hits

reiser på fredag

Hei!

Jeg har faktisk ikke fortalt dere dette enda, men på fredag reiser jeg på en spontan tur til Gran Canaria med Mariell (hun jeg hadde russebil med om dere husker?). Hun spurte meg natt til tirsdag om jeg ville være med, vi får bo gratis hos en venninne av Mariell som heter Rebecca. Hun bor der nede og jobber, men hun er fra Norge da. Flybillettene kostet bare 2500,- og det er direktefly fra Tromsø. Det er jo nesten like billig som å reise til Oslo, haha! Gleder meg utrolig mye til å komme litt vekk og nyte en uke i varmen. Skal selvfølgelig ta med bloggen nedover, så dere blir oppdatert på hva som skjer. Hun har internett så det skal nok ikke være noe problem. Håper virkelig det er sol mens vi er der nede sånn at brunfargen min kommer seg litt, har jo bare falmet helt bort etter Florida-turen. Jeg har heller ikke orket og få den ordentlig tilbake heller... Noen andre som skal/er på Gran Canaria rundt den tiden? Tuva skal være hjemme og passe huset, hun har skole stakkars og kan ikke ta seg fri. Kjipt for deg stygga!!!1!!'

Vi skal bo i Puerto Rico, det ser sånn her ut:

Her er Amadores stranden

Ja, de fleste har vel kanskje vært der selv. Nå skal jeg på BurgerKing med Camilla og loverboyen hennes en tur - i morgen skal dere få se huset!! Vi har nemlig ryddet og vasket hele huset i dag (bortsett fra rommet til Tuva som hun ikke orket å ta, kjipt for deg stygga2!!!!!!!). 
165 kommentarer

Åååå heldiiig!!

Jeg har vært der 4 ganger, utrolig fin plass! :D

Hvor lenge blir du der?

Dit skal jeg neste helg!! :D

dritfint der<3

Så kjekt! Eg va der i sommer, fantastisk opplevelse! Flytte og ner der te neste år :-) kosa dokk masse, misunnelig te 1000!

åå, fristet veldig med sydentur nå!

Heldig du er som ikke går på skole nå, og kan reise nåår du vil! :) gleder meg maasse til friåret jeg skal ta etter videregående, kan nesten ikke vente, haha :-D

hehe, ser deg vell på byen i helga?:-)

Haha Tuva får i vertfall en utdanning og slipper å jobbe på rema 1000 resten av livet som visse andre:) Kjipt for deg stygga3XD

xoxo gossip girl

''xoxo gossip girl''

Moren min hadde ingen utdanning, vet du hvor hun jobber nå? Hun er ute på plattform og tjener godt!

btw, hvor gammel er du? barnslig

HAHAHAHAHHAHA '' KJIPT FOR DEG STYGGA 1 OG 2 '' hahahahhaha humoren din

Hhahahahaahah du er så rå!

hhahaha STYGGA... dævver av deg xD btw "gossip girl" tuva hadde også hatt fri nå hvis hun ikke hadde tatt første året om igjen. Therese ligger ett år ofrran tuva if u didnt know :)

Så gøy da :-)

Drar selv med en venninne og noen kompiser om 2 uker, så vi reiser ned når du drar opp igjen, skal til puerto rico vi og :-)

Du er utrolig heldig da! Så gøy! Du må kose deg kjempe masse :D

Ser fint ut :D lucky you ;) god tur

reiser til Gran canaria, på playa del ingles på lørdag!! :D

Heldiggris du Therese :) Kos deg masse og lad bloggbatteriene dine og kom sterkere tilbake :D

www.getfit4fight.com - Trening, matprat, livsstil og livet over dammen! :)

Åh, så heldig du er :D GC blir neste syden-turen for oss også :) Men først vil vi oppleve storbyer, så vi tenker London i begynnelsen av nyåret =)

♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

Eier du å Tuva et eget hus? :)

Har vært der nede mange ganger, supert sted ;) kos dere masse Heldig!!

jeg bodde der 1 år fra 2005-2006 og skal dit igjen 2. juledag :)

Var i puerto rico i forgje jul. Mormor hadde leilighet der i 3 måneder

Jeg drar ned dit alene om noen dager! Det tror jeg kan bli litt booooring..... Men har vært der før å det er vanvittig bra, så du kommer til å elske stedet (om du ikke har vært der før så klart).. :-) Anbefaler deg å dra på nattklubbene oppe på shoppingsenteret (Harley å nede på joker'n) VANVITTIG bra uteplasser der nede! :D

Heldig for deg, god tur, stygga!3

Jeg misunner deg såå mye!! Bytt liv med meg

Så deilig! Misunner deg så mye! Kos deg masse :)

ææ heldig!! haha stakkars tuva! men utdanning er nok viktigere enn sydentur:)

Ahaha, moren min skal dit på fredag! :)

Mona isabella

Mona isabella

Eg har vært i amadores og puerto rico. Det er så fint der

Du fortjener ingen tur til syden.Men du skal vel fylle deg opp med spansk pikk.Få deg en lausunge,så kan du leve på bidrag og trygd,for du gidder jo ikke jobbe.Du er et snyltesvin,jævla hore!!!!

der bodde jeg når jeg var seks år :) Bodde der et halvt år, anbefaler å gå innom resturangen til høyre for Kinaresturangen med stranden!

Tuva har fortsatt hatt 1 år igjen om hun ikke har startet skolen på nytt... 94'ere er de som går 3. Året! Så hun har ikke vært ferdig med skolen nei. Bare therese som droppet ut, derfor hun har så mye fritid ;)

kan du legge ut bilde med de du skal reise med? :)

Tiril Marie Jørstad

Tiril Marie Jørstad

skal dit fredag den 7. desember.

Elise Stenfeldt

Elise Stenfeldt

Haha kjipt for deg stygga! digger deg, har forresten vært der flere ganger før og stedet er virkelig å anbefale. Det var litt kaldt i havet da jeg var der i høstferien, så tror neppe dere kan bade i havet iallefall!! Men det er mye sol!! Håper du koser deg masse :-)

Åh var der i sommer! Corona Rosa, Puerto Rico :) Så sykt fint der! Savner det!

kristin larsen

kristin larsen

har vært på amadores stranden! den er så sykt fin

Åååå der har jeg vært flere ganger! Kjempe fint der!

ÅÅh, du er så sykt heldig! Kunne dødd for en sydentur akkurat nå, selv! :)

Er jo kjempefint og koselig på Gran Canaria da. Har vært der flere ganger, kjempefint der :D

God tur ^^

skulle ikke du være sunn? haha<3 burgerking...

Har vært i Amadores 3 ganger, sinnsykt fint der! Det er masse finere strand på Amadores, så anbefaler deg virkelig å dra dit :-)

Kult! :-)

Bor faktisk i Puerto Rico jeg, går på skole her!

Christine Dattebayo c:

Christine Dattebayo c:

Var i Puerto Rico i sommerferien! Utrolig fint der!

Du kan vinne en goodiebag på min blogg! :)

Vært der, helt fantastisk :)

skal til gran canaria 22.des :)

Elise Klemetsen

Elise Klemetsen

ej skal på lørdag! :D

Søskenbarnet mitt skal diit 19 desember, ser veldig fint ut der! Jeg har vært i Gran Canaria 7 ganger, haha. Veldig fint der da!! <3 <3

Var der i fjor, utrolig fint sted!

Jeg har vært i puerto rico 4 ganger, og må bare si at det er en fantastisk plass å være! Om dere skal ut på kvelden anbefaler jeg dere å ta turen innom Harleys bar på puertorico senteret:) ellers måå dere besøke amadorestranda!

Good tur, kos deg masse!:)

HAHHAHAHHA, kjipt for deg stygga 1 og 2! Du er kuuul!!!

jeg har vært på Gran Canaria mange ganger og det er mange og det er kjempe fint der .... jeg skal dit neste år ,,gelder meg!!!!!!!!!!!! koooos deg masse!!

bor her. Ta dere en tur til las palmas, shopping. El mirador, er shoppingsenter.

Puerto rico senteret er utrolig utrukt. mange jenter har blitt voldtatt og kidnappet. mange drept. men bra partyliv bare pass på drikkene deres.

Nice. Hvilke barer/utesteder er det du bruker å være på? :)

Synd det ikke er varmt der nå ;)

anbefales å fær på harlyes som e en utrulig bra uteplass, og så fær på borabora, dæm ha tidenes bæste popcorn dær! uteplassan legg i dæ svære kjøpesentre :)

Aldri vært der, men det så veldig fint ut!

Ååå Der skal jeg ozo!!!!

HAHAHHA, digge humorn din! x)))))))))))

Det er kjempe deiligt der nå Ida !-.- har bodd der fra jeg var 2 til 5 år! Eller 3- 6 :P Før skolen, i norge..

Kan spansk. Kan veien alle steder, kan ta bussen alene osv!... Ta bussen til Aqua land, utrolig sted, med mye morro, ikke barnslig! Ta også turen opp til palmitos park ! Dyrepark, men ta med noe vann, dødshett der!

Jaa... Faren min å stemoren min er der nå.. På lalajilla, vi har leilighet der!, Den er min når jeg blir 18, vist ikke pappan min selger den, men det får han ikke lovt til :D Den er min! Ta turen til Lalajilla! Besøk min hjemmeby der nede! Utrolig flott!

Kose dere masse, misunner dere! .

PS: På værmeldingene står det 23 eller 22 grader, men i hovedstaden Las Palmas er det mye vind osv.... Men ikke på lalajilla, farfaren min sier vi må legge på 6-7 grader så da er det 27- 30 grader sikkert.

kozzzz deg der<3<3

Emilie martin

Emilie martin

Var der etter sommerferien! Det er syykt fint der. Spesielt den stranda du har bilde av! Den måå du dra på!<3

Der var jeg i fjor det er helt fantastisk! Kan faktisk se hotellet på bildet og Amadores stranden er helt nydelig. Anbefaler shoppingaten rett inn i "byen" ikke langs stranden. De har masse fake L&V, billige smykker og fine klær. I die, kos deg masse!

Vil virkelig anbefale deg å dra på amadores stranden istedenfor puerto rico stranden! Amadores stranden har hvit myk sand og den andre har sånn grov, mørk sand ;) Det er også veldig mange koselige resturanter på stranden i Amadore :)

Kos deg.

Jeg har vært der ;) jeg var der i en månde! veldig bra sted :))

Va der for et par år siden!

Jeg er på hotellet vedsidnav Lene Hansen reiser hjem på lørdag! Dere burde ta turen til Mogan xD ha en fin reise da!

ER LEILIGHETEN FERDIG NÅ? DU SA AT DU SKULLE VISE BILDER? :)

JEG HÅPER DET KOMMER SNART! ER SÅ SPENT PÅ HVORDAN DET BLE..

GOD TUR FORRESTEN;

MÅ SKRIVE STORT SÅNN AT DU SER STATUSEN:)) HEHE

Det er sikkert kjempe fint der, og vurderte selv å reise dit i juleferien! Men etter å ha hørt av mange som har vært der at det er veldig mange gamle folk som reiser dit og at det kan være en ganske rolig plass, så valgte vi heller å reise til Playa del ingles :) Tror det er mye mer liv det, selvom jeg har hørt at det kan være litt kjøligere på formiddagen osv :) Men du får ha god tur og kose deg kjempe masse! Skulle ønske jeg også kunne reise uten å måtte tenke på at det må være i en ferie osv.. :) :)

ååå! JEG VAR DER I HØSTFERIEN Å DET VAR UTROOOOOOOOOOOOOOLIG GØY DER! ANBEFALER DEG Å GÅ PÅ KJØPESENTERENE! å gå på zara!! TAXIENE KOMMER PÅ SIKKERT BARE 2 MINUTTER!! :O <3 NATURAL PARK ER BESTE HOTELLET!

KLEM FRA MEG

Jeg har hus der nede med familien min. Var der for en uke siden, er litt overskyet på morgenen men det blir sol alltid utover dagen. Kos deg<3

Jag var akkurat der. Det er ganske fint der :)

Jeg bor der, det er ikke så veldig fint vær, blir litt kjølig utover kvelden :) men ha en kjempe fin reise

Var der for ett år siden :) Fantastisk sted som virkelig er verdt å ta turen til :) kos deg :D

åå, så koselig! dere får kose dere masse! :D håper du kommer med mange fine bilder! :)

Ååhh, der har jeg vært! Det er utrolig koselig der og veldig fint! Annbefaler STERKT å spise middag på en av resturantene på stranda på kvelden, utrolig koselig! :) Kos deg masse heldig gris :)

ååå, du er heldiig

-Jeg vet det ikke skal være blogg reklamer i kommentarfeltene, men jeg har skrevet et litt sterkt innlegg på bloggen min, så om du ville tatt en titt hadde jeg blitt super glad! :)

ååååå, du er heldig!!! men jeg lurer på.... om du tror du kanskje kan bytte header?

jeg syns den du har nå er veldig fin, er bare litt lei av den:( (ikke frekt ment asså!)

Jeg bor her nede, og vil anbefale Amadores stranden. Det er ikke så veldig varmt nå, men det er forsåvidt greit, for man blir ikke så sliten av å være i solen:) Ser deg sikkert i Puerto Rico i helga da ;)

Har vært der :) elsker amadores, den stranden er Så fin! Jeg skal tilbake dit den 28 desember

Heldiggris<3<3 jeg må bare si JEG ELSKER BLOGGEN DIN<3<3<3<3

Lurte på om du kan lage en video med leiligheten din??

kozz meg<3<3

Hyggelig folk å deilig sted! Har vært på Amadores for 1 år siden og har vært der 4 ganger, skal dit kanskje i vinter ferien :D Esker puerto ric og amadores stranden men liker ikke de store bølgene på amadores stranden, haha! <3 Elsker bloggen din!

Så gøy! Heldig du som skal til syden, skulle gjerne reist til et litt varmere strøk :)

Øh, jeg skjønner ikke helt; skal du til Gran Canaria eller Puerto Rico? Det er jo to helt forskjellige verdensdeler. Gran Canaria (del av Spania) ligger i Atlanterhavet, og Puerto Rico ligger i det Karaibiske hav (ved Florida).

skjønte ikke helt... hvor skal du? gran canaria eller puerto rico?

gran canaria og puerto rico er jo to forskjellige øyer, og ligger langt unna hverandre.

Så utrolig kult! Så du hadde skrevet på fan page siden din på facebook her en dag om noen hadde tips til tatovering, regner med du har planer om å ta det i syden? Jeg var i Puerto rico i jul og tok tatovering der da, og OM det var planen din å ta der vil jeg virkelig anbefale deg et studio! Det ligger i 2 etg. på puerto rico senteret rett ved siden av harley baren. De er veldig flinke der og jeg er super fornøyd, skikkelig flink med detaljer og alt! Rent var det også! :-) God tur da og kos deg! PS: selv om de er billige på pris der så betyr det ikke at de ikke er flink, for både jeg, broren min og stefaren min tok to hver og er kjempe fornøyd! :D Husker desverre ikke hva studioet het, men ligger som sagt rett ved siden av harley baren i 2 etg. nesten ytterst ved siden av mc donalds :-)

ÅÅ elsker den plassen! Har vært der en eller to ganger før, både i Amadores og i Puerto Rico. Reiser ned til Puerto Rico den 15. Desember som ikke er lenge til, gleder meg masse! Håper du koser deg, nyt varmen :D

OneDirectionLover

OneDirectionLover

Haha :D jeg skal til Spania om c.a. 10 dager :D Gleder meg, men jeg skal til en annen plass litt unna Puerto Rico, men skulle egentlig til Puerto :D

hhahahah "kjipt for dæ stygga!!!"

Jeg skal dit 15.desember! Hvor lenge blir du borte?

Har vært der 10 år på rad;P hvor skal du bo?

Ååå, så herlig! :)

Er her nede nå! Besøk meg, hahhaha. Kos deg her nede vertfall. Gleder meg til å se videoen!

e e i gran canaria! bor i patalavaca! rett bortførr ruerto rico : D

åå, wow så utrolig fint det ser ut der!! Gud du er heldig! Kos deg massemasse!:D

Bor her. Ser deg vell på puerto rico senteret i helga =)

Jeg reiser fra tromsø på lørdagen! 8des, så vi ses kanskje da? :-D

skal dit 29 des :D

Åh amadores :D Der har jeg vært et par ganger, du burde virkelig glede deg :D

ALLE BLOGGERE - ADD MEG SOM VENN - KOMMENTERER ALLTID TILBAKE

skal til gran canaria om 22 dager :D

Nice! Bor i Arguineguin og går skole her :) Ses i Puerto Rico på kvelln!

HAHA på den stranden der mistet jeg jomfrudommen min.. no kidding

Var der for 5uker siden!! er en VELDIG fin by :D kosdeg!

Gled deg, har vært der! Kjempe fiint =)

Har virri der, utrolig bra, va der på vintern.. Vaaaarmt ;-) kos dæ

pappa va der forie uke

Okei Therese, du burde glede deg kjempe mye! Familien min har hus i Puerto Rico og det er kjempe fint der! et stort jalla kjøpesenter og finfin strand! god tur!<3

Familien min var på Amadores i fjor, bodde på Gloria Royal Palace Hotel, rett ovenfor Playa de Amadores. I enden av stranda er det massasje-hytter, de bør dere prøve ut!

Så digg! Jeg skalv selv til Puerto Rico den tyvende desember! :)

Jeg skal te puerto rico på onsdag i neste uke;)

Heldig! Så gøy, har vert i Puerto Rico jeg også før. Veldig fint der. Må kose deg masse:-) God tur!:)

skal dit om 19 dager <3

Ying Rebecca?

Har du egentlig fåt deg skjæreste???😉😉😉😏😏😏

Jeg skal med samme fly til Grand Canaria i morgen jeg å <3

Greit å ha penger jaaa, aldri vært i noe annet enn Sverige, Danmark og Polen jeg og er like gammel som deg. Buhuhuhu

Du burde faen meg begynne og blogge snart neste månede får du sikkert ikke lønn. Snart må du flytte fra leilighten og hjem. BLOGG NU! :/

Jeg reiser ned til playa del ingles på lørdag, håper jeg ser deg!!

Go tur, ja har vært der selv sånn ca. 20ganger!

Åh, misunner deg! Skulle gjort mye for å komme meg vekk fra denne dumme kulda :-) Heh

Det er utrolig fint der!! Jeg var der for litt siden faktisk ♥♥

ingrids-dagbok.blogspot.com

Var der for en liten stund siden, det var kjempe fint der! ;)

OMG!! Skryt litt mer da..................................

er kjempestygt vær her nede nå. har regna i tre dager nå. så ikke håp for mye

Bethina Bryhni Frostad

Bethina Bryhni Frostad

Ah, saa kult! Bor faktisk her nede selv, er et fint sted :)

Var der for en måned sia :D

Så koseligt! jeg kom hjem derifra i går og har vært der i 3 uker! super digg :) vil bare annbefale at den puerto rico stranden(på bildet) ikke er så fin! sanden er skikkelig ekker og klistrer seg til alt! men anfi stranden er ganske fin ;) den er sånn 5 min fra puerto rico! Håper dere får en fiiin tur :)

Så veldig fint ut! Jeg skal faktisk til Gran Canaria. På lørdag er det 1 uke til ;) Gledder meg skikkelig til å sole meg + bade i det varme vannet osv.

God tur ;)

jeg har vært i puerto richo:) på den amadores stranda er det masse resturanter og butikker :D kjempe fint der nede ! god tur :)

var der i sommer, utrolig fin plass! Kos dere masse :-)

var i Mogan i sommer i år, men familien og jeg drog til amadores, et lite tips : pass deg for kråkebollene, der er utrulig mange, trakket på to stykker og det var veldig vondt og få dem ut, måtte på legen .. :s

Å heldige deg! Var der i sommer! Du bør dra en tur på atlano senter og amfi stranda!!! <3

hei jeg hva dær i høstferien mn de hvar fantastisk du kommer tl å elske det

god tur .

ta ein kik innom bloggen min

22 desember til las palmas

alle bildene som du har lagt ut er Amadores stranden... Ingen av de er Puerto Rico, som er nabostranden.. Amadores er den fineste stranden der nede, så er ikke rart at du legger ut den istedenfor puerto rico stranda ;) haha!

sjekk heller ut på gran canaria.... anfi del mar FETTEFINT! bodd der mange gang

Det siste bilde du hadde, med amadores stranden, var utsikten fra rommet våres når vi var der for snart 2 år siden, var der vel i akkurat en uke tror jeg? Og den 12 januar drar jeg dit igjen, bare 5-10 min unna puerto rico med mamma, pappa og mormor :D hvor er du?

HAHAHAHAH til du som er "lol" litt over her, alle 3 strandene er jo i puerto rico? de 2 første er rett ved det siste bilde som er amadores, FAIL

Dere er så heldige :) dere får ha en fin tur ;)

Akkurat der har jeg badet :D

MonaBern.blogg.no

MonaBern.blogg.no

Åå, akkurat der har jeg vært. I nærheten er det noe som heter Amadorez del Atlantico eller noe sånnt. Eller det er sikkert et hotell jeg var på. Jeg husker i såfall at jeg var på et hotell i nærheten for ca 5 år siden.

jeg har vært der! heheh :D utrolig fin strand i amadores :D

var der i fjord jul, skal dit iår også!:) når drar dere hjem ?

Har vert der mange ganger men amadores stranden ligger jo i meloneras

Har vært der mange ganger siden bestefar og bestemor har leilighet der:-) Amadores stranden er så fin!

Amadores stranda er fantastisk :) jeg kan ikke annet en å elske det stedet <3

Åhh .. Elsker gran canaria <3 Vert 2 ganger i Puerto Rico og 2 på amadores , altså 4! Tanta mi er er der nå :) god tur

Åå, var innom der når jeg var i puerto mogan, kom hjem i går kveld!

Heisann! Jeg var i Gran Canaria i fjord 29. desember til 12. januar på akkurat samme sted! kjenner meg igjen :-D Skal reise dit i år også bare 19. desember til 2. januar! åhh! kjenner at jeg gleder meg nå!

Kos dere max :))

Dritt kult! Jeg bor på Gran Canaria selv, Arguineguin. Kos deg kjempe masse, kanskje vi møtes! :D

Har vært der, var kjempefint!

Jeg var på Amadores, utrolig fin plass :-)

Har vært der jeg og :) UTROLIG FINT!! Anbefales å dra dit til alle som IKKE har det ♥ Kjempe fine strender, fine resturanter og masse koselige folk -.-

Fyfaen så vakker du e !!!

Skriv en ny kommentar