hits

i veska mi

Hei!

Dette er noe mange av dere har ønsket en stund, men har aldri fått knødd meg til å gjøre det. Hva jeg har i vesken min er superhemmelig, så dere får bare et svart bilde xD Neida, men dette er det jeg alltid har med meg i vesken min, uansett hvor jeg går. Det er ting som er utrolig viktig for at jeg skal klare meg gjennom hverdagen. Siden det er litt store ting veier vesken litt, så det kan bli litt tungt i lengden. Derfor bruker jeg å ha med meg en bodyguard som bærer den for meg av og til, vil jo ikke skade ryggen..


Veska jeg bruker for tiden er fra Forever21


Dette er det jeg har med meg hver dag. saks - i tilfelle jeg blir overfalt på gaten, better safe than sorry // sprit - hvis jeg står ovenfor en ubehagelig situasjon, så kan jeg bare drikke litt og alt blir mye lettere! // rødt korsett - hvem vet hvor jeg plutselig finner ut at jeg skal dra mens jeg er ute av huset? // rosa pumps - i wear heels bigger than your dick. // drill - imponere gutta vettu ;)


.
LOL.. kødda xD Her er det jeg egentlig har i veska:pengebok - må oppbevare penger og kort en plass, kan ikke ha det slengende rundt i veska.. // speil - sjekke sminken og sånne ting // selvutløser fjernkontroll - plutselig finner jeg ut at jeg skal ta bilde av meg selv også har jeg ingen fotograf? // solkort - always with me // lighter - haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har bestandig lighter i veska.. weird!


solbriller - enten er jeg sykt trøtt og ser jævlig ut eller så er det faktisk sol ute // hårklype og hårstrikk - kanskje det er sykt mye vind og jeg får håret i trynet hele tiden, tenkt på det? // parfyme - ja, den lukter godt.. enkelt og greit! // kamera - hvis jeg ikke gidder å ha med meg speilrefleksen har jeg med meg et lite kamera // iphone lader - jeg sørger enda over iphone'n min som er forsvunnet, så jeg klarer ikke å la være å ta med dens kjære ledning.. den minner meg om telefonen!!


leppestifter - en fra GOSH og en drittdårlig. jeg har alltid med meg leppestift og egentlig lipgloss også, for jeg hater vanlig leppefarge. // neglelakker - vet ikke hvorfor jeg har 3 i veska, men når jeg kjeder meg så lakker jeg neglene. elsker de rosa! // lipsyl - denne lipsylen fra carmex er et must, leppene blir smooth. // eos håndkrem - er avhengig av håndkrem, og denne tar ikke så stor plass. lukter godt og hendene blir myke. fåes kjøpt her! // snus - ja, dere vet jo at jeg snuser så det er en selvfølge at jeg har med snusen.

- Bruker du å ha noe av det samme i din veske?

80 kommentarer

trodde faktisk at du hadde det første i veska di noen sekunder, haha!

haha, genialt den første der ja.

jeg pleier å ha lommebok og kort :) noen ganger kamera, og strikk behøver jeg alltid, men husker jeg det?? Niks og nei -.-

btw. fast leser av bloggen din :)

Haha! Genialt det første! <3 Fine ting i veska!

hahahaha, bra den første (y)

Emmi Gravdahl

Emmi Gravdahl

Hahaha ble, først sjokkert når jeg så først hva du hadde i veska, men så bladde jeg lenger ned og førsto alt sammen xDD

Kule ting du har i veska <3

Hahhahaha! herlig tessy.

faen du er så rå !!!

Mobil,ipod og hørepropper,lommebok,solbriller,lipsyl,vannflaske,godteri og urtespray(mot angst/stress).

dette er din venn christoffer

Heeeldig! :) fintfintfint!

Hadde satt så pris på om du ville ha delt det ene innlegget mitt der det står om tiden jeg ble mobbet, så kunne mobberne fått seg en på trynet=) om du skjønner hva jeg mener, er ikke noe tvang :P hehe, du ser jo selv. Jeg hadde bare syntes at det hadde vært så flott :) føler meg egntlig bare dum nå som spør.. men jaa!! et forsøk, du ser den sikkert ikke er så mange som kommenterer :) jeg ser opp til deg :)

hvor er korsettet kjøpt?

Når jeg så det første bildet tenkte jeg "Endelig, det er søren meg ikke bare jeg". Men tja.. det var jo for godt til å være sant. Sukk!

Hahaha jævlig genial måte å få sidevisninger på <3

HAHAHA ! når jeg så det første bildet tenkte jeg " Endelig en som har det samme som meg i veska ! Det er jo helt genialt!" hahah

Kult! Tenkte bare "Ehhmm okeiii......." Når jeg så det første bilde xD

Ja, bruker å ha ganske mye av det samme som deg! På første bilde tenkte jeg, fy faen.. men jeg skjønte att du ikke hadde det, men ja!

Hvordan får du tak i sprit å snus?

Haha! kult^^ ble nesten litt redd på det første bildet ja x)

Hvor er lommeboken din fra? Og hvor masse kostet den ? Den var utrolig fin :)

Jeg har alt mulig rart. Røyk, lighter (det er det viktigste (men jeg er 22 år og har lov, selvom jeg blir spurt om legg). Så derfor har jeg med kortmappe, en liten pung med kortmappa, lipgloss, penger, småting slik at jeg også kun kan bruke pungen og ikke veska. Resten av veska er diverse papirer jeg må ha med, forskjellige kort jeg ikke får plass til i pungen, alltid en bok, iphone, ekstra piercing kuler, tabletter....

hahah, digger deg Therese!

Haha, digger deg Therese!

Hahah , morsomt og bra innelgg på samme tid ! <3 Digger deg !

Hvor er vesken din ifra? KJEMPE viktig at jeg får svar.. <3

Haha fikk sjokk når jeg så det første bildet, haha!

madde: det står jo øverst hvor den er fra <3

Det var mykje fint :D

Yes, mye fint der du ;)Men vær så snill, flere videoblogger eller? Fint om du hadde tatt med flere sminketips osv?? <3digger deg<3<3<3

Det jeg har i veska er vodka, korsett, saks og pumps.... Neida!! Har noe annet i veska mi!!

Du er kjempe pen, penere en ho Sophie .. :) Finingg!

haha såå kul du er liksom ! NOT XD

Du er bare tragisk.. :P

hahahhahah

Fint.

Føresten eg diga bloggen din

Hvilket kamera har du ? åssen innstilling har du det på ? og hvilket objekt har du ?<33

hahahahahahaha så sykt morsomt det første

Siden du har mistet iphonen din kan du jo låne moren din sin og laste ned finn iPhone fra AppStore. Så finner du den og kan kontakte politiet. Dette har virket før.

Haha, du er så lættis! xD

Hei, jeg har et spørsmål angående det lille kameraet ditt(canon); Vil du anbefale det, og tar det bra bilder?

''heels bigger than your dick''?? wtf? jajaja lady you never been with a real man

Bruker vel egentlig bare å ha mobil, lommebok i veska + hvis jeg kjøper noe da

Haha, artig du! =) Jeg har vel cirka det samme i min tenker jeg :)

♥ Lizbethosnes.com - Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!).

Hvilke blogg leser du plissss si det

Fine ting du har i veska de :)

Trodde seriøst du var en idiot?.. Gikk på det øverse

røyker du også ??

Har akkurat det samme i veska, bare bytte ut snus med røyk.

Line og Andrea

Line og Andrea

fin blogg

Vi har samme lommebok ;)

Du har kul blog, men bildenne er så store at jeg nesten ikke klarer å se de.

Har i hvertfall med meg snus, pengeboken, mobilen! :)

Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg skriver det her.

av og til lurer jeg på hva faen du tenker med?? er du helt dum, har du hjerne? du legger ut bilder av deg selv der du står halvnaken. har du noengang tenkt på fremtiden din? tenkt at du en dag skal få deg en jobb? jeg gleder meg til den dagen du skal søke etter jobb, og sjefen søker etter deg på nettet og finner den bloggen her og alle de bildene du har lagt ut! eller kanskje du skal bli nakenmodell? ser hvertfall ut som det er det du har planer om! også skriver du om at du ikke har fått plass på noen skole og at du er lei deg? noen gang tenkt på at du har driti i skolen og gitt faen i karakterene dine, slik at du faktisk fortjener å ikke komme inn noe sted? SKJERP DEG! legg ut bilder med klær på, hvem sitte på pc'en i korsett og shorts med rompa ut og puppene pressa sammen??? herregud. jeg blir flau.

jeg sier dette for at du skal tenke over hva du faktisk gjør, fordi det virker ikke som om du tenker i det hele tatt!

trodde noen sekunder at du hadde det første i veska di, begynte å lure, haha! Genialt :):)

Haha, the first one made my day! ♥

Elsker bloggen din :3

hahahhahahhah jeg elsker deg

Hahahahahahahahahah! Der døde jeg av latter:)

hahhahahahha... døøøøde! synes virklig innleggene dine har fått KVALITET etter du kom hjem fra USA! Du blogger døsbra og bildene begynner å blir MYYYYE bedre I like!! :DD :D stå på!

Hahahahahahahahahah!

Dyveke Sundsbak

Dyveke Sundsbak

Haha, elsket den første satt igjen med en god latter! <3

Skriv en ny kommentar