hits

svar del 1

Føler du at det er mye om deg selv som du ikke deler på bloggen din?
- Både ja og nei. Jeg deler faktisk utrolig mye om meg selv på bloggen, eneste jeg ikke deler er jo for eksempel om jeg krangler med folk (hva som blir sagt osv), hver gang jeg kommer for sent på skolen, alt jeg spiser iløpet av en dag, når jeg går tur med hunden osv. Altså - det er mye enkle og hverdagslige ting jeg ikke orker å dele, men det er ikke så mye ellers som jeg ikke deler.

Hva har skjedd med deg og Tuva? Er dere ikke venner lengere?
- Det som har skjedd er vel at vi har forskjellige venner, går i forskjellig klasse osv. Vi er selvfølgelig venner enda, men kanskje ikke like gode som før. Er jo sammen med hun også når det passer for oss begge :)

 

Hvor mye tjener du på bloggen din?
- Skjønner jo at det er interessant, jeg synes alltid det er interessant å vite hvor mye andre bloggere tjener for eksempel. Jeg tjener 12.500 for å ligge på 1. plass i mnd + inntekter fra sponsorer osv. Litt mer enn mamma for å si det slik.

Går du på melanotan?
- Skjønner ikke hvorfor en del har spurt om dette, men nei - det gjør jeg ikke. Tror ikke du finner noen med mer sprøyteskrekk enn meg! Hadde det vært i tabelettform hadde jeg sikkert gjort det, men ikke når jeg må stabbe meg selv med noe piss. Går på litt overdose av betakaroten derimot :D

Hvor mange kjærester har du hatt?
- Haha, hmm... Ingen seriøse, kun barnehage- og barneskolekjærester. Så søtt xD Neida, men er ikke sånn kjærestejente. Iallefall ikke enda, kanskje jeg blir det når jeg finner en jeg liker veldig godt?

Når fikk du mensen?
- Interessant........ Fikk den ganske sent, slektes på min mamma. Fikk den faktisk 14. februar i 2010, en heller fin valentinsdate med blodet.

Hvor er de wallsticker/ klistermerkene du har på veggen fra?
- Den dere har sett er fra Pandoras Eske, har flere jeg skal vise dere i morgen!
 

Hvordan har du det?
- Haha så koselig spørsmål :D Jeg har det faktisk veldig fint for tiden. Trives på skolen, med vennene mine og generelt i hverdagen. Har det veldig bra hjemme også, krangler ikke så mye med mamma som jeg brukte å gjøre og alt går generelt veldig bra!

Er du fornøyd med deg selv siden du legger ut maaange lettkledde bilder?
- Både ja og nei. Jeg har jo ting jeg er fornøyd med, men har også mine skavanker som alle andre. Legger det ut fordi jeg er fornøyd med selveste bildet, og kanskje fordi jeg vil få litt bekreftelser fra dere om at jeg er fin :PpPppPpPpp

3 ting du gjør når du kjeder deg? 
- Jeg haaater å kjede meg. Det første jeg gjør er å ta meg en snus, så tar jeg frem PC'en og spiller litt Bubble Witch. Ellers kan jeg finne på og bare se på meg selv i speilet, nappe øyenbrynene, gå tur med Lotta osv. Ikke noe skikkelig spennende akkurat.

Noe du angrer på at du har gjort ? sånn med utsendee eller kroppen..
- Ja, jeg angrer på at jeg fikk den forbanna blåveisen. Samtidig som blåveisen kom fikk jeg et sår rett under øyenbrynet, og nå har jeg et arr der. Under arret ligger dødt vev eller noe som lager en liten kul under øyenbrynet, slik at det har blitt skjevt der. Hater meg selv av og til...

Når skal du få nytt design? Liker ditt, men er litt lei... Og du vet jo, forandringer fryder!
- Venter faktisk på bilder til ny header nå, så blir vel nytt design så snart jeg får sendt bildene til hun som fikser på bloggen min!

Kjenner du Kjartan som jobber på naboen? :D
- Nei, jeg kjenner han ikke. Men han var på jobb der når det var karneval og mye å gjøre, så så han da :)

ka synest du om at folk slenger dritt anonymt? :-)
- L-A-T-T-E-R-L-I-G. Godt nok beskrevet? Det er så lavmål og tragisk som du kan få noe til å bli. Hvem gidder å bruke tiden sin på å trykke ned andre mennesker liksom, til og med personer man ikke kjenner. Den oppførselen tilhører barnehagen, ikke der en gang. Den tilhører ingen plasser. Jeg har aldri slengt dritt anonymt til noen, og har ikke akkurat behov for å gjøre det heller.

Leser du alle kommentarene dine?
- Ja, jeg bruker å lese kommentarer på forrige innlegg når jeg poster et nytt. Da leser jeg gjennom alle. Vet jeg ikke er så flink å svare dere, men dere skal vite at jeg leser det dere skriver. Takker for alle positive ord jeg får, det varmer veldig :D

Hvorfor ble du fraktet bort av politiet fra en fest?
- Fordi jeg var slem, full og teit.


Kjøper moren din mye ting til deg?
- Nei, hun kjøper meg så og si ingenting. Strøm, mat og tak over hodet. Resten må jeg punge ut for selv, men det er forståelig da jeg tjener egne penger og enkelte måneder mer enn hva hun gjør. Har vært flink å betale selv fra jeg fikk min første jobb som 13-åring. Er også ekstremt flink til å spare, sparer sikkert 60-70% av det jeg tjener hver måned.

Når begynte du å drikke/feste?
- Jeg holdt fest hjemme hos meg i 8. klasse, trodde jeg var sååå kul når det kom folk fra 9. og 10. klasse dit. WOOOOO!!! Begynte å drikke sånn smååått da, også ble det litt mer i 9. klasse osv.

Når synes du man er blitt "gammel" nok til å drikke?
- Når du føler at du klarer å ta ansvar for det du gjør, og at du har kontroll, ikke gir etter for gruppepress og selvfølgelig at du ikke er 12 år. Det trenger jo selvfølgelig ikke være greit for foreldrene dine, det er jo det som er morsomt med tenårene. Gjøre ting man vet man ikke har lov til og prøve å ikke bli oppdaget!


Kliner du med noen på ver eneste fest du er på?
- Selvfølgelig, e itj nå fæst uten :)))))

Har hørt at du er skikkelig bitchy og selvgod, er det sant?
- Jeg kan sikkert virke litt "bitch"? når man ikke kjenner meg, fordi jeg er veldig sjenert i starten. Etter hvert som du blir kjent med meg så tror jeg de aller fleste vennene mine kan bekrefte at jeg er snill. Selvgod vet jeg helt ærlig ikke, tror ikke jeg er det?

122 kommentarer

ouch, d øye ser syykt vondt ut..

Bra svart! Likte spørsmålene :D

Fine svar, elsker deg! <3

Bra svar!

Dude, jeg er sånn skikelig intresert faktisk i hvordan du klarte å få til det med øye dit. Ser ut som noen har slått til deg, er det det som har skjedd ? :) Gode svar btw

kan du ikke svare med video? men var bra men hadde ønska det ;)

Du er ikke alene om å ha fått mensen på en passende dag! Jeg fikk det på bursdagen min i 7. klasse av alle ting :)

Godt å høre at du har det bra, og bra svart! Liker at du er så ærlig :)

Hva skjedde med øye ditt egentlig? Hvordan gikk du blåveisen/sårene?

fin du er Terese! både med og uten blått øye! haha :D

Åååå, du har så utrolig pent hår! og du er så utrolig pen ! :)

bra svart :DD digger bloggen <3<3

Merka da æ møtte dæ at du e annerledes i virkeligheta, du virke på en måte sånn kødde bitch på bloggen x) Men du e en KJEMPE pen og snill i virkeligheta, du e ikke bitch etter min mening! <3

(Y)

Syyykt at du holdt fest og begynte å drikke i 8 klasse, går selv i 8. og hadde aldri fått lov eller turt!

Men bra svart <3

Elsker at er ærlig!! :)

Bra svar Therese! Digger deg<3

Lurer litt på hvordan du som kommenterte først klarte å lese alle svarene på 1 minutt. Synes det er bare teit å skrive fine svar 1 minutt etter at innlegget er postet. Les og kommenter etterpå

Dævven kis, blir itj nå fæst ut'n klining! :D

flotte svar, og likte den delen med når du kjeder deg, noe av det samma jeg gjør :D haha men bra du les kommentaran dine, før da vet æ du les denna! å vil du ska vite at du e nydelig.

Hei! Digger bloggen din;)

Er det noen gode triks for å forbedre den eller en annen?

Klem Sandra

du er den feteste jenta jeg vet om...................................... godt forbilde.

Bra svart!! Men kan du svare på dette; hvordan fikk du så mange lesere, hvordan oppdaget de deg? Om du i det hele tatt vet det!:)

bra svart:)))) kommer del 2 på videoblogg:)

Jeg må si at jeg virkelig elsker ærligheten din her på bloggen, det er godt å se at du ikke er så falsk som andre bloggere har lett for å bli :)

Lizbeth Osnes - Lizbethosnes.com

Hvem gidder å bruke tiden sin på å trykke ned andre mennesker liksom, til og med personer man ikke kjenner. Den oppførselen tilhører barnehagen, ikke der en gang.

hahaha, syns æ ser det

- hvor gammel var du da du begynte å ta sol?

- hvor mange gang tok du det da?

- hvor mange minutt tok du da?

- hvordan tjener du penger på bloggen?

- hvordan har du fått så langt hår? har lyst på det selv, men det vokser nestn ikke...

- tips til hva jeg kan blogge om?

Snakk for deg selv.. Jeg fikk min første mensen i 6.klasse, på VIKINGLEIR! Dvs klassetur til en øde øy der vi skulle leve som vikinger. Var ikke noe tamponger eller bind på den tiden gitt..

And no, jeg var aaaaltfor flau til å spørr min MANNLIGE lærer om hjelp.

Worst days of my life....

Kul blogg, å søt jente ♥

Bra svart !<3

Digger bloggen din, eller digger deg da !<3

Kan du legge ut bilder av de alnernative russegenserne :) Siden den du bestilte var utsolgt,så sa du at du skulle vise oss noen andre (:

Begynte å digge deg mer og mer nå!! ILU <3

Du er et godt forbilde therese, jeg har fulgt bloggen din en stund og du har forrandret deg veldig mye - men jeg mener du har bare blitt mer voksen, og kulere ;p

I vår mat&helse bok står det at overdose betakaroten i kroppen vil gjøre kroppen orange:\ btw fine svar:)

Fikk faktisk et nytt inntrykk av deg :). Stå på!

Såå bra svart! Må bare si at jeg syntes du er utrolig pen med den nye hårfargen:) Ha en kjempe fin dag!

Hva er din egentlige hårfarge?

Sykt mye penger :O Men det er jo fortjent da : )

Jeg vil bare si en ting.og det er at det er sykt dårlig gjort av deg å skrive:

"Det trenger jo selvfølgelig ikke være greit for foreldrene dine, det er jo det som er morsomt med tenårene. Gjøre ting man vet man ikke har lov til og prøve å ikke bli oppdaget!"

Hallo, vet du at du er et forbilde for MANGE unge jenter? Og du er jo på 1.plass, og det er KJEMPEMANGE som leser bloggen din!! Og å skrive sånn,er jo nesten som å få folk til å gjøre ting de ikke har lov til! Jeg liker bloggen din og alt sånt,men nå gikk du over grensen,Therese!

Hvordan jobb hadde du da du var 13 år?

Kjempefin blogg <3

Drit i å alltid kommenter "åh det er mange som har deg som forbilde, blablabla!" herregud, hvis det er så

Mange så må de ta ansvar for det selv.

bra svart! Bloggen din er e-l-s-k ! <3

Veldig fine svar <3

Du er heeeeelt klart forbildet mit!!!! <3 <3

Brae svar! Håret ditt ble forresten nydelig i det forrige innlegget :) Du fortjener virkelig 1.plassen, Therese! :) Hahah, ikke på grunn av håret ditt assa xD

Fikk mensen i 6 klasse, menst jeg var på fjelltur!

Bra svar forresten♥

du er sykt pen! <3.. p.s. du er heldig som fikk mensen så sent! :( jeg fikk den i 6 klasse på nyttårsaften...og nå går jeg i 9ende:P haaater mensen!

kan du legge ut en video om søstra dii og broren din ?? :)

Digger deg! Sjønner ikke de folkene som slenger dritt om andre! Men håper du ikke bryr deg om de dritt kommentarene! De kjenner jo deg ikke engang... Og de som sier stygt om utseende er bare helt rar! De har jo ikke sett deg IRL engang... Du er best♥

Ouh.. Øyet ditt så vondt ut..

Hva skjedde ??

Elsker at du er så ærlig!:D

ned nederste spørsmålet var egentlig litt teit/slemt .. >.<

Elsker bloggen din, du er så kul! ^^

Uffdaa..

Bra svart! ELSKER DEG OG BLOGGEN DIN!

elsker at du er så ærlig:)

Kan du besvare resten på video?

Syntes du er såå råå:-D

elsker at du er ærlig <3

hva tenkte du da alle andre enn deg hadde mensen? var du lei deg? eller tenkte du det var greit?

Det var kjempe brae svar Therese!! Elsker bloggen:):)

Viss du er lei for det arret du fikk under øyenbrynet er det kanskje lurt å huske til en annen gang: Ikkje stikk ting(som fliseklemmer) inn i sår! Det lager faktiskt arret større!

Er det sat det toppsladring skriver om deg? Det at du er skikkelig bitch, og at vennene dine også synes det. Og at du drikker deg full hele tiden?

Thereseeee :D Kan du skrive ett innlegg på dialekt? ^^

hei :) bra svar! <3 men jeg lurte på siden du har så fin stil, så kanskje du kunne hatt litt mere outfits ? <3 jeg hadde blitt utrolig glad om du kommenterte tilbake til meg :D :P <3

Bra du er så ærlig! Du er syykt pen! :D

Tror nok den blåveisen du hadde er den sykeste blåveisen jeg noen sinne kommer til å se i hele mitt liv, hahahahahaha.

Savne videobloggan tel dæ å ho Tuva :(

Kan du legge ut flere bilder av deg med den nye hårfargen? Du er så pen! :-)

bra svart :)

men du? sorry for at jeg spørr deg om det , men vet du hvorfor tuva ikke blogger? hun har ikke blogga siden 9. mars eller no.. :)

christina bitchwooood ;o

christina bitchwooood ;o

Hvordan i alle dagen klarte du å få det blåe øye ditt, Haha det har jeg lurt på gaaanske lenge så håper du svarer. ;pp

Digger at du er så ærlig og jordnær! :)

Er god grunn til at du ligger på topp!!

Jeg må bare rose deg for måten du besvarer spørsmålene på, ærligheten står det respekt av!

En annen ting jeg vil si er at du imponerer meg når du bevisst viser "feilene" dine, det at du ikke fremstår perfekt uavhengig av at du er nr.1 på blogglisten. Det er så mange bloggere som gjør alt for å bare vise hvor fantastiske de er og at det er unormalt og ha feil! Så det at du viser og innrømmer dine svake sider gjør at du virkelig fortjener å være nr.1!

Ha foresten en fin lørdag! :)

bra svart

Anna Drew Bieber

Anna Drew Bieber

Du vet ikke hvor mye du betyr for meg! du er mitt forbilde. alle i klassen min plager meg fordi jeg liker deg. men da sier jeg bare at du er min inspirasjon og at jeg er stolt over at jeg har funnet deg!

jeg ELSKER DEG!!!

Kjempe bra svart! :-)

http://www.itromso.no/nyheter/krim/article516721.ece?service=iphone Dette er vell linken til det som virkelig kjedde da du var "Slem, full og teit" ?? teksten som står under bilde på denne linken er nøyaktig lik som ditt bilde ;) bilde er likt det også ;)

"Jeg kan sikkert virke litt "bitch"? når man ikke kjenner meg, fordi jeg er veldig sjenert i starten. Etter hvert som du blir kjent med meg så tror jeg de aller fleste vennene mine kan bekrefte at jeg er snill. Selvgod vet jeg helt ærlig ikke, tror ikke jeg er det?"

Begynte bare å undre litt, er det ikke da vanskelig å bli kjent med deg? Ha en fin dag!

Ble så glad når jeg leste dette, nå skrev du så mye mer positivt enn du har gjort de siste ukene :) ta det som konstruktiv kritikk, du er en utrolig flink blogger, men noen ganger har jeg fått litt følelsen av at du skriver negativt og er litt negativ til bloggen. Nå ble jeg GLAD når jeg leste det, og det ga meg et lite sånn "kick". Takk :)

Denne spørrerunden likte jeg. Du gav skikkelig gode svar! Litt overrasket over at du svarte på hvor mye penger du får og slik, hadde jo vært forståelig om du lot være, men det liker jeg.

Du er deg selv og skriver en ekte, ærlig og bra blogg. Flink. : )

Heei ♥

Jeg elsker bloggen diin !!

Du er bare kjempefin ! ♥

Men er den blåveisen ekte ??

Srry at jeg spør men ..

Juliie ♥

Nå begynner du å bli flink til å blogge igjen... digger det:D minner meg på hvorfor jeg leser bloggen din:D

heii <3 jeg bare lurer på hvordan og når du fikk den blåveisen, det så skikkelig vondt ut stakkar deg! <3 <3

Utroooolig bra svart, Therese!! :p

Skulle ønske vi var venner, du virker så sinnsykt kul å være med! Haha, høres litt dumt ut, men haha ja <3

-Liker du maddepaddee.blogg.no ?

-Hva syntes du om bloggen hennes ?

-Hvilke plass ville du likt at hu skulle ligget på ??? <3 blir glad når jeg hører at du leser meldingene, for da vet jo jeg at du leser denne :) Så altså, if you want yo be an angel, kan jo du kanskje linke meg de neste innlegget ?

http://taue.blogg.no/

check it oout!

Bra svar du er virkelig god på det der du ;)

Når du blogger så er det jo bra at du blogger om det du vil legger ut det du vil og ikke bryr deg så mye om frekke kommentarer <3 ;)

Ser virkelig opp til deg ! <3

Hvordan fikk du blåveisen!!?

Bra svart;) Liker at du svarer så ærlig, gjør det kjekkere å lese...

hvorfor blogger ikke tuva??

Åh, digger bloggen din Thessy! :D Du er så flink til å oppdatere, skriver om interessante ting og er så ærlig og livsglad. Noe mer jeg digger er at du ikke legger skjul på så mye, du driter i at folk slenger dritt, bare er 100% ærlig ^.^ Det er tøft gjort av deg! :D

Spørsmål til del 2: Hvor mye i måneden bruker du på klær og sminke? Hvor ofte shopper du? Hvor ofte er du i syden, og hvor mange land har du vært i? Forbildet ditt? Hva synes du om plastiske operasjoner?

kan du ha ny må gjøre video ?

hva sa du til moren da du fikk mens ?

kan du vise et bilde av deg der du kliner med ei jente ? ( fks, på en fest )

kan du vise hvordan du lager headerene dine ? (elsker dem !! )

Hva kjedde da du fikk blåveis ?

Tjene kje mordi mer enn 12 500?

Hva skjedde når politiet tok deg, fikk moren og faren din vite om det?

off såg vondt ut med øyet ditt, men hva sjedde egentlig? eller kos fikk du blåveisen?:D håper du svarer på spørsmålet, digger deg<3

Jeg virkelig digger deg Therese! Du er så åpen og ærlig, og så tennåring. Det jeg elsker med bloggen din, du er ikke sånn veslevoksen som skal virke feilfri og perfekt / "mamma's perfekte engel". Jeg kjenner meg igjen i deg, så sykt. Og det su skrev med drikking bak ryggen til foreldrene, husker jeg syns det var spennede, snus og røyk også, haha :)

Du er på en måte en mye penere, myyye rikere og heldigre versjon av meg, kjenner meg så igjen i deg. Digger bloggen din og deg! :)) You rock girl!

Jeg er ganske overrasket over at du skriver om at du begyte å drikke da du gikk i 8. klasse og at du ble fraktet bort fra en fest av politiet! For det første er det ulovelig å drikke før du er 18 år, for det andre er det mange unge som leser bloggen din og ser opp til deg. Men når du skriver om sånt er du ikke særlig til forbilde. I tilleg snuser du, noe som også er ulovelig å kjøpe før du er 18 år. Jeg er sjokkert over at du deler slike historier på nettet, fordi alt du legger ut vil bli der uansett.

På starten trodde jeg du skulle være 'another' rosablogger, men når jeg ser på innleggene dine merker jeg hvor gøy og 'carefree' du er. Du lever livet i nuet, lar ikke hatere definere deg og er en stor inspirasjon. Selv om du drikker i tidlig alder, i min mening, men det er faktisk ok, fordi du får livet til å se ut som en eneste fest! Og det er hva alle bør vite og utnytte imens de er unge! Jeg er kjempeglad venninna mi viste meg bloggen, følger med på den hver deg nå, tusen takk! :)

wow du e jævlig kul så absoulutt MÅ oppdatera om at du blei henta av politiet. du e långt i fra fet hvis det e det du tror. du bør passa på ka du blogge om, for du virke kun som ein tragisk liten fjortiss barbie ;) blir flau av å lesa bloggen din, men gjør det kun for at det e MYE humor i å se koss noen kvinnemennesker oppføre seg, og alt de klare å gjør for å få oppmerksomhet.

Du vet da du ble tatt av politiet , ka du gjord da , rusha du ?? , kan du lage et innlegg om de ikkje frekt ment , men veldig bra blogg og svar !!

hvordan fikk du den blåveisen?? det må vært noen som har slått deg

Skriv en ny kommentar