hits

forbilde?

Nå har jeg tenkt å ta opp et ganske viktig tema. Nemlig forbilde.

Får veldig mange kommentarer hver dag om at jeg er et stort forbilde og slikt, og det er jo selvfølgelig noe jeg tar hensyn til. Prøver å ikke blogge for mye om ting som jeg helst vil skjerme dere for, siden jeg har en del unge lesere. Blant annet festing, solarium og sånt. Ting som kan være skadelig på lang basis. Med en gang jeg legger ut noe som kan gi feile signaler til leserene mine, får jeg kommentarer som "Du er et dårlig forbilde!! Tenk på leserne dine" og "Nå jeg ALL respekt for deg". Det syns jeg er litt rart, for ja - ALLE mennesker gjør feil i livet. Ingen er perfekt.

Og det er mange som kommenterer at jeg må ta hensyn til de yngre, og det er jo forsåvidt sant - men hvis de er så unge at  de føler en trang til å herme etter meg med alt jeg gjør så er de litt for unge til å sitte på nett spør du meg. Hadde jeg blogget om absolutt alt jeg gjør til en hver tid ville sikkert noen blitt sjokkert og jeg hadde sikkert mistet mange lesere, for en person er ALDRI slik en blir fremstilt på bloggen. På den andre siden er jeg en utrolig ærlig person som ikke legger skjul på så mye, så dere lesere vet det meste om meg. Jeg svarer ærlig på spørsmål, jeg skriver ingen løgner på bloggen og jeg inkluderer dere i det meste som skjer i hverdagen min. 

Tenk bare hvor skremmende det egentlig er å blotte ut livet sitt på den måten jeg gjør, hvor hvem som helst kan lese det og alt man gjør blir på nettet i en laaaang stund. Når du skal søke jobb kan arbeidsgiveren din enkelt søke deg opp på nett og få opp hele bloggen din, alt det dumme du har lagt ut som du ikke tenker over og alle dumme bilder du har delt med så og si hele verden. Dette burde jeg selv også begynne å tenke mye mer over.

Mange av dere stiller dere også veldig kritisk til reklame. Dette er noe jeg er veldig nøye med. Skriver jeg et reklameinnlegg for et produkt - er dette noe jeg alltid gjør dere klar over. Enten ved å skrive at jeg fikk det i posten eller at innlegget er i samarbeid med den og den nettsiden. All reklame jeg skriver inneholder 100 % ærlige meninger om produktet. Enkelte andre toppbloggere skriver nesten alltid at de har kjøpt det, og jeg ser med en gang om det er kjøpt eller om det er reklame. Jeg syns det er utrolig dårlig gjort å lyve til leserne sine på den måten, og det er faktisk ulovlig å gjøre det. Man SKAL nevne at det er reklame. Når man sier man har kjøpt et sponset produkt er det å villede leserene sine, noe som er ulovlig. 

Gamle bilder
Hva mener du, og hvordan stiller du deg til reklame innlegg?

181 kommentarer

Du er så pen Therese!

Liker deg ikke i det hele tatt xD ikke no forbilde eller noe anbelfaler jeg deg å bli!

Du er pen <3

helt enig med deg, ingen er perfekt. Og man kan ikke forvente av deg at du skal være helt perfekt heller, for som du sier - alle gjør feil, alle gjør ting de ikke er stolt over. Jeg synes du gjør en super jobb som blogger, og er et bra forbilde! :-)

Selv om jeg bare er 11 år så skjønner jeg. Du kan ikke la andre folk stå i veien for deg. Ihvertfall ikke folk som du ikke kjenner. Og du blogger jo om det du vil, det er ikke ment at du SKAL eller MÅ være et forbilde. Du er den du er Therese.

Godt sakt! :D Du er den beste bloggeren <3

blogg om det du vil, du er et forbilde greit! Men du er faen ingen mor!

først :( mariam fuck you ) THERESE ER NYDELIG OG EN FANTASTISK PERSON <3 digger bloggen <3<3

jeg synes det er bra at du er erlig og sier det du mener. jeg tror de fleste leser bloggen din bare for at du er deg selv.

Jeg digger deg. og elsker bloggen din. Du er seriøst et stort forbilde for meg. og jeg beundrer deg så sinnsykt <3..

Fint innlegg, synes du er flink jeg :) Alle gjør feil som du sier, og heller ingen er perfekte. Synes det er fint at du beskriver hverdagen din som den er, og ikke gjør det om til en helt annen virkelighet. Og alle som er på nett burde tåle å lese bloggen din, for det finnes langt verre ting ute på nettet også! :)

det jeg like best ved bloggen din er at du er så ærlig, at du ikke sjuler at du drikker, fester osv.. det blir for fake å late som man er perfekt

Jeg er helt enig med deg<3 du er såååå pen!

Man må være forsiktig med hva man legger ut på internett, men synes ikke du er den verste på det! :-)

Kjempebra skrevet! Enig i det du sier, og det jeg syntes du gjør bra, er som du sier, at du er ærlig. Synes du er flink jeg, og jeg regner med at det blir større press på deg enn f.eks meg når du poster innleggene med tanke på hvor mange lesere du har. Så jeg synes du er et forbilde for meg :)

Du var fin med krøller :)

Helt enig med deg! Jeg elsker klærene dine og du er bare sååå pen alså kan ikke beskrive men du er pen!..

Jeg er helt enig i det du sa akkurat nå! jeg mener at de små på 10-11 års alderen som skikker på bloggen og livet til en 17 år gammel jente, ikke kan gjøre akkurat det samme. og det er forskjellig på ka man får lov til å gjøre! så jeg synes det var veldig bra sagt ! : - )

Enig i alt du skriver. Det er mange som har blogg der de legger ut nakenbilder osv.. tenker de på unge lesere? Nei. Du og andre toppbloggere gjør det:)

Hei :) digger bloggen din

Fy søren du er pen Therese!<3 det jeg elsker med deg er at du er så ærlig,jeg elsker jo egentlig alt med deg!Du fortener virkeleg 1 plass på topplisten! For dei som skriver stygge kommentarer til Therese så kan dere berre spare dere! Du er eit stort forbilde for meg Therese Charlotte Margrethe Nielsen!<3

Jeg har et forbilde, du er forbilde mitt ! Jeg mener det ! :-)

Jeg sjønner deg Therese :)

Det er faktisk veldig bra at du sier sånne ting.

For man vet liksom aldri når noen lyver eller snakker sant :)

Jeg er 100% enig med deg ;)

Håper du fortsetter med dette fremover, det hadde veldig mange sikkert søttet veldig godt pris på :)

MVH Erika !

http://eriika99.blogg.no

heei jeg elske deg du e kuul du e så kuul du e snill du tenker på hverandre eg digge deg!!<3

er 11 år men bryr meg ingenting om at du fester og sånn, det er jo normalt og sånn så! : - )) elsker bloggen din!

Bra blogg <3

kommentere tilbake <3

Ja det er mange unge lesere men vis de er så unge at de ikke liksom kan vite om forskjellig sånn nå har f.eks du vært på fest så burde dem kanskje finne en annen blogg å lese som er mindreårige sine blogger på en måte. Men selvfølgelig må man jo ikke skrive absolutt alt. Jeg synes de som skriver at du er et dårlig forbilde kan heller skrive det f.eks på hotmail at du burde kanskje ikke skrive så mye sånn, så dem ikke skriver alt sånn på bloggen din fordi da blir det jo bare negativt til slutt... Du er helt klart forbildet mitt over alle på jord uansett hva som skjer eller om du gjør noe galt eller hva det skal være, alle gjør gale eller dumme ting. Men de som bare skal skrive negativt til deg burde holde seg uttafor og kanskje advare 1 eneste gang så er du stor nok til å bestemme hva du vil selv. :-) ilu deg Tcmn <3333 :-D

Du har all rett til å være deg selv. Visst noen ikke takler det, er det synd for de! :-)

Er enig! Kjempe fine bilder :-)

Jeg er helt enig med deg! :)

du er kjempe pen, oh helt enig med deg :) <3

Helt enig, du er et flott forbilde, og alle vet at det er menneskelig å gjøre feil.

Enig med deg! :)

Syns det er kjempe bra skrevet av deg, og her fullstendig enig med deg!

INGEN er perfekt, men det virker vist som store bloggere MÅ være det. Hvis ikke klikker folk...det bli jo helt feil.

Helt enig med deg ! :D

Jeg syntes du er ett STOR forbilde faktisk...

jeg skjønner at folk mener du ikke er ett så godt forbilde, men det er jo ikke det du prøver å være heller! Digger bloggen din therese :)

Ingen er perfekte, så hvorfor da lyve og fremstå som noe man egentlig ikke er ! ! <3 Men du er perfekt !! <3 Elsker bloggen din !!

Enig med deg :)

du er så herlig du !

mener at du bør lage MYE flere videoer :)

Jeg er enig ! Du kan jo ikke akkurat leve punkt og vis på leserene dine ! Du må jo få leve live ditt og bloggen er din og du bestemmer hva du skriver om !

Jeg støtter deg !! elsker bloggen

BTW du er drit pen !!

så pen du va på de 2 bildan under!:)

savne den tcmn..

Jeg digger bloggen din! liker at du er ærlig, og innrømmer at du ikke er perfekt og at du ikke lyver på bloggen din. Om noen ikke liker bloggen din er det jo synd for dem, de kan jo bare la vere å lese den. Og det er jo veldig vanskelig å blogge for de som er 10 år til de som er 25 og eldre og slikt. Og bloggen din er jo ikke beregnet for 10åringer fordi livet ditt ikke er som en 10 årings liv, du er jo mye eldre og har et mer modent liv. Så med mindre bloggen skal handle om hannah montana og selena gomez, så kan man ikke ta hensyn til de som er 10 år hele tiden. Ikee at jeg har noe imot de altså, men man lever forskjellige liv, og det er jo ditt liv vi vil lese om her, ikke noe du retter på for hensyn til de mindre.

Du er super pen !

Elsker bloggen din! :D Du er dritt pen!!! :D

fyfaen! digger deg! stå pååå!

du ER mitt forbilde!!! <3

Elida ♥

Elida ♥

Du er mitt forbilde Therese!

Kjempebra skrevet, kunne ikke vært mer enig!

jeg er også i lillestrøm i helga, kanskje du ville stukket opp å sett på jentefestivalen som er et sted her i lillestrøm og sett på litt fotball? :)

haters gonna hate - vær deg selv!

Helt enig med deg. Folk blir aldri fornøyde. Dersom du hadde skjult ting du gjør hadde folk kalt deg falsk. De som ikke klarer å ta egne valg er alt for ung til å sitte på nettet :-)

Suns du he rett eg! ingen kan ver 110% fornøyde med andre, du e som du e ije forandr deg!

- hilsen ei så e fast lesar, lese bloggen din sikkart kver 4 time elns.. :D Digger den! fortsett<3

Ps: dette e posta av Sandra Ege Klippenberg :)

utrolig bra skrevet ! og kjempe søte bilder av deg !!

Du er rett og slett nydelig! <3

Bra skrevet Therese! Stå på og vær deg selv :)

Kan du pliiiiiis lage en sminkevideo om hvordan du sminket den øyenskyggen du har på deg på de to bildene???? Den var syyykt fin :)

bra skrevet, er helt enig med deg! du er best ! :)

hvilken tannbleking bruker du? kan du lage et eget innlegg om dette? (hvor kjøper du den, er den bra, osv....)

Oi dah.. Skrev ikke Tuva akkurat om dette tema? ........

Oi dah.. Skrev ikke Tuva akkurat om dette tema? ........

Jeg mener at du kan blogge om akkuraat det or o dtv som ung,å det er du jo. Å du gjør ting som de flestee på din alder gjør.Å du er nå smart nok til å ikke legge ut ting som ikek passer seg.. Å såm du sier,er de så ung at de ikke kan tenke selv er de for ung til å sitte på nett....

Du har en fin å intressang blogg som er gøy å lese.

Ha en fin helg...

utrolig bra skrevet! du er virkelig nydelig!

Du har et godt poeng der! Leserne dine med færre lesere får jo lov til å legge ut det de vil på sin blogg, så hvorfor skal ikke du? Det er deres skyld at du ligger på topp, og om de ikke liker deg som person, så får de heller la vær og lese bloggen. Det at folk reagerer på ting du legger ut, får nesten være deres problem. Dette er din personlige blogg og ikke en blogg om en person skapt utifra lesernes meninger. Jeg tror også at det er alt for mange unge på nettet, som både legger ut og leser om ting de ikke skulle gjort. Men det er jo ikke din feil og er heller noe foreldrene burde ha ansvar for :)

Du er mitt forbilde, men som du sier ingen er perfekte :) er en fast leser og elsker bloggen din!! :)

Andy7

A - bergenser - fast leser ♥

A - bergenser - fast leser ♥

Therese, jeg tror ikke du kommer til å lese dette, men om du gjør så vil jeg bare fortelle deg en ting: du er en utrolig flott person! :) Jeg er fast leser av bloggen din, og du er virkelig et forbilde. Du er fornuftig og behandler leserne dine godt, og bruker ironi på en god måte og gir oss alle en latter iblant. Jeg skulle ønske jeg kunne møte deg og gi deg en skikkelig god, stor klem som en takk, faktisk. Det er sikkert vanskelig å tro dette, men for noen er du rett å slett en inspirasjon. :) Virkelig!

Elsker bloggen din, stå på!

Du er ikke et dårlig forbilde. Ingen er perfekte.

helt enig,men ikke slutt med sånne sminketipz,hahahaxDdigger bloggen din!=)

jeg synest du skal blogge om hva du vil. ingen burde si stygge ting. utrulig godt sagt av deg tc <3

du er en utroolig sterk person!!

hahaha du er så jævla wannabe sophieelise...=p

og du var mye finere før.

jeg er faktisk helt enig med deg akkurat der, therese! ingen mennesker er perfekte og vi alle mennesker gjør feil her i livet, det er bare helt normalt for og si det sånn. så jeg kunne ikke vært mere enig i det!

Synes man skal få gjøre det man vil, uten å få noe press på seg om at man skal være et forbilde. Kan hende jeg reagerer noen ganger (selv om jeg ikke kommenterer) på ''dumme''(??) ting du gjør, men på en annen side er det helt ok også. Er ganske enig i det du skriver :-)

Bloggen din er kjempebra og du er sykt pen!

fine Bilder!

Enig med deg i at da er man for liten til å sitte på nettet!

syntes du skal blogge om livet ditt jeg ! å hele og ikke bare halve ;)

Jeg syntes du er en bra person! Aner ikke hvor lenge jeg har flgt bloggen din. Men lenge! Du er deg selv og jeg synts du er et bra forbilde! Men de unge som leser bloggen din må jo bare slutte hvis det går ut over noe. For man skal blogge om det man vil (nesten). Så.. Du eier :D

Du kan blogge om HVA du vil, selv om du er på topplisten, solarium osv. Andre blogger blogger jo om det? da kan jo du også! . Utrolig bra skrevet! Stå på videre!! <3

Sykt kul blogg du har !! :D

Heihei :) fin blogg :) og kult design , hadde vært kjempe kos med en kommentar tilbake :D

Med en gang jeg kom inn på din blogg så digget jeg den med enn gang. Jeg ser noe sjukt opp til deg men av og til så er det litt opp og ned. Men jeg DIGGER deg og jeg synst du burde legge ut de bildene du vil. Jeg synst at du er et bra fårbilde. Jeg trur at de små kan handle litt bilder og sån. Jeg synst du er PERFEKT uansett va du gjør. Jeg har på en måte herma med bloggnavnet etter deg ;) Men vis jeg var 10 år hadde jeg tålt å høre om fyll og sån. Og jeg synst du er døds pen :) <3 Du kan godt legge en kommentar på www.smhm.blogg.no :D <3<3

Liker at du blogger om solarium, festing osv jeg da :(

Er så enig ! min mening er at du skal blogge om det du vil når du vil . For du er et forbilde for noen uansett som toppblogger eller ikke-- og du er et forbilde som den DU er , ikke hvem noen tullinger til lesere prøver å få deg til å være. Og du råder jo ikke folk til å gjøre alt du gjør - tolker folk det som det har de ingenting å gjøre på nett ! Elsker at du snakker rett fra levra , at du viser dine useriøse og seriøse sider !!! kos deg i Lillestrøm - verdens beste sted btw , håper jeg får møtt deg når du er her nede , keen på fest og nye venner ? flott ! :D

Bra sakt ! du har en bra blogg, å jeg liker at folk er ærlig..

Det er alltid noen som kommer til å hakke på deg for de minste ting. Si at du er et dårlig forbilde, og det er deres problem! Fordi du tar hensyn til så mange ting, men som du sier ingen er perfekte, og det kan en ikke gjøre noe med. Du må jo få leve livet ditt litt o. Synes det er kjempebra at du er ærlig, ikke så mange som egentlig er det. Synes du er et godt forbilde for folk, og at du er ærlig! ;) bare vær deg selv synes jeg

Til dere som bare kommenterer drit: slutt å les bloggen da!!

Digger deg og bloggen din! :)

Jeg må innrømme at jeg har hatt deg som forbilde i 3år!!!

Men sånn reklame greier skjønner jeg at er teit når de lyver for leserne sine!

STÅ PÅ VIDERE!!! <33

Elsker bloggen din! den er sååå fin, og rosa!

Fint at du også tar opp sånne temaer i tillegg til andre ting!

Elsker det! <3 <3

Jeg er helt enig med deg Therese.

du har en utrolig fin blogg!

du er skikkelig pen, med krøller og uten krøller:)

Du er et av min forbilder, men jeg hermer ikke. At du gjør det du vil syntes jeg er helt rett, og det med reklame har du nok også rett i, vertfall inne i mitt lille hode :)

Lol! har du bare tenkt til å si til de Mindre leserne at de skal stikke av bare fordi du vil legge ut nakenbilder av deg da elr? lol for en taper asz!

DU må seriøst ta hensyn til at du er på TOpplista! Det er mange yngre som som er på blogg, det er ikke noe forbud på at yngre ikke kan være på BLogg elr hva? Jævla hore ass! får den stygge SPinkle kroppen vekk fra skjermen! that't it!

Kjempe bra skrevet, du er mitt store forbilde ♥ :-)

nok en gang blogger du om akk det samme som sophie elise :)

Skjønenr deg helt fullt!

http://sansun.blogg.no/1315081170_noe_dere_vil_vi_skal_.html

KAN DU PLIS HA NOEN FLERE ''HOW TO''? :D:D

hei jeg har laget header til deg ville vært glad hvis du kunne se sen på min blogg

ER DET NOEN SOM VET HVA OVERSKRIFT TYPEN HETER? I SÅFALL SEND MELDING HVA DET ER :)

hahah... blogg slik du vil og om det du gjør, det er jo derfor du blogger :-) screw de små ;-)

Unnskyld at jeg spør men har du astma, det står det på tuva sin blogg ?

du trenger ikke og svare, men jeg bare lurer:-D

Helt enig med deg therese !

Du er utrolig pen :)

HAHAAHH!!!!!! I natt hadde jeg tidenes sykeste drøm om deg!!!!!!! Jeg tror det må ha vært fordi du skrev at du skulle til Oslo på ubestemt til eller noe! MEEEN jeg drømte at du skulle komme inn som joker i BIG BROTHER!!!!! HAHAHAHA... og du lagde så utrolig bra tv!!!!!!!!!!!!! Men alle trodde du var sånn 12 år ( du ser ikke ut som du er tolv, altså), så det ble skikkelig stor diskusjon - du måtte vise leg til andre deltagere og sånn! Men du var gammel nok! OG SÅ VANT DU SØREN MEG!!!!!!! hoho

En blogg er laget for å vise hvem DU er, ikke en du later som du er. Min mening er at du skal få skrive om akkurat hva du har lyst til. Vi leser bloggen til Therese, den morsomme jenta som liker å ta solarium og feste. Derfor er det nettopp det vi vil lese! Hvertfall for min del. Stå på, Therese, og drit i sånne forbildekommentarer!

Du e bare såå skjønne<333

Helt enig med deg

Det er din blogg og du kan skrive hva du vil på den, du er jo ikke noe bedre forbilde hvis du må lyve på bloggen. Selvfølgelig må du jo passe litt på hva du legger ut, men hvis man har en trang til og gjøre akkurat det samme som deg så er man ikke gammel nok til og sitte på nett. Og det med reklame så er jeg enig i at man ikke kan reklamere for noe du ikke anbefaler, men ellers syns jeg det er helt greit og reklamere :)

Kjempe fin blogg og du selv er bare helt nydelig!

=)

sykt bra du har vært å blogge nå! keep up the good work, digger deg, Therese <3

Helt enig, digger deg ! <3

Jeg er så SYKT for at du skal farge håret ditt brunt igjen, synes egentlig ikke du passer blondt så godt, men du var nydelig med brunt :)

øverste bildet der er sykt fint :)

de bildene var sykt fine og jeg syntes at du er et god forbilde så hvis noen mener noe annent trenger de ikke og si det

Så søte bilder av deg, elsker det hårbåndet!

ååå du er så ekkel!! fregnetryne ! sophie elise eg myyye bedre enn deg , ta blåveisen din å gå ett annet sted ;)

Jeg er med, siri anette strøm (siri strøm)

du er fin når du smiler du :)

Nå har jeg fått mye mer respekt for deg, Therese :)

Jeg elsker bloggen din! Når jeg leser den kommer jeg alltid i godt humør :)

du blogger veldig bra :-D

Veldig fine bilder<3

Ta en titt er dere snille :) En blogg om filmer :)

Jeg syntes du har helt rett, du er herlig!:)

det er bedre å være ekte, enn perfekt! <3 du blogger bra, og framstiller deg som ett ekte forbilde for de yngre som velger selv å lese bloggen din!

Jeg syntes at det er veldig viktig å være ærlig med reklameinnlegg. Det er som du skriver over, gi sin 100% ærlige mening.

Veldig bra innlegg du har skrevet.

Hei Jeg er en ung leser jeg er en jente på 10 år .. du er mitt forbilde !! :D jeg har også en blogg den heter emiliebjorneset , jeg håper du leser den .. håper du kan legge ut tips hvordan jeg kan sminke meg når eg er 10 år :) .. jeg bare bruker brunkrem og maskara og lipgloss nå :) jeg har pudder og sånn og da men jeg orker ikkje og bruke det nå .. :)

Er helt enig men jeg lurer på hvorfor du skal bo i Lillestrøm?

er ikke de deg?? http://www.damnlol.com/photoshop-fail-silly-girl-you-cant-fool-me-3654.html

burde ikke du ha regulering?

På tide at du lagde ett innlegg om det..

MEN! VOE IS BAACK!! :D

du er mitt forbilde <3 jeg har til og med laget et dikt til deg ;) det ligger på bloggen min :)

ta en kikk ? NB: du er kjempe vakker <3

http://maikensee.blogg.no/1314994075_forbilde__tcmn.html#comment

http://www.gratismakeup.no/?r=62982

Gratis gavekort fra h&m og nelly.com<3

åssent redigeringsprogram bruker du egentlig til film og bilde? O:)

ps: pen du er

elsker deg <3

har skrevet et dikt til deg på bloggen ;)

http://maikensee.blogg.no/1314994075_forbilde__tcmn.html#comment

nei du er IKKe mitt fårbilde

Du har kjempe fin blogg og kjeme fine bilder. :)

Fin <3

Kan du filme rommet ditt ein gong

? :-D

Hei! Jeg digget krøllene dine! :) Hva krølltang bruker du? :-) Klem -.-

Digger bloggen din, og leser den hver eneste dag, men jeg lurte på om du kunne lage en videoblogg om hvordan du renser kostene dine?

Dæven du e peen :)

Digger bloggen din!

Du er så snill og ærlig og ikke minst pen<3

Digger deg<3

Du har så fint hår! Klarer ikke krølle mitt ._.

Du kler krøller! Kan du gå sånd oftere?

du e kjempefin med krølla!! veit du forresten om ei lita brunetta i tromsø som e FETTE lik dæ?? hadde det ikke vært førr at æ kom på at du e blond hadde æ gådd bort å hilst, såg ho nu for et par uke sia :-)

Ååå du er så fin med krøller :D

Ja alle gjør feil, men noen feil er større enn andre

Helt enig med deg, ingen er perfekte. Og dersom du hadde fremstått som en perfekt jente på bloggen, hadde det så å si ikke vært like kjekt å lese. Stå på! :)

Synes du skal få blogge om hva du vil, de som gjør det samme som deg bare for at de liker deg å vil være som deg er ikke gammel nok for å være på nettet. Får du låv til det du gjør, skal du kunne blogge om det. Du får jo låv av foreldrene dine.

Bra skrevet! Forresten, du var veldig fin på bildene :)

Kul blogg <3 Hadde vært kos med en kommentar tilbake <3

heei, kan du pliis lage et kort inlegg om veninna mi sval som vant mgpjr i går? hun var drit flink , sykt stolt over henne !!!

Pen du er, elsker hoggtennene dine også.. ;o

Liker når du forteller dine meninger. Godt sakt alt som står ;D

synes det står STOR respekt av din ærlighet Therese!!! :-)

Enig i det du sier, og forstår deg godt. MEN, du må fortsatt være enda mer forsiktig med hvordan du vil vise hvem du er gjennom bloggen. det finnes viktigere ting i livet enn sminke, klær, fest og drikke. du skriver kjempebra og virker som en bra jente. men hva med å variere litt ? skrive litt mer om deg som person, ikke bare hva du gjør hver dag og hva slags sminke du bruker. lag noen morsomme videoer, skriv om fremtidsplanene dine, hva som helst :) bare tenk litt på at mange unge jenter leser bloggen din, fint å se at du gjør noe annet enn å drikke og tryne og få blåveis ogsånt. også ikke nødvendig å snuse eller ha med snusboksen på bilder, det er ikke løgn selv om du ikke ''briefer'' med det. går an å være ærlig, men samtidig forsiktig. mitt tips til deg: fortsett å være den du er, men vær ENDA mer forsiktig :)

ENIG! ingen er perfekte ;)

Så fine krøller <3

Mariam, hvorfor kommenterer du hvis du ikke liker henne?

Jeg digger bloggen din therese !

Selvomjeg bare er 12 år så kjønner jeg også hva du mener ! Jeg syntes at du er en fantastisk person :) Har alltid ssyntes at du har vært en pen og positiv person når du har blogget på denne fantastiske bloggen du er utroolig flink Therese♥♥♥

Jeg har alltid likt deg som en kjempeflink blogger . Jeg har selv fått stygge komentarer på min egen blogg ... men når de skriver så dumme og idiotiske ting på bloggen din er det bare fordi de er sjalue på deg ! digger bloggen din og det kommer jeg alltid kommer til å gjøre !!! ♥♥♥♥♥

Hadde også vært koselig med en komentar tilbake ! Du trenger ikke men syntes bare det hadde vært utrolig kost !!! ♥

kan du svare på dette spørsmålet? får høre du er arrestert osv? hva mener folk med det?

Elsker bloggen di!:)

helt rett! du er hvertfall ærlig, er ikke lett å være toppblogger. folk slenger dritt uansett. Er du åpen og ærlig, sier at du drikker, fester snuser osv er det galt. om du sier du ikke gjør det og at det viser seg at du gjør det, så er det også galt? hva faen er det som er bra nok? hallo, folk må slutte å kommentere usaklige kommentarer om alt og ingenting, la jenta få styre bloggen som hun selv vil. det er en grunn til at nettopp hun er øverst! enig, noe kan man holde for seg selv, men det gjør du helt sikkert også! om leserne er så unge, så bør de ikke lese blogger, for det finnes grenser for hvor ung man skal være for å surfe vilt på nettet. stå på therese!

Syns dette var et veldig modent innlegg av deg Therese! Jeg liker deg bedre og bedre:)

Lene mari pedersen

det bildet med pannebåndet var skikkelig søtt!!! du er mye penere når du ser litt naturlig ut;)

Der lignet du på Lena Alexandra ! :p

Hvordan krølltang har du brukt for å få til krøllene dine? :D Og hvor kan man få kjøpt den??

Marie Fotland

Marie Fotland

liker bloggen din veldig godt, og du er eg god skriver. + at du er veldig pen :D

du er såååååå pen <3 hvorfor kan ikke jeg være like pen :'(

Det nederste bildet av deg, var KJEMPE fint!!

Vil du ha kunnet legget ut en video av åssen du sminker deg :D Du er veldig flink ! :D

her er du ganske lik en jente fra finnsnes så heter marte s. mathiassen @ face

Skriv en ny kommentar