hits

EF Blog Awards

Hei!

Nå kan du være med å konkurrere om å vinne en unik språkreise til solstaten Florida i USA sammen med meg og Tuva. Konkurransen går ut på at EF søker Norges neste superblogger. For å delta må du gå inn HER og like siden, deretter fylle ut skjemaet som du finner til høyre. Du skal beskrive din drømmesommer med EF språkreiser i skjemaet, og deretter få alle dine venner til å stemme på din blogpost. 

De 5 som får flest "likes" går videre til en semifinale som blir presentert i bladet TOPP. Her vil en jury bestående av Hillevi (Topp-redaktør), Tuva, meg og Zeid fra EF språkreiser velge ut en heldig vinner. Hvis du har en egen blogg kan du øke vinnersjangsene dine ved å fortelle om konkurransen på bloggen din og oppfordre dine lesere til å stemme på deg. Vinneren får altså en språkreise til Florida!! Vi avslutter konkurransen 18 juni. Delta i konkurransen  HER  ! Når du har deltatt kan du legge igjen en kommentar på mitt innlegg :)

Dere kan forresten vinne en språkreise til Malta her, og er dere interessert i å bestille språkreise gjøres det på EF sine sider.

 

 

38 kommentarer

Nå er det nesten mer reklame enn blogging på denne bloggen! Dårlige greier!

Kult, heldig den som vinner...

Håper bloggen blir bedre snart, er jo nesten bare reklame her..

helt enign med Lissi! Når du først skal blogge etter lang tid så e det bare reklame, om du klarer å blogge om reklame så klarer du fint til ett ordentlig innlegg ;)... skjerpings therese

Kult da. Hvor ble det av den nye headeren din forresten?????

Meldt meg på nååå :D Digger bloggen din Therese :D<3

Skal melde meg på konkurransen håper jeg blir den heldige!♥

Fåresten digger jeg bloggen din! Et enkelt design, fin header også skriver du kjempe bra! Og det digger jeg og det tror jeg at det er andre også som gjør!! Synes ikke noe om de frekke kommentarene som folk skriver til deg , det er jeg rett og slett i mot! Jeg bare sier til dere som skriver dem: Tenk om det var dere som fikk stygge kommentarer slengt på dere! Tror ikke dere hadde likt det! Dere sier at hun må blogge lengre innlegg og oftere, skjekk topplisten over bloggere Therese er faktisk øverst på den og det er ikke så lett å komme seg helt opp dit, du må være en kjempe bra blogger og du må kunne blogge på en spennende måte som andre vil lese! Og vist dere har noe i mot det så la være å kommentere!;) Har kjempe lyst til å dra ilage dere til Florida Therese og Tuva;* Dette er min store drøm!;* <3

Herregud folkens! La jenta poste så mye reklame hun vil, og hva hun vil. Jeg syns ikke det har vært så mye reklame! Uansett, er ikke dere som er øverst på topplista på blogg.no :) Kan hende hun ikke har så mye tid til blogginga for tiden? Det er rett før skoleslutt. Og hvis hun ikke reklamerte om dette hadde ikke dere hatt sjansen til og bli norges neste super blogger? Om dere ikke hadde sett det et annet sted, da :)

Så kult Therese!

Jeg har meldt meg på :-)

Jeg har meldt meg på! :-D

kult :)

Har vert i Florida før. Du kan glede deg MASSSSE!!!! Det er sånn dritvarmt til 30-40 grader hele tiden. På denne tiden i fjor var eg der i Orlando. Gled deg!!

Så kult! Er det noe aldersgrense for å melde seg på ? :-)

Jeg har hatt kyssesyke... 2 år siden nå, og er ennå ikke helt bra

Jeg er med!:) ♥ love you!

Har meldt meg på :) Heldig den som vinner !

Du blogga jo bære drit før tia:P

Oline Bredeli

Oline Bredeli

tror det med malta gikk ut 4 april 2011 ;)

Kult! Skal meldemeg på så snart jeg har snakket med mamma:)

Nå har jeg meldt meg på! Skal faen meg bade naken i havet viss jeg vinner den turen..

Wow den var utrolig fiin!

Jeg har meldt meg på! Jeg gjør hva som helst for å vinne, elsker bloggene deres!!!!!!!

Jeg har meldt meg på for leeeeeeeeeeeeeeeeeeenge siden!! :-)

Jeg har meldt meg på for en goooood stund siden! :D woho

Æ har meldt mæ på! :D håpe æ vinn, hadde vært syykt rått! hahah

jeg er meldt på og ville blitt så innmari glad hvis dere stemte på Chiona C. på side 29, tror jeg..

Helt enig med Amalie! hvis dere andre syntes den er så ille så ikke gidd å komentere daa...! du har en drit kul blogg!.. :))

hva skal innlegget på bloggen handle om, stem på meg for språkreise med Therese og Tuva?

PS: ikke hør på de negative komentarene, kjempebra blogg!! :)

Jeg er med, har deltatt.

Ja enig ikke gidd å hør på de negative kommentarene.

Har deltatt! Bidraget mitt ligger på side 7, under Yvonne W. Har så lyst til å bli med at det nesten er vondt! haha

Skriv en ny kommentar