hits

10 år siden

Nå er det hele 10 år siden terrorangrepet mot USA. Al Qaida kapret fire sivilie fly, hvor to av de ble styrtet inn i Twin Towers med få minutters mellomrom, et ble styrtet inn i Pentagon i Washington DC og det fjerde flyet gikk i bakken i Pennsylvania.

Det første flyet ble styrtet inn (790 km/t ca) i tvillingtårnene havnet mellom 94. og 98. etasje på det nordligste tårnet. Flydrivstoffet ble antent og satte i gang en intens brann. Neste fly styrtet inn (980 km/t ca) i det sørlige tvillingtårnet mellom 78. og 84. etasje og startet også en intens brann. Det sørlige tårnet kollapset ca 55 minutter etter at det ble truffet. Hele området rundt ble dekket av en enorm gråhvit sky av pulverisert gips og betong. Det nordlige tårnet raste sammen ca 1 time og 42 minutter etter det ble truffet.

Utrolig mange personer mistet livet. 2602 i tårnene og på bakken rundt, 125 i Pentagon, 246 ombord på flyene. 24 personer er fortsatt meldt savnet. I tillegg de 19 kaprerne som også døde. Blant de døde var det 343 brannkonstabler, 23 politimenn og 37 som var ansatt ved New Yorks havnevesen. Rundt 2900 uskyldige mennesker mistet livet i dette terrorangrepet.

Når vi så hvor pårørt hele Norge ble av Utøya og Oslo-bombingen hvor vi mistet mange uskyldige mennesker, så kan vi tenke oss hvor pårørt USA ble av disse handlingene. Ikke bare døde nesten 3000 mennesker, men alle pårørende som ble igjen og alle skadde som enda preges av terrorangrepet. Det er utrolig tist å tenke på, og jeg føler med alle og en hver.

Nå er det 10 år siden og dette må være en tung dag for mange i USA, sikkert i Norge og mange andre land også. Dette terrorangrepet har preget hele verden, det er pårørende i alle mulige land. Jeg har tenkt mye på dette i dag, og sender mange varme tanker til alle.

HVIL I FRED TIL ALLE LIV SOM GIKK TAPT!

ei jente som mistet faren sin i terrorangrepet, utrolig trist å høre på. begynner å gråte!

227 kommentarer

helt grusomt! :O

xoxo stygga!!!

xoxo stygga!!!

:(

hvil i fred <3 flott innlegg therese :)

Flott inlegg. helt forferdelig hendelse

Enig, Bra skrevet!

Helt forferdelig, hvil i fred alle sammen! :)

det er veldig trist å høre :(

en helt forferdelig hendelse, kondolerer til alle som ble berørt av dette.

helt grusomt!

Sett det her:?

http://www.artige.no/bilde/11803

Grusomt...Utrolig bra skrevet !

så bra at du skriver om dette! bra skrevet.

kilder? viktig å ta med ....

Skikkelig fint skrevet <3

Jeg kondolerer til alle som er blitt etterlatt.

Hvil i fred <3

off av meg, det er trist ! :(

Men som en person sa. Hvis en man kan vise så mye hat tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise til sammen.

har også blogget om dette, helt ubeskrivelig :(

Det er helt forferdelig, hvil i fred :-(

Helt forferdelig,hvil i fred!♥

Hvem faen bryr seg? Jaha, visste dere at 17 000 barn dør av sult hver eneste dag?

off..det er helt sykt å tenke på.

Bra innlegg, Therese!:)

Off, helt forferdelig :(

Utrolig fint og dedikert innlegg, Therese. Hvil i fred, alle de omkomne <3

hvordan kan noen skrive "hvem faen bryr seg?"???????????

dette er noe av det verste som har skjedd i verden siden andre verdenskrig. Blir helt målløs når jeg leste den kommentaren din.

Utrolig bra skevet Therese.

Dette er en sang alle bør høre på idag, synes jeg.

Begynner å gråte når jeg hører den <3

http://www.youtube.com/watch?v=TSvwgqwdYYU - "i miss you daddy" en liten jente forteller om hvordan hun har det etter at faren døde i 9/11.

r.i.p alle som døde og alle pårørende<3

Pårørt er ikke et ord... bare for å opplyse om det.

fint at du blogge om det! fint bilde også<3

Selv om 1700 barn dør av sult hver dag, er det pga. miljøet rundt. Man prøver hele tiden å redde dem som lever i fattigdom.. men når noen personer VELGER å drepe 3000 mennesker, blir det noe helt annet. Det raser ned alt det man har bygd opp å skaper usikkerhet. At du kan skrive noe sånt, det er sykt! Utrolig bra skrevet therese, bra du bryr deg!

Bra skrevet! :) Helt enig, husker fortsatt hva jeg gjorde når det skjedde.

bra skrevet :)

r.i.p <'3

stinejohansen !

stinejohansen !

utrolig bra skrevet!

http://www.youtube.com/watch?v=hCP6bko_4nI&feature=related

Link til den originale videoen, med film til sangen og jenta som snakker..

Sykt trist å tenke på ! :(

(www.chicasz.blogg.no)

akuratt den tiden klemte jeg 2 av fingrene mine i en traktordør. Rip til de døde<3

Du er så omsorgsfull og godhjertet, therese.

Åshild sveinsen

Åshild sveinsen

Kjente jeg fikk tårer i øynene. Bra skrevet!

helt forferdelig! :(( rip...

Utrolig vakkert, og bra skrevet. Du er flink, og det er bra at man viser medfølelse. Vi er alle i verden en hel familie, med mennesker. og når noen dør, preger det hele familien. uff. Det er grusomt.

Trist. Begynte seriøst og gråte når jeg hørte den sangen.. Hvil i fred. Tenk på alle som mistet sine kjære. Og ikke minst de som døde! .. Bra skrevet Therese.

helt utrulig trist:(

den sanger er så trist.. :/ <3 elsker den sangen men begynner å gråte jeg og

utruleg trist sang ! begynte å grine eg også når eg hørte den ...

du må se denne! http://www.youtube.com/watch?v=1rGqSWlTTtk&feature=related

Jeg fikk en utrloig stor klump i halsen når jeg hørte den.. og når jeg fikk så vondt av å bare høre på jenta, kan jeg rett og slett ikke forstå hvor vondt hun har det .. :(

Hvem er det som kan si "hvem faen bryr seg?" ??? det er helt hjerteløst. Har ikke ord, hadde vell ikke sagt det hvis en av dine hadde blitt drept?

Bra skrevet. :)

Ååå herregud, i flere år har jeg hatt den sangen på mobilen, og har syntest at den har vært nydlig liksom den hun lagde rett etterpå når hun var liten. Og jeg har aldri vist hva den egentlig handlet om, men jeg har faktisk aldri grene så mye av en ting på youtube eller noe jeg har sett på film av den du la ut ! Det er så sykt trist ! :(

http://www.youtube.com/watch?v=65wo2vgP8t0

Enda en sang fra ei som mistet faren sin den dagen..

Heii :) elsker deg og bloggen din, men jeg lurte på om du kunne skrive et innleg om helleblog.blogg.no? det ville vært utolig fint om du kunne! Bloggen er om en vennine av meg som har kreft, og trenger hjelp. Hun trenger så mangen lesere som mulig! Vær så snill, det ville hjulpet henne mye.. Takk på forhånd.

hvorfor hermer du etter Fannyba på overskriften?:L greier du ikke finne på ditt eget?

naaaw har du vært på wikipedia og funnet informasjon nå? thats so cute

stakkars jente!

åhh,herregud, er så grusomt!!

bra innlegg therese:)

Herregud jeg ble helt våt når jeg hørte på den videoen. Fordi jeg og har mustet faren min, det 9 år siden...

I miss you daddy !! <3

syykt trist sang ! begynte å gråte som faen ! :(

HJERTE SPREKER! Det er så forfedelig, har lyst til å hyle og skrike. Men en positiv ting er at u.s.a kom sammen i sorgen, som som Norge gjorde 22.juli 2011, Sant?

hei! faren min ble revet bort fra meg 11-9-01.

han var på ferie sammen med den nye konen hans. Jeg skulle egentlig være med , men ombesemte meg i siste liten. De skulle se på tårnene. De var et uskyldig ektpar som fikk livet sitt frastålt av terrorister. Jeg gråter hver dag. Jeg kjenner meg igjenn i det denne jenta sier. I begynnelsen ville jeg bare dø jeg også. Men nå er jeg 22 år, og jeg skjønner ikke at det har gått ti år. Jeg husker dagen som om den var igår. Jeg kom hjem fraet besøk hos en venninne. Jeg åpnet døra og ropte. Alt jeg fikk til svar var et hulk. Jh sprang inn i stuen, hvor moren min satt på gulvet med telefonen i hånda og gråt. Hun gråt på en måte jeg aldri har dett noen gråte på. Jeg spurte ha det var men fikk ikke noe svar . Bare hulk. Jeg hørte noen lyder fra badet. Jeg gikk for og skjekke . Der sto armor foran speilet og gråt på samme måte som mamma. Ikke hun svarte meg heller. Jeg ble sint og nyskjerrig og jeg ropte. Jeg ropte mens tårene rant. Hva er det som skjer ropte jeg. Mamma kom inn på badet.Vi må snakke. ... Vi satte oss i stua. Kan noen si meg hva som skjer !?. Det har vært en kjempestor og forferdelig ulykken vennen min sa hun. Det er noen veldig slemme folk som har styrtet noen fly inn i tvillingtårnene. Men..Men er det ikke der pappa er? sa jeg.

JEg begynte og hulke . jeg gråt og gråt og klarte ikke og slutte. Men så brøt farmor inn. Det er ikke sikkert han er død. De har ikke identifisert de døde enda.

De neste dgene var et rent helvete for meg og familien min. Det kom folk vi aldri hadde møtt med blomset og hilsener. Etter noen uker reiste mamma or og identifisere han. Han hadde verken kommet hjem eller ringt så jeg hadde mistet håpet fulstendig.

Mamma kom hjem etter noen uker. Hun var likblek og så rett og slett ikke ut. Jeg og farmor skjønte hva hun kom til og si.

Rip alle som har mistet sine kjære. jeg kan med et tungt men ørlig hjerte si at jeg vet akkuat hvordan dere ha det. Therese du har hjulpet meg gjennom dette. takk <3

Gråter ganske mye nå!

stakkars jente, tenk hvordan det ville vært for deg!

Jeg hadde nesten ikke greid å hode ut å gråte så mye fordi noen som er veldig nær meg hadde død.

En STOR tragedie. Men en enda større tragedie er krigen i Afghanistan som startet etter 9/11. Der mellom 14.000 og 34.000 uskyldige har mistet livet.

kjempe bra skrevet Therese! hvil i fred alle sammen <3 kjempe trist sang, begynte å gråte :'( <3

Forferdelig hendelse, som sent vil bli glemt. Kondolerer til alle pårørende!

Sangen er til å gråte av, så utrolig trist. Bra skrevet, Therese!

begynte å gråte jeg også!! :(<3 hvil i fred

Begynner nesten og gråte når jeg hører den, utrolig trist :(

Er så trist :( Begyner å gråte jeg :(

R.I.P <3

begynner alltid å gråte av denne videoen. Leste akkurat det Johanne lenger opp her har skrevet, det at hun mistet pappan sin også. Utrolig trist! Kondolerer til alle som mistet sine kjære under denne terroraksjonen! :- (

jeg tror ikke det er en jente som mista faren sin;s har hørt den der i en annen video

R.I.P! helt forferdelig.

Begynte å gråte når jeg hørte sangen, utrolig trist <3

Utrolig trist!! Her er også en kjempefin versjon av den lille jenta: http://www.youtube.com/watch?v=UV4tML4lTlY

tenker på alle som har mistet noen :( tårene bare trillet når jeg så den videoen, klarer ikke å forstille meg og miste min pappa eller noen annen, blir utrolig lei meg av å tenke på det som har skjedd. Skjønner ikke hvordan noen har hjerte til å gjøre noe sånt.

Håper det aldri kommer til å skje noen fler terrorangrep.

r.i.p

Hør på dette det er jo forferdelig:

han var på ferie sammen med den nye konen hans. Jeg skulle egentlig være med , men ombesemte meg i siste liten. De skulle se på tårnene. De var et uskyldig ektpar som fikk livet sitt frastålt av terrorister. Jeg gråter hver dag. Jeg kjenner meg igjenn i det denne jenta sier. I begynnelsen ville jeg bare dø jeg også. Men nå er jeg 22 år, og jeg skjønner ikke at det har gått ti år. Jeg husker dagen som om den var igår. Jeg kom hjem fraet besøk hos en venninne. Jeg åpnet døra og ropte. Alt jeg fikk til svar var et hulk. Jh sprang inn i stuen, hvor moren min satt på gulvet med telefonen i hånda og gråt. Hun gråt på en måte jeg aldri har dett noen gråte på. Jeg spurte ha det var men fikk ikke noe svar . Bare hulk. Jeg hørte noen lyder fra badet. Jeg gikk for og skjekke . Der sto armor foran speilet og gråt på samme måte som mamma. Ikke hun svarte meg heller. Jeg ble sint og nyskjerrig og jeg ropte. Jeg ropte mens tårene rant. Hva er det som skjer ropte jeg. Mamma kom inn på badet.Vi må snakke. ... Vi satte oss i stua. Kan noen si meg hva som skjer !?. Det har vært en kjempestor og forferdelig ulykken vennen min sa hun. Det er noen veldig slemme folk som har styrtet noen fly inn i tvillingtårnene. Men..Men er det ikke der pappa er? sa jeg.

JEg begynte og hulke . jeg gråt og gråt og klarte ikke og slutte. Men så brøt farmor inn. Det er ikke sikkert han er død. De har ikke identifisert de døde enda.

De neste dgene var et rent helvete for meg og familien min. Det kom folk vi aldri hadde møtt med blomset og hilsener. Etter noen uker reiste mamma or og identifisere han. Han hadde verken kommet hjem eller ringt så jeg hadde mistet håpet fulstendig.

Mamma kom hjem etter noen uker. Hun var likblek og så rett og slett ikke ut. Jeg og farmor skjønte hva hun kom til og si.

Rip alle som har mistet sine kjære. jeg kan med et tungt men ørlig hjerte si at jeg vet akkuat hvordan dere ha det. Therese du har hjulpet meg gjennom dette. takk <3

rørende!

helt forferdelig trist, går ikke an å sette ord på en slik tragedie.

Johanne: Da jeg leser dette, begynner jeg å gråte. Sangen får meg også til å gråte. Så tragisk. Sov søtt, alle omkomne

beynte å gråte av sangen <3

Johanne: Det du skrev fikk tårene til å falle nedover kinnet mitt, det er helt forferdelig hva folk kan gjøre mot så mange uskyldige mennesker.

Utrolig bra skreve Therese, du finner alltid de rette oredene å skrive...<3

R.I.P alle som døde den dagen <3

helt forferdelig, hvil i fred :(

Meg,meg og meg..

Meg,meg og meg..

ka har skjedd med auga ditt??

Jeg brydde meg ikke noe om sangen i bakgrunnen men den jenta. Jeg begynte og gråte hver gang hun sa "I love you daddy." Det var bare helt rørende! Og Johanne: Det er tøft å stå fram og si noe så privat offentlig på Norges største, beste blogg. Gråt da jeg så kommentaren din!

Jeg kjente 8 som døde i katastrofen men har lært meg og kjenne sorgen. Den lindrer på en måte. Den føles ikke like tom nå som den gjorde før.

Jeg var der men heldigvis et stykke unna, men vi var nærmt nok til å se folk hoppe ut av bygningene fra 90 etasje og det føltes som om de landet rett foran fjeset på meg. Jeg gråt som jeg aldri hadde gjort før.

God Bless America <3

åå, jeg begynte å gråte av den siste sangen! Stakkars <3

forferdelig :(

http://www.gratismakeup.no/?r=62982

Gratis gavekort fra h&M og nelly.com, gratis å være medlem :)

Begynte nesten å gråte av den der :( Jeg vil gjerne tilføye noe i samme slengen: dere som spør om øyet til Therese, prøv å bla litt lenger ned i bloggen, for lenger ned står faktisk svaret!

Stakkars folk som mistet noen i terrorangrepet :'(

Det er forferdelig!

ka e det du ha jort me øye dit? :oo

Shit det såg sikkelig ont ut :o

håp det går bra !

kan ikke du ha spørsmålsrunde ? :DDDDD <3

:(

http://www.artige.no/bilde/11803

vi har den sangen på cd, bare med ei ann jente som synger, hun hørtes litt mindre ut, enn hun som synger her. jeg griner alltid av den sangen.

Åhh, den var så trist! Satt å gråt kjempelenge etter at den var ferdig! Stakkers jente!

101 dalmatinere ;)

såååå trist :(

Begynte å gråte jeg også. sykt trist med den jenta som snakker, knekker helt sammen jeg. Hvil i Fred alle som død 11. september 2001. Alle dere er savnet og elsket <3

Husker den dagen jeg.. når jeg kom hjem fra skolen og fikk se det første flyet styrte inn i tårnet.. Helt forferdelig.

-Domino

Herre gud så grusomt :'( nydelig sang. Og stakkars de to jentene :(

Det er jo helt sykt : o Sangen er veldig trist :'(

Så trist, gråte mye nå sitte og ser på videoer på Youtube ..:( Fint skrevet Therese <3

Helt forferdelig ...

Sitter og gråter , både av tristhet og glede, trist for alle de som mistet noen og glede av at jeg har alle og at jeg ikke har mistet noen♥

Hvil i fred..

Så utrolig trist video! Tårene rant som bare det... og hvertfall etter å høre Johanne sin historie. R.I.P <33

Herregud så trist. Begynnte å gråte jeg også :(

RIP'

VOE HAR BEGYNT Å BLOGGE IGJEN!!

VOEBLOGG.NO sjekk den!

ville bare informere, fantastisk blogg tcmn

Så trist å høre på, begynte å gråte. Så forferdelig...

herregud, heelt forferdelig! gråt når jeg såg videoen, den underste ..

helt forferdelig .. :(

Ser ut som om du har kopiert en del fra wikipedia?

Det ser virkelig ut som at du bryr deg altså.

http://www.artige.no/bilde/11803

jeg har bursdag idag

DU MÅ SE DENNE

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8734

Utrolig trist sang! :(

sladdertopp20.blogg.no

SLADDERBLOGG !!

hvil i fred.. all my prayers goes to you !

Dette var fint av deg, Therese <3

Og for en utrolig trist hendelse...

hver fjerde måned har like mange sivile i midt-østen blitt tatt livet av. tenk på den

Utrolig trist :'( Begynte sånn serr og gråte..!

Voe har begynt å blogge igjen :D hva synes du om det?

ååh, begynte å gråte av videoen, rørte meg sterkt!

-flott skrevet, Therese!

Først og fremst - Det var IKKE Al-Qayida. Det var gjort SELV av U.S.A for å skape et jævla helvete for alle muslimer i verden. Og 11.september er en av grunnene til 22.juli 2011! Det var i 2001 da Anders Breivik begynte å planlegge alt dette, siden U.S.A har framstilt et slikt bildet av muslimer = Terorister i mediene, er folk så redde og dumme i hjernene sine som Anders Breivik og går rundt og dreper folk. Så først og fremst, det var ikke noen muslimer som gjorde, kanskje du bør se på noen Guantanmo Bay filmer også? Så skal du se hvor mye amerkianere torturere uskyldige muslimer og tvinger dem til å signere på papirer der det står at de er medlem av Al-Qayda!!

R.I.P. The 2976 American people that lost their lives on 9/11 and R.I.P. the 48,644 Afghan and 1,690,903 Iraqi people that paid the ultimate price for a crime they did not commit.

Begynte og gråte faktisk!Den er så trist!:'(

begynte å gråte selv, kondolerer..<3

- utroolig fint skrevet tcmn!

Utrolig krevet!

Jeg har så mange følelser inni meg nå, jeg gråter og gråter...

Litt morsomt du som liksom skryter som faen om de der puppene dine og så er det du som har mest hengepupper på bildene på beautisleep innlegget.. Det er ironisk da.

Og en ting til, omg! Stakkar Sophie Elise. Er hun en skam for navnet barbie? what the fuck??

Stakkar, hva faen hadde hun gjort mot deg? Hva?

Herregud Therese.. Skjerp deg Ms Jente som gjemmer seg bak sminke. Hvor tung er den sminken? 4 kilo?

Kan du hjelpe meg? Jeg er kjempe forelsket i en gutt! Han holder rundt meg og klemmer meg + at han har laget sugemerke på meg! Jeg har aldri følt noe sånt før, men jeg har funnet ut at bestevennina mi også liker han! Jeg blir bare lei meg, fordi hun vet at jeg er kjempe forelsket i han!

Igår fikk jeg ikke sove.. Jeg gråt og gråt.. Jeg glemmer ikke første gangen vi var sammen. Minner, jeg vil ha det sånn som det var da! "Bestevennina" mi skriver også hjerter til han og sånt. Hun har tilogmed fått han til å lage sugemerke på henne.. Hva kan jeg gjøre for å vinne han? Hadde betydd mye om du hadde svart.. Hjertelig millioner takk.

det er helt utrolig som jeg gråter nå, fantastisk skrevet og fantastisk video <3

such a sad day here in the USA.

I posted a blog about where I was that day.

God Bless the USA

uff så forferdelig!!

Jeg bare kjente en stor klump i halsen når hun lille jenten sa det, og begynte å gråte når hun ble eldre og omtrent sa det samme..

Ja,veldig trist ! Det er vi alle enige om. Men dette skjer jo hele tiden ? Overalt.

Leste en kommentar over her som virka litt sånn :

"Barn dør av sult pga. miljø og det er da ikke noe man kan reflektere så mye over siden det er out of control..Men at noen velger å bombe uskyldige er bare grusomt og det må vi huske på." ...

Det gir meg ikke akkurat mer tro på at menneskeheten kan heve seg over det nivået vi er på.

Er dere så sympatiske så kan dere bruke litt av tiden deres på å huske sånne situasjoner som skjer NÅ.Terrorangrep skjer hele tiden.Og uskyldige mennesker dør hele tiden.I de fleste tilfeller i situasjoner som er verre enn dette,og med tortur.

9/11 var politisk,og mennesker dør av samme grunn i andre land.Det JEG velger å reflektere over er hvorfor ingen bruker 5 sekunder på å "være lei seg" over det.

For din informasjon Therese : Det er aldri blitt bevist hvem som står bak.Det er mange teorier,men hvilken av dem som er sann vet verken du eller jeg.

Og for alle andre : Cry USA and yourselves a river,build a bridge and get the fuck over it :)

Oldemoren min ble syk i dag :( hun har kanskje hatt hjerneslag.. Å jeg har grått å grått i dag..

Hælledussan, har du vært på Wikipedia å snoka? Copy/paste e fantastisk.. Lite sannsynlig at du går rundt å vet kor stor fart flyan hadde når de føyk i tårnan. Nuvel, godt forsøk hvertfall :-)

nemmen, hælledussan solveig:) kor jæveli hjerneskada e no du. søtt!;)

http://www.youtube.com/watch?v=CrgXxS3GOE4 jeg synes denne versjonen er finere :)

Veldig rørende <3

ELSKER bloggen din <3

Både faren, moren og broren min døde den dagen :-/

Kjempe bra innlegg Therese! Du skriver veldig bra, og det er fint at du viser sympati. Jeg tenkte på alle de omkommende menneskene igår, og det var utrolig urettferdig! Hvil i fred, selvom jeg ikke kjente dere så elsker jeg dere utrolig høyt.

At folk kommenterer ting som om du har funnet det på wikipedia er så jævla meningsløst. Javel, kanskje du har funnet det der, men det er jo bare for å gjøre det mer virkelig, for å forstå at det faktisk er sant det her. Therese lagde ikke dette innlegget for å få stygge kommentarer, men for å vise sympati. Og de viser hvor jævlig teite dere andre er, hvis det eneste dere kan tenke på i dette innlegget er skrivefeil og hvor hun har hentet informasjon! Selvopptatte mennesker. Fuck You!

Helt uvirkelig.. Jeg satt og gråt selv da jeg så på minnestunder og dokumentarer. Hvil i fred alle som gikk bort... <3

Helt forferdelig, det som skjedde !

Veldig bra skrevet Therese ! :D

Den sangen er så trist, begynner og gråte når eg hører den..

Åh.... Helt forferdelig. Sangen får meg til å gråte, har hørt på den kanskje 5 ganger nå..

RIP til alle som døde den forferdelige dagen... <3 <3

hvil i fred til alle de uskyldige menneskene som døde denne forferdelige dagen, og kondolerer til alle de stakars pårørende! grusomt at folk kan være så fæle og drepe så mange uskyldige mennesker! RIP..

Veldig bra skrevet! Har ingenting å si hvor informasjonen er hentet, du personifiserte(?) det, og fikk ihvertfall meg til å lese. Så ja, kjempe bra<3

Begynte å gråte av den filmen.. Gud så trist dette er

Ska vi följa varandra via bloglovin? Kram

Utrolig trist, du er ikke den eneste som begynte å gråte.. Må fred være med alle de som døde den dagen!

RIP.

Utrolig trist sang, begynte å gråte.. </3

herborg sofie

herborg sofie

Det er så utrolig trist!!;(

det er så utrolig forferdelig, jeg begynte også å gråte. kan ikke forestille meg hvordan det hadde vært om det hadde vært min far/mor eller noen andre jeg kjenner. jeg husker jeg var 4 år og akkurat hadde kommet hjem med en venn, moren min fikk en telefon og vi løp med en gang inn i biblioteket, der så vi det ene flyet krasje, og det er noe jeg aldri, aldri vil glemme. mine tanker går til alle de pårørerende

<3

uff, så utrolig trist! :(
utrolig bra skrevet! :)

off, helt sykt!

Jeg kjente tårene renne og prøvde å pine meg igjennom sangen, det er helt forferdeligt å tenke på det!

Utrolig trist å høre på jenta som mistet sin far :'/

Det var rørende :'# Takk for at du delte dette med oss.. du har et godt hjerte :) ELSKER bloggen din, og en av grunnene er pga innlegg som dette ! RIP <3 Gråt jeg også av den videoen #L#<3 RØRENDE :')

Utrolig trist med den jenta! R.I.P alle som ble drept <3

Utrolig fint innlegg. helt ufattelig. sykt trist video.

<3

Utolig trist! Det må jo være helt forferdeligt å miste noen, sin far eller sin mor!

Jeg Begynte å gråte når jeg hørte den sangen, stakkars jente!

Rip til alle som døde under dette forferdelige angrepet!

uff.. det er forferdelig..

og du som skrev "hvem faen bryr seg?" stapp hodet ditt langt opp i ræva.. faen, jeg kjenner jeg blir så forbanna på sånna som deg!

bra skrevet Therese, jeg er innom bloggen din hveeer dag :D liker deg kjempegodt, og jeg skal bli flink til å kommentere på bloggen din :)

klemklem!

Det værste med 9/11 er jo alle menneskeliv som har godt tapt i ettertid pga. krig mot terror ...

Det ER mange uskyldige det , og det overstiger tallet fra 9/11 en høy gang. Fra begge sider i krigen er det gådt tapt vanvittig mange menneskeliv.

Hva og hvem som står bak 9/11 kan jo også forsatt diskuteres , mye som ikke stemer den dagen. Slike bygg kan heller ikke rase som ett korthus pga. brann , det er tekninsk umulig. Det må ha vært sprengstoffer nedover i selve byggningen for att det skal kune rase som ett perfekt korthus.

Visste USA i forkant om angrepet?? Dette ga dem hvertfall en perfekt mulighet til og gå inn i Irak , det første dem gikk etter var olje.

I afghanistan har heroin produksjonen masse fordoblet etter att USA gikk inn .. Det må man stille store spørsmål ved ... Er så mye som ikke stemmer, mye dem gjemmer bort og ikke ønsker svare på.

USA hadde jo også ett tett samabeid med Bin laden familien i mange , mange år ... Og man vet jo att ALT i verden handkler om penger og makt ... Er nok mye som ikke er slik de ser ut utad ....

det USA driver med i andre land pga. terroren er hvertfall ikke greit , det er terror på lik linje med det som ble begådt i deres land !!

så utrolig trist!:( Kondolerer til alle som mistet noen kjære.. <3

Det er UTROOOOOOOOOOOOLIG trist, selv om jeg bare er 11år så begynte jeg å GRÅTE, prøvde å holde meg for det er litt flaut, men det er bedre å være flaut, enn å ikke bry seg. DET ER SÅ TRIST, når du ser på teksttv og sånt, er det bare 'den døde der og den døde der'. DET ER HELT FORFERDELIG å høre en jegnte prate sånn:(

sett den to ganger nå men klare ikke å stoppe tårene det er bare så forferdelig

Du som bryr deg litt for mye om kjærlighet, det burde du virkelig finne ut av selv. Søtt at du bryr deg så mye om kjærlighet, men i en så trist stund som denne, blir det litt for dumt? Ingen andre enn deg selv kan finne ut av dine kjærlighetsproblemer..Selv ikke Therese kan hjelpe deg med dem, hun kan sikkert gi deg et par råd, men resten burde du finne ut av selv, og tenke litt mer på det som faktisk skjedde for ti år siden, isteden for deg og problemene til en gutt som du liker( og bestevennen din). Kanskje det hadde vært finere å kondolere med oss andre? Flott skrevet Therese, du varmer virkelig opp hjerter♥

Herregud, begynte å gråte av den videoen, det er så utrolig trist. RIP alle som døde, dere vil alltid være i våre tanker <3

Jeg begynte å gråte, jeg også. Utrolig trist! R.I.P til alle som døde <3

det er helt forferdelig!

Her er det en annen sang fra 11.september:

http://www.youtube.com/watch?v=5QqDopL3S08

+ utrolig trist :(

Forferdelige greier :(

Cathrine Fagertun

Cathrine Fagertun

Kan faktisk ikke tro hvor utrolig overfladisk og egoistiske enkelte er, tenker da på de som kommenterer helt grusomme kommentarer som "get the fuck over it" o.l.

Viser min respekt til alle som ble påvirket av terrorangrepet som skjedde for ti år siden. <3

det er jo helt forferdelig! så mange som døde i oslo og på utøya var i forhold til innbyggertallet i norge det dobbelte av hvor mange som døde i usa i forhold til innbyggertallet der...

Ragna - super fan nr. 1 ;)

Ragna - super fan nr. 1 ;)

huske at søstra mi vist mæ den videoen (eller det va det samme bare at det en jente på filmen som snaka, ikke bare i bakrunnen liksom, men en slaks tegnafilm..)trur æ så den 10 gang els. begynt å brin hvær gang! hvil i fred <3

Jeg og en venninde hørte på sangen nå, vi sitter begge med tårer i øynene ! Dette er ikke noe jeg skulle ønske skjedde, dette er ikke noe NOEN skulle ønske skjedde ! Hvordan kan man glemme en dag som dette ?

tristeste sangen, men helt klart den fineste!

rest in peace!♥

forferdelig hendelse! bra skrevet , du er utrolig dyktig til å skrive!
å den sangen er hærlig og høre på, men veldig trist!

Utrolig trist begynnte å gråte jeg også:(

Sørger med dere!

Sørger med dere!

WÆÆÆÆÆ hhuhuhhu

Jeg måtte gjemme meg bak pc`n slik at pappa ikke skulle se at jeg gråt!! :-(

Har hørt den 3 ganger på rad nå den setter seg godt fast i hjertet mitt!

Jeg har selv ikke mistet noen frå tvillingtårnet eller oslo/ utøya ,men det rører meg virkelig

Tilde Bråtlund

Tilde Bråtlund

begynte å tenke på min egen far, som ikke døde under 9\11 selv om det var ubeskrivelig trist det og, men han døde under en fallskjerm ulykke.

Sangen minner meg så mye om meg selv, mine tanker gjennom årene og følelsen jeg legger meg med om kvelden om at han ikke er med meg i denne verdenen lenger.

Det er ti år siden den dag i dag, og jeg gråter fortsatt.

Jeg må bare si at du Therese virkelig imponerer når du skiver slike innlegg.Det som har skjedd er helt forferdelig og med alle som leser det du skriver får du folk til a sjønne hvor alvorlig det er.

-Du er mitt store forbilde <3

Det er så flott at du blogger om sånt og alle di dritt kommentarene dei har ikkje respekt:) får andre som har mista noen nær eller har det tøft! Og eg elsker bloggen din og at du tar deg tid til og skrive om dagen din og fortelle om alt du synest er inspirerende er et forbilde får meg og den video var helt rørende blir helt tårevåt !! <3 og Eg vil si det at eg tenker på alle dere som har mista noen ! Klem

utrolig bra skrevet therese! Det viser så mange positive sider om deg når du skriver om dette! Ble helt målløs når jeg ser kommentarer som er helt usakelige, som f. eks : hvem faen bryr seg?

Greit, det dør mange barn. Men det er av sult, miljøet rundt og fattigdom som en over skrev! Det er jo utrolig forferdelig det og, men det er helt annderledes. De prøver vi og hjelpe! Dette var det noen som VALGTE og gjøre. Det er helt annderledes!

Jeg begynte å grine av videoen, pga jenten og det hun sa. JEg har skilte foreldre og når jeg ser sånne videoer som dette, savner jeg fort den andre :(

Utrolig trist og forferdelig at det finnes noen mennesker på denne jorden som gjør onde handlinger, og velger og drepe folk, for å stå på det de mener... Kondolerer til alle som ble pårørt av denne hendelsen, også i Regjeringskvartalet og på utøya! R.I.P <3

Et av de fineste innlegget eg har lest! Alle mine tanker går til de omkommende og pårørende!

Eg blir helt måløs når eg ser personer som skriver noe så meningsløst på dette innlegget! Dere burde skamme dere!

Utrolig fint innlegg.. Hørte på videoen.. Begynte å gråte.. <3 Fint å se at du bryr deg <3<3 Utrolig bra at du blogger det du mener- du er flink <3 <3

http://www.youtube.com/watch?v=y5aTwvWEQD8&ob=av3e

daddy's little girl, utrolig trist sang <3 handler om at jenten mister pappaen sin, kanskje ikke på samme måte, men ville bare dele dennne <3

Uff, får klump i magen bare av å tenke på det. Jeg husker jeg var ute i hagen å spilte fotball med pappa den gangen. Da kom bestemor å fortelte det som hadde skjedd, og både meg og pappa blei målløse!

Det er helt forferdelig å tenke på at mennesker kan være så hatfulle!

Skjønner ikke åssen det skal gå ann en gang.

Kondolerer til de døde! Håper det aldri skjer noe sånn igjen, men desverre er det noen som virkelig er syke i hodet, og synes det bare er morsomt. Tenk at noen ikke kan bry seg om sånt!

Har også fått flyskrekk etter det :o tørr ikke reise til syden nesten jo.. jaja, sånn kan det gå.

Utrolig fin teks Therese! Sangen var også utrolig rørende. Tårene bare rant når jeg hørte på den, og den gir så mye mening!

uff, det er sikkert det værste som noen gang har skjedd!

og det værste av alt er at noen ikke bryr seg!, leste en del av kommentarene ovenfor, og jeg skjønner ikke at folk kan være så hjerteløse!

men det var utrolig fint skrevet, therese :-)

Det er helt forfærdelig! Hvil ifred alle uskyldige som omkom:-(

Bra skrevet!:-)

Det er veldig trist. men ikke glem de millionene av helt uskyldige mennesker som har mistet livet i irak og afghanistan pga USA sin hevn.

jeg gråter. jeg også...

Utrolig bra skrevet!!

mistet det er trist savner elle eg mista

fin blogg therese:D kjempe trist sang :( æ begynte å gråte når æ hørte den :( R.I.P

"Postet av: Line

Litt morsomt du som liksom skryter som faen om de der puppene dine og så er det du som har mest hengepupper på bildene på beautisleep innlegget.. Det er ironisk da.

Og en ting til, omg! Stakkar Sophie Elise. Er hun en skam for navnet barbie? what the fuck??

Stakkar, hva faen hadde hun gjort mot deg? Hva?

Herregud Therese.. Skjerp deg Ms Jente som gjemmer seg bak sminke. Hvor tung er den sminken? 4 kilo?

11.sep.2011, 23:12"

Fatte ikke at folk kan være så respektløs.. Kor er haue, navnesøster?

Veldig bra skrevet Therese .

Og dere som skriver at hun må skrive kilde, lese bloggene deres og dere som spør om usaklige ting , to ord - en setning : SKJERP DERE ! Det siste de som har mistet noen trenger er at dere er så forbanna respektløse .

Ellers så må jeg si at videoen var en rørende og sterk, gråt hver gang hun sa " i miss you daddy " og " can you see me ? " , vell og ment egentlig hele videoen .

Var litt sent å skrive denne kommentarn, men bedre sent enn aldri .

R.i.p og kondolerer så mye til dere som mistet noen nære i den forferdelige hendelsen .

Sååå trist Therese :(

Skakkar jente !

Drit Kul Blogg følger med på den hver dag :D

Det er så trist :'( !!

Jo, det er utrolig trist. Så mange mennesker som har dødd uten noen som helst annen grunn enn oppspunnet idioti. Men tenk alle de som dør av sul hver eneste dag, som må dø pga. misshandling, fattigdom o.l. Tenk den tomheten de føler, og tenk at noen ligger og tenker at det å dø er det beste fordi de har det så fælt? Bryr noen seg om dem? Lager de minnemarkeringer til de? Nei. Barn som dør og som ikke har noen som tenker på dem, og husker dem. Tro meg-det er faktsisk verre. Jeg bryr meg selvsagt om de som døde 9/11 også. Så en dokumtar om det, jeg bare la meg ned og grein. Det er veldig vondt og se og høre om...

R.I.P for alle som har mistet livet påen så urettferdig måte.

Det var helt ubeskrivelig å se den doumentaren som gikk på tven i går. Og du som skriver: "Hvem faen bryr deg?..." jeg bare har et spørsmål til deg. Hvor gammel er du egentlig? Greit at du ikke bryr deg "selvom det er ganske unormalt og merkelig", så bør du ikke skrive det på norgets mest poppulære blogg. Er det fordi du vil ha oppmerksomhet eller noe? Utrolig barnselg. unskyld meg as..

heja, jeg begynte å gråte selv og jeg tenker på det vær dag;( det er kjempe trist det som skjeddeog kondolere for alle som ble rammet hard for dette kommer til og bli en minnesdag foralltid og til dere som syntes dette er teit... tenk hvis dette hadde skjedd med dere tenk hvis det var dere som var dær eller ble rammet:... tenk på det .. therese du virker som en omsorgsfull person og det håper jeg at du er .. jeg leser bloggen din ofte og jeg syntes du virker fin,snill,artigosv..

RIP til dere som ble rammet og jeg kondolere mye til alle<3 synd at det finnes sånne folk i værden;(

hilsen ronja<3

Det er fortsatt mange som dør pga 11.9.2001. de dør av kreft og den kreften har de fått av alle stoffene og gassene som var i lufta, spessielt brannmenn. det er også kjempe trist! mamma og pappa reiste hjem fra new york 10, dagen før. og de hadde vært inne den 9! flaks at de fortsatt lever spør du meg. hvil i fred alle som omkom!

Amerikanere fortjener å dø. De skittner til verden uansett.

Ja synd.. Hvil i fred.. PEACE..

JerseyLicious

JerseyLicious

Fy søren...... R.I.P <3

utrolig bra skrevet!

begynte å gråte av videoen :'(

ååh, så fint skrevve! Du e en utrolig bra blogger, Therese :)

gråter hver gang jeg hører det der. føler jeg kjenner meg så godt igjen i det

Klarer ikke å la vær å gråte:'(

helt grusomt!

Helt forferdelig! Jeg begynner å gråte av den videoen du la ut:(((

skjønner ikke hvordan noen kan være så hjerteløse :(

herregud! får frysninger ;( skulle ønske at jeg bare gikk tilbake til tid og få stoppa disse folkene ...

forferdelig....

Rest in peace to people that died <3

Utrolig trist! Jeg fikk klump i halsen og alt. Jeg vil bare få alle terrorister ut av verden! Seriøst. Jeg blir sykt sur. HVORFOR? Hadde de egentlig en grunn til å gjøre noe sånt? HJERTELØST..

Det var jo en fantastisk hendelse! Hvem bryr seg vel om USA? Vel... Brødhuer som dere er vel de eneste.

Begyner å gråte!!!!!!!!!!!!!!!!! så utrulig trist : ( tenker bare på hvordan de har det, tenk om det skulle skje med meg! hadde ikke klart det! åå klarer ikke følelsen

Skriv en ny kommentar