hits

new hoodie

//sponset produkt, ærlige meninger! Hei!

Herregud, i dag har jeg sovet bort hele dagen. La meg ikke før alt alt alt for sent, sånn typ at jeg rakk å spise frokost før jeg la meg. Sto derfor ikke opp før klokken 3, men det var egentlig perfekt fordi da var det rett på lunsjen. Nå skal vi snart suse på SATS, og jeg kjenner at det kommer til å bli tungt. Vet ikke hva det er - men får så vondt nederst i korsryggen uansett hvilken muskelgruppe jeg trener. I går var det ille, jeg klarte så vidt å gå når jeg var ferdig å trene fordi ryggen var så vond. Skal sies at jeg har vært plaget med smerter nederst til venstre i korsryggen når jeg ikke har trent også, så må kanskje en tur til legen. En vakker dag.. når jeg er oppe på den tiden legen har åpent.

Var forresten på posten i går og hentet en pakke fordi jeg fikk sikkert 10 meldinger til sammen om den samme pakken på 10 minutter. Klikk much? Ja. Fikk til og med melding om pakken etter jeg hadde hentet den, irriterende. Pakken var iallefall fra JUNKYARD og jeg fikk to gensere og en jakke. Viser bare den ene genseren nå, så får dere se resten en annen dag. Denne genseren er fra merket SOMEWEAR og heter "Hoodie Tube". Jeg trodde egentlig at den skulle være litt for liten, men den er faktisk heller litt for stor, og jeg har XS. Så de er ikke små på størrelsene. Den er iallefall kjempedigg, en av de chilleste genserene jeg eier. Perfekt til å bruke hjemme når du ikke gidder å ha på deg trange klær, eller om du skal ut av huset og ikke føler for å fikse deg så jævlig. Junkyard har også rask levering av varer, min pakke kom på 3-4 dager. Du finner genseren i svart HER og grå HER ♥
Og ja, jeg var kjempepent sminket og dritfin på håret! 
Sneak peak på jakken 
:)

72 kommentarer

Sånn vil jeg ha<3 Du har sykt fint hår nå :D

Åh så fin hoodie !

Maria Thorsrud

Maria Thorsrud

fint! :)

Kjempe fine ting :D

Vil ha :-))

Veldig fin!

Om du stritter håret?

Jeg hadde også plager nederst i korsryggen til venstre. Og grunnen var visst at jeg var altfor sterk i magen så ikke ryggen tålte det. Så jeg ble satt til og trene ryggen hver kveld. Du står i doggy style og tar feks høyre hånden frem og venstre fot bak og strekker ut, holder der litt og tar den ned igjen. Gjør det 10 ganger annenhver side hver kveld. Hjalp hvertfall meg veldig!

hei jeg skal ha spørsmål runde :) komentere pliss!??

den var fin og den så veldig god ut =)

Har også vondt nederst i korsryggen, bare at jeg har det på høyre side. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde låsning i bekkenet, og det kan gjøre sykt vondt til tider.

Sørg for å ha rett rygg, og stram magen UANSETT hvilke styrkeøvelser du gjør, så tipper jeg ryggsmertene dine forsvinner. Snakk med instruktørene på treningsstudioet, og la de hjelpe deg med å utføre øvelsene riktig :-)

Hei, en stund siden jeg har tatt en tur innom bloggen din og jeg viste ikkke at du hadde farga håret!! Du ble drit fin med det, sån burde du prøvd før:P

Hilsen Missunelig

Jeg har sett jakken din.... På instagram!!

Den genser'n så jævlig digg ut!! <3

jeg ble også slik skadet i ryggen! har gått på håndball og fikk smerter for rundt et år siden i oktober og klarte til slutt ikke å gå. jeg dro ofte til legen og d ble bare verre og verre, dro p¨å røntgen men d viste ikke noe. Men så hadde jeg såå vondt att legen ga meg 9 smertestillende hverdag i 2 uker, jeg måtte slutte på håndball pga. smertene. Men jeg vet en annen som også har hatt smerter og hun dro først på røntgen og det viste ingen ting, og hun fikk tilbake smerteene etter ett år og da dro hun på mr og d viste seg att hun hadde prolaps.. men lurt om du skjekker og spør om du får MR.. jeg er foresten 16 og plages...

våknet 17.30 jeg. haha, la meg 9 i morrest

Så fin den var! =) Tipper den er deilig å ha på seg! :)

♥ Lizbeth Osnes - Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst - og alt imellom. Lizbethosnes.com

Hihi, se så søtt! :D Kjeda meg her en dag, så kom jeg over denne ^^,

http://www.youtube.com/watch?v=C6rEyqLM0wU&feature=related

så heldig du er ! også fine bilder , du er utrolig søt Therese :D

drit tøff, elska den der. må nok få meg en sånn selv også!

jeg har forresten også sånne plager med ryggen, akkurat som du beskriver det. Råder deg til å ta en tur til kiropraktor, og ikke til legen. bortkasta penger, de sender deg uansett til en kiropraktor :) det har hvertfall hjulpet litt på meg

dra deg til legen! blir bare vondt verre om du ikke reiser NÅ! tro meg, jeg har plager selv, og kanskje du må slutte helt å trene en dag bare fordi du var dum og ikke reiste til legen, da skal jeg love deg at du angrer! Håper du reiser vertfall, og finner ut av det! Lykke til! :)

Har akkurat det samme problemet, på samme side av korsryggen! Har hatt det i et år eller no, men føler det har blitt verre i det siste... Tror det kan ha noe med at jeg har dårlig holdning når jeg sitter, og sitter ofte med bøyd rygg. Men har vurdert å ta meg en tur til legen selv, for nå har det blitt så vondt at jeg nesten ikke får puste når jeg f.eks. reiser meg fra en stol, eller sitter på en spesiell måte. Not fun!

Du ser ut som ei hore og har døgnrytme som ei hore.Oppe om natta og sover om dagen.Dårlig forbilde for dem som leser bloggen din.Gulrot er veldig godt i fitta,bare prøv!

Liker junkyard!

Jeg har en konkurranse på bloggen min nå, hadde vært fint om dere ville tittet innom, og kanskje vinne? :)

HEI! At eg begynnte å lese denne bloggen for lenge siden og du leser jo mange blogger, så du bare må skjekke ut denne blogen hennes den er veldig kul bloggen heter. grethelill.blogg.no

meg

grattis med ny hårfarge :))

Hei, ville bare si at det er lurt å dra til legen så fort som mulig, har ei venninne som også begynte med å ha vondt i korsryggen og hun endte opp med å måtte operere fordi hun kom for sent. Var noe betennelse eller noe. Elsker å lese bloggen din forresten :)

Hei

Jeg vil nok tro at du er svak i nedre del av ryggen! Når jeg begynte å trene, og spesielt styrke fikk jeg også mye vondt uansett hvilke øvelser fordi jeg ikke hadde riktig holdninger. Jeg spurte om en veiledningstime og fikk flere veeldig lette(nesten helt teite) øvelser jeg måtte gjøre! Nå kjenner jeg ikke til det i det hele tatt! Men husk og alltid trene rygg når du trener mage;)!

Fine bilder! Du er pen:)

Har ny blogg og nytt design, gjerne skjekk den ut!

camilla eriksen

camilla eriksen

Kan være du har D-vitamin mangel :-) mange som har det, opplever smerter i hoftepartiet(og det vil jo si korsryggen, på ryggen)

Hvor er den hvite kjolen som du hadde på deg på første bilde, i forrige innlegg fra? <3

Hadde også slike plager, fant ut at det bare var en muskelstrekk, og legen sa det ville gå over av seg selv etter et par dager og at jeg måtte ta det rolig og ikke trene i 1 uke:)

U look so sweet in this one

The Stuff I Like

HVORFOR DU HAR VONDT I RYGGEN:

Det kommer av at du ligger lenge i sengen, altså sover lengre enn det du gjør til vanlig. Tipper du har fått det etter du sluttet på skolen? :-)

Jeg har alltid hatt det sånn, jeg går på skolen. Men jeg får vondt nede i korsryggen når jeg sover lenge i helgene. Jeg spurte fysioterapauten min om det, og han sa hvertfall at det var sansynligvis derfor, og at mange får vondt i korsryggen om morgenen/litt utover dagen, pga det :-)

Trenger ikke å være det på deg, men er stor sjangs for det! så da vet du at det er ikke noe farlig i allefall :-))

Den var veldig fin!

jeg vet hva de smertene du har i ryggen er jeg har det selv for og slutte å ha det må du gå til fysiteapaut . Hvist du har det samme som meg kommer de til å si at du er for stram i musklaturen og anspent

Den så skikkelig god ut :-) Deilig med store gensere man kan gjemme seg bort i!

Sykt kul!

har du ikke bukser?

Kom deg til lege asap. Kan være ingenting men det kan også være prolaps og det vil du ikke ha! Det er helt jævlig vondt og til slutt kunne jeg knapt stå oppreist i 30 sek. Heldigvis bedre nå...

Fin!!<3

Kommenter tilbake??pliis<3

ååå, så fin genser!!

Du burde nok komme deg til legen ja, bare for å sjekke liksom :)

elsker håret ditt nå! ser veldig naturlig ut, å du er så pen, og pent sminket!

så jakken på tuva sin blogg

Elsket hette genserer

sykt stilig. Jeg likte genseren kjempe godt! og jakka så ganske fin ut :)

Måtte bare sjekke ut merket Picture siden jeg så i jakken at det stod noe om organic eller ecofriendly. Det er et utrolig bra konsept må jeg si! Bare utrolig synd at det ikke er min stil da. Flere klesmerker burde sette de miljøvennlige verdiene i fokus.

Jeg å har sann hakke

Jeg å har sann hakke

http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=36286&ProductDetailId=256304 <3<3<3

Skriv en ny kommentar