hits

outfit og sånn

Heihei!

I natt fikk jeg <3 sove <3 lenge, hele 5 timer! Våknet halv 6 lys våken, skulle ønske det var sånn hver dag. I dag har jeg forresten vært flink blogger, klarte nemlig å tvinge to av mine venner til å stille opp på bilder. Egentlig er vi ikke venner, men jeg ga de 50 kroner hver bare for å være med på bilde med meg. Er nemlig venneløs :(

Først outfit, skikkelig fancy n' shit:

hostepia


sexypia


uskyldigpia


poserepia


se-søt-utpia.    topp // cubus    tights // jc    hals // glitter


fin jente helt til høyre <3 <3 <3


speil speil på veggen der, hvem er vakrest på bildet her? (hint: hun i midten)
over og UUUT, skole nå.

Haha skriver bare piss under bildene mine. Neida, skriver ikke piss? Står det piss under noen av bildene kanskje?? HÆ? GJØR DET DET? Nei, fyfaen. Dere suger hvis dere trodde det ass, lol. Det her gidder jeg ikke mer nå, jeg slutter å blogge. HAAAAAAAAAAADE. 

piss out

143 kommentarer

okei du e merkeligge

liker ironien din ;)

Fine dere er! :)

zannas.blogg.no (sandra)

zannas.blogg.no (sandra)

fine bilder! haha! begynte og le av det som sto på slutten! morsomt! <3

hahahaha holdt på og dø! http://www.youtube.com/watch?v=KtYAoBu2Tu0

fine bilder, hehe du er så søt <3<3

Skjer me guttedass? :P

Fine bilder :-D liker virkelig at du kødder litt i innleggene dine :-D

Hahaah ;p Fine bilder^^

haha, du er morsom du! :D

Går du i de klærne du sover i?:-) mihi, du e tøff therese. Har fulgt bloggen din siden du var... Ja - lenge siden. Gøy å se hvordan man forandrer seg!

Hahah! Fin outfit :) ♥

Lurte bare på hvorfor du har kan jobbe hos Glitter selv om du er under 18?

fiint som vanlig :)

Anbefaler en blogg om en jente på 16 år som nettopp har fått diagnosen blodkreft. Synes bloggen burde bli mere kjendt og folk burde lese hva som skjer i livet hennes, kanskje mange innser hvor godt man egentlig har det og kanskje slutter og syter om alt mulig og setter mere pris på livet sitt.

Følg kampen hennes på :

http://siljeskamp.blogg.no/

Herlig blogg! <3 men sjekk denne bloggen her: eliaslov12345.blogg.no

Helt sjuk blogg!! <3

tar bilder kver dag på guttedoen? asså , gutter må jo få litt privatliv di åg..

vangilst94.blogg.no

vangilst94.blogg.no

det var kjempefint! :)

vil bare tipse om en blogg som fortjener oppmerksomhet. Det gjelder en jente på 15, snart 16 år som har fått livet snudd på hode og fått beskjeden om at hun har leukemi. Jeg håper du vil se på bloggen og kanskje tipse om dette, hun fortjener det virkelig.. Bloggen heter http://henrietteleuk.blogg.no/ !

Dette er ikke for å reklamere på noen som helst måte, men syntes jenta fortjener oppmerksomhet og støtte gjennom kampen mot kreften.

Ho jenta til venstre burde skaffe sæ en fin mage visst ho skal gå i en sånn topp, ser jo ut som den e for liten og i tillegg e det veldig stygt å se at magen tyt ut sånn når den ikke e fin.

syns det er dumt å se hvordan bloggen din har forandret seg. når jeg først begynte å lese va du lille uskyldige therese, mens nå skriver du så mye om hver gang du drikker i helgene osv. må si bloggen din begynner å minne meg litt om heidi alexandra sin. virker som du skriver mye for å provosere så du kan ikke akkurat klage på drittkommentarer, for du legger opp til mye av det selv. er mange som sier usaklig dritt også da, men du fatter poenget. bloggen din kan forandre seg så mye den vil, men jeg kommer likevel til å fortsette å følge deg :)

ikke ta dette som en negativ, frekk kommentar for det er det ikke

hei, fast leser her!

bare lurte på om du kunne farge håret ditt brunt igjen, siden det er så lenge siden<3 og du var SYYYYKT fin, bed brunt hår.. du er pen med lys også altså :P

og kan du har spørsmålsrunde snart?? :)

bildene var kjempe fine, men likte virkelig ikke det du skrev!! Ble egentlig veldig overraska, fordi du pleier ikke å skrive sånn.. :( skjønner seffølgelig at det bare var kødd, men det kler ikke deg å skrive slikt! Plis ikke begynn med det :))

HA HA HA, digger ironien din da:p minner om meg selv

Fine bilda!

Ælske bbloggen din! ;*

Kommentere tilbaake?

Kjempe fine bilder ! :D Søt outfit!:)

-Hadde vært koselig med en kommentar tilbake :) ha en fin dag videre!:)

Koslige bilder :) Digger ironien din!

Hahah, elsker humoren din Therese ;)

Haha, begynnte og le litt for meg selv da jeg så det du skrev:p Liker ironien din:) Men så fine bilder!

Hei! Jeg er verdens største Theresefaaan! Jeg lurte bare på om du kunne legge ut en video der du tar på deg extesions og fikser håret ditt helt fra "bunnen" av? Det hadde vert såå bra om du hadde gjort det!! <3

jah du pia, du pia :)

du er så søt, liker bloggen din :)

"sexypia" ahahhhaha dæver, du er så teit XD

neida, kul (bare løyXD)

OMFG!!! Det fins ikke en jævla finere person en deg!!! PS! Fine boobs!!<3

elsker bloggen din! :)

Elsker bloggen din! Og digger at du bruker ironi i inleggene dine! Stå på, søta!

Du skal vell ikke slutte? Elsker jo bloggen din... Søta!<3

Du er kjempe fin Therese. Fint outfit. :-) Stå på med bloggingen, og ikke bry deg om alle de usaklige kommentarene :-)

du er så kul.... humoren din er kul... det er så kult at du henger på guttedassen... du er den kuleste 13åringen jeg vet om... wait? 17? grow up.

kjempefint! du er dritsøt <3

fin outfit altså! digget dette! haha

Hei :) Vil du hjelpe oss med å få One Direction til Norge? :) vi har tenkt å prøve å trende NorwayWants1D på twitter, men for å få det til trenger vi maaange folk. Kan du skrive om http://www.facebook.com/events/130659343717830/ og be lesere være med? Vi trenger så mange som mulig hvis vi skal klare å trende det :)

Deilig at du går rundt uten sko innpå toalettene :):)

Hei søte du!

Hei søte du!

Mange av de som kommenterer sier masse og småting du gjør feil....... Hvis foreksempel du skrev " det er fint hver i dag" isteden for " det er fint vær i dag" Samma det! Sier jeg, til dere som er SÅÅÅ opptatt av og finne noe og henge seg på..... Jeg bare sier det til dere som er opptatt av sånn: Drit i det! Om hun gjorde noe feil...... SAMMA DET! Jeg elsker bloggen din, og det er bra du ikke er så opptatt av og ha "alt" riktig ;)

Kan dere ikke ha snart en må gjøre video? Så kan dere mikse egg og kakaopulver og sitron og pepper å sp drikke det, en i klassen min gjørde d og han spøy etterpå :p eller pusse tenna i hundetiss

JA, slutt å blogg :D da trenger jeg ikke å se den svarte etterveksten din lengre

STEM PÅ OSS! <3 <3

STEM PÅ OSS! <3 <3

HEI ALLE DER UTE! :D

Vær så snill og gå inn her og stem på vår klasse, det er bare til å trykke tem, så får du en e-post med en link som du trykker på! Vi trenger hver eneste stemme, og håper dere som leser dette vil biddra <3

http://klassekassen.no/sak/10090

Takk på forhånd! :D

Hei!!

Begynte å lese bloggen din for litt siden, og jeg syns den er.... Så sykt bra!! + at jeg syns det er sykt morsomt at begge 2 heter Therese !! Elsker bloggen din!! Helt hekta på den, leser på den flere ganger om dagen!!

Har egen blogg... Tror du at du kan ta en titt å si hva du syns?? www.lovelylinntherese99.blogg.no

Det er så lite sjarmerende at du opptrer som "selvdigger" selv om det bare er en kødd. Lov å være barnslig men med tanke på lesere så blir det bare slitsomt å lese bloggen din. Jeg leste bloggen din før men da ga den en mening om du skjønner, nå er det ulike bilder kun i forskjellige posisjoner. Snart vil dette dabbe av, det holder ikke med 2 linjer med tekst og 5 bilder av deg selv i hvert innlegg hvor du for det meste viser deg selv og tungen din. Synes det er leit for du har forandret deg sånn siden du ble først på topplisten og innleggene dine gir aldri noen mening lengre.

Knock knock - who`s there? Not therese....

Ser ut som om du hadde en fin dag :D

Fin blogg og fine bilder <3

Kjempe fint outfit, og digger ironien og humoren din haha!

FYFAEN, DU ER SÅ STYGG! For hver dag blir det bare mer sminke om mindre klær, du ser ut som en overredigert neger, og fysjameg. Enig med hun litt lenger over her: Du er faen meg 17, ser ikke akkuat sånn ut.

Er ikke vanskelig å velge hvem som er den peneste av dere tre da, det er jo selvfølgelig hun til venstre.. Naturlig sminket, mørkt hår og fine klær.. :)

Pene dere er, og du er litt morsom ;)

Hei!

Jeg lurte bare på om det er lov og legge ut bilder av deg på pornosider, en i klassen min fant et bilde av deg der. om dette er lov? altså som en " Trykk og få denne jenta"

Driiiiit fine bilder av deg , beundrer utsende ditt no j***** :) Hadde satt stor pris på om du kunne ta en titt på blogge min itillegg :)

I det siste har jeg fått en følelse av at du er lei av og blogge?

T-skjorten var utrolig kul! :D

hun til høyre var pen, skulle ønske jeg så ut som hun!

litt selvdigger virker det som

Hei Therese! :D klassen min har utrolig lyst til og ha en bra avsluttning på 10. Vi har utrolig lite penger, og kommer oss ikke så langt. Det blir bare diskusjoner i klassen. Og innsamlingen går ikke så bra. pga at noen er for late. Så jeg lurte på om du kunne være så snill og poste denne linken på bloggen din, sånn at vi får nok stemmer til og vinne :) det hadde jeg sett utrolig stor pris på! http://klassekassen.no/sak/10123 :-)

Du er vakker, Therese!

Du har blitt helt sykt flink til å blogge nå, fortsett sånn! Elsker det :)

Kjempe pen!:) Skulle ønske jeg var ike pen som deg :(

fjortispia

Kjempe fin outfit! :) Ha en fin dag!

Så søt du er :)

fjortis....... og da mener jeg virkelig fjortis!

Ler av de som ikke forstår ironien, og sier at du skal vokse opp og noen sier at du ikke skal forandre deg. Haha, er ikke lett. Fine bilder, måtte le litt i slutten :)

etterveksten*

Elsker bloggen din ! den er inspirasjon til min!

Skal ha må gjøre video hadde blitt veldig glad om du kom med forslag :D <33 !

Klemmer <3

Når skal du kåre vinnerene av konkuransen?

Du har en veldig bra blogg. Men litt får mye bilder av deg selv fra samme tid på et innlegg, det er litt kjedelig.

+ blogge din går utrooolig tregt å blade gjennom! Klikker hver gang, å tar lang tid før alle bildene kommer opp.

Du har så kul blogg jeg elsker den og ja jeg har nesten ikke ord for det.

og ELSKER DEG OG BLOGGEN DIN:)

hade

Helena Dørsdal Eriksen

Helena Dørsdal Eriksen

kan du lage en liste over hva som ikke er fake med deg?

det virker til å være stort sett alt :S

ser ut som en dukke..

- når skal du kåre vinneren av dekslet?

- hvor er kjolen på headeren din fra?

Søtt! Men, hvem er det son går ned gjennomsiktig blondetopp på skolen? Én ting at det er fresht å gå på vorspiel/fest/byen men... Skolen? Attention much?

håper det var en spøk! <3

Utrolig stilig outfit!

Har du noen gang lest bloggen mlmy.blogg.no? Hun er utrolig flink og burde egentlig ha lugget på topplisten en plass, men det er nå min mening da! Hva synes du om hennes blogg?

OMG, begynner seriøst og bli lei bloggen din.. Du legger ut ALT for mange bilder av deg selv. Som du skrev i ett innlegg lenger ned. JAAAA!!! Jeg vil ha mer av vennene dine og hverdagen din, det er så innmari kjedelig med bare bilder av deg. :(

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JxqjEJeBdXc

Det er en film om hvorfor så mange hater Justin Bieber, jeg håper du tar deg tid til å se den og kanskje poste den på bloggen din. En rørende video, og helt klart verdt å bruk 4 minutter på å se. Du er jo en belieber..

Hei! Vil bare si at jeg digger bloggen din og deg, du er utrolig pen<3

men så har jeg bare et spørsmål:

-siden du sier du sover så lite, hvorfor får du aldri poser under øynene eller blir svart/bå rundt dem?

er det noen type sminke du bruker? isåfall kan du si hvilken?

kleem

Hvorfor? :oo du har jo så bra blogg. elsker den!

Elsker bloggen din ♥ Superfine bilder :) ♥

Stilig t skjorte! :D

Elsker bloggen din ♥ Superfine bilder :) ♥

Heisann. Det er sikkert artig for en 17 år gammel jente og ha så mange lesere på bloggen sin hver dag som du har, men kansje du bør tenke over at du er ett forbilde for mange jenter som er yngre enn deg der ute. Og hvilken forbilde du egentlig vil være. Hva du vil kunne se tilbake til når du blir eldre og være stolt av. Språket og måten du legger ting frem på til tider er ikke spes kult for min del og jeg er ganske sikker på at du taper lesere på det, men du har alt og vinne på å bruke denne sjakngsen du faktisk har fått her fornuftig og til noe posetivt hva du enn vil med livet ditt. Blogg.no sin mest leste blogg.

Du er en nydelig jente som nok kommer langt i livet.Lykke til:)

Just posting the link.. Kan hende det er none få som er enige med dette blogginnlegget jeg poster i navnefeltet, og leser slike "meg, meg og atter meg"-blogger kun for en latter i hverdagen.

Siterer blandt annet til bildekommentaren "speil speil på veggen der, hvem er vakrest på bildet her? (hint: hun i midten)". Herre jemin altså!!

digget den toppen :D elsket den!

fancy n' shit, nice!

fancy n' shit, nice!

Du har en rå blogg du er en fantastisk blogger du må fortsette med og blogge sån som du gjør nå plis Kan du lese blogge min den heter kajsabajsa.blogg.no Kan du skrive noen kommentarer også jeg vil gjøre ha litt flere kommentarer ok hadde

nydelig outfit<3

Hvor er genseren fra? :)

Likte antrekket ditt jeg :D Synes du kler mørke farger så godt!

Pene venninner har du også! Eller, dere er pene alle tre :)

hvorfor går du på sokkene på dassen egentlig? pleier å ligge mye piss og sånn der

Heihei :-*

Vet dette kanskje liksom er ett litt privat spørsmål.. men hvor mye

veier du?! Du er jo tynn som faen ! o_O

Tips ? Hva spiser du? Hvor ofte spiser du? :-*

Digger bloggen din ! <3

Fint outfit, t-skjorten var veldig stilig!

Fin blogg du har :)

http://www.klassekassen.no/sak/10037 stæm på klasn våres, vi har litt pengeproblemer siden det er vanskelig å samle i en litn plass som BØ I Vesterålen! :-) takk på forånd!

Fint outfit! Du er så utrolig pen :)

hahahah, du er rå!

Du har et bra kamera ja tydeligvis ;) Men takk Gud for utseende ;)

Se gjerne min blogg: kropp1.blogg.no

Eliseh0lm.blogg.no

Eliseh0lm.blogg.no

Fint outfit!

www.eliseh0lm.blogg.no

aHAHAHAHHAHAa, fy jeg digger deg!!

hva skjer med 'pia' på slutten av ordene?

Haha, har fulgt med på bloggen en stund å nå manglet jeg vel bare å legge igjen en komentar :)

Jeg seriøst elsker håret ditt :O

( PS: fin blogg) :)

Du e så sykt fjortis, blir flau av å lese det du skriv

Kjempe bra

så fine Bilder, elsker håret ditt, men skal du ikke nsart t etterveksten?

fiiiina<3

Lol, '' speil speil på veggen der hvem er den vakreste på bildet her? hint : hun i midten''

liker ikke bloggen din lengre.. Du skriver hele tiden om helgene der du drikker.. savner den gamle pia .. du ligner på en hore #unnskyld, men sant!#

Haha, du er så genial!! Elsker bloggen din!!<33

Forundrer meg ikke om du hadde ADHD ass! :)

haha, digget det siste du skrev ;) btw. fint outfit <3

hun i midten er riktig!!!!

Skriv en ny kommentar