hits

pakket og klar

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen før jeg og Tuva reiser nedover til Oslo, flyet går 18.40 og lander rundt 20.30 på Gardermoen. Vi reiser videre grytidlig i morgen mot Florida, håper noen vekker oss sånn at vi kommer oss tidsnok på flyplassen. Gleder meg til å møte de andre deltakerne, samt å faktisk sette kursen mot USA. Husker jeg begynte å telle ned til turen vår når det var over 100 dager til, og nå er det under 1 dag igjen liksom. Vi skal sove på hotell ved Gardermoen i natt, så dere hører fra meg når jeg kommer fram. Ha en fin dag videre kjære lesere   


Ikke bare har jeg pakket til jeg skal reise, måtte pakke ned hele rommet også siden jeg flytter ut når jeg kommer hjem. Hjelp...


1 måned i Florida, og jeg har pakket ca ingenting. Kofferten var nesten stappfull når jeg skulle 24 timer til Oslo bare en gang, så det sier jo litt hvor flink jeg er!


tcmn

66 kommentarer

kos deg sikkelegt :D

Iih God tur!! Kos dere♥

God tur, og kos dere masse!♥

kos dere masse :-)

Så fin du er! Kos dere da og god tur!:)

Kos dere og good tur :-)

Kos deg og god tur :D

Så utrolig pen du er! Kos deg utrolig mye i USA håper du får en utrolig fin tur!:D

Kos deg, å god tur!<3 www.evelynbk.blogg.no

Kos deg, god tur!!

Men når er du på gardemoen i morgen?

Skal du bo med Mariell og Tuva også? :)

WOW! utrolig sjalu, skal kanskje til usa selv i september!

God tur! <3

Hvor har du kjøpt brillene?

Håper på svar....

Håper på at du får en kjempefin tur da, Therese! <3

Husk å blogge mye i Florida, jeg elsker bloggere på feriee! :D

Har du tatt silikon?

Puppene dine så plutselig mye større ut!

Kos dere!

Æææææh har du ikke med mer enn det der??? Nå føler jeg at jeg har med MASSE! haha ! :)

Ønsker deg verdens bææste tur ♥ Digger bloggen din, virkelig !Husk å blogge mye fra Florida :D

Elsker bloggen din, og er kjempe glad for att du blogger om dine egene meninger og ikke bare sier som "alle" andre :) kos deg kjempe mye i Florida og håper det kommer masse fine bilder <3

Blogger så kjedelig.

god tur! :):)

hva faen er greia med å vise fram puppene hele tida? 3/4 av innleggene dine består av puppebilder jo

Heldig! kos deg <3

God tur :)

Men kommer du inn i USA siden du har blitt kjørt hjem av politiet og sånn? Har ikke du blitt tatt for drikking offentlig?

god tur<3 kos deg<3<3

Jeg reiser med fly fra Gardermoen til Tyrkia i morgen tidlig kl 7 :)

Hei tcmn!

Jeg digger bloggen din og er fast leser!

Er ikke sååå flink til og komentere, men skal bli flinkere :P

------------

Uansett; Når jeg skal laste opp bilder til innlegg og sånt til bloggen min, går det aldri.. Har det skjedd med deg? Hvordan kan jeg få lastet opp bilder når det ikke funker?

-------------

PS. DU HAR EN UTROLIG BRA BLOGG!

kan noen skikke på bloggen min? har spørsmålsrunde!

Koos dej virkelig therese eller thessy som de andre kaller dej :D Såg nettopp på alle spørsmålsrundene og må gjøre videoane dine oå youtube, kjedet mej. OMG såå morsomt!!! :D I hvert fall tull og tøv xD ha det kjekt da :))

FYYYY FAEN.... jævlig dårlig gjort at du får billetter gratis du som ikke er så stor fan av JB ... Det eneste du gjør er å vise litt pupper, extentions, sminke og en blogg? Og lesere som faktisk leser bloggen din fordi du er tragisk. Tenk hvor mange andre det er som egentlig ville hatt de billettene som du får, GRATIS

-Takk for meg

gooood tur<3

Hvor i Florida skal dere bo? Jeg skal til Orlando 26. juli og bo der et åt

Heldige dere er! Kos dere masse :D

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, god tur <3

Sofie Heimstrø

Sofie Heimstrø

savner da voe va topp blogger, hun hadde mye bedre blogg, va mye penere (MYE!), å viste ikke 40 000 bilder av puppene sine. serriøst, kan du ikke bare ta av deg bh'en, for det er sikkert det du vil!

syns det er trist at så mange folk leser bloggen din, fordi den suger. vedder på at mange kommer til å si til meg "hvorfor er du på bloggen da.." her er svare mitt: leser den kunn av og til fordi jeg trenger å få humøret opp, er gøy å sitte å lese innleggene til en DOM FALSK blondine som bare skriver om sminke, extensions, å hvor mye hun drikker hver dag!

dere vil sikkert å si "at det er teit av meg å si dette til therese osv" mitt svar: noen trenger å si det..

broren min sier alltid at de som bruker sminke er usikkre på seg selv så de må dekke seg til liksom. er ikke helt eni med det, fordi det er to måter å sminke seg på, den ene er å sminke seg naturlig (utrulig pent) den andre er å sminke seg slik at det ser ut som om man har dyppa tryne sitt oppi kubæsj, noe du gjør :)

å fiks nytt design, annet enn bare rosa å noen nye bilder, de er grusomme..

Setter stor pris på om du gidder å svare på dette spm..

Får du møte Justin Bieber, og hvorfor?

Sandra Therese

Sandra Therese

https://www.nyttbredband.no/ferieonsker/onske&id=4fec6eca5779a4fec6eca577dc4fec6eca5781e#

Denne linken fører til en side hvor man kan stemme på deltagere som ønsker seg en reise. Her er på denne linken er historien til ei jente på 16 år som ikke har sett sin døds syke mor på 9 år. moren og søsknene hennes er døds syk. kansje du kunne ha hjulpet henne? bare les det er alt jeg ber om.

jeg kjenner ikke jenta men jeg syns synn på henne. ta ditt valg men jeg støtter henne. håper du vil gjøre det samme.

dette er ikke noe sann dritt som bare blir sendt rundt til alle. men du er en som faktisk KAN hjelpe henne.

hilsen Sandra Therese

Nida - Awesomeness of Epicness!

Nida - Awesomeness of Epicness!

Ehm, Du skal til florida. Skal di til den Avion Roe Konserten. Om du skal...kunne du pakke meg inn i kofferten din =) Jeg er veldig lite. Har du ikke hørt om Avion Roe, BURDE DU og ALLE andre. De er en UTRLOIG band (med kjekk vokalist...okai han er ikke kjekk men SEXY)

Håper flyet krasjer ! Neida :P Men slutt å vise fram puppene

God tur!:) Men jeg bare lurte på om du ikke skulle ha noe mer av ukens leser?

Sofie Heimstrø: Fy faen å jævla frekk du er. Har ikke respekt vettu. Overdriver no jævlig, fy faen. Tror ikke du vet hva blond er ass. du kan ikke se om theres er blonduten å ha treffet henne. Hun skriver nesten aldri om sminke og extension!? lol. Og hun brker faktisk like mye sminke som andre ungdommer gjør. Skjønner ikke at du gidder å bruke tida di til dette.

Hun får heller ikke møte Justin Bieber. Hvor faen får dere det fra!? INGEN hadde sagt nei til gratise Justin Bieber billeter.

fyfaaaaaen eg e so jævla eni me deg sofie heimstrø!! endeli nåken som faktisk tørr å innrømme de so e sant! du e jævla digg.

Skal også til gardemoen tidlig i morgen, og ta førsteflyet hjem til tromsø! okei, kanskje ikke så tidlig, men 16.00 er tidlig nok..Kos dere i florida<3

Sofie Heimstrø: Fy faen å jævla frekk du er. Har ikke respekt vettu. Overdriver no jævlig, fy faen. Tror ikke du vet hva blond er ass. du kan ikke se om theres er blonduten å ha treffet henne. Hun skriver nesten aldri om sminke og extension!? lol. Og hun bruker faktisk like mye sminke som andre ungdommer gjør. Skjønner ikke at du gidder å bruke tida di til dette.

Hun får heller ikke møte Justin Bieber. Hvor faen får dere det fra!? INGEN hadde sagt nei til gratise Justin Bieber billeter.

enig i alt som sto i denne kommentaren jeg :) og det går jo ann og holde ting for seg selv Sofie Heimstrø

men du er sikkert bare sjalu på therese uansett fordi hun kanskje er penere enn deg osv.

(jævlig frekt ass sofie Heimstrø)

Puppene må være med på bildene ja! Hva er vitsen da? Hva er vitsen i å klage på ta bildene dine blitt brukt på pornosider osv.. Det er jo akkurat som om du ber om det,med sånne bilder av deg selv!! Jeg er enig med Sofie Heimstrø!

åhh, du er så heldig! Du må kose deg masse!!

Hvor skal du flytte?:)

Kan du lage en video av ditt nye rom der du skal flyte :) ?

Elsker bloggen din! Kos deg masse!! :) Klem! :D

du har jævelig fine øyne!

herremin la nå jenta vise pupper om hun så vil det da.. Hva er så galt med det? Hun er vel stolt av sine bryster, og det er noe jeg mener alle jenter burde være, for PUPPER er FINT!!! :D Så vis pupper til i fleng, gjør ikke meg noe:) Ta gjerne en tur innom min blogg om det er ønskelig. Mvh Helene

Hva er gale med å vise kløft da, det er noe helt naturlig med den femenine kroppen, tards.

Skriv en ny kommentar