hits

some stuff

First of all: KUN i dag har Nelly hele 20% avslag på ALLE typer sko fra Jeffrey Campbell! Løp og kjøp HER

/ Florida (dag: tirsdag, tid: 03:07)
Hei!

I dag har jeg vært på stranden hele dagen med Tuva, Lema, Andrea og Malin. Etter det dro jeg og Tuva inn til et lite sted 10 minutter bortenfor hotellet og spiste på Pizza hut samt shoppet noe småtterier på CVS pharmacy som har sykt billige ting - og alt mulig! Solen er så sykt sterk her i Florida, den er faktisk sterkere enn hva jeg har opplevd i syden tidligere. Derfor kjenner jeg det blir godt med en fridag fra solen i morgen, for da er det nemlig shopping på Florida Mall. I morgen begynner også skolen her på EF, vi skal ha skole et par dager i uken hvor vi blir delt inn i 4 forskjellige klasser etter hvor flinke vi er i engelsk. For å kartlegge engelsken tar man en kort test (avkrysningstest), vi tok den på søndag. Gikk egentlig ganske greit, tror jeg kommer på 4 eller 5 som er de to høyeste nivåene. Skolen varer i ca 3 timer, det er ikke vanlig skole sånn som i Norge - her er man mer ute og gjør praktiske ting for å lære engelsk bedre og bli kjent med kulturen.

Gruer meg egentlig mest til å se om jeg og Tuva klarer å forsove oss til skolen her i Florida også, akkurat som vi klarer hjemme i Norge. Heldigvis har vi sagt til Andrea at hun og Lema må komme og dundre på døren helt til vi åpner sånn at vi rekker det. Rett etter skolen i morgen må vi bare ta med oss lunchen og sette oss på bussen - da går turen til shoppingsenteret som jeg nevnte. WII, håper jeg kommer tilbake med maaaange poser og kanskje noe nytt til kameraet!!!
Her har jeg faktisk ikke foundation i trynet, bare litt solpudder. Bruker bestandig foundation så sjokkerte meg litt selv med å ikke ha det på! 


Minikjøleskapet på hotellrommet er fylt med Sprite. Hver gang vi kommer fra Stranda er det sånn "åååh, må ha en Sprite!"


Skille :D


Måtte kjøpe meg noen flipflops i dag siden jeg bare hadde med et par sko, og de ikke egnet seg til stranden. Det er sååå jævlig å gå uten sko her, for sanden er så varm. Prøvde en gang, endte opp med å løpe for harde livet. Trodde jeg skulle dø halvveis, føltes ut som om føttene mine skulle få svære brannsår under. Måtte ta pause oppå en solseng så løpe videre. Never again :(


Småting jeg kjøpte i dag, blant annet deo, sminke, neglelakker, tyggis. Alt dette kostet til sammen 400 kroner, ville sikkert kostet litt under 1000lappen i Norge.


Love colors, 2 dollar stykket!


Et skjørt jeg kjøpte, det er kjempefint på. Gleder meg til å kjøpe noe å matche det med i morgen! 100 kr ca på en horebutikk faktisk


Fine Lema og veldig fine Tuva!


Meg og Andrea, fint bilde ja jeg vet.

Håper dere har det fint! tcmn

76 kommentarer

Misunnelig på de laveprisene dere har der borte altså, men dere får kose dere! Og lykke til på skole i morgen, når enn det måtte være for dere i forhold til oss!

Kos dere kjempemasse! Hvor lenge skal dere være der? :-D

Kos dere MASSE! <3

jeg skal til usa om 2 uker, blant annet las vegas, miami og los angeles, og da skal jeg også kjøpe sminke og forskjellig på walmart og CVS, det er så latterlig billig imotsetning til norge. BARE å hamstre! Jeg skal også kjøpe crest whitestrips tannbleking, vihar det ikke i norge, men de har det i usa og folk sier det er skikkelig bra bleking!!

fine bilder, kos dere:)

Kos deg på florida mal, det er sinnsyyyykt stort :D Og de har de aller beste butikkene :D Et godt tips er å gå i informasjonen når du kommer, da får du en bok med deg som gir deg fra 10-70% i alle butikkene.. Super kult ! :D

Ariane Arnestad

Ariane Arnestad

synes det er merkelig att du skriver under bilder ''jaja stygg, jaja veldig pen blablabla'' og ironiske stygge ting om deg selv når du er j***** pen! :O :D <3 <3 kunne du prøvd å lage en video der du snakket oslo dialekt? hadde vert kjempesøtt :) kansje litt vanskelig når du er nede i florida, men, ja.. :D

Så fint innkjøp, og du er så pen! Kos dere kjempe mye videre!:))

Hva heter bloggene til Lema og Andrea?

om det er varmere i Florida (eller der dere er) enn i syden? :D

SE BLOGGEN MIN?

ER STOR FAN AV DIN BLOGG THERESE♥♥♥

Fin blogg ;) sykt brun♥

Ossen får du sånn design? :)

Jeg skal SÅ bort til Florida til neste år!

Hvor har du kjøpt den hvite kjolen din? :)

Kos deg masse! :-) Fine bilder, ser ut som at du koser deg!

Nå var du heldig, brener du deg så får du et kutt som fører til betennelse ;)Trur ikke du vil gå opp flere str opp heller! Det er det som skjer vissete. Og medisiner blir innblandet i en måned :) Kosa deg vidare, du har blitt veldig brun!! Få håpe eg og blir det! Digger bloggen din BTW!!

Heldiiig, jeg mener, du er brun, du er i FLORIDA, også med venner, kos dere;)

Nb: Kommentere tilbake?:)

Ser ut til at dere koser dere masse :)

Jeg bare lurte på en ting. Hvordan blir du så brun i ansiktet? Er det bare solpudder eller er det en selvbruning? Har du et tips for å bli brun i ansiktet?

Noen beliebers her som skal på Justin Bieber konserten den 16. april 2013, golden circle?:)

fine innkjøp ;) kos dere :)

Så brun og fin du er :-)

Therese dette er noe viktig! en på facebook har tatt bildene dine og sakt at det er henne! http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003177836485

Du e fette digg <3

Så brun du er :) Det passer deg <3 Fine bilder!

Så fine bilder da :D Du har blitt skikkelig brun, jo! Jeg vil også! :)

Lizbethosnes.com - En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

du har kjempefiin blogg <3

Komenter gjerne tilbake <3

- irene

Fine dere er, utrolig fine bilder!

Du er utrolig heldig som får være i USA. Var der i sommer jeg også, men reiste hjem dagen etter dere reiste , tror jeg? Miami er en kjempeplass! Kos dere. :))) Anbefaler Sawgrass Mills, det er en svær outlet som er på andreplass etter disneyworld av hva du burde besøke i Florida, men jeg tror den ligger nærmere Ft.Lauderdale..

Bare et lite spørsmål, er det lov til å ha med snus eller snuse på språkreisen :-)? Fine biler :)

Du er favorittbloggeren min! Keep up the good work :*

FIN BLOGG! sjekk ut min <33 :D

Høres ut som om at du har hatt det fint, du er sinnsykt brun !!!

kos deg videre i florida :)

Kjempefin blogg du har :)

Du er flink til å skrive

Mange gode innlegg og bilder :-)

Denne vil jeg følge med videre på! =D. Fortsett med den gode jobben du har gjort frem til nå :-).

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

Åå, så digg! Elsker å se bilder av sånne småinnkjøp som neglelakker og tyggis(hahah), siden jeg alltid ender opp med sånne ting selv. Så bra dere koser dere!

Hun Lema hadde utrolig fint hår! Det må dere si til henne :D

Å, jeg kjenner Andrea, hun gikk på samme skole som meg :)

Heldige dere er :)

Kan du legge ut innkjøpene du gjør? :-)

Åh, det ser så herlig ut!

Kan du være såååå snill å anbefale et redigeringsprogram til video ? :):)

Det haster litt :(

Har ny blogg, please les den :-) vis du leser den og legger igjen en kommentar skal jeg gjør det samma med din blogg ;))

Ikke bruk foundation, prøv iallefall. Så får du farge i ansiktet! Dere er så heldige :D

solpudder der nede, i den varmen, når du heller kan bli naturlig brun? gud, jeg er så glad jeg aldri har hatt den fjortis-sminke jævel tiden.

TCMN!!!! LES DETTE! værsåsnill å spis på Tacobell,det er en verdenskjent taco resturant som du må bare prøve, spiste der for noen år siden, og ville dele det med deg,(Tuva også) du vil ikke angre!<3 hadde blitt utrolig glad om du også tok bilder av at du spiste der!!<3<33 PLISS!<3 LES LES LES LES! TACOBELL!

Når skal du stå frem som lesbisk, ja for det er ikke noe å skamme seg over. Man er det man er.

har du sluttet med å få fregner eller hva skjer? bruker du noe kremer/sminke som får de vekk, eller er det barbiedop?

bare lurer, siden har også fregner, og hater det, vil ha det bort:(

Jeg digger bloggen din! :) den er Awsome!!!

Florida er jo subtropisk - det er jo logisk at klimaet er helt anderledes der enn i Spania...! Høyere luftfuktighet og mye sterkere sol. Vær forsiktig!!!

Sava å brun du er :O !! <3

I Love you ! <3

Du er så fin + brun :D

Kos dere videre. Gleder meg allerede til neste innlegg :)♥

ikke vanskelig å skjønne at det er melanotan inni bilde her ;)) men skjønnrr jo at du ikke vil gå ut med det:P men sees lett på den typen farge du har nå;)

anbefaler og kjøpe klær fra charlotte russe! kom nettopp hjem fra Florida selv og er utrulig fornøyd med klærene dreifra! :)

Du er syykt brun!! heldiggris!!

Mann får se :P

Mann får se :P

Ej hata bloggen din! Og ja! Den e fine men du e så brun att du ser ut som en neger! Å herregud ej e mer perfekt em dej! ja ej he nydelig kropp og nydelige puppa som faktisk ikke e fake som du e ! du he 16 Bh-a på deg! det kan mann godt se! og ja koffor farga du det jævla håret ditt!!!! Kødde kommentar! vil bare se korsen du reagerer!

oi..tuva va rar der!

Beklager å måtte si det, men du har mannlige/stygge tær.

Er du misfornøyd med din egen rase siden du soler deg like brun som f.eks afroamerikanere? Just curious, ikke for å være frekk på noen måte.

fine Bilder & fine innkjøp♥

hahahahahah, trynet til tuva! xD <3 styggeste <3 du er pen da :)

Kan du skrive ett eget innlegg om de tabelettan fra PF du tar for å bli brun? :p kor lenge du har brukt dem å om du har fådd nå bivirkninger eller pigmentflækka osv? :) tenkte å teste ut, mn fint om nån allerede har prøvd ut en stubd å kan fortæll om det ;)

det solpudderet suger balle. kjøpte det selv i fjor og aldri hatt verre hud.

du ser ut som svidd plastikk , hvor mye selvbruning og barbie dop har du tatt? det er ikke fint!!

Horebutikk? Utdyp den please, Hehe.

Skriv en ny kommentar