hits

LOL-premiere

 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

 

Hei! Nå kan du delta i en konkurranse hvor du har mulighet til å vinne 2 premierebilletter til Miley Cyrus nye film "LOL" som har premiere 23 mai på Saga kino i Oslo. Det blir rød løper, så tror det blir utrolig kult. For å delta går du bare inn HER og svarer på et spørsmål. Det blir trekt 10 vinnere som får 2 billetter hver, så du kan ta med deg for eksempel din bestevenn. Konkurransen avsluttes 22 mai.

Det vil også være en eksklusiv LOL premiere på Aurora kino Fokus i Tromsø, den 30 mai! Ta med deg din bestevenn og opplev rød løper sammen med meg og TuvaW! Vi kårer 15 heldige vinnere i Tromsø! Konkurransen her avsluttes 29 mai. For å vinne disse går du bare inn  HER  og svarer på samme spørsmål som Oslo-premieren gjør :)


  
45 kommentarer

Kult :) Men jeg bor laaangt unna både oslo og trømsø..

Synes bloggen din bare har vært full av reklame i det siste, liker ikke.

Skjønner at det er russetid nå og du ikke vil bruke så masse tid foran skjermen når du heller kan vere ute å ha det gøy, men et reklame innlegg tar vel litt tid å skrive også ..? Hadde vert bra om du klarte å skvise inn bare noen små innlegg ivertfall, savner blogginga di! :)

saatan kor kjedeli du blogga:(

Ta meg! Jeg møte deg og tuva! men jeg bor ikke i tromsø da, men jeg har bursdag 29.mai og det hadde vært den perfekte bursdagsgaven!<3 håper jeg vinner den i oslo! :DD

e-mail: Synne.alin@hotmail.com

Du har hatt mye reklame i det siste kan du ikke heller blogge som vanlig ,skjønner det med russetiden men reklame tar like lang tid !

Synes du sex er spennende? Sjekk ut Norges nye sexblogg :)

LoL...??...hahah lol

Gleda meg til å sjå den :)

jeg kommer!!!

Jeg vil bli med på konuransen!

Tror ikke jeg kan dra til Oslo, men kansje til Tromsø siden jeg bor i Rana

Greit nok at du ikke blogger fordi du er russ, men det blir jo litt dumt og si at du ikke har tid,når du har tid til å skrive og legge ut et reklameinnlegg klarer du vel også å legge ut et vanlig innlegg. Det virker som du KUN blogger for pengene og sponsen

Skal på oslo premieren! <3

Fikk gratis billetter av topp! <3 <3

Gleder meg <3 <3 <3 <3 <3

Reklame reklame reklame .. støtt!!

Utrolig fin header du har! ♥ OG du har kjempe fin blogg!

Dritt lei av all reklamen, skriv heller ett ordentleg innlegg i steden for denna dritten...

la no heller være å skrive innlegg istede førr masse reklame dritt? kafan

Du ligger på topp og har mobilbilder og reklame som dagsinlegg i det siste. Virker som om du utnytter sponsoren og pengene.

okei, bjunner å bli utrolig lei av bare denne reklamen når du først blogger. forstår hvorfor du har mistet lesere i det siste, håper du snart kommer tilbake :)

Slutt nu dere, hun er russ i år og har ikke tid til så mye mer også er hun jo selvfølgelig sliten etter all den herjingen med alle sammen. Slapp helt av! Hun kommer heldigvis tilbake etter russetiden, bare vent å se !:D

Reklame i hvert eneste innlegg.....finnes ikke gjennomførtblogging. Skjønner at du er opptatt med å være russ, men ærlig talt dette startet lenge før russetiden. Du mister snart meg som leser, siden bloggen ikke inneholder noe oufits eller sånne ting.

Oi, visste ikke at hun hadde kommet med film! Synd Oslo er et lite stykke unna :-)

OG jeg håper du har en fantastisk siste kveld som russ :-D

du må få deg ny header snart :)

Hha. fin blogg da :):):)

er du veldig lei av å blogge? :) vet det er russetid, men føler at du bare skriver innlegg om reklamer osv hele tiden. Før russetiden også.

Hahahah, når jeg leste overskriften trodde jeg det var sånn

"Lol, jeg skal på premiere"

HEHEHEHEH JA EG KOMA KAN DERE SKRIVA PÅ BLOGGEN MIN

LeBawses.blogg.no

lurte på om du kunne skrive et innlegg om russetiden? altså hvordan du har hatt det, gøye eventer, hva som var det beste osv?

gleder meg såååå mye til jeg er russ om 2 år!!

Har bursdag 23.Mai !! <3<3

Karina Iversen

Karina Iversen

Dette har ikke noe med dette inlegget å gjøre ! :) Men jeg lurte på en ting og håper virkelig du kan svare :D

Du viste til en side : Porto Br som selger bikiner! Jeg meldte meg inn og skulle motta 200,- kodekort på email, men har enda ikke fått noen ting. Litt skuffende.

Jeg sendte melding til nettsiden men har ikke fått svar.

Vet du hva som er galt? Var det meningen at vi skulle få kodekort? Jeg kjønner ingenting. Hadde gledet meg til å kjøpe bikini derfra med rabatt på 200,- siden de er såpass dyre fra før av! Også er de utrolig fine, vil haaa! :)

skjønner ikke hvorfor folk er så sure på deg for at du har reklame jeg synes det er

kult har også blitt med i den konkurransen og det er kult jeg tror du kjenner søskenbarnet mitt også

det er bilde av deg og henne på facebokk profilen hennes men uansett elsker bloggen din:-)

Tusen takk for innformasjonen!<3

Skal være med!<3

Ps: Digger bloggen din!<3

Tusen hjertelig takk for informasjonen. Jeg er selvfølgelig med! :- D

Miley Cyrus er nydelig <3<3<3!!! : *

Dere alle burde se filmen, LOL !

Skriv en ny kommentar