hits

mål framover

Hei!

Nå må jeg begynne å motivere meg selv litt, livet mitt har ikke vært "i orden" i det siste. Det er alt for mye rot, det svømmer over med ting jeg har å gjøre som jeg hele tiden glemmer, jeg er ikke motivert nok til skole osv. Tenkte derfor å skrive en liten liste over ting jeg skal bli flinkere til, ha som et lite "uformelt" mål!

 Først og fremst skal jeg bli flinkere på skolen. Skal komme tidsnok daglig, gjøre alle oppgavene vi får i timene, alle innleveringer og øve til prøvene for å få best mulig karakter. Må tenke mer positivt på skolen, og gi meg selv litt motivasjon!

 Pengebruk. Jeg er utrolig dårlig til å fordele pengene mine ut over hele måneden. Siden jeg sparer så mye av lønnen min, og kun disponerer 5000 kr til fritt bruk så må jeg være flinkere og fordele pengene slik at jeg ikke går med 5 kroner den siste uka hver måned. Det er utrolig irriterende, iallefall når jeg må mase på venner om å låne penger fordi jeg har klart å bruke opp mine egne på mat og annet tull.

 Roe ned helgene. Har hatt den perioden i livet mitt der jeg har følt jeg har måttet feste hver helg. Kanskje ikke at jeg har måttet, men jeg har villet. Har vært så rastløs at jeg ikke klarte å sitte inne, og jeg hater og gå glipp av ting. Det er ikke sunt og feste for ofte, derfor skal jeg roe meg kraaaaftig ned. Er jo mye koseligere og ha en chillekveld med noen venninner - du husker iallefall hele kvelden!

 Mer orden i livet. Jeg hater når livet er et eneste rot. Det ser ikke ut på rommet mitt, krangler mye med mamma, jeg glemmer avtaler, har lite tid til de vennene jeg vil være sammen med og jeg har ikke orden på ting jeg egentlig burde ha orden på. Skal bli myye bedre på alle disse områdene.

 Og sist, men ikke minst, bloggen! Fra nå av skal jeg fokusere litt mer, oppdatere ukens leser (har hatt problemer med å endre det i designet, men skal få fikset det i morgen!), oppdatere jevnlig - minst 2 ganger daglig, ha videoer litt oftere (ikke forvent hver uke) og bli flinkere til å ta bilder av det jeg gjør. 

- Har du noe du må få mer motivasjon til å gjøre? 

 

131 kommentarer

Lykke til! <3

Det er smart og lage en slik "liste" med målene dine fremover :)

Høres bra ut! Bra motivasjon til å få litt orden på mitt eget liv :)

Jeg er nødt til å fokusere mer på skolen, og øve mer, og lese mer, osv.. Men veldig vanskelig!

Disse høres ut som noen bra mål :) STÅ PÅ!!! :D

Bra med mål, det er viktig! Lykke til, vet du kan klare det :-)

Få motivasjon til å fortsette på dietten jeg går på. Holder på å sprekke av alt det gode jeg ser på nettet, hoho:)

Det blir jo bra !

Hehe, jeg kom inn på bloggen din, så så jeg at du hadde ingen kommentarer, det hadde aldri skjedd før med meg, men jeg hadde jo kommet inn på bloggen rett etter du hadde postet innlegget!

-til poenget. Jeg synes målene dine var store! ;o Vet ikke om jeg ville klart alt det, når du er vant med noen helt annet! ;) heeh. Men, lykke til! Tror du klarer det, bare du prøver hardt nok jeg :D

-mine mål er å bli mye bedre på skolen, og flinkere å passe på pengene mine!

Nydelig bilde, btw ;*

Smarte mål!

Det pleier å være lurt å lage seg slike mål c;

et høres bra ut therese <33

fine mål !

lykke til :)

Det er utrolig vansklig å ha en edruhelg, hehe. Jeg blir tørst bare jeg hører ordet fredag og HELG! :-) Lykke til med målene, dette klarer du ;-) -Camilla

fine og gode mål! dette klarer du fint :)

er det moren din som er med i den finn reklamen ? :OO

JEG SÅ MOREN DIN PÅ TV!! HEHEHEH :D KULT!!!!

Maja Olsen Hagerupsen

Maja Olsen Hagerupsen

haha så mordi nettopp på tvn :p

jeg lurte på en ting som egentlig ikke har noe med dette innlegget å gjøre :) er det moren din som er på en sånn reklame på tv for finn? iallefall ligner det veldig :)

jeg burde også lage en sånn liste :)

Er moren din med i en finn.no reklame? :)

Dette er jo ting du har sagt tidligere at du skal bli bedre på. hehehe, men håper du klarer det denne gangen da!:)) synes foresten du er kjempeflink med å blogge for tiden. Før virket bloggen din som en "jobb du mislikte, nå virker du på en måte vennligere og som at du har glede av bloggen :D wii

Jeg må bli mer motivert til å være flink på skolen! :) Bra mål ;)

kan du legge ut reklamen med moren din? :D

Cecilie Hagen

Cecilie Hagen

Åh, så flink du er Therese! Veldig bra :-)

''Du kan kjøpe de på Marvins Outlet butikker, pluss på nett HER''

Går det ant å bestille fra den nettsia? eller må man være der før å kjøpe? :)

lykke til, det trenger du!.. hehe..:p

Har litt av de sammen målene selv ja.. :)

Veldig fine mål, og er lurt å skrive de ned!:)

Men noe som er viktig å huske på er at før du rydder opp i alt i livet ditt, er det viktig å ha det fysisk ryddig rundt deg. Slik som ryddig rom, klesskap osv.. Dette er faktisk forsket på!:)

Trur jeg må lage meg noen mål jeg og , btw lykke te og bra mål ! :D

Jeg må også gjøre mye av det du må. F.eks fokusere om skolen.

mye av det må jeg og bli flinkere på...

Har akkurat samme målene... jeg bruker altfor mye penger, er utrolig sløv med skole, alltid rotete rom (rydda i stad!!), og bli flinkere til å blogge!

Bra å ha litt mål. Jeg suuuuger til å holde sånn ting, f.eks. jeg MÅ rydde snart, men jeg klarer det ikke, og når jeg først får penger på kontoen, så forsvinner de med en gang. Ikkjjjje braa.

- J

Hvis jeg skulle hatt en sånn liste, har vell det som ligget øverst KLÆR. Gidder ikke å gå en liten runde på bade for å kaste klær i skittentøyet, så da samler det seg en dunge klær på rommet,som jeg kaster senere, å jaa..

Kjempebra mål!:-) ikke skuff deg selv ved å droppe dem. Du kommer til å føle deg SÅ mye bedre når du klarer å fullføre målene dine, og hvis du virkelig går inn for det så klarer du det!:) Lykke til og STÅ PÅ!<3

Jepp, ganske mye igrunn!

Bra mål, og lykke til! Du klarer dette! :D

du er med på den finn reklamen ikke sant? det er dødskult!

Bra at du setter mål for deg selv, mye enklere å oppnå ting :-D Du er et forbilde for meg!

Høres ut som bra mål! :) Man får så mye bedre oversikt når man setter det på en slik liste.

Mine mål for øyeblikket er å få til minst tre treningsøkter i uka (helst fem), slutte med usunn mat i ukedagene og fikse døgnrytmen min slik at jeg ikke er så trøtt hele tiden :)

utrolig brae mål, tror jeg må gå får de samme målene der ja!

Jeg tror du klarer det! Lykke til :D

hørest bra ut søta

Synes det er veldig gode mål å sette seg :-)

Stå på!

Høres bra ut :D Jeg har også mål. Jeg har begynt med 30 days, trening altså! Sist gang jeg prøvde så stoppet jeg på 8 dager. Skal klare å gjøre det helt ut denne gangen, har gjort det i 3 dager nå :-)

Hvor mange ganger har ikke du satt deg "mål" egentlig? Vi vet jo alle at den motivasjonen din varer i to uker, så er på "kjøret" igjen ;)

Gode sunne mål du har satt deg! ;)

Fine mål :)

Lykke til da ;)

Hehe, jaa.. jeg må bli mye flinkere

til å være rask om morgenen sånn

at jeg rekker skolen. Haha, må stikke

nå for å rekke skolen!! :P

Lykketil! Jeg trenger motivasjon i å trene, trener så og si aldri..

Prøver vel å få til ca det samme som deg, i tillegg til å prøve å holde meg til å ikke spise godteri , og begynne å trene mer, pluss å være raskere til skolen :-)

Det er bra å sette seg mål. skolen er viktig!

burde nesten sette meg noen av de målene selv haaaha ! Men bra du tenker på det ! :)

Fine mål! :D

Bra mål, Therese!

Jeg har et lite spørsmål: Heter mammaen din Trine Nilsen eller noe i den duren? Jeg føler det er henne jeg ser på den finn.no reklamen på TV? Og at det er du som sitter i bakgrunnen? Haha, syns bare det lignet litt, og siden du heter Nilsen til etternavn begynte jeg og lure :)

Kan du ta med dette spørsmålet i ukens spørsmål?

Elsker bloggen din forresten, du er veldig flink til og blogge!

Herregud...get a life

katharinaal.blogg.no

katharinaal.blogg.no

Wow så flotte mål! :D <333 gleder meg til masse blogging og disse målene veit jeg du klarer om du bare setter deg inn for dem! :D <3

Bra mål! Men ikke si at du disponerer KUN 5000 kr i mnd, da virker det som om du mener det er for lite, noe det absolutt ikke er;)

KUN 5000 KR? åjaaaa for det va jo så lite :P haha

Gode mål, og er jo en god start at du faktisk setter dem ;) Lykke til videre da, dette kan du nok klare ;D

Høres bra ! Bra at du er bevisst vertfall! Har flere av de samme målene, og problemene, spesielt med pengebruk :s Det er ikke lett!

Kan du lage link tl den finn.no reklamen du og mamman din er med i?? Hvis den er kagt ut en plass. Søker på youtube, men finner den ikke. Har lyst til å se den, men den kommer ikke på tv når jeg r på kanalen, og jeg finner den ikke på youtube!!! hahaha!! Jeg har virkelig lyst til å se den:P:P:P

Jeg er veldig umotivert i tysk, og jeg sløver litt med lekser. Dette må jeg få mer motivasjon til.. :)

Kjempe bra blogg, du! <3

lykke til! :)

jeg skal bli flinkere til å fordele pengene utover hele månden!

kjempebra å sette seg sånne mål, da kommer ting mer på plass etterhvert:)

bra innlegg :D

- jeg har spørsmålsrunde :) sjekk ut!

kjempebra, du e mitt forbilde, elske dæ og bloggen din, og skikkelig brae mål, lykke til!

Høres kjempe bra ut :) Lykke til!

bra innlegg! :-)

du kan avtale med venninnene dine at dere kan ha en jentekveld eller noe en gang i måneden eller noe? og for å få mer motivasjon til skolen bruker jeg å være nøye med å skrive pent og kanskje skrive overskrifter og slikt med farger? bare noen tips, hehe

Må få mer inspirasjon til å blogge, jeg :D

Lykke til, burde vel bli bedre til å spare penger jeg å :)

Har sett en reklame på tv'n om noe håndverker greier . Så at hun dama som snakker der , heter Trine Nilsen ..Mener jeg så deg i bakgrunnen. Er det deg?

Fin blogg forresten :D

du blogge aldri nu liksom. før blogga du liksom heile tia, å det gjør du ikke nu. Man skjønn jo at du har skole osv, men se på kommentaran dine, ifra 300 t 100-200! e fast leser hos dæ. SÅ håpe du kan gjøe framskrit :) stå på!

herregud, du hermer no jævlig etter sophie elise med fet skrift i hvert innlegg, fyfader. først var det rosa design, måten du skriver på, osv og nå FET skrift i hvert innlegg også som sophie elise.

Høres bra ut! stå på videre :)

lykke til:) bra mål, er veldig enig!

http://www.youtube.com/watch?v=xJt-xbN5S3E

årets feteste russelåt!

fantastisk at du prøver!<3

og at du bryr deg om bloggen, som ikke alle andre gjør<3<3

lykke til ;)))) håper alt ordner seg :D

Flotte og gode mål :)

Åååh ble skikkelg glad over å høre deette. Har tro på deg, lykke til!

pengebruk og være flink å øve til prøver!

Kjempe gode mål! Ja har vel mye jeg må bli bedre på :D

jeg skal fokusere mer på skole! ;)

Lykke til hørtes bra ut :)

bra blogg.

Elsker bloggen din<3

ta en titt på min?

Jeg er komentar 100 :) Håper det blir brraaa <3

Kunne vel blitt flinkere til det med penger selv :) bra du skal bli flinkere til og oppdatere. ;)

du er kjempe pen=) og bloggen din er veldig bra!

ALLE SAMMEN, HADDE BETYDD UTROOLIG MYE OM DERE VILLE STEMME PÅ OSS I MAX FACTOR KONKURRANSEN!<3

http://justpinkitup.blogg.no

^ stem på NORAS VENNEGJENG <3

Hoho, gjennkjente meg i alt du skrev! Livet mitt er ett eneste rot. Bestevennen min ble påkjørt(Og, ja, det er en katt), jeg glemmer møter, MEN jeg må tvinge meg selv til å være med venner.. Og jeg bryter ned på skolen, nofun.

Bra innlegg!

Btw, vet du om en nettside der man kan se gratis tv-serier? ;)

Veldi gode mål!

nei jeg har ikke noe spessiele mål fortiden men kasje jeg skal lage med det :)

Fine mål! Jeg synes det er veldig lurt med en slik liste, så derfor skal jeg også lage meg en slik :-) Mye av det samme kommer nokk til å stå på den, hehe

Kult!Bra å motivere seg selv av å til!! :D

Jeg må i hverfall øve på å rydde rommet mitt bedre!

Bra mål!

Jeg tror jeg må lage en lignende liste selv snart!

Det virker vedlig om om du er på rett spor i livet altså, Therese:)

Jeg burde egentlig lage slik liste jeg og... Gjør det ikke bra på skolen :((((

CAROIZ

Gode mål å sette seg, har hatt en slitsom periode nå så jeg må prøve å komm emeg litt på plass igjen!

Ting som motiverer meg er vel positive kommentarer med det jeg driver med og å hjelpe andre, hehe:)

utrolig brae gjøre mål! Enig i noen punkter :D <3

Bra du har satt deg noen mål :)

Så bra for deg !

Eg har nettopp skreve et motivasjonsinnlegg om mine treningsmål ; ) Kan vere utrulig motiverande å ha noko å sjå fram mot også, kanskje det kan vere et tips til deg også? Ha noko å jobbe fram mot, då blir sjølve jobben mykje lettare!

Lykke til! du kommer sikkert til å klare det meste <3

synes det er DRIT bra at du lager et sånn et innlegg på bloggen! blir serriøst innspirert til å gjøre det samme!

Off ja, jeg har kjempe mye som bloggen, øve til prøve

KUN 5000kr når du er 17. Haha. Blir litt for teit å si "kun" når det er veldig mange på din alder som har mye mindre. Jeg får ikke nok stipend til å betale hybelen min engang, og ja, jeg jobber i helgene. Men får fortsatt ikke råd til å springe på kjøpesentert for å kjøpe noe nytt hver dag. Så pass litt på hva du skriver :-)

lykke til! har trua på at du klarer det :)

bra at du har mål!:-))

selv har jeii problemer med å planlegge bra nåkk og passe på avtaler! ;PP

Har vel ganske like mål som deg trur jeg.. :)

Lykke til, bra mål !! <3

bare 5000? æ får 5000 i borteboerstipend og 3000 av dem går til leie av hybel..

Lurt å sette opp mål. Jeg har mange mål selv også, men har funnet ut at for meg så fungerer det best å tenke at jeg skal gjøre noe for å kunne få gjøre noe annet - f eks jeg skal jobbe hardt med studiene for å kunne dra på utveksling dit jeg vil, eller jeg skal spare penger for at jeg kan kjøpe en fin veske, eller for at jeg en gang i framtiden kan kjøpe en leilighet.. da fungerer det med motivasjon hvertfall bedre for meg! Framover nå skal jeg absolutt fokusere på å bli mer effektiv til å fordele tiden min sånn at jeg får tid til å gjøre alt jeg vil gjøre samtidig som jeg gjør alt det jeg bør og må gjøre. Kaster jo bort altfor mye tid...:P

Skriv en ny kommentar