hits

god natt

Herregud så trøtt jeg er nå, er egentlig litt glad. Dette blir første dagen jeg får en ordentlig natts søvn etter juleferien, gleder meg!!! Skulle bare blogge litt for dere som ikke har tenkt å legge dere riktig enda. Skole i morgen som vanlig, men heldigvis er det bare 1 minutt igjen så er det 4 dager til helg 0.o

Jeg ser forresten at mange spør hvilke blogger jeg leser, så tenkte bare å dele de med dere nå. Alle bloggene under er de jeg absolutt må innom hver dag. Egentlig leser jeg ikke så veldig mange blogger, de fleste jeg leser er folk jeg kjenner liksom - blant annet de 5 første under:

Renate Henriksen   //   Tuva Willassen   //   Birgitte Ross   //   Nora Marie Winther   //   Ida Larsen   //   Annais   // Ida M

Ogsååå må jeg bare beklage bilder av meg selv nok en gang, men det er jo iallefall mer interessant enn bilder av sengen min og et glass vann for eksempel? Haha, skal begynne å tvinge vennene mine til å stille opp på bloggbilder fremover, men er dessverre ikke alle som er like hypp på det :(

toppen er fra cubus, flere år gammel. good night, sweet dreams. kisses :*

47 kommentarer

leser de bloggene jeg og :)

Noen av de leser jeg og :)

Fine bilder av deg, Therese. god natt!

God natt :) Leser Annais, hun rocker.

veldig strøken tiger du har der therese charlotte!

Tom Kristian Nilsen

Tom Kristian Nilsen

God natta til deg også :)

gonatt :) vi har fri i 2 daga sia det e muggsopp på skoln vårres, så vi har bære 2 daga igjen før helg :) haha

God natt og sov godt søta :)

Gutt fra Oslo;)

Gutt fra Oslo;)

Strøken jente! Ser på deg, og stapper den inni Fleshlight Stu ;) Håper det er greit for deg. Takk for bilder<3

Heihei! Jeg har startet en ny blogg som heter "howtowear". Denne er ment til å gi inspirasjon til både jenter og gutter om hvordan de skal kombinere ulike klesplagg - i hovedsak de plaggene de vanligvis sliter å kombinere. Det er også mulig for lesere å komme med forespørsler til plagg de vil jeg skal matche opp mot andre plagg. Derfor lurte jeg på om du vil hjelpe meg med å spre ordet om den nye bloggen? Det er verdt å nevne at jeg skriver bloggen anonymt, og at jeg dermed ikke reklamerer for meg selv! :-)

På forhånd takk!

Slutt å vær så fin, særiøst.

Leser noen av de :)

Gonatt søtA:)

oioi, spennende! Pusipiaa

Svare på dette?:-)

Svare på dette?:-)

Lurte bare på om du ikke leste Sophieelise sin blogg lengre? er dere virkelig uvenner?;-)

Drit kul blogg Tc ♥ ;*

Håper du fikk en god natts søvn :)

GO morgen! til deg fra oss !

Bruker du extensions? :-)

Hei!! Jeg er en fast leser som elsker bloggen din :) Jeg lurte på om du kunne stikke innom bloggen min :) i så fall her ee linken: http://anitaslifeandthing.blogg.no/?c=1326129969446

Håper du får en kjempefin dag i dag, søte! :) Og at natten var like god og lang som du håpte på =)

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

Jeg har egentlig aldri kommentert bloggen din, men har fulgt med fra når du lå veldig langt nede på listen, tror jeg har vært fast leser i snart 2 år. Du virker som en fantastisk jente. Du er ærlig på bloggen, selv om du av og til får mye pryl for det, så er du ærlig. Du er en utrolig pen jente, og jeg er så misunnelig på det fine håret ditt! Jeg ville bare legge igjen en fin kommentar uten noe sånn smisking og skrive ''ta en titt på min blogg osv..'' det må være utrolig irriterende å få slik heeele tiden.. Håper du fortsetter å blogge lenge !

Leser du ikke min blogg??? Utrolig....

du er så jævlig pen! <3 du har skrevet så mye bra, nå har du endelig kommet tilbake i den fine blogg perioden du var i før og jeg gleder meg vilt til flere gøye videoer osv <3 Du er så utrolig pen!

Har en venn på facebook som ligner på deg :p

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/407820_127151537403484_100003259164998_125751_578442672_n.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=KtYAoBu2Tu0

wow, den va kul as!

Super bra blogg :D

Du er veldig pen, og jeg tror du ser pen ut uten sminke også<3

Fine bilder av deg<3

du har så fint hår for tiden! elsker det :D

hvorfor leser du ikke Sophie sin? :-o den er best!

sløøøyfen i håret er så fin!

Så søt sløyfe, god natt :)

Tina Amalie :-)

Tina Amalie :-)

Digger t-skjorten!

BTW: har du kåret vinnere av dekselkonkurransene? :)

fått skoene fra "louboutin" enda?:)

DU ser jo ikke uuut i måneskinn. Du hadde vært så søt og fin med naturlig hårfarge og naturlige øyebryn. Men neeei, du fucker opp utseendet ditt med hårfarge og bimboøyebryn. GO NATURAL! Mye vakrere å se naturlig ut. Har sett på gamle bilder av deg, der er du mye finere.

Skriv en ny kommentar