt sang, og forresten, dere som kommenterer at hun er hore, det er faktisk ikke veldig hyggelig. Dere kjenner henne ikke engang, det er bare så sinnsykt dårlig gjort!

Liker den;)

søt sang, Digge bloggen din btw. klem jenta fra stavanger;)

Skriv en ny kommentar