hits

ikke la dere lure!

Fant dette innlegget på bloggen til søte Euna Lee. Det var et ganske viktig budskap hun fikk frem, og derfor fikk jeg lov å låne innlegget og dele med dere. Selv har jeg blitt sponset av både motedronningen og modekungen, så dette er noe alle mine lesere burde være obs på! Det er svindyrt der i forhold til "orginalbutikken". Selv om det blir toll og moms på det fra dahong, så er det jo over 6 ganger dyrere. Med toll for den genseren nevnt i innlegget til 62 kroner, hadde det blitt under 100 lappen.


INNLEGGET TIL Euna Lee:

Det er en sak som jeg må ta opp her, og det er det at både motedronningen.com og modekungen.se svindler altfor mange. Jeg har visst om dette lenge, men nå ser jeg flere og flere som får seg nye klær fra disse nettsidene og det er på tide å si i fra.

Jeg er sør-koreaner, og jeg er ganske oppdatert om hjemlandet mitt. Jeg vet om en nettbutikk som er veldig populær, og som jeg selv har bestilt klær fra mange ganger. Nettsiden heter dahong. Det norske og svenske, eller europeere i det hele tatt, ikke vet om er at motedronningen og modekungen stjeler bildene derfra. Jeg har funnet identiske bilder, bare at de har kuttet av hodene på modellene. For noen måneder siden sendte jeg en mail til modekungen for moro skyld, at de hadde stjålet bildene og at det var ulovlig å bruke disse for å selge varene. De svarte ikke, og jeg sendte en gang til. Da svarte de endelig, men de sa at de ikke visste noe om dette.

Jeg ble mer mistenksom, og sendte en mail til dahong, om de visste at norske og svenske nettbutikker hadde bildene deres på sine sider. De svarte med en gang at de ikke visste det og at saken skulle bli tatt hånd om. De var også takknemlige for at vi hadde sagt i fra. Neste dag var det kommet høyreknappsblokkering på forsiden av alle klærne på dahong. Og etter en uke, annonserte modekungen at de søkte etter modeller! Er det noe muffens her, eller er det bare meg?

Og den andre tingen, er at de ikke bare stjeler bildene, men de selger klærne altfor dyre. SICK dyre. Eksempel her: identiske hettegensere HER, HER vs. HER (scroll helt ned for å se de samme bildene). Motedronningen og modekungen selger sine for 399-499 kr, men på dahong koster de 12000 won = 62(!) kroner! Er det ikke litt prisforskjell her, når de er helt like?!

Flere eksempler: her og her. Denne listen med like klær med forskjellige priser er uendelig lang skal jeg si dere.

De fleste klærne fra modekungen og motedronningen er fra dahong, i følge bildene, fordi de oftest har bilder der plaggene henger på kleshengere som henger på en skrue i veggen (de er tatt rett fra dahong, og de har beskjært tekst som pleier å stå på dem)  Og ALLE varene er sinnsykt mye dyrere enn de egentlig er. Er det ikke det feil at de skal svindle folk for så mye penger, og selvom man kan regne med toll og moms og alt styret der, ser jeg at noe er galt her. I hvertfall når de begynner å sponse bloggere, som fører til at de unge lesere begynner å handle der.

En ting jeg må legge til er at varene på dahong blir fort utsolgt, så det er grunnen for at man ikke finner varene fra modekungen og motedronningen på dahong.

Kanskje jeg tar helt feil her, angående stjeling av bilder, men prisforskjellene er det ikke noe i tvil om.

Det er så mye, mye mer jeg skulle ha sagt, men da blir det for langt... Hva synes du om dette?

186 kommentarer

Det er jo helt....sykt! :O shit, det visste jeg ikke! Fra nå av skal jeg boikotte dem :-)

Det der er ikke bra !

Det er teit av dem å gjøre. Jeg handler ikke på nett jeg..

Så utrolig latterlig. Jeg har ikke hatt lyst til å bestille fra de sidene pga. prisene dems. Ekstremt overprisa!

Jeg har aldri handlet på noen av de nettsidene der før, og herregud!

Det er jo sykt..

Hvorfor skal man gjøre sånt?

Såpass, ja! Glad jeg ikke bestiller klær på nett. Alt for mye av det er bare svindel :P

Oi shit ;o Heldigvis har jeg aldri handlet noe på de sidene ;-)

Sykt teit av motedronningen da!

shiiit! kjipt for de som har kjøpt til på motedronningen/modekungen... Det er ikke bra at dyrere sider med samme produkter som de billigere sidene blir mer populære pga. at blogger blir sponset og reklamerer for dem! :)

herregud! ;o

Jeg er helt enig at å stjele bildene ikke er akseptabelt. Når det kommer til prisene er de nok litt overpriset, men man må huske på at det koster å importere klær fra et annet land til Norge. Derfor må de sette prisen høyere for å dekke kostnadene og selvfølgelig ha fortjeneste. Ingen fortjeneste = Ingen bedrift.

Sier ikke at det ikke er dyrt, for mange av plaggene er ganske dyre. Men fordi om et plagg koster 62 i Korea kan det ikke koste 62 i Norge også.

har ikke hørt om noen av nettsidene, men det der var bare helt sykt! De burde bli rapportert..

Dette var ikke godt å høre! Men det er kjempebra at det er noen som sier ifra til andre, da! :)

Helt syykt da!! Urettferdig til de grader! Er glad jeg aldri har kjøpt noe derfra og det skal jeg aldri gjøre heller:)

62 kr. var sykt billig for en genser da, har du noen gang handlet der?

er det lang leveringstid?

hvor sendes det fra? :D

Er ikke svindel det der, det kaller man import!

det er sykt, men har hørt noen snakket på det før, da tenkte jeg ikke noe på det.. men det er jo sykt

er du sponset av de?

Oi, så sjukt! Thanks for the heads up! :D

Herregud, sykt. æ har holdt på å kjøpe en genser fra motedronningen.com, men e veldi gla for at æ ikke gjorde det likavell..

Åherregud -.- det e faktisk heeilt sjukt !!

WOW ! Det er jo helt totalt insane sykt !!!!

Herremin , er det mulig ?! :O

Går det ann at norske folk kjøper fra dahong , eller hva det hette ?? :)

Helt forferdelig stygt om dette er sant. Jeg syns at det er bra jobba av deg om du faktisk har rett i denne "saken" (y) og jeg tror på at du har rett.. jeg handler ikke fra nettet uheldighvis.. men jeg vet at det kan være svindling, uheldighvis ! lykke til !

oj, sykt! har aldri bestillt fra noen av sidene jeg, men venninna mi har bestillt litt klær fra motedronningen. Men de kom aldri, og hun mistet over 1000 kroner. Hun har prøvd både og sende mail og ringe privat til hun som eier nettbutikken, men hun svarer ikke.

Siri: Du har et poeng der, men et plagg som koster 62 kr i Korea trenger ikke koste 500 kr i Norge?

kjempebra du sa ifra, vurderte å kjøpe en genser derfra, men nå ombestemte meg, vil ikke støtte dem når de holder på sånn, hvis det er sant da : )

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick!

Anonym: Oi, det er absolutt svindel! Hun burde gå til sak mot de, for det er det samme som å stjele penger :p

Sykt hva folk kan gjøre egentlig, urettferdig og ikke minst teit og barnslig gjort ;o !

Spør du meg så burde navnene "modekungen og motedronningen" si litt om hvor seriøse de har kapasitet til å være...

ja jeg har sett det dær. er mange som kjøper klær på motedronningen osv, det er jo drit dyrt i forhold til dahong! men dahong svindler vell ikke? ;-s btw: for å bli ukens mest kommenterte eller hva jeg skal kalle det, trekker du bare ut de som har blogger eller folk uten blogger sånn som meg :: bare lurer :)

jeg skal ikke handle på nettet !

btw ; elsker bloggen din ;*

Det var bra du sa ifra om dette selv om du sikkert har blitt sponset av de før, så nå vil de sikkert ikke sponse deg lengre og du visste det sikkert, men likevell skriver du dette, bra gjort av deg! :D

SÅ BRA AT DU LA UT DETTE tHERESE!

Oi! Dette er jo helt sykt, var ikke klar over det! Kjempebra at folk gir beskjed og at du viderefører det :) Folk må virkelig bli klar over dette!

Vel, noe så jævlig teit er alt jeg kan si. Kan de for faen ikke klare seg selv eller? Sykt dårlig gjort syns jeg.. Er enig med at det er sinnsykt dyrt. Bra jeg ikke handler på nett, haha! Men ja, er jo utrolig synd i dem som faktisk lar seg lure.. Bra du som toppblogger tar dette opp, for da blir det mye mer lagt merke til enn at f.eks jeg hadde skrevet det. Goood, therese!

<3 vaaali

oi! jeg har alltid ment at nettisidene motedronningen og de ikke ser bra ut. de ser ikke profesjonelle ut i det hele tatt, i forhold til nelly.com! der ser det jo oversiktlig og bra ut, samme med hm og gina tricot. de ser også bra ut. motedronningen og de sidene der ser det jo ut som en 14åring har mekket sammen.. bra du viderefører dette!!

Herre gud! Utrolig teit gjort! At det er mulig...

er bare teit av dem -.- ja, som julie sier, bra du sier det. jeg viste det ikke :o

Elsker bloggen din! <3

SYKT! og jeg som venter på en genser fra motedronningen i posten.. :(

er glad jeg ikke har kjøpt noe derifra:) håper di blir tatt for det,å at det går ant å handle på dahong istedenfor.

så utrolig dårlig gjort! Jeg har aldri kjøpt klær fra modekungen eller motedronningen. For det første er det sykt dyrt! og navnene virker utrolig useriøse. Utrolig glad for at jeg aldri hart kjøpt av de!

- Ragnhild Erika

Bra at jeg fikk vite dette, for nå vet jeg hvor jeg burde handle!
Det at de stjeler bildene synes jeg egentlig ikke er så ekstremt ille, men det at noen av prisene er så utrolig forskjellige, selv om det er samme plagg, er helt sykt. Håper noen av de som styrer disse sidene ser det innlegget ...

Skulle kjøpe klær på modelkungen jeg, men det utgår!

Herigud!

frekt , de bildene må være stjelt!

syk pris forkjell da!

hadde tenkt å bestille kler fra motedronningen , bra jeg leser bloggendin! :¤

svend svendsens vei 5

7600 levanger

Norge

Tusen takk !

Det blir bare for teit! Tenk at en nettside som antagelig tjener mer enn nok penger, må ty til sånne ting! Hvor vanskelig er det å skaffe bilder selv liksom?! Jeg har aldri kjøpt noe der, og etter dette kommer jeg ikke til å gjøre det heller!

rikke: hvem sin addresse er det? :O

Jeg skal komformere meg til våren, og fikk nettopp på regulering.

Kan du gi noen tips til hvordan jeg kan smile fint på bildene, uten at reguleringen synes?

Hei .

Jeg elsker bloggen din å leser den hverdag og sorry at jeg ikke kommenterer. Det skal jeg bli flinkere til. Du ha så mye talet med videoer og har ca sett videoene dine 60 ganger sikkert å blir aldri lei. Du skulle vært på 1.plass spør du meg :=)

STÅ PÅ!

Oi, bra du tok dette opp

SHHIT!!

Har hatt lyst å bestilt derfrå før, men synst det var litt overpriset :S

Bra du sier ifrå, dette liker vii! :)

jeg bestilte en genser fra motedronningen før påske en gang (mars//april), og den kom først nå, for to uker siden!! både jeg og mamma sendte mange mail før jeg fikk den. en nettbutikk skal ikke være sånn!! så utrolig irriterende

Utrolig skuffende og høre dette, kommer nok ikke til og kjøpe noe der!

mange som lurer, det går ikke ann å handle fra dahong med mindre man har noen i sør-korea som kan sende det over igjen. Men de har en internasjonal side, zipia.net!:)

Veldig teit, men kjempe bra at du tar det opp :)

Dette her skulle tatt opp med tv2hjelper deg, vis man har bevis og mailer fra dem :-)

bra du seier ifrå. nåke så ufattelig feigt. men ein ting eg lurer på.. stjeler dei designa, eller bestiller dei klesplagga og selger dei?

Oi, helt sykt:O

Bra du og hun andre tar det opp :- )

SYNNE.KAASBOL@HOTMAIL.COM

SYNNE.KAASBOL@HOTMAIL.COM

OJ ! SUPERBRA AT DU SA IFRA OM DETTE THERESE :)

å! jeg er så utrolig glad for at du postet dette innlegget! :o jeg hadde faktisk tenkt til å bestille en av de genserene som var linket.....nå skal jeg IKKEE deet! :P haha! men dahong virket som en bra nettbutikk!

utrolig bra innlegg . synd at noen er sånn , som stjeler bilder og svindler folk -.-

Ditta va kjempe bra du sa nåke om, Therese !! trur månge av blogg-lesarane dine har/hadde tenkt å bestille ifrå den nettsida...

vil ikke akkurat si det er svindling. alle butikkene i norge gjør jo det samme. f.eks salg av DC gensere, men kan få kjøpt de VELDIG mye billigere om man kjøper dem i et anne land osv. men for all del, merkelig at de har akkurat de samme bildene bare , klippet av i bunnen og toppen

Shit! det er jo helt sykt da! Men det er bra du tar dette opp therese :) Jeg venter på en pakke fra motedronningen.com på 1000 kr..

Slapp av, det er helt vanlig at de kommersielle nettsidene på internett bruker samme leverandør av grafikk og reklame som de bruker i anonsene sine. Det er avhengig av hva slags avtaler de har med fotobyråene og om det dreier seg om underselskaper med tilknyttning ti hverandre.

Ikke begynn å lage storm i et vannglass, helt uten annen fakta enn det som kommer ut av en fjortenåringsmunn. jeez

vennina mi bestilte en genser der, hun ventet to måneder så kom den ikke, så sendte hun mail om når det skal komme, så svarte de ikke på 4 dager eller noe. Etter det ventet hun noen uke og de ska det skulle ta noen dager, så hun sende de mail om at hun skal anmelde nettstedet hvis hun ikke får den innen 6 dager, og da skulle de sende genseren den dagen. Om hun har fått genseren er jeg ikke sikker på :L Det er så utrolig at ingen har fått dem saksøkt enda.

Sykt ! :o Visste ikke det, det er jo sjukt med prisforskjell, bra du i alle fall informerer oss om dette :)

Hærregud så latterlig! Å æ som hadde tenkt og handle der.. Bra at jeg vet det no.! Takk til ho jenta som tipsa oss! ; )

Men en ting : E det ikke litt rart at du dele ut solkort på brun og blid til oss, mens ho Tuva driv å prøve å få alle til å slutte! hah, litt komisk : )))

sjikkelig teit ps les bloggen di kvar dag den e kjempe bra

Oi, det er jo helt sykt. Synes egentlig det er ganske utrolig hvordan nettbutikker lurer kjøpere. Vet om flere nettbutikker man bør være veldig forsiktig på, blant annet hjemmesiden til "Ugg Australia." Uggsene er forresten lagd i Kina, om man ser på merkelappen inni ("made in China") og ikke Australia. (det er de man kjøper i butikken også, da) Australske uggs FRA Australia har en annen nettside.

Det er jo helt sykt. Kommer aldri til å bestille noe derfra, og tusen takk for informasjonen! :)

Jeg venter tre gensere fra motedronningen :-( Ble ca 1600,- kr... BUH

mhm .. :3

håper det ordner seg ..

btw. utrloig søt header !^^

oi!!! det visste jeg ikke... BOIKOTT motedronningen og modekungen. fyfaen. det er jo helt vilt. tenk.... jaja, man lærer noe nytt hver dag! ;-)

Oi, SHIT. det var sjukt.. skal aldri handle der, asså.

oi, det visste jeg ikke!

oi! det visste jeg ikke. Jeg skal ihvertfall passe på hva jeg kjøper neste gang jeg skal kjøpt noe på nettet

Så fint at du sier ifra om det, bare sykt du gjør det etter at du selv har blitt sponset slik at mange har bestilt fra disse nettsidene mens du har visst dette til en enda dyrere penge.

Huff, det er merkelig at det skal være lov til dette. Et sted må jo de ekstra pengene de tjener forsvinne, og jeg tviler på at de går til veldedighet. Egentlig burde de gått tilbake til de som leverer klærne, som taper penger på at denne nettsiden selger klærne fra en langt mer kjent side enn deres.

det er jo helt sykt!

blir sinna av å lese det..

bra du fortalte om det!
97'er♥♥

ikke akseptabelt ! trodde de var seriøse sider, men dette ble jo bare dumt. jeg har selv den hettegenseren med det amerikanske flagget på og den kosta flesk ! angrer meg nå ja..

Så utrolig teit/dårlig gjort! Visste det ikke, så takk for at du formidlet det :-))

Oi!

Jeg har bestilt klær fra motedronningen èn gang, og skal aldri gjøre det igjen. Klærene ble såvidt sendt til meg, og det var svindyrt. Mamma og jeg måtte klage 3 ganger for at de skulle sende dem!

Gå inn på

www.lottepija.blogg.no

jeg visste det var NOE muffins der ;-)))

Er det du som en den venninna til Tuva som har slutta å ta sol? :)

Oi!! Nå ble jeg helt sjokkert! Skummelt altså at det går an å svindle på den måten!

Jeg kjøpte en veske fra Motedronningen.com i våres og den kom på 1000 kr med frakt. Det er hverken ekte skinn eller særlig god kvalitet. Jeg bestilte brun veske, men fikk i svart. Jeg gadd ikke surre med det, så jeg beholdte den svarte. Jeg tror motedronningen.com har hovedkvarter i Molde?
Uansett, jeg skal aldri handle der eller på den andre nettbutikken som var omtalt i innlegget her.

OOOIII ! da hadde eg aldri trudd ! da ejo heilt sjukt ..

eg ha dreve på og sett på ein lil wayne t-shorta eg ha lyst på men finne me da andra plassa so kan eg lika godt kjøpa da der ! HATA SVINDLARA ...

Det er noe å tenke over når man handler på nett ja! :)

herregud :O

Det skal jeg huske på : D

Hvilket redigeringsprogramm brukte du på videoen ? :)

Det er jo teit !! :O

Kjempe fin blogg du har ;)

Det der var bare helt teit ! litt sykt egentlig, fordi jeg satt akkurat å tenkte på å klikke meg innom motedronningen for å se etter nye klær, også går jeg innom bloggen din først å ser dette innlegget :o

Skal huske på det ! :D

sykt.. æ bestilte to hettegensera der i MAI og de e enda ikke kommet! Og det blei over tusen krona. og de har heller ikke svart på mailen! :@

oidaa, det var bare sykt teit daaa

har blogg vs blogg på bloggen min, kom å meld deg på:D

sykt! ;o

- www.maariolsvik.blogg.no , kommentere tilbake ? :))

Hvor blir det av ''liksom headerene?'' Bare lurer ;) Kul blogg<3

Herregud! Tenk hvor mange de har svindlet! Syk pris forskjell også! ;o

åj åj åj! er sykt at det er så billig på dahong, også koster den 500 på motedronningen/modekungen sick. Bra du advaren leserene dine, en fin ting og gjøre i bland :)

-utrolig bra blogg, stikker innom bloggen din hver dag og sjekker ut!

oi.. bestiller aldri klær på nett jeg!

- margit

når skal du legge ut header bilder? har sendt inn header..

Bra og si i fra :) da vet vi det og

Mariel Kristensson

Mariel Kristensson

Der hjalp du meg skikkelig! Hadde tenkt å kjøpe klær derifra! Jeg synes det er skikkelig urettferdig ovenfor bransjen som har laget og produsert klærne!

Jeg handler ikke klær på nett, men det var bra at du sa ifra! :)

Herregud så teit da, dette var nok ikke så mange klar over. Sidene burde få en klekkelig bot, det er jo ganske alvorlig.

Jeg har aldri brukt å bestilt mye klær på nett.. Dette er jo sykt! Tusentakk for advarselen! ;-)

Heeei! :D

Vet at det jeg skriver nå ikke har noe med denne saken å gjøre. Men kan du legge ut et bilde av du du gliiiiser skikkelig og er glad? Haha kanskje dumt å spørre om, men jeg tror jeg faktisk ikke har sett noen sånne bilder av deg :) Vet at du har reggis? Og at du ikke liker å smiiile med det ;D Ikke det at du aldri ser glad ut altså, hadde bare vært litt gøy..

Ja , er med Tiine over her :D Hadde vært gøy å se et sånt bilde av deg.

shit, jeg som venter på en genser fra motedronningen nå :(:(

Hmm jada prisforskjell. det vet vi jo fra før av, men det er jo umuli å bestille noe fra dahong eller ka det nu heter. om det kunne vært på engelsk hadde jeg også forstått, men på siden deres står alt på et språk som jeg tror de fleste nordmenn ikke skjønner..

Dette handler ikke om å svindle men å tjene penger. Alle klesbutikker i Norge selger klærne mye dyrere enn man kjøper dem inn for. Vi kan ha % helt ned til 75% før vi begynner å tape per plagg, det er ganske mye. Folk skal tjene penger, get over it! Det med bildene er en annen greie...

sykt!, bra at du informerer om det :)

Oj! Det visste ikke jeg! Bra du sier fra videre, jeg skal i alle fall ikke kjøpe noe fra de! Det er jo helt latterlig, håper det kommer frem i media osv, så de driter seg ut! Boikott fra min side i alle fall

be Euna Lee om å kontakte VG!

Det er sykt. bra der seie i fra <3

Tenk å synke så lavt.

Det var sykelig :o herregud at det går ann å bli så tragisk -.-

Noen her sier det ikke er svindel men import, men det blir vel litt feil med tanke på at motedronningen har brukt de samme bildene og importert varer uten å ha informert kundene sine om det. En kunde har rett til å vite hvor varen egentlig kommer fra.

Synes dette er helt utrolig av motedronningen det å sponse toppbloggerne med varer som man da kan kalle falske for at flere skal kjøpe klærne deres, som i tillegg er overpriset.

Håper at det blir gjordt noe med denne saken, det kan ikke fortsette å være slik.

Bra du legger det ut det er bra sånn at folk ikke blirlurt videre !!

hvorfor legger du aldri ut sånne morsomme tullevideoer lenger charlotte? ;D Var det jeg digga mest med bloggen! PLIS ikke bli som alle de andre!!!!! du er så kul

Jeg har selv bestilt en caps fra motedronningen, jeg bestilte den i

juli tror jeg, og fikk beskjed om at den skulle sendes etter ca. 2 uker. I aug. hadde jeg enda ikke fått den, så sendt en mail og spurte når den kom. Fikk samme svar (sendes om ca. 2 uker).

Men etter to uker kom det fortsatt ikke... Sendt ny mail i sept. fikk samme svar igjen!(og har fortsatt ikke fått den...) Så motedronningen kan henge seg selv ; )

Helt sykt det de driver med!!

Fysøren. Det der visste jeg virkelig ikke. Det med stjeling av bildene var nok ganske klart at de gjorde. Da hun sendte brev til dahong om det, og etter noen dager så ble det sånn knapp og modedkungen søkte modeller. Så, egentlig kan dahong takke Eune lee for at de fant det ut :)

Bra at dere bloggere på topplisten informere sånn som det her :)

Sinnsykt!

Sykt oppservangt av personen som fant ut dette! All ære til deg!

Kjempebra at du tok opp dette!

hvorfor rekalmerer du for modekungen her på bloggen din da Therese???

Så teit gjort! At folk gjør sånt for å selge er dårlig gjort!

Det var helt SYKT ! ;O

Dette visste jeg ikke :O Kanskje det går an å bestille klær fra "dahong" ellernoesånt da?

Faen! Jeg har jo kjøpt en veske til 399 hos modekungen, også kostet den ca. 100 kr på dahong! Arrrg, sinna!

Det der burde jo egentlig blitt tatt opp høyere steder også. Altså ikke politiet kanskje, men noe ala det. Fordi det der er jo rett og slett ulovlig ! SVINDEL. Glad jeg ikke bestiller derfra. Man ser egentlig ganske fort om de er seriøse eller ikke med tanke på designet og bildene på siden., og om saken og ting henger sammen...

Så sykt sant! Bra skrevet av den personen :)

Eg synets det er kjempe bra at dere tar opp sont på bloggene, og fint gjort av deg Therese at du spurte hun jenten om og få låne innlegget, isteden for og bare ta det. Eg er veldig lei av folk som bare "stjeler" innlegg fra andre. Beundrer deg for det : ) digger bloggen din ! :D

Isabell Hauge

Isabell Hauge

sjukt ka folk kan gjere!

hvor mye ble det i frakt fra den der andre da? :o

men når hun kommer fra sør korea, blir det ikke litt mye porto og betalte fra de klærene fra "dahong" ?

Sykt teit :s bra jeg ikke har handla derfra da, handler ikke på nettet en gang :p

Bestilte en hettegenser derfra en gang, og det tok 2 - 3 mnd før jeg fikk den!

Dumt om de svindler folk, for de har jo egentlig utrolig fine klær der..

OMG! Så teeeeit -.-

Har aldri handlet fra netter, har bare kikket litt, så bra jeg ikke har tatt turen innom den siden der da :)

Takk for at du sier i fra til alle sammen da! :D Så vet vi det vertfall :)

herregud , dette er jo galskap . hva tenker de med ?"/

Et kjempe fint innlegg. Jeg har aldri handlet fra noen av de butikkene.

Men har begynt å skikke litt på den "Dahong" butikken.

Har du noen gang bestillt noe fra der?

Vet du noe om frakt og sending, og hvor lang tid det tar derfra?

Herregud, endelig!! Jeg bestilte den USA-genseren fra motedronningen.com i februar/mars, husker ikke helt, men har enda ikke fått noen ting. SVINDLERI! Blir så utrolig irritert!!

å ikke bare det, en eg bestilte en jakke derfra, og de svarte på ikke på den første mailen men på den andre, det var bare om noe generelt. Men så etter tre måneder hadde jeg ikke fått jakken, så svarte de ikke på mailene og til slutt fikk vi ringt de, og de hadde "glemt" å sende den... fikk den til slutt men var nok bare fordi vi maste og maste..

_Kjempe teit av dem og gjøre -.-

får no svindleri! ;o

sykt, skal aldri i mitt liv kjøpe fra motekungen og motedronningen mer !:O FUCK DE

of.. liker ikke slike !!

men jeg liker bloggen din da...

elsker bloggen din, forresten sykt teit med det der ja-.-

bra at du tar det opp !

til dere som overreagerer -.- :selvfølgelig vet vi at det er prisforskjell osv, men det at de driver å stjeler bildene til dahong som har private modeller og kutter av hodet og skriver "modekungen" ? DET er faen så uakseptabelt! Dette burde blitt tatt opp ordentlig, :O FUCK MODEKUNGEN

Det er sykt bra at du sier i fra! Du har veldig mange lesere som vet det, som har sagt det videre til f.eks bloggere som kjøper mye ting derifra! Sykt teit av modekungen egentlig!

syke, SYKE greier! Har lagt merke til det selv, men var aldri helt sikker. NÅ ER JEG DET.

Jeg tror de har klærne fra både dahong go zipia.net

bra at du sier i fra så slipper dem og bli svindlet. mange topp bloggere som ikke skriver om det her men du gjør det er super bra! :D har ennå ikke fått tingene jeg bestilte jeg.. gått 5 månder ser dårlig ut ja.. skal ALDRI bestille der mer igjen! siden skulle blitt rappotert!!!! helst SYKT BARE!!!!

Jeg bestilte genser der for en ånede siden, o har enda ikke fått den. sendt tre mailer, men ikke fått svar. det er no' muffins med den sia : D

Zipia.net er ikke bare en vanlig nettbutikk men også en "wholesaler" = leverandør selv om det selvfølgelig lønner seg for en selger å importere fra kun leverandører som ikke driver med salg til privarpersoner. Altså bedrifter har lov til å importere klær fra denne siden og selge videre i egen butikk. Når det kommer til prisen så må du være klar over at det er veldig mange utgifter å ta hensyn til når man driver butikk og importerer klær internationalt som blandt annet er toll, moms, skatt, serviceavgifter, frakt, butikkutgifter i tillegg til andre løpende bedriftsutgifter. Listen er lang. Når det kommer til bildene så er det veldig vanlig at man inngår avtale med leverandøren. Altså at man får med bildene på kjøpet og får lov til å bruke de i salgssammenheng. Synes det blir helt feil å skrive dette innlegget når du ikke har gjort en grundig bakgrunnssjekk og i tillegg ikke vet noe om hvordan dette fungerer. Modekungen gjør ikke noe ulovlig. Når de har trekt ifra alle utgiftene så sitter de ikke igjen med en veldig stor fortjeneste. Men noe må de jo tjene. Det er jo hele poenget med å drive butikk. :-) Er ikke bare modekungen som gjør dette, men stortsett alle nettbutikker med mindre man designer klærne selv som f.eks h&m. Håper du skjønner litt mer av hvordan det hele henger sammen nå. :-)

Skriv en ny kommentar