hits

Big Brother is back

 

Endelig er Big Brother tilbake - realityshowet som har vært borte fra skjermen en stund nå. Den 29. august er det duket for nye skandaler hvor deltagere blir overvåket døgnet rundt i hele 100 dager. De får oppdrag de må fullføre, og til slutt er det en person som stikker av med premien. Hadde du klart 100 dager innesperret i et hus? De selv får ikke så mye som gå utenfor huset, men vi kan sitte godt plantet i stuen og følge med på alt som skjer inne i Big Brother-huset.

Du har mulighet til å melde en venn eller deg selv på en konkurranse Big Brother har gående. Du/vennen din kan vinne et 24-timers pass til Big Brother-huset. Du vil da få lov til å se og føle på hvordan det er å være en Big Brother-deltager i 24 timer. Jeg har meldt på meg selv, og TUVATenk å være der! Man får sikkert være sammen med deltagerne, sykt morsomt. For å melde deg/en venn på konkurransen må du trykke her. Lykke til!

Nå har du også muligheten til å vinne 24-timers profilering av bloggen din. Denne vil vises på forsiden av blogg.no (se bildet under). Det trekkes daglig vinnere av profilering på blogg.no samt TV2 SUMO abonnement slik at du kan følge med på alle episodene på nett, samt andre programmer.Les konkurranseinfo under bildet.Vi vil ha en ny konkurranse hver uke resten av august og det eneste du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen denne uken er:

- Lag et nytt innlegg på bloggen din med tittelen "Big Brother 2011"
- Skriv inn koden fra bildet nedenfor, i kodefeltet. (Budskap fra Big Brother vil dukke opp i innlegget ditt etter du har publisert og du er da en registrert deltaker.
- Hver dag trekkes det ut en ny vinner som vinner 24 timer på forsiden, du kan delta med maks et innlegg daglig.// reklame 
35 kommentarer

jeg har ikke sett den serien O.o

Første kommentar : D

elska dei ;D <3

verså snill og kommentere tilbake til mei :))

Digger deg therese! <3

Digger deg therese! <3

Digger deg therese! <3

Digger deg therese! <3

Digger deg therese! <3

Digger deg therese! <3

Digger deg therese! <3 du er best ! <3

Gleder meg som en gal. Har gledet meg til det skulle komme tilbake!

Har ikke sett det før, men skal se denne sesongen <3 :)

jeg registrerte meg på Mafians hevn og skjønte ingenting! Kan du vær så snill skrive litt om hva det går ut på eller noe lignende? (a) hehe...

blir bare helt nydelig!:)

http://www.damnlol.com/photoshop-fail-silly-girl-you-cant-fool-me-3654.html

Hahah, herregud, de feiler litt der

Gleder meg stort til å se den serien! :O

Hei,kan du skrive va spillet handler om ?:)))

Betina Noreng Tollefsen

Betina Noreng Tollefsen

Jeg spiller Mafiahevn nå, ser at du er pålogget :D

Therese, jeg har også hatt fregner i hele fjeset og hatet det! Helt tilfeldig i en butikk i Slovenia så moren min en plakat på en hudpleie salong, der det sto om en krem som skulle fjerne fregner. Du bruker den i en måned, da kan du ikke gå i sola (men hallooo, verdt det!!!) den bleker hele ansiktet ditt, du smører deg inn to ganger til dagen og wooops- goooone!! Det er 8 år siden jeg brukte den, og fortsatt har jeg ikke en eneste fregne. Believe it or not. Skal finne ut hva den heter, kanskje den kan finnes på ebay eller noe:-) du virker som en søt jente, og jeg vil gjerne hjelpe deg:-)

Heisann, jeg leser bloggen din hverdag.

kan du ta deg en titt innom min blogg?

Takk på forhand ! :P

Hva mente du med bigbrothervinn?

det er 18 eller høyere aldersgrense :)

faren min (Trond Syversen) var med første året(2001):D

liker bloggen din :)

hvorfor har du redigert topp lista eller noe? sophieelise er på 3. ikke tuva...

Du er ikke gammel nok, verken i alder eller psykisk.

Hei synes at bloggen din er kjempe kul! Kul stil ^^

det er jo 18års grense :p

Jeg luret på en ting,hvordan tar man printscreen og lagrer det på bilder? på macbook pro ?

Skriv en ny kommentar