hits

nilens jord - beste produktet på lenge!

Nå er det tid for anmeldelsen som jeg har snakket om en stund. Sminkeproduktene er fra http://makestyleshop.no sin nye sminkeserie - Nilens Jord! Du kan finne alle Nilens Jord produkter her.

Litt fakta om Nilens Jord:
Det som er spesielt med dette merket er at det er så naturlig. Nilens Jord er et 100 % dansk sminkemerke med mineralsminke med farger og nyanser som passer perfekt for skandinavisk hud. Felles for produktene er at alt har en eksklusiv innpakning og har noe som ser ut som en egyptisk tegning i gullfarge.

Ifølge Nilens Jord's egne ord er alle produkter parfymefri, og det velger jeg og tro. Jeg har alltid fått litt nupper og kviser om jeg har brukt sminke og glemt å vaske det av, men med Nilens Jord har huden min holdt seg perfekt selv om jeg en kveld gikk og la meg uten å fjerne det.


Dette solpudderet består av 100% naturlige mineraler! Ingen parfyme eller noe annet. Utrolig bra og legger seg fint på huden. Har brukt dette hver dag når jeg var i syden, og bruker det fremdeles daglig. Du kan finne det her.


Øyenskygge - farge Dark Rose. Dette øyenskyggesettet består av farger i lilla nyanser og metalliske farger. Det går fint ann og lage smokey eyes med de to miderste fargene. Jeg elsker disse øyenskyggene. De legger seg så fint på øyelokket, og drysser ikke mye. Du kan finne øyenskyggesettet her.


Foundation og foundation kost fra Nilens jord. Disse er faktisk utrolig bra! Foundationen var jeg skeptisk til først, siden jeg aldri bruker foundation - men etter å ha prøvd den skiftet jeg totalt mening. Hvis du bruker foundation kosten i tillegg vil du få et resultat der founadtion ligger perfekt på huden, ikke for tykt og fettete. Det er en lett konsistent på selveste foundation kremen, og den legger seg kjempebra på huden. Det er heller ingen oljer i produktet! Du finner foundationen her og kosten her.Dette er absolutt en foundation og anbefale!
31 kommentarer

du har så masse bra sminke + at du er veldig pen !!!! <3

fine bilder :) og bra anbefaling

den så jo bra ut :)

Fine bilder og bra anbefaling :D

Elsker deg Therese <3<3

Nilens Jord, funny name x]

kan du lage en sminkevideo der du bruker produktene?

Digger det ;)

Du har masse bra sminke !

jeg har en blush fra nilens jord, jeg bruker den ikke siden den er knall, knall, knall rosa. men produktet er kjempe bra. jeg kjøpte den i fjord på danskebåten! :)

Nilens Jord er superbra! Har masse koster der fra pluss den foundation kosten du har. Du har rett i at det er bra. Elsker produktene siden alt er så lett.

Kan du ta og svare på alle venneforespørslene snart? :-)

Bra forklart:D

Kan du legge ut et bilde av deg der vi ser det på ansiktet ditt? Liksom, der sminken er i "fokus" hvis du forstår :-)

Ikke dumt! :) dette skal jeg se litt nærmere på!

når skal du vise t-shortene du kjøpte i tyrkia?

kristin <3 sommer

kristin <3 sommer

høres ut som noen herlige produkter som jeg gjerne vil prøve... - i fremtiden, i'm still a "child"

Virker som en kjempebra sminkeserie ! Men jeg har ett spørsmål, kan du lage sminkevideo der du bruker produktene fra Nilens jord ? så vi får se åssen de blir på ? : P Håper du kan, og at du svarer på denne kommentaren :)

Kjempe fint skrevet ! Men man kan lage "smokey eye" med alle farger :)

Dette skal jeg se nermere på : )

Du er flink til og beskrive produkter! Du har verdens beste blogg!

Klem, Mathilde

God sommer!

Som mange andre sier her, håper du kan lage en sminkevideo med disse produktene :)

Digger bloggen din ♥

Har en fondation fra Nilens jord ,den er dritbra !

Foundationen fra Nilens jord er kjempe bra! digger det merke : p

det er sikkert bra sminke, men jeg ville ikke bruk den, siden jeg har vært med Nilen og det er det mest møkkete stede jeg har vært. SÅ vi håper de ikke bruker mineraler derifra, for da er det ku møkk

Jeg kjenner en som jobber der. Familien min er dansk derfor kjenner vi en del derifra. Og når pappa var der forrige gang fikk han med en goodiebag med masse Nilens Jorb produkter hjem til meg :D Jeg har laget en produktanbfaling om en mascara defifra også :)

♥ With love Amalie -Hun som kommenterer tilbake!

Rebecca kjeldsen

Rebecca kjeldsen

jeg har en pudderkost fra nilens jord som jeg kjøpte på taxfree'n! er veldig fornøyd med den. myk, og dekker kjempe bra:-D

Skriv en ny kommentar