hits

joseph kony

Var mange som ville jeg skulle spre dette budskapet, og det passer utrolig bra fordi vi har om Joseph Kony på skolen for tiden. Jeg vet filmen er ganske lang, så mange av dere orker ikke se den en gang tipper jeg, men det er verdt det! Den er laget av Invisible Children for å gjøre Kony kjent. Det er fordi de trenger støtte for å få han arrestert. Dere som ikke vet hvem Joseph Kony er, så er han leder for LRA, Lords Resistance Army, og han har bortført og tvunget over 30 000 barn til å bli barnesoldater. Guttene blir utstyrt med våpen, tvunget til å drepe sine egne foreldre. Jentene blir gjort til sexslaver. Han har faktisk fått holde på med dette helt siden i 1987 - det er helt sykt at ingen har stoppet denne galskapen enda. Se filmen og spre budskapet!!

 

175 kommentarer

Forferdelig, men samtidig er sykt bra film. Nå er det sikkert at vi kan stoppe den galingen som ikke har noe hjerte eller samvittiget. og det så fort som mulig as jeg er helt måles, jeg er i sjokk jeg

Bra du tar det opp!! :))

Utrolig fint :-) ♥

fint du tar det opp!

jeg gråt..

-fin blogg <3

Vi må stoppe han, det er helt forferdelig.

Jeg har sett videoen, og synes det er helt forferdelig dette her!! ;(

Helt forferdelig trist! :`(

Bra at du tar dette opp! Jeg har prøvd så godt jeg kan og spre dette rundt og skal forsette med dette! :)

det er helt sinnsykt!

Jeg blir fort redd, og vil ikke ha mareritt i tider frem over så jeg vil ikke se filmen. Men flott at du sprer et viktig budskap!

det er sykt mange som har delt den! :D

Jeg så en film om dette for litt siden, her: http://www.1channel.ch/watch-2620023-Machine-Gun-Preacher

utrolig godt å se at du bryr deg Therese, i alle fall at du tar del i dette og deler det med dine lesere, du har endel makt og er flott at du bruker den til noe nyttig :-)

utrolig bra at du tar det opp! veldig viktig at alle ser denne videoen! :)

Jeg har sett den på facebook! Begynte nesten og grine! :O

Jeg har sett filmen FLERE ganger, det er utrolig at noe kan gjøre noe sånt mot barn!

http://visiblechildren.tumblr.com/

så bra at du tar dette opp :D

Jeg skal sååååå klistre opp plakater OVERALT. Da kommer jeg til å føle meg sjukt gangstaaah

bra du tar det opp!

Utrolig bra video... satt nettopp å så på den! Flott at du tar det opp!

dorte holen ♥

dorte holen ♥

gråter

jeg vet hvem det er og det er GRUSOMT!!!

tørr ikke engang se filmen ;( <3

Syns du er kjempe flott at du tar det opp! :))

så filmen tidligere i dag .. uff stakkar..

Æ har sett, dt helt sykt ... Bra at du faktisk støtte nåkka på bloggen din ^^

Så filmen tidligere i dag, og det er helt sykt at en person holder på sånn. Utrolig fint du tar det opp, kos deg videre! :-)

Det er helt sykt trist ! har sett den to ganger på en uke nå og blir like sjokkert hver gang..

helt syk mann, må stoppes! Bra du tar det opp!

bra du tar det opp :D fast leser

Bra at du tok opp temaet! Satt akkuratt og leste om han, forferdelige mennesker det finnest her i verden...

www.frabarntilvoksen.blogg.no

www.frabarntilvoksen.blogg.no

Vi har den også på vår blogg! <3 <3

Respekt får at du faktisk tar det med i et blogg innlegg!

åååhh, elsker at du puttet denne på bloggen din!!!<3

tragisk hvordan verden har blitt :( fint innlegg =)

Det som er så tåpelig er at dere skriver så trist, og ''jeg gråt gjennomhele filmen'' når det bare er et minutt mellomrom mellom innlegget og kommentaren din. Det gjelder ikke hele tiden å være først å kommentere.

skummelt ;((

cecilie aspheim

cecilie aspheim

haha silje.. kan jo hende de har sett den før :)

Jeg har sett hele :) <3

Så trist!!

Må legge den ut...

Ja, dette er det viktig å sette fokus på. Det er barn som mishandles, sulter, lider og dør hver dag her i verden. Og selv om man ikke kan gjøre så mye, så kan alle gjøre litt.

"Du skal ikke tåle så inerdlig vel, den urett som ikke rammer deg selv!" Dette synes jeg er et fint sitat, som det er viktig å huske på.

har sett og delt den :)

det er helt forferdelig at et menneske kan gjøre sånt mot andre, galskap!! blir så sint når jeg ser/hører sånt ..

Helt forferdelig.... blir sykt sur når jeg hører om slike ting!

Jeg så nettopp den filmen! Det er utrlig bra at en så stor blogger som deg sprer den videre! All the best to u, you go girl!

huff, dette må det bli slutt på!

Kjempetrist :(((

Håper noen stopper denne "sinnsyke" ,mannen ! UFF ! Kondolerer !

SÅ BRA AT DU SPRER BUDSKAPET!

Helt sykt at noen kan være så syk.

Den er jo ikke kjedelig!! Den er bare lang

Sykt at det i heletatt finnes sånne personer...

Tok meg tid til å se heile den der ja!

jeg tok meg tid til og se hele det var vert det, veldig lærerikt, forferdeleg at dette har holdt på i så mange år.

Tok meg faktisk tid til å se denne (noe jeg ser visse andre later som de har gjort. LOL dere) ..Er helt vilt at han fremdeles ikke er arrestert!

Tok tid til å se den i dag når jeg kom hjem! Off blir bare dårlig i magen. At nån kan være så sjuk i hode, mange "sjuke" fålk ute i verden... :(

Det er supert å se så mange land og så mange mennesker engasjere seg for dette, men jeg håper folk stiller seg noen spørsmål til dette også. Denne mannen bruker disse barna som soldater og livvakter. Tidligere forsøk på å pågripe han har resultert i mange tapte liv. Er det noen som er sikre på barnas sikkerhet i alt dette? Dette burde virkelig tas hensyn til når så mange folk støtter militære styrker som skal gå etter Kony. Han kommer til å bruke de som skjold og livvakter. Mange gir blindt penger til organisasjonen, hvor under halvparten av pengene går til den egentlige saken, og det støtter militære styrker når barn er involvert og kan bli drept. Er det noen som er sikre på at dere ikke gir penger til en sak hvor de barna dere prøver å hjelpe også står i fare for å bli drept?

twirlmartinee.blogg.no

twirlmartinee.blogg.no

dette e utrulig viktig og æ har sette den og delt den over alt... og æ håpa såå utrulig mye at de tar han og straffa han!!

det er så bra at såå mange deler dette! dette er helt forferdelig!! :'(

Flott at du deler dette! :)

http://visiblechildren.tumblr.com/

Engasjement er bra. MEN. Som en motsetning må man være litt kritiske også. Jeg sverget først til at dette var noe av det beste som hadde skjedd på lenge, helt til jeg leste denne her artikkelen. En skal være kritisk til alt man finner på nettet, også denne, kanskje.

skulle ønske jeg kunne gjøre noe, men bra du legger dette ut. utrolig trist at noen i det hele tatt kan få seg til å skade så mange barn i over 20 år..

Sorry viss ikke dette passer inn i innlegget, men bare digger bloggen din som de fleste. Å ett av mine ønsker er at du ser innom bloggen min, og gir meg tips om va jeg bør forandre og sånne ting. pliiiis<3

Har sett den! Folk MÅ bare se den! ;)

Så på hele, helt forferdelig at noen kan være sånn. Tenk at det har vart i 20 år

Det er utrolig viktig at folk som deg, med et stort publikum, sprer dette budskapet! Jeg så denne filmen på skolen idag, og jeg anbefaler alle å se den, de med! 30 minutter som vil endre livet ditt, og åpne synet ditt for verden, og denne situasjonen. Jeg er med i gruppen på facebook, som skal den 20 April dekke hver og en by med plakater, postere og flyveblader med info om han, og hans navn. Anbefaler alle å bli med! Den heter "Cover the night!". Jeg er også med i en egen gruppe for byen min, som heter "Cover the night - BERGEN" : ))

http://www.causes.com/causes/227-invisible-children/actions/1628969?action_taken=true signer!!

Begynte nesten og gråte , Sjeldent jeg gråter for noe men dette slo grensa :( Skal legge dette til min blogg og utvide budskapet ;)

Hva foregår opppi hodet på den dritten siden han gjør sån? han kan ikke ver mennesklig siden han ikke bryr seg om andre en seg selv!!! Er utrolig bra at du delte den her!! :)

Fikk tårer i øynene av å se videoen. Bra at noen gjør noe med det som skjer i Uganda! Håper Joseph Kony blir arrestert nå veldig snart!

Ida Christine

Ida Christine

"Det som er så tåpelig er at dere skriver så trist, og ''jeg gråt gjennomhele filmen'' når det bare er et minutt mellomrom mellom innlegget og kommentaren din. Det gjelder ikke hele tiden å være først å kommentere."

du har ikke tenkt på at de sikkert har sett filmen før da?.. denne har vært OVER ALT de siste dagene. Tenk litt lenger enn nesen din. Ikke rart verden er sjuk! slik som dere pirker og mobber i dette kommentarfeltet... Bra at du også deler videoen therese :)

Det er helt ubegripelig at det finnes slike mennesker som ikke eier et snev av samvittighet. Håper for all del at den mannen får den straffen han fortjener. Barn skal være barn og ingenting annet.

Jeg ble så sykt lei meg når jeg så denne videoen. Tenk at denne mannen kunne gjøre noe sånt mot alle disse ungene. Jeg ble så frustrert når jeg så at det som måtte til for at denne mannen kunne stoppes, var at dette måtte "alle i verden" ha hørt om, fordi... tenk om ikke denne saken blir kjent nok til å stoppes? Tenk om dette fortsetter? Det er helt utenkelig...

http://visiblechildren.tumblr.com.nyud.net/ TA DERE TIDEN Å LESE DETTE, FOKUSER PÅ JOSEPH KONY - HAN ER EN FRYKTELIG MANN SOM MÅ BLI TATT OG GRUSOMHETENE MÅ STOPPES, MEN INVISIBLE CHILDREN ER IKKE SOM DE GIR SEG UT TIL!

latterlig at ikke folk er klar over at det er barnesoldater og at folk blir voldtatt osv hele tiden der nede.. det er selvfølgelig forferdelig trist, men at folk tror at alt vil ordne seg om man tar en mann så blir det for dumt.. det er selvfølgelig fint om han blir tatt, men jeg tror neppe ting vil forandre seg når det er 1000 andre personer som har helt lik innstilling som han, han må jo ha en del tilhengere ingen person kan klare å ta så mange alene. syntes ikke man skal fokusere på en person og heller på alle de stakkars barna!

Bare en liten kommentar til alle som poster link til "http://visiblechildren.tumblr.com.nyud.net/"...

Detter er en BLOGG (om du søker på nettet vil du også finne samme informasjon fra Wikipedia, altså disse informasjonskildene kan være skrevet av hvem som helst). Mye av informasjonen kan være lurt å lese nøye gjennom. Det er også viktig å legge merke til at mye som står der ikke er relevant for det som er saklig i dag. Med litt etterforskning finner man ut at mye av det de skriver om i bloggen og andre artikler er info som er skrevet for 5/6 år siden. Folk argumenterer mot og med disse bloggene og all annen informasjon som er der ute, men som sagt, alle har rett til sine meninger. Det kan virke som disse kildene er mer opptatt av oppmerksomhet, men en ting du finner i alle disse artiklene og bloggene er at de går i mot meningen av denne videoen, nemlig det å spre ordet om Kony og hans forbrytelser. Offentlig kunnskap skaper handling.

Veldedighet er ikke perfekt, om det er slik at kun 25 % av pengene går direkte til handling er det skammelig, men poenget er at de pengene fortsatt kan gjøre noen forskjell. Selv om det er en liten del er det fortsatt svært viktige ressurser. Å spre kunnskap ved hjelp av jungeltelegrafen kan resultere i mer midler til andre veldedige organisasjoner som også bruker penger mer fornuftig.

Men som sagt hele poenget med denne videoen er å bevisstgjøre!

Bra du deler denne :) Folk trenger å se videoen!

Jeg har egentlig aldri likt bloggen din noe serlig.. Men endelig blogger du om noe viktig som mange kan se fordi du er så kjent :)) Del videoen folkens!

Enig med deg ! Alle på spre budskapet ! Kjempe bra at du gjorde det, elsker bloggen din ! :-D

Fin blogg, lurer du på hvro lenge det er til fredag? https://www.facebook.com/FridayCountdown

Bra du blogger om noe så viktig! =) På den måten spres budskapet enda mer!

Det å se ting fra flere sider er utrolig viktig. Kony beveger på seg hele tiden. Han har ikke vert "aktiv" i Uganda siden 2006. Organisasjonen som jobber med denne saken gir kun 32% av intektene til å faktisk bygge skoler og hjelpe barna. Resten bruker de på filmutstyr og reisene.

Det at USA skal sette inn militærestyrker er en ting, det kan være bra det, men hva med barna? De skal jo stoppe militærstyrken til Kony som faktisk er barn. Hva skal skje med dem da? Det at de militærestyrkene til Uganda har helt "rent" rulleblad er heller ikke sant. De er kjent for å sexuelt utnytte barn. Er det da rett at de skal gå inn å hjelpe barnesoldatene til Kony, kan vi stole på at de ikke kommer til å skade dem? Det at militærestyrker skal stoppe Kony, kan ende med at utrolig mange barn blir drept. Vi må tenker før vi handler.

Jeg så at noen hadde postet det tideligere, men jeg gjør det igjen:

http://visiblechildren.tumblr.com/

hva er din månedlige inntekt? på bloggen og totalt?

TAKKKKKKKKK for at du delte den!

Har sett den , og skal se den igjen ! Fikk tårer i øynene jo ..

SKAL SPRE BUDSKAPET HELT TIL DENNE MANNEN HAVNER I FENGSEL FOR LIVSTID!!!

Jeg har sett videoen og ANBEFALER alle å se den!!

Spre budskapet folkens ! Her ; http://invisiblechildrenstore.myshopify.com/collections/frontpage/products/kony-kit! Der kan dere kjøpe Action kits, som det heter, som inneholder tskjorte , 2 Kony armbånd, stickers, buttons og posters + action guide ! For 30dollar! I tillegg kan man kjøpe bare en tskjorte for 25dollar (3 forskjellige å velge mellom) , eller man kan kjøpe bare posters (25stk.) for 5dollar og man kan kjøpe bare et Kony armbånd ! Man kan også søke opp Kony poster på google, så kommer det opp bilde av plakater som man også kan kjøpe , lagre bilde og skriv ut på egen skriver ! Det er mange muligheter ! Men ta en titt innom linken er dere snill <3 STOPP KONY !!

for en forferdelig mann! han der bør ha en psykopat-samtale eller noe. OMG! hvordan kan folk være så onde?! Jeg støtter demonstrasjonen!

tullaxD (men jeg gjør det faktisk)

Sett videoen for noen dager siden c: Bra du lager innlegg om det 8DD

At han virkelig gidd å gjøre noe sånt!

Men de skal stoppe han!

Fikk en tåre i øyekroken, ja. Har nå delt denne på facebook, mange venner har allerede delt denne <3 Håper de får stoppet han! Dette er helt forferdelig :'( <3

har delt det , og sett det !

Jeg har sett den sånn ca 5 ganger eller noe, og blir like rørt hver gang! På skolen snakket vi om det og omtrent alle jentene i klassen skal kjøpe Action Kit...

Veldig viktig at du er med å deler dette Therese! Takk for at du gjorde det! WE NEED TO STOP HIM ,NOW!!!

Så bra at du sprer videoen!

har sett den... og delt videon! (:

syke mann..

Visste du at Kony ikke er i Uganda lenger? Visste du at godt under halvparten av pengene går til det formålet det skal? IC mener at den eneste måten å ta Kony på er med makt og våpen. Så de gir penger til Ugandas hærstyrker som er velkjente menneskerettighetsforbrytere. Støtter du krig? Nok en gang er det bevist - vold avler vold. Jeg velger definitivt å donere pengene mine til noe annet. Hvor jeg vet at alle pengene kommer frem og at de blir brukt til fred, ikke krig.

så forferdelig han er en syk mann !

Til alle som blindt støtter KONY 2012, anbefaler dere å gjøre LITT research før dere kjøper dere bedre samvittighet på den måten. Forsvinnende del av pengene som kommer inn går dit det skal. D

"Invisible Children has been condemned time and time again. As a registered not-for-profit, its finances are public. Last year, the organization spent $8,676,614. Only 32% went to direct services (page 6), with much of the rest going to staff salaries, travel and transport, and film production. This is far from ideal, and Charity Navigator rates their accountability 2/4 stars because they haven?t had their finances externally audited. But it goes way deeper than that.

The group is in favour of direct military intervention, and their money supports the Ugandan government?s army and various other military forces. Here?s a photo of the founders of Invisible Children posing with weapons and personnel of the Sudan People?s Liberation Army. Both the Ugandan army and Sudan People?s Liberation Army are riddled with accusations of rape and looting, but Invisible Children defends them, arguing that the Ugandan army is ?better equipped than that of any of the other affected countries?, although Kony is no longer active in Uganda and hasn?t been since 2006 by their own admission. These books each refer to the rape and sexual assault that are perennial issues with the UPDF, the military group Invisible Children is defending."

http://visiblechildren.tumblr.com/

direkte link til regnskapet:

http://c2052482.r82.cf0.rackcdn.com/images/737/original/FY11-Audited%20Financial%20Statements.pdf?1320205055

"Compensation of Leaders | % of Compensation relative to amount of money made by IC | Title

$88,241 | 0.99% | Ben Keesey - CEO

$89,669 | 1.00% | Jason Russell - Co-Founder/Filmmaker

$84,377 | 0.94% | Laren Poole - Co-Founder/Filmmaker"

Det er veldig bra at du legger denne videoen ut på bloggen din. Du som har så mye publikum er med på å spre dette budskapet og gjøre sånn at flere her i Norge kan se den og åpne øynene sine og faktisk gjøre noe med det. Det at du gjør dette viser at du er et bra forbilde, og at du bryr deg. Jeg har sett hele videoen én gang, og kjenner at jeg virkelig brenner for dette. Takk for at du la dette ut!

Ta å sjekk ut denne linken Therese ;) Invisible children har en bra sak, men en dårlig fremgangsmåte. En annen ting er at de bruker 1/3 på bistand til Uganda, 1/3 til å markedsføre dette! 1/3?? Tuller du med meg? Ta så å se hva de så bruker de herlige 1/3 av pengene de FAKTISK sender til Uganda på. over 1/3 av de pengene som faktisk kommer frem, går til utdanning, men for hvor mange? Rundt 700-800 unger. Trur nå det er MANGE andre organisasjoner som kunne brukt disse penge til å gi utdanning til MAAANGE flere.

Driver man en veldedighetsorganisasjon, skal man ikke tjene fett på å drive den. Når en har 90 000 USD, over 500 000kr (Det er ikke så mye i Norge, men i USA er dette MYE penger å tjene i året).

Du som har SÅ mange lesere, ville jeg nå anbefalt å gå litt grundigere inn i saken ;)

;) Må du ikke glemme å følge lovene og reglene, men all PR er god PR ;) hehe nå fikk du nok endel ekstra view idag ;) Ha en god Torsdag videre!

http://www.youtube.com/watch?v=RvqFi_HRPmk

@Caroline: Det er vel også USA sin hær? Dette er selvfølgelig helt forkastelig, men en bedre strukturering av forsvaret bør da også virke forebyggende på dette?

Det er viktig å være kritisk, men også lett å kritisere. Det er et par mistenksomme ting rundt denne aksjonen og det er svært ønskelig å få mer åpenhet rundt økonomien spesielt de skyhøye reiseutgiftene. Det "poser" bildet som ble postet tidligere virker også veldig uprofesjonelt. Vrenging av fakta er jeg veldig i mot, men det er viktig å også være kritisk mot kritikken

Hei! Bra du tar dette opp:)

Og btw så står det om deg i vg i dag!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10069940

Både sett og spredd! Sykt at noen er så gale i hodet sitt..

Bra du deler dette!

HELT utrolig :-/ Har sett og spredd det videre! THIS HAS TO GET WORLDWIDE

Dritbra innlegg! Men må bare fortelle deg at du må lese innlegget Sophie har skrevet om denne saken, haha.. Fortell henne at det er en grunn til at det heter kony 2012, og at det da derfor er en grunn til at folk ikke vet om denne saken før nå. Skriv det i et innlegg på bloggen din! Folk blir faktisk påvirket av det Sophie sier, og mener det ikke funker å spre videoen, men det er jo det som er hele poenget med videoen som er laget. Å spre budskapet ;) Ikke la noen hindre noen i å spre videoen videre!! :DD Det er trossalt på denne måten folk faktisk donerer penger.

Hei! Superbra at du sprer dette!!

Håper også du vil være med på å oppfordre ALLE på å delta på Cover the Night den 20.april. De har i alle fall laget arrangement til dette i Trondheim og alle burde i hvertfall henge ut en plakat denne kvelden for de stakkars barna, uansett hvor de bor. Håper virkelig du kan lage ett innlegg om dette også :-)

sofasofus.blogg.no

sofasofus.blogg.no

Tenk at det finnes så forferdelige mennesker, burde ikke vært lov!!!

Kjempe bra at du tar dette opp! fikk enda mer respekt for deg<3

Håper de klarer å stoppe han i 2012.

har lagt den ut jeg også! bra at du tar det opp, sikkert mange som ser den på grunn av deg:-)

Å stoppe Kony og systemet rundt han er noe jeg også håper at skjer, men jeg vil at du skal lese det som står her http://purple-bones.tumblr.com/post/18895660571/kony-2012 og kanskje ikke støtte Invisible Children i like stor grad som andre nødhjelpsforetak.

Oi ! ♥ Jeg har ukens blogg ♥

du må blogge mer!!!

Bra du tar det opp, er en stor sak om dagen!

----------------------------------------------------------

Blogger om min hverdag med sang, hest og kjæreste i Tyrkia!

Fy søøøøren, for en galning, begynte å gråte av dette....Sinnsykt!!!

Katter Med Hatter

Katter Med Hatter

Utrolig flott at en så kjent blogger som deg tar opp en så viktig sak! Sjekk ut bloggen min, btw. http://kattermedhatter.blogg.no/

Kjempe bra at du tar deg tid til å skrive et innlegg og poste den filmen! :)

Så hele videoen og FY *** for en mann! Stakkers unger! Gråt da Jacob gråt

gråter sjelden, men tårene kom da jeg så denne videoen. stakkars barn!!! og sønnen til han fyren var bare så utroooolig søt, liksom bare; "ja men de vi ikke gjøre som han sier fordi de er snille, ikke sant...?!?" aaaww, elsker han <33

Tenk at noen må ha det sånn!

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10070039

sykt fint det der:) hærlig at du tar det på bloggen, thanku! :D

Folk er jo helt latterlig dumme!

Om dere gjør litt research kommer dere kjapt til å finne ut en del ting:

Det har ikke vært LRA i Uganda siden 2006. De ble drevet ut av Ugandas militære styrker, med hjelp av en del andre land.

Joseph Kony er ikke noe morderisk monster, han er intet mindre enn en mann som kjemper for frihet i et korrupt land. Dere kan jo selv søke opp noen intervjuer av han, journalistene så heller ingen barnesoldater blant troppene hans.

Mesteparten av klippene i filmen ble spilt inn for snart 10 år siden.

Bare 30% av inntektene går til faktisk hjelp, de som laget filmen tjener over 80,000 dollar i året på dette.

Hele kampanjen bygger seg på grådighet, dette er ikke lenger en trussel mot befolkningen der, om det noengang var det.

http://visiblechildren.tumblr.com/

Til alle dere som sprer "Kony 2012"-videoen og inviterer til arrangementer på Facebook,

LES DETTE: http://www.vg.no/article.php?artid=10070039

Til alle dere som sprer "Kony 2012"-videoen og inviterer til arrangementer på Facebook,

LES DETTE: http://www.vg.no/article.php?artid=10070039

Ikke bra ikke bra ( De kommentarene over ) folk burde virkelig søke rundt før de styrer med dette..

Du var i avisen idag! Her i Trondheim! :)

Det er helt sykt!!

Jeg har ikke sett den, men fikk en kompis av meg til å fortelle hva det var forno for meg .. :/

hvor høy er du egentlig? også er du ferdig utvokst?

så bra at du gjør noe med det! folk tenker sikkert at de ikke trenger og se den siden så mange andre ser den! det er trist at han gjør sånn... jeg skjønner bare ikke hvorfor noen menn tror at de kan bestemme over kvinner og barn på den måten...

Det er helt sykt, enn å være så slem og sinnsyk, jeg føler at jeg ikke kan legge ut et innlegg om han siden jeg er ku 10 år, bli 11 snart, synes du jeg er for liten???

ÅÅÅ! :S

Jeg elsker bloggen din søte deg <3<3 Noen som vil skjekke vår? 3<3<

Har sett den :) uff,tragisk..

tragiske greier rett og slett!!

At det går ann å gjøre noe sånt...:(

Helt forferdelig!

De som kommenterer på bloggen min får kommentar tilbake. Les bloggen min om å være en taper av et mobbeoffer uten venner.

den mannen har ALL rett til og vinne nobels fredspris!

Ta ansvar for dine lesere og ikke bare publiser dette uten å la folk få muligheten til å lese kritikken. Dersom det blir en militær intervensjon i Uganda er det barnesoldatene som blir drept først. Tenk litt på det!

Det er heelt grusomt! Uff, det må stoppes :( jeg synes du burde gi et fast bidrag i måneden til denne saken slik som Andrea badendyck, når du har så god mulighet til å hjelpe å gjøre verden til et bedre sted! Men du er vel så overfladisk og bryr deg bare om klær, sminke og snus at du ikke gidder....

Endelig tar du opp noe nyttig.. Du vet at folk leser bloggen din fordi du er en jævlig overflasisk person? Greit, jeg leser den på grunn av det jeg også, men skulle ønske du kunne blogge om noe mer personlig og ikke bare piss. Likte deg bedre før når du tok opp nyttige temaer i samfunnet osv. Nå er det bare bilder av deg selv med trynet ditt hvor du har redigert bort alle fregnene du egentlig har.

Og det med KONY har forresten holdt på i flere titalls år, så hvorfor late som om du er samfunnsengasjert nå?

jeg blir trist av å tenke på alle barna som må oppleve noe sånt!!!!

MEDFØLELSE <3<3<3

uff -.- !!!!

men kan du blogge igjen snart?!?!?!?

Det er bra du deler dette, Therese! Har sett filmen, og lest mye om det.

________

Har en stor konkurranse på bloggen! Der du kan vinne sengehule verdt 300 kr til små hunder og katt. Og Luftegård verdt 279 kr til gnager/kattunger. Alt sammen er sponset av Petworld

Super enkelt å melde seg på!

Det er virkelig tragisk at folk holder på sånn

Kjempe bra du delte denne, så gjennom hele filmen. :)

Hei! Vis du kan hjelpe til møtt oss på sulned gangen eller noe sånnt så skal vi henge alle Kony 2012 posters! Alle sammen hjelp til! Framtiden vår kan bli forandrer! ette mannen er vanskelig og finne! Hjelp oss! Vi kan finne han! Folk kaller dette svindel! Så hvorfor er rihanna, Justin bieber Og MANGE MAANGE FLER! Folkz! Kopirer de posterne jeg dkal kjøpe dem! 25 stk! Jeg gjør dette ikke for deg men for oss allea<3 Stay calm! :)

En veldig bra video som får mange til å virkelig tenke! Men Kony har ikke vært i Uganda på flere år. Han gjør ikke dette mot særlig mange barn lenger. :)

bra blogg<3 sjekk ut min? twopeopleonelife.blogg.no

Jeg gråt når jeg så den:( stakkars unger, det er heilt forferdeligt at det har skjedd....

-Bra blogg;)

Sterkt <3

De som har lest saken ordentlig skjønner vel at Invisible Children ikke er akkurat slik som alle tror. Ta dere tiden til å lese litt mer og reflektere over saken. Noe fakta er vel at videoen er filmet fra 2003, og videre har blitt utviklet til idag. Kony har ikke hatt makten siden 2006, og han er ute av Uganda. Kanskje dere oppdager at Invisible children har tjente flere millioner i 2011, og de vil trolig tjene mye mer i år.

http://www.youtube.com/watch?v=UewyVJTu5rU

man skal ikke tro alt man ser..

Hvis du mener dette er galskap så bør du ta en titt på pelsen du går med.. Tenk hvis noen stjal bikkja di og flådde den, hva hadde du gjort da? Tviler på at du hadde likt det i alle fall ;) galskap å støtte noe barbarisk som du gjør ;)

Vil bare si at dere burde finne ut mer om dette før dere poster sånne ting.... noen av disse klippene i videoen er 6 år gammle og noen er det ikkke en gang han som har filmet selv. Jeg sier bare : 1. Tenk. 2. Fin ut mer. 3 hvis du fortsatt mener at det er lurt, så spre det :)

så hele filmen, jeg ble helt måålløs, er helt i sjokk, kan ikke skjønne ossen det går ann å ha et sånnt steinhjerte og 0 samvittighet!!

http://www.nbcsandiego.com/news/local/jason-russell-san-diego-invisible-children-kony-2012-142970255.html

Viktig at folk bryr seg!

er så dritt lei av at jenter alltid skal bli brukt til sånt!!!! voldtekt og slaveri er misbruk av kvinner! vi er mennesker vi og! det er ikke noe som heter ja jeg skal bare ta med en tur pule en jente på gata for de er jo ikke verdt noe,fuck alle de som tenker sånn og driver med sånn shit!

hvor får man kjøpt de armbåndene? på en nettside?

Hei Therese,jeg dumpa tilfeldig innom bloggen din...Jeg leste litt av det du har skrevet,og er imponert over deg.Du er bare 17 år...jeg kunne nok vært mora di og jeg var ikke så flink til å uttrykke meg som deg da jeg var på din alder.Jeg syns du er veldig søt...Jeg syns du tar opp spennende saker og ting som er interessante.Også dette i innlegget her.Jeg har sett denne videoen tidligere og håper at denne personen kan bli tatt og at sånne mennesker stoppes.det er bare så grusumt .Det er alltid de svakeste, kvinner og barn som blir misbrukt,sånn har det alltid vært.Men at du og andre tar opp dette er veldig viktig,det e kjempeviktig å spre dette videre. Kjempefint gjort av deg.Ble også imponert over det du skrev om janteloven.Er helt enig med deg, Ønsker deg alt godt i framtida,Klem fra Karin

Skriv en ny kommentar