hits

den siste tiden

Hallo!

Herregud så rart det er å blogge, føler jeg har glemt av hvordan man gjør det.. Vel, det er kanskje fordi ting går litt tregt hjemme hos oss. Vi venter enda på internettet, lurer faktisk på hvor i f*** det blir av? Det er så og si umulig for meg å blogge fra telefon eller å bruke nettet til telefonen på PCen, fordi jeg har brukt internettet på mobilen så mye at de har satt ned hastigheten og det går så utrolig tregt - blir gal!! Nå er jeg derimot hos Camilla og da får jeg blogget. Jeg skal gjøre klar noen innlegg på forhånd som jeg kan poste når jeg ikke har mulighet til å blogge. Men jeg lover dere at så snart vi har nettet på plass hjemme, begynner jeg å blogge for fullt. Vet jeg har sagt "ja, etter helgen", "ja, når vi er helt ferdig med leiligheten" osv.. burde skjemmes!

Anyways, så kan jeg jo fortelle litt hva som har skjedd den siste tiden. Egentlig så har det ikke skjedd noe, bortsett fra at vi hadde innflytningsfest i helgen. Det kom alt for mange folk, og naboene ble litt sure (det forstår jeg selvfølgelig!). Vi dro litt sent på byen og det var mye bråk, vi har jo naboer som bor vegg i vegg med oss. Vi har iallefall funnet ut at sånn type fest blir det ikke igjen, var ganske slitsomt. Ble stressa av at det var folk overalt hele tiden. Bortsett fra det har jeg vært sammen med Camilla i sikkert en og en halv uke i strekk, fordi ingen av oss har et vettig liv for øyeblikket. Hun begynner ikke i ny jobb før om en uke, og jeg har ikke funnet meg jobb enda. Tenkte jeg skulle sende søknader i morgen, må faktisk ha en jobb. Kommer til å bli gal i hodet av å gå rundt meg selv hele dagen lang. Men først og fremst må jeg få bloggen på plass igjen, det er trist å gå inn på den. Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause som dette :'(

Har ikke brukt kameraet på eeevigheter så dere får heller se bilder fra instagram, så blogges vi heller i kveld med ordentlige bilder!
 


Haha, her var leppene mine sykt hovne


Camilla etter en fuktig natt på byen


Ja, dette er den type trusler jeg får... haha, jævla Nathalie!!


Ikke bare nok med at Bettina fikk meg til å snuble ned trappen, hun klorte meg også :(


millababy


glaad i livet


klar for innflytningsfest

 


Hverdagskost, pwrnap på tuva og thessy


+ kosetid med bamsen min 

71 kommentarer

gleder meg til at du er tilbake for fullt! fine bilder :))

Ser ut som du har hatt det nokså bra hvertfall! Håper det fortsetter sånn, ikke stress med bloggen, du fortjener egntlig en liten pause :)

går du ikke på skole ?? du fant deg jo en skoleplass

dette var nesten litt på tide..:p

Elsker bloggen! :)

Sirkus Arnardo 2013

Sirkus Arnardo 2013

http://www.youtube.com/watch?v=4yqUs484Q8U

ELSKER BLOGGEN DIN LEGG IGJEN EN KOMENTAR !

kjempe søte bilder, særlig det siste, haha!

endelig... ass har savna deg vettu <3

må få se leppene dine ordentlig snart

endelig! du er så pen! <3

Kom ikke du inn på skole?

så fine bilder ! gleder meg til du kommer tilbake, skjønner godt hvordan du har det :D

wii gleder meg til du kommer tilbake med blogginga de , det er den eneste bloggen jeg leser ++ tuva sin da HÅPER DERE SNART FÅR NETT <3 digger bloggen din stå på!!

hæææ har du droppet ut av skolen? ikke vær så dum!!!

går du ikke på skolen lengre?

fine bilder! kjente deg nesten ikke igjen når du hadde så hovne lepper!

Gleder meg til at du skal komme tilbakeg igjen for fullt!! :);)

du passa sykt godt med restylane! <3 men går du ikke på skole da? :)

ENDELIG et nytt blogginlegg :D gleder meg til mer blogging :D

På det bildet med hovne lepper, ser du litt ut som Angelina Jolie :-))

Sluttet på skolen?

Wii, glad for at du blogger igjen :)

Gleder meg til du er tilbake for fullt her igjen, men har full forståelse for at det ikke er så enkelt for øyeblikket med mangel på internett og med innflyttingen. Har du sluttet på skolen?

hadde ikke du begynt på skole?

Fint! ¨

Les gjerne bloggen min! <3

Sååå fine bilder!

Gleder meg til dere kommer helt til rette i leiligheten deres!

(karobrat.blogg.no)

Masse fine bilder :) Dere får bare holde ut tiden uten internett. Blir nok det samme opplegget for meg om et par uker. Flytter inn i leilighet med søstra mi :D

hva har du gjort med leppa di? OH GOD. Dette så fælt ut :(

Vi også får sure naboer når vi har house party, og naboene er studenter liksom. Fest er aldri gøy hvis man ikke er med selv..

Har du prøvd å søke jobb hos G4S som vekter? Det er bra betalt, og du kan sitte i resepsjon, stå på arangement osv. Du må ta et 3 dagers-kurs først, så er du nærmest garantert jobb ettersom det er stor etterspørsel.. Vektere trenger ikke være store og sterke, bare være til stede under arrangement eller i resepsjoner hos bedrifter, og kunne ringe politiet hvis det skjer noe og gjøre førstehjelp. Jeg tjente 8000 på en uke i resepsjon, og fikk intervju på dagen jeg hadde bestått kurset. :)

Gå innpå g4s.no, se under "karriere" og gå på "vekterkurs trinn 1" for å melde på. Det neste kurset i Tromsø er ikke før 02. April, men hvis du er villig til å være i Trondheim 3 dager så er neste kurs 31. oktober, neste onsdag.

Bare ett tips fra meg, som aldri før har fått ett ja på en CV, men fikk jobb med èn gang etter vekterkurset, og sitter nå i resepsjon i studieferiene mine, som er veldig gøy (og tjener 1270,- dagen). :)

Har du egentlig botox eller noe i leppene? Og silikon i puppene?

skikkelig duckface ;)

Det bildet med deg og [Bettina?]

Så jeg at du har klore merker over øyet og på panna :((

Dakkar :'c

Hvor er hunden din daaaa???? :)

æ! can´t waint til du blogger for fult ! :-D

Går ikke du påbygg da? Sida du skrev at du kom til å bli lei av å gå rundt alenr heletida.. :)

Men går ikke du på skole da? Trodde du gikk på samme skole som Renate? HVa skjedde med det? Og hva skal du i så fall jobbe som?

Syns leppene ble utrolig fine :)

Har fylt på leppene selv :-D gleder meg til påfyll om to måneder <3<3

Så ut som om noen hadde slått deg ned på det 2 bildet. Leppa så helt forferdelig ut *PÅ DET BILDET* :) Sophieelise #2 ! ;D;D yeyeyeyeeyeyeyeey ellers kledde du det veldig ! :D

Du passa faktisk store leppa veldig godt!!:)

så herlig, går du ikke på skolen da? :)

Henriette Lien Rebnor

Henriette Lien Rebnor

åååååå fy faen så fint restylanet ble ! det var kjempe pent på deg ! gleder meg til å se resultatet skikkelig !

skolen da? hææ

hvorfor har du sluttet på skolen?:)

Hvor mye tjener du på å ha denne bloggen? Siden du må ha jobb i tillegg? :-)

Du har så utrolig pene øyne, jeg misunner deg!

Imorgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP! Dette er SÅ freaky! 1. Si navnet ditt ti ganger. 2. Si din mors navn fem ganger 3. Si din forelskelse tre ganger ........................4. Lim dette til fire andre grupper Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag. Men hvis du leser dette og ikke lime inn denne, vil du ha veldig uflaks. Send dette til 5 grupper innen 143minutter. Når du er ferdig trykker du ***** din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen. Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

går du ikke på skole?

Går ikke du på skolen lenger????

Hurra du er tilbake.... Nå mangler det bare å forklare hele den ingen- skole greia, vær så snill?

He he , kul blogge

Jeg har savnet deg :) Gleder meg til du kommer ordentlig tilbake :)<3

du er nydelig therese!♥

-vi har bestilt nytt nett siden våres går sinnsykt tregt, og det tar omtrendt en måned før vi får det!! halvbroren min bestilte nett i mars eller noe sånt, og fikk ikke det får noen få uker siden.. syyyyyyykt!

Har du flyttet til Oslo?

Og hvor i Oslo bor du da?

Altså området?? <3

Elsker bloggen din <3

Litt drøøyt!

Litt drøøyt!

det er litt drøyt at du nesten tjener 75.000 i mnd. og du har ikke blogga på over en uke??!?!

Hei har snapchat vist du har kan du skrive hva du heter så kan jeg legge deg til som venn!

Kjempe fin blogg. Digge dæ!

Det her var bare kjedelig dritt. skjønner ikke at noen gidder å bruke tida si på å lese og se bilder av bokstavelig talt dritt. det her har null verdiskapning. bruk tida di på no annet lille jente. faen meg det teiteste jeg har sett. WAKE UP

At du tjener 75000 i måneden på det her er faen meg bare kvalmt. det sier sitt om hvordan samfunnet har blitt. norge a la 2012, faen meg en vits. folk blir bare dummere og dummere. DET HER ER HELT FEIL. KLIPP DEG OG KOM DEG I ORDENTLIG ARBEID TØS.

Hei, hei

Elsker bloggen din, den va så sykt kule!

du har sukt kul stil og sont

hilsen to forvirrede jenter som nettop har startet å blogge;-)

Skriv en ny kommentar