hits

music

Hei!

Skal ta en til powernap nå, men først dele et par sanger med dere. Haha, er faktisk så sykt trøtt hele tiden. Kunne faktisk sovet 20 timer i strekk om jeg fikk sjangsen, men nei det kan jeg ikke for her er det unger og mødre som ikke klarer å holde kjeft i 20 timer i strekk. Hello privacy?? I morgen reiser heldigvis mamma bort - og ja mamma, jeg skrev heldigvis, så da får jeg litt me-time. DIGG!! Trenger litt voksentid akkurat nå siden jeg er så voksen, og hva annet enn å være for seg selv i et stort, tomt hus kan beregnes som voksentid? I tillegg til at jeg er så voksen, så er det ikke lenge til jeg står på egne ben med tanke på at mamma har kastet meg ut 3 ganger de siste to ukene. Det var vel og merke tomme trusler, men en gang må det vel komme en seriøs trussel sånn at det blir fremskynding i leilighetsplanene. Nei, nå er jeg slem... Love you mamma ;)


meg sånn ca hver dag

Et par sanger dere bør høre, og nei det går tydeligvis ikke ann å trykke på play..... dere får trykke dere inn på tittelen av sangen:

1. Keemo & Tim Royko feat Cosmo Klein - Beautiful Lie


2. Ellie Goulding - Lights (Bassnectar remix)


3. Loreen - Euphoria


4. geniAL - Love Somebody


5. Jon Young - If I Die Young remix

6. Meg & Dia - Monsters 

29 kommentarer

Digger sangen Euphoria <33

Takk får sangene!;*

Digge bloggen din, er fast leser :D kommentere tilbake?

du ligner litt på meg jo....

noen som faker deg på instagram: _forevertogether_

Haha hvorfor skal du ta deg en powernap klokken 11 når du kan tvinge deg til å være våken litt lenger og så legge seg til fornuftig tid? haha fyfaen du virker helt på trynet, useriøs, umoden og respektløs, både når det kommer til skolen, familien din og generelt livet ditt. Litt av en toppblogger og forbilde for unge jenter:-)

Najs! Tok tidenes powernap på flyet fra Oslo i dag med DEN kjekke og randome Sandesjønværingen som lå på skuldrene mine! <3

ANNAJS:HELDIG!!

Sang nummer tre er så utrolig fin :-)

Er det bare meg, eller blogger du ekstra mye nå for å prøve å kapre tilbake 1. plass og høyrere lønn før månedsskifte?

Fortsett med dette, hele måneden da! :)

Mange herlige sanger =D Thank you thank you <3

Fin blogg :)) kommentere tilbake?<3

Voksentid, du? Grow up! Fortjent nedrykk!

Prøver å skrive halvdrøyt for å få tilbake 1.plassen?

NNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEII!!! ikke slutt med videoen!!!

På tide med nytt blogg design eller ???

Digger alle sangene

Kommenterer alltid tilbake

hvordan klarer du å skrive slikt om moren din? at du gleder deg til hun drar og at hun skravler i sitt eget hus,osv. Hun gir deg tak over hodet, du burde jo være glad for det å uttrykke det istedet! :)

Kjempe fine sanger, i alle fall den med loreen! Herregud du er så sykt pen!,jeg skriver det hver gang jeg skriver en kommentar til deg, Heheh xD

Selv om du ligger sånn på et bilde, er du PEN!!

Uansett, Kan du kanskje se på disse bloggene?

Cuteday.blogg.no

bitb.blogg.no

Hadde jeg vært mora di hadde jeg vært flau.. Jeg syns synd på henne, og søskene dine, du er litt av en rollemodell for de må jeg si... virker ikke som du eier respekt for familien din.

hvor har du kjøpt den genseren? :)

Hvorfor bor du ikke i leiligheten din?

Skriv en ny kommentar