hits

svar - true or false

 Er det sant at du var mye på fylla i russetiden?
- Haha, joda. Det er vel det, men så må dere huske at russetiden er en ting man gjør en gang i livet (to for min del, rødruss denne gangen) og da gjelder det å nyte det så mye man bare orker. Det var som regel ringtreff hver kveld og drikking, men det betyr jo ikke at alle var dritings hver eneste kveld - det går jo ann å drikke uten å bli kanakkas!
 

 Er det sant at du har vært gravid og tatt abort? Har hørt noen si det...
- Nei, jeg har verken vært gravid eller tatt abort så det er ikke sant. Om jeg en gang skulle bli det og ta abort så vet jeg ikke om det er noe jeg ville delt på bloggen, men per dags dato så har det ikke skjedd.

  Er det sant at du er opptatt av sex og veldig "løs" på fester..?
- Nei, jeg er ikke opptatt av sex og er heller ikke løs på fester. Skjønner ikke hvor du har dette fra, men uansett om jeg hadde vært det så er det jo opp til hver enkelt hvordan man velger å leve livet sitt og hva man vil gjøre uten at alle andre skal ha noe å si. 

 Har lurt på dette en god stund nå, men har ikke villet spurt deg.. men er det sant at du prøvde dop på en fest en gang?
- Jeg har aldri prøvd dop eller ruset meg selv, og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. En plass går grensen, og her går den for meg. Ønsker ikke å ende opp som en junkie av noe slag, og jeg føler heller ikke et behov for å prøve det ut kun for å ha gjort det liksom. 

 Tjener du 70 000 på bloggen hver måned, og har du fått bilen sponset?
- Nei, det varierer faktisk veldig mye hva jeg tjener. Noen måneder kan jeg tjene 25 000 kroner, andre måneder mer. Det kommer helt ann på hvor mye arbeid jeg legger i reklamering på bloggen osv. Jeg er litt på latsiden når det gjelder dette, men prøver så godt jeg kan og stabilisere reklame/normal blogging slik at det ikke blir for mye av kjøpt og betalt innleggene. Noe eksakt sum på hva jeg tjener i måneden har jeg dessverre ikke, men som regel litt mer enn mamma. Jeg har ikke fått bilen sponset av noe slag!

 Er det sant at du ble henta av politiet på en fest fordi du var for full?
- Ja, det var en fest i fjor høst tror jeg det var, hvor jeg ble hentet av politiet fordi jeg ikke var i stand til å ta vare på meg selv. Jeg husker ikke selv at jeg ble hentet, ei heller at jeg var på politistasjonen, men jeg hadde tydeligvis løyet om alderen min og vært litt rappkjeftig på politistasjonen. Utrolig flau og barnslig oppførsel mot politiet, men man lærer av sine feil. Etter den hendelsen skjerpet jeg meg kraftig med tanke på drikkingen, og etter det har jeg egentlig ikke vært i noen ille situasjoner. 
 

 Er det sant at du har silikon?
- Dette spørsmålet har jeg faktisk fått så utrolig ofte i halvannet år. Ikke aner jeg hvorfor dere tror det, men nei det har jeg absolutt ikke. Jeg er ikke 18, og mamma ville aldri tillatt det. Jeg har ikke spesielt "store" pupper som gjør at folk burde mistenke meg for å ha silikon, men jaja.. haha? Om jeg har planer om det senere i livet er en annen sak, det har jeg faktisk. Det og nesen er det jeg absolutt vil fikse på, nesen har jeg veldig komplekser for.. Hater hvordan den ser ut i profil og forfra, tenker på det hele tiden liksom. Utrolig slitsomt!

 Er det sant at når du var i Florida hadde du sånn runkemassasje?
- Eh, haha... hva er det? Nei, det er nok ikke sant.
 
 Har du vært utro mot 3 gutter?
- Jeg har aldri vært i et fast forhold så da kan jeg ikke ha vært utro :)

 Sant at du er bifil?
- Du tenker vel på det at jeg har lagt ut bilde på bloggen før der jeg kysser en annen jente? Nei, jeg er ikke bifil. De bildene som har blitt lagt ut er kun vennskapelig, jeg føler meg ikke akkurat tiltrukket av jenter. Gutter er mer min ting, og bare det! Ikke det at jeg har noe imot de som er bifile.
 

 Er det sant at du har en kristen tro, og at du går/har gått i kirken?
- Jeg er kanskje ikke den rette personen til å ha en kristen tro. Har aldri hatt en trosretning egentlig som jeg er tilhenger av, og ikke tror jeg på Gud heller. Jeg har gått i kirken før, men det var kun for konfirmasjonen sin del da vi måtte på så så mange gudstjenester osv. Har også vært i begravelser, dåp, bryllup osv - men det telles kanskje ikke som å "gå i kirken".

 Har du og sophieelise kranglet før? Om hva?
- Vi hadde en falsk "bloggkrangel" for litt siden, men det var noe vi begge var med på og viste om før vi utførte det. Bortsett fra det har vi ikke kranglet noe som jeg vet om, det eneste jeg kommer på er en episode fra Tromsø hvor jeg og noen venninner var på fest der Sophie og hennes venninner var da vi begynte å krangle over ingenting, sa stygge ting osv, men det var ikke noe seriøst og det har vi ordnet opp i.

 Jeg har hørt at du er den peneste og mest populære jenta i hele Norge, er det sant?
- Heeell yes!! Haha, herregud..

  Har hørt at du og faren din har utrolig dårlig forhold, og at det er en hendelsen som har påvirket dette. Hvorfor?
- Det er ikke sant, jeg har et helt greit forhold til min pappa. Det eneste er at vi ikke møtes så ofte, men det er fordi vi har hvert vårt liv med hver vår familie på en måte. Han har sitt å styre med, jeg har mitt. Det er ikke verre enn at jeg en dag spør om å komme på besøk, han bor tross alt bare 10 minutter unna med bil. 

 Jeg har hørt at du egentlig er rødtopp/ginger, true or false?
- Jeg er ikke rødhåret naturlig, så false. Min naturlige hårfarge er en blanding av blond og kommunegrå stygg farge, veldig kjedelig. Den har ikke sett dagens lys siden jeg var 6 år, da startet moren min og stripe håret mitt blondere fordi både hun og jeg syns hårfargen var ufattelig kjedelig. Her er et bilde fra jeg var ca 3-4 år, noe ala det er min naturlige hårfarge.

79 kommentarer

Bra svart

Haha :D

veldig bra svart! så søt du var da du var liten!!<3

Skjønna :-) Godt å høre at du kan være ordentlig selvom du lever livet

6 år å stripte håret ditt? REALLY?!

Ukii ;)

konge, therese! ;)

Syns nesen din er fin jeg Therese! Vil ha sånn nese! Ikke den hoppbakken jeg har :s

Bra svar! :))

Henriette Håkonsen

Henriette Håkonsen

Så søt du var som liten , pen nå også da :)

når du var 6 år faktisk

herregud, jaja

begynte du å farge håret ditt når du var 6 ? :OO

Kan du ha videoblogg snart? :) spørsmålsrunde elns?:)

Det er da ingenting galt med nesen din. Det er det isåfall bare DU som har tenkt over! Aldri lagt merke til at den er sånn som du beskrev den. Synst den er kjempefin og ikke noe galt med den, så ikke bruk penger på å rette opp i den.

:(

Du sa håret mitt var kjedelig :( Nå må jeg farge håret brunt eller blodt..... Vedder på at alle har syntes det om meg hele tiden.Og jeg vil ikke farge det, liker det sånn jeg har nå, åhhh..... :(

Veldig bra svart!! :)

veldig greit å vite!

fortsett med dette! :)

Bra svart :p Oi, hadde ikke troddd mora di begynte å stripe håre ditt da du var 6...

Hun sa jo at hun fikk silikon i tyrkia eller alanya eller hvor det var

Du er så utrolig nydelig på det øverste bildet <3

Ærlig talt? Farge håret til en 6åring er bare helt sinnssykt ting og gjøre!!!

Det værste av alt er at det var morra de som gjorde det! Halo? jorden kaller??

Drøyeste jeg har hørt altså:O

What? Nesa di er jo perfekt! :)

Omg!! Elsker øyenfargen du hadde når du var liten!!! <3

Moren din stripet håret ditt i en alder av SEKS år fordi hun syntes den var kjedelig??? Herregud..

Kan du legge ut video, om hvordan du fikser håret ditt dagli? slik som du har på det bildet, der du står ute og fryser

jeg mente det innlegget under det igjen.

Du har driit fin nese, ville ikke endra på den if I were you! :) Men selvfølgelig, det er du som må være fornøyd med den.

Er du naturlig pen synes du?

ja.. moren din startet å stripe håret ditt i en alder av 6, god mor....

hrgd så mye RARE og fjerne spørsmål, synes du svarer sykt bra!! :-) Jeg opererte nesen for noen år siden etter et brudd, og brukte da landets beste spesialist på området Jarl Bunæs! I vår opererte jeg på nytt fordi jeg hadde fått litt ekstra brusk/arrvev på nesetippen, har skrevet innlegg om det m info her: http://jentenemedgullskjeen.com/nyoperert/

E digger bloggen din, du e kjempe flink! Men Ey hadde vært jævlig fett om du kunne gitt meg og en kompis et lite shoutout om bloggen vår!

Kugalskap.blogg.no

Sjekk den ut folkens!!! :-D

synes ikke du skal operere nesen din! Du er veldig pen akkurat som du er:)

Hei! veldig bra svart therese! hahaha

sjekk ut bloggen min'a

omgyolo.blogg.no

Hvorfor sier du at du tjener mere enn moren din? Det er da absolutt ikke noe du trenger å påpeke. Tenk så ydmykende det må være for henne?

Du burde ikke si hvor mye du tjener i det hele tatt. Det er uprofesjonelt og latterlig. Skjønner ikke hvordan du kan synes det er kult å gni det inn i trynet på leser at du tjener 25 000 på en blogg hvor du bretter ut om ditt alkoholiserte liv.

Pass på deg selv

Stripet MOREN din håret ditt når du var 6 år?!

Slæpp før all del ingen borti nåsån din! Den er strøken den!!

Gode svar! Likte denne typen innlegg :)

lina møretrø

lina møretrø

skjønner ikke hvorfor du har komplekser med nesen din, den ser jo finere ut enn normalt syns jeg :-)

Hvorfor skal du være russ en gang til?

er det sant at du har hatt deg med en gutt?

hun kan være russ en gang til fordi hun tar påbygg, er nok en del som gjør det...

haha du ligna på lillesøstra mi som e 7år på det øverste bilde :)

syns heller du burde få hjelp med det nese komplekset ditt enn å fikse på den nesa di for den er FIN! unnskyld at jeg skriker men seriøst!

Stripe håret til en 6 åring, hva faen tenker moren din på !? // Du har jo selv sakt før at du har tatt silikon så du kan jo ikke si nå at du ikke har det !?

kan du lage en video der du kysser/kliner en av vannene dine.????

serriøst? synes nesa di er kjempefin! misunner den faktisk veldig mye. synes ikke du trenger å fikse på den i det hele tatt

STRIPET HUN HÅRET DITT FRA DU VAR 6 ÅR???????????????????????

ER DU FAENS SERIØS?! stripet henne håret ditt fra du var 6 år? hahaha, hvordan mor gjør noe sånt. hun må ha vært ekstremt flau over deg i såfall.. slemt gjort uansett

Moren din la vel ''grunnlag'' for at du har slike komplekser med kroppen din? Jeg mener at når en mor farger håret til en seksåring er det som å skrive i panna hennes at du ikke er bra nok.

ehm, du er ikke 18 og du sa at du ikke fikk lov til å ta silikon av moren din. MEN DU SNUSER OG RØYKER OG DET ER DT OGSÅ 18ÅRS GRENSE PÅ DA!!!!! hallooooooooooo er det mulig1

hahahaha synes morra di du var støgg på håret, og gjorde noe med det når du var SEKS ÅR?? For en mamma..

Veldig fine svar :)

Og til dere andre: Hold kjeft!

Fin blogg å veldig inspirerende ang mote, hår og sminke:)

Se min blogg om veien mot å bli makeup artist også ;D

slutt å tull! Du har kjempefin nese! du trenger virkelig ikke å forandre på noe som helst!!

Da jeg leste at du ikke var fornøyd med nesen din, tenkte jeg bare "hva faen"? Hvordan kan du være misfornøyd med den? Du er sikkert den eneste som ikke liker den, og har du ikke hørt ordtaket? "Man skal være glad i den nesen man har." Nei nå ble jeg bare sur, det der er bare tull. Du er sååå pen, og det er det mange tusen jenter og gutter som synes. Alle bildene av deg er jo fine jo...? Jeg har en skikkelig oppovernese. Og har mange ganger blitt kalt for en gris. Det er veldig sårende og jeg har ofte tenkt på det. Men da blir jeg spessielt lei av å lese om folk som har en fin nese, klage på den. Håper du ikke synes denne kommentaren var frekk, men jeg ville bare si det. Fordi det er bortkastede penger hvis du bruker dem på en neseopperasjon. Menmen... Det er ditt liv, ikke mitt, og du tar jo dine egne valg. Men dette var i alle fall min mening. :) HVis du vil, kan vi godt bytte :P <333

1. Ikke klag på kroppen din, det er maaaange jenter rundt om kring i Norge som er supermisunnelig over akkurat den!

2. Det å farge håret som 6-åring er virkelig ikke bra, det er skadelig å bleike håret, og hvertfall om man begynner med det i en for ung alder. Det at det var mora di som faktisk starta med det er jo helt sykt, snakk om å være opptatt av utseendet til dattera!

3. Ikke legg ut om hvor mye penger du tjener på bloggen, og hvertfall ikke at du tjener mer enn mora di, det kan virke som om du er veldig selvgod..

Ellers er det bra at du faktisk svarte så ærlig på disse spørsmålene, er ikke det, sorry for et negativt innlegg, men måtte bare få det ut! :)

tviler på at det er din naturlige hårfarge. jeg har helt annerledes hårfarge nå, enn når jeg var liten, og jeg har ikke farget eller stripet det! din naturlige hårfarge er den samme som den svære etterveksten din, den.

Dette er en SÅ artig vri på spørsmålsrunde, hihi =)

♥ Lizbethosnes.com - Min hverdag med mine interesser og spiseforstyrrelsen

Hovrdan kan du være russ når du ikke er 18 ? :-)

nesa di er jo perfekt? kreisiii

Det kan da ikke være noe hemmelighet at du er rødtopp med fregner? Alle så jo det på bloggen din for to år siden, du ser jo helt annerledes ut nå!

jeg ville gitt alt i verden for å ha nesen din.. det er akkurat sånne som er perfekte ;p den er med på å lage de utrolig fine proposjonene i ansiktet ditt.

Du trenger verken å ta silikon eller ta neseoperasjon Therese! Du er jo kjempefin! :D

Men, det er jo du som bestemmer selfølgelig :D

Eeeeeh...ok? Jeg vil bare gjøre en ting klart!

Rødtopper kan IKKE bli brun! De er for det meste bleike som bare det, så vist du har sett en ginger som er brun, UTEN Å HA FARGET HÅRET SITT RØDT/ORANSJE, da er hun/han heeeeeldig ^^

Kan bli brun med selvbruning da smarta:p haha

Hei! :-)

Jeg bare lurte på en ting, det bilde av politiet der, er vel ikke av deg? For det står "i storgata", å om jeg ikke tar feil er vel ikke det der du bor? Ei venninne av meg blei henta i storgata å da ble det lagt ut en annonse i avisa, å jeg lurer på om det bilde er av henne skjønner du..

du skal faen ikke fikse på noen nese og pupper, du er nær perfekt spør du meg! :*

Synes du har en utrolig pen nese. ikke gjør noe med den!;)

Eg kom over alle spørsmåla som eg aldri har lagd merke til.. Men eg fikk ikkje sjå barnebildet det stod bare eit spørsmålstegn..

Skriv en ny kommentar