hits

selvtillitsboost!

Hei!

Daglig får jeg mail fra mange jenter i alle aldre som handler om selvtillit, kroppsbilde, utseende og andre problemer. Det er veldig vanskelig for meg å svare personlig på alle disse mailene, derfor prøver jeg av og til å skrive noen temainnlegg som handler om ting jeg ofte får mail om. Nå tenkte jeg å ta opp et tema som mange sliter med: nemlig selvtillit. Det er ikke lett å alltid ha selvtillitten på topp. Jeg selv har ikke driitbra selvtillit, men jeg gjør det beste for meg føler jeg - og det er det viktigste. Jeg syns selv jeg har for store hofter, for tynne armer, for udefinert mage, for lange ben osv. Listen er lang, men jeg prøver å ikke legge meg for mye opp i det. Jeg prøver heller og fokusere på de tingene jeg liker med meg selv, uansett om det er vanskelig. For det er det, tro meg. Hvorfor se på det positive når du kan se på alt du vil endre hele tiden? Skal jeg være ærlig er det veldig slitsomt, tar ofte meg selv i å tenke at "det skal jeg trene, puppene skal få silikon, overleppa skal få restylane, jeg skal gå opp i vekt der og der" osv. Det er ikke sunt å tenke på det hele tiden, for det bryter ned selvtilliten din! 

De tipsene jeg skriver nå er ikke noe som kommer til å endre kroppen din på noen måte, det er bare enklere tips for å glemme bort selvtillitsstyret og kanskje hjelpe deg på bedre vei.

 Først og fremst: kvitt deg med negative venner. Har du venner som hele tiden slenger frekke kommentarer, prøver å få deg i et dårlig lys både når dere er alene og blant folk - hva faen? Da er det ikke en venn. Du burde heller menge deg med folk som faktisk er positive og støtter deg, fremfor noen som lett kunne sagt at "nei, den kjolen var stygg på deg" fordi de syns du så way to hot ut i den og ikke vil at du skal se bedre ut. Hvis du henger for mye med folk som slenger med leppa om alt mulig er det alt for lett å bli slik selv, og det er ikke en bra vei å gå.

 Godta komplimenter: Hver gang man får et kompliment har mange en uvane med å svare med "Takk, men jeg syns ikke det" eller den typiske Facebook-tragedien hvor bestevenninnen kommenterer profilbildet ditt "Du er så pen pusen min<3<3<3" og du svarer med "Nei, jeg er så stygg :O DU som er pen jentami<3:DDD".... Nei, feil. Dropp det. Hvis noen gir deg et kompliment og faktisk syns noe bra om deg, burde du godta det og ta det inn til deg - at de faktisk liker det med deg som de nevnte. 

 Sammenlign deg med: DEG SELV. Det kommer sjeldent noe positivt ut av å sammenligne deg med andre. Å se på din kropp ved siden av en supertrent og fit modell vil bare gjøre det trist og deprimert om du føler at kroppen din er for stygg. Sammenlign heller bilder av deg selv for en tid tilbake siden med hvordan du ser ut i dag - er det en forbedring har du masse å være fornøyd med. Er det ikke en forbedring vet du at du må prøve hardere enn hva du har gjort tidligere.

 Positivitet: Kanskje det aller viktigste punktet. Er det for mye negativt i livet ditt, vil det bare forsterke en eventuell dårlig selvtillit. Ser du på deg selv negativt blir det enda verre. Se positivt på deg selv, tenk på alt du har og personene du har rundt deg. Hvordan kan du forbedre selvtilliten din? Finn noe positivt med deg selv, omså bare en ting, og den vil allerede være forbedret! 

 Finn dine styrker: Mange tror at de ikke er god til noe. At de er udugelige, og ikke klarer noe nyttig i livet. Det er feil - alle er god til noe. Du er kanskje ikke flink til å trene så ofte som andre, men kanskje du heller har veldig god kunnskap? Du vil komme langt i livet med bare det, tenk alle mulighetene som åpner seg da. Sannheten er at man kan ikke være god i alt, uansett hvor mye man skulle ønske det.

 Hjelp andre: Dette er noe jeg elsker. Å hjelpe andre gir det så mye tilbake, den følelsen du sitter igjen med etterpå. Gi en 10er til en uteligger, hjelp moren din med søndagsvasken, jobb en vakt for en kollega som ikke kan - uansett om det er stort eller lite så er det å hjelpe en veldig positiv egenskap og jeg selv syns det gir meg en mye bedre selvfølelse. Føler meg ren, snill og omtenksom.  

 

Tumblr_lnp5i8ql531qlmlyco1_500_large 

Cute-fashion-girl-high-heels-love-favim.com-287919_large  
tcmn
120 kommentarer

veldig bra innlegg Therese!!! Fortsett slik:) og kos deg i USA!

ELSKER BLOGGEN DIN!! er helt enig..

Utrolig bra innlegg Therese <3 Håper du koser deg masse i USA<3

Kjempe bra innlegg! KOS DEG MASSE I USA! ♥

bra innlegg!

Superbra skrevet, Therese, fortsett sånn! er utrolig glad i bloggen din, følger deg uansett, kos deg i florida :)

du er synsikt pen! kos deg masse i usa

utroliig bra skrevet, therese!

Kristine Jacobsen

Kristine Jacobsen

Bra skrevet! :)

Det var verdens beste tips!

forresten håper du koser deg i USA!! :D

Så utroliiig bra skrevet Therese! Takk :-)

Jenta som har noen venner å kvitte seg med ;)

Jenta som har noen venner å kvitte seg med ;)

Kjempe bra skrevet :D du får selvtillitten min til å fyke i været!!! har (så lenge jeg kan huske) slitt med selvtillitten min... du har sagt mye jeg ikke har tenkt over fra før!! Setter STOOOOR pris på det du skriver!! Kos deg masse i USA!!!

Bra innlegg, det hjelper virkelig med disse tipsene ;)

kjempebra innlegg! likte egentlig alle punktene veldig godt, men nummer 1, 2 og den siste best! neste gang jeg ser noen fattige\ uteligger en plass skal jeg nok gi han en tier eller flere! :D<3

Takk for gode råd ! du er en fantastisk jente <3

braa innlegg! det hjalp meg faktisk veldig! Jeg har slitt med selvtilliten veldig mye og dette hjalp! <3 takk!

Fysøren, takk for gode tips, de hjalp meg allerede :)

Bra skrevet! Håper det hjelper på selvtilliten min... :D Kos deg i USA! <3

jeg er helt enig!:D

Savner du 1. plassen duda? Hahha, prøv mer

Ga meg styrke! Delte innlegget ditt! Kjempe bra skrevet :) Kos deg masse i USA med Tuva <3

Veldig bra og viktig innlegg !<3

Veldig bra skrevet! Så sant:)

VELDIG bra skrevet!!

Kjempebra skrevet Therese! Jeg beundrer deg!! <3 Kos deg videre i USA! :D

wow, tusen takk<3

Veldig bra skive :)

Bra skrevet, Therese :-) Du er en utrolig person som vil hjelpe andre. Når jeg leser på andre blogger som sier noen andre bloggere er bedre enn deg, blir jeg irritert. Du er en fantastisk person og det har jeg alltid visst! Stå på, Therese <3

Veldig bra skrevet! Digger bloggen din :)

Sliter litt med sånnne venner..... Men hva hvis en av dine bestevenner er god venn med hun som slenger dritt til deg? Hva skal du liksom gjøre da? Spør fordi jeg har det akkurat sånn. HUn sier alltid ting som:"jeg er for tynn. Ingenting er fint på meg, alt jeg sier er dumt og hun skal alltid drite meg ut". Den personen jeg snakker om sier det altså......

Helt klart sant at man må gjøre alt det!

Veldig VELDIG bra skrevet! :D

Kjempe bra skrevet!

Utrolig bra skrevet therese! Jeg selv har veeldig dårlig selvtiltt, men prøver det meste for og forbedret den. Dette hjelper sikkert mange:)

Veldig bra skrevet Therese! Noen av punktene fikk meg virkelig til å "våkne opp", og se positivt på ting :) Kos deg videre i USA!

SKULLE SÅ GJERNE ØNSKET JEG HADDE SELVTILLITTEN DIN...

AMEN!! Endelig en toppblogger som faktisk gir oss bedre selvrilit! Disse tipsene er supre og følger dem mer eler mindre selv! Du er den beste bloggeren jeg vet om! Først tenkte jeg når jeg så overskiften "åhhnei, ikke enda et slikt innlegg som sophie hadde" Men dette er virkelig bra! Du viser ikke at "du har den perfekte korppen" men sier at alle er perfekte slik vi er! Du er mitt største forbilde! jeg ble virkelig glad for dette innlegget!! YOU GO GIRL!! :D <3

veldig bra skrevet

Kanskje noe av det beste jeg har hørt på lenge! :-D

Veldig bra at du skriver dette, siden du er et forbilde for så mangen!

Veldig bra skrevet!

Glad for at du har slike innlegg som hjelper folk :))

Utrolig gode tips! Tusen takk for at du delte dette!

Dette er noe jeg elsker med bloggen din:) Du vet hva du skriver og jeg blir happy hver gang jeg leser noe du skriver. FORTSETT MED DET :) Er helt enig med deg!

www.sofasofus.blogg.no

www.sofasofus.blogg.no

bra skrevet :)

Veldig bra skrevet :)

superbra innlegg, veldig enig med deg!:)

Liker at du blogger så mye selvom du er bortreist!:D Good job!(Y)

Kjempe bra innlegg! :-)

Bra skrevet Therese!<3

Jeg elsker deg<3<3

Malika Sophia

Malika Sophia

Sykt brah!

Har sett andre bloggere med selvtilitts greier.. Hun ene var helt tragisk som ba alle andre drite i å trene og spise sunt.. Ved siden av hadde hun masse bilder av seg selv i bh og shorts.. Dritt tynn, brun og store pupper.. så ber hun de som er motsatt om å ikke bry seg da hun selv trener masse..

Veldig bra innlegg, kjempe bra skrevet!:D

Utrolig fint innlegg! Skal virkelig prøve å ta nytte av dette innlegget, hihi.

Fantastisk bra innlegg! Beste jeg har lest på bloggen din! :o

Værsåsnill og kom med sånt oftere! <3

kos deg i florida

bra innlegg

wow, kjempe BRA skrevet! Kos deg i Florida Therese (:

Tusen hjertelig takk, Therese. <3

og du skal lissom gi oss råd? jeg syns du burde jobbe med deg selv litt mer enn det. uansett du er ikke over 20 engang, da kan man ikke begynne med råd og sånt, vent til du er over 20 syns jeg... sier det bare :)

Utrolig bra innlegg! Tror mange har godt av å lese dette!

Stå på :)

Bra, skrev det ut for å huske dette! <3 Cred til deg:)

utroolig bra skrevet :D visste ikke du var sånn x)

kjenner meg rimelig godt igjen i dette :) trengte den pushen idag, takk.

Utrolig bra at du tar det opp!

Mange som sliter med det.

Hi from Czech, Therese! :)

You're so pretty and it looks you have amazing posts, it just suck I can't read it, because I don't understand to Norge haha :/ . Can you translate the posts to english? Something like she did: http://majseopippis.blogspot.cz/

Because google translater translates shit :D !

It would be really awesome if you will. ^^

Bra innlegg Therese. Du fikk en stjerne i boka hos meg hvertfall <3

fikk sett et helt nytt side av deg! utrolig bra innlegg! :D

Fantastisk bra innlegg! Du er en inspirasjon og bruker bloggen din til noe fornuftig. Her om dagen skrev Sofie en innlegg om bikinikroppen, men den jenta motsier seg selv så mye at hun på toppen av det hele greier å poste bilder av seg selv i bh og med buksesmekken åpen.

Du er, uten tvil, favortitt bloggeren min. Du er deg selv på godt og vondt. Enkelte andre bloggere som Sofie osv er så falske at de er med på å ødelegge selvbildet til mange andre jenter.

Du er fantastisk! Stå på!

Kjempebra innlegg, Therese! Det er så dumt at det skal så mye til å få en bra selvtillit og når du endelig har fått det trengs bare en frekk kommentar og du er nede på bunnen i gjen. : (

Kos deg i USA, foressten.

jeg har faktisk begynt å like deg bare mer og mer! :D

Bra innlegg! Kos deg videre i USA!

Passet perfekt med et sånt innlegg nå.. er skikkelig deppa

Jeg er en jente som har dårlig selvtillit .. Selv om du kan skrive at man skal gjøre så er det veldig vanskelig å gjøre det "in real life " .. ;) men fortsatt bra innlegg

Sliter selv med selvtilitt. Venner som slenger dritt er utrolig vanskelig, men det er vanskelig å kvitte seg med. Spesielt når enkelte har det med å være den perfekte vennen i det ene øyeblikket, stygge kommentar og så være den perfekte vennen...

Fin blogg og fine bilder :)

Hadde blitt kjempe glad om du kunne legge igjen ein kommentar :) ♥

Veldig bra sakt! Veldig fine bilder :)

Utrolig bra skrevet, Therese! Men jeg tror du blander selfølelse og selvtillit litt. Det du har skrevet nå er nemlig om selfølelse, hvordan du ser på deg selv osv. De to begrepene er veldig lette å blande. Selfølelse = å være (hvordan vi er) Selvtillit = å gjøre (hva vi gjør)

Ellers synes jeg det er bra at du tar opp slike ting. Stå på <3

Det var kjempe bra skrevet! har slitet med selvtillit i lang tid, men jeg føler dette har hjelpet meg kjempemasse!! ;)

kul blogg !<3

ta men titt på min blogg: www.helenemille.blogg.no

Kjempebra skrevet Therese! Du inspirerer meg <3

Utrolig bra skrevet, virkelig et av dine bedre innlegg :) det ga meg inspirasjon til å heller se på de positive sidene ved livet, fremfor de negavtive! Takk :D

Tusen takk Therese! Bar tips, de skal jeg prøve :)

Det var utrolig bra skrevet Therese! Bare å lese det her ga meg en selvtillitsboost i seg selv. Så takk for tipsene, jeg er sikker på at alle jenter har bruk for de!

kjempe bra skrevet!

skal virkelig ta tak i selvtilliten min nå <3!

Skal jeg virkelig tro på at du LIKER å hjelpe andre? At du liker å vaske for moren din eller rydde? my ass!

Kjempebra skrevet, utrolig mye sant der inne!

Tusentusen taakk<3

Du inspirer meg veldig mye,har lært så UTROLIG mye av alt du har anbefalt og sagt osv...

Digger deg, du er den beste bloggeren!!!!

ALDRIIII slutt!, leser bare din og tuvaw sin blogg dere er best. og er alltid dere selv, digger dere.

takk for tipsene skal prøve så godt jeg kan;)<3

Du er forbildet mitt av ALLE bloggere ++ folk i troms haha<3dere eeeeer best!!!! foresteeen elsker utseeed ditt/ derees<3 du har sykt fine ørne +++++ kropp:)og digger håret ditt og tuvaa sitt.digger dere!!!!!! <3

så bra skrevet! herliig therese:D

Jeg synes bloggen din er veldig fin <3 <3

Noen som har lyst å ta en titt på min blogg?

har veldig lyst på flere lesere og besøkende :)

livetsgoegang.blogg.no :)

Ha en super duper fin sommer <3 :)

Har du sett...et tcmn innlegg ein kan like. Fortsett sånn Therese. Dette var bra :)

herre gud du er herlig!

flott innlegg!

Utrolig bra skrevet!!

Og du har helt rett! Man må også se de bra sidene, ikke bare de dårlige.

Bra innlegg!

Har savnet og se den seriøse siden av deg, og at du faktisk tar bloggen din litt seriøst igjen. Syns det har vært veldig lite seriøse innlegg dette året, veldig få og korte innlegg. Forsetter du slik som dette, kommer du til å få en bra blogg igjen. Jeg liker bloggen din og deg, og ville synes det var trist og bloggen bare skulle fallet bort.

Kjempebra skrevet! Selvtillitsboost;)

Søte meg♥:P

Søte meg♥:P

Dette var faktisk veldig oppløftende, og jeg ble faktisk ganske... Glad av detxD Jeg leste Sophie Elise sitt innlegg om "Bikinikropp", men det hjalp ikke i det hele tatt...x( Dette derimot, var kjempebra med et flott budskap♥ Stå på:D

bra innlegg!! sant alt du skriver! :)

Heelt enig! utrolig bra innlegg! :)

Det som er gøy er at hver gang dere bloggere skal skrive noe om selvtillitt, så handler det alltid om kroppen og utseende..

Supert innlegg!!

traff meg så syykt! har veldig dårlig selvtillit, og tenker bare negativt om meg selv... jeg fikk faktisk noen tårer i øynene når jeg leste dette... veldig mye nyttig, som jeg skal prøve å ta med meg videre. Takk!

Kjempe bra innlegg!! du e kjempe pen, og digger bloggen din :D <3

Bra skrevet! Mange gode tips til meg med så dårlig selvtillit som jeg har! Kooos deg i Florida <3

Utroolig bra skrevet! <3 :)))

wow, nå ble jeg imponert faktisk. kjenner meg igjen i mye av det du skriver. sånne innlegg som dette her gjør deg til et godt forbilde!

hvor mye kostet bikiniene???? <3 <3 <3 sykt fineee !

dette hjelpet meg kjempe masse, du gjore dagen min mye bedre :D

Døds bra innlegg! kanskje det beste du har skrevet! Det er veldig viktig med det temaet, jeg ser stadig at folk blir tynnere. Selv er jeg ikke så veldig fornøyd med meg selv, men det er bare til å tenke på det positive. Det siste punktet der det stod en tier til en uteligger, det synes jeg var veldig bra du sa! synes s[ synd p[ de! du er et godt forbildet, og veldig vakker

Det var ett veldig bra innlegg!!

Kos deg i USA! <3

Skriv en ny kommentar