hits

trygg til en hver tid

// innlegg i samarbeid med enklereliv.no \\ Hei!

Jeg fikk for en uke siden tilsendt noe utrolig smart fra Enklere LivJeg fikk to voldektsalarmer som jeg faktisk er veldig glad for at dukket opp før jeg reiste til Gran Canaria. Jeg er livredd for å gå alene på sånne plasser, og når unge jenter som meg går rundt beruset i lite klær så kan man aldri føle seg trygg. Jeg vet med sikkerhet at jeg kommer til å ta med meg denne alarmen når jeg skal ut på kvelden i syden. Enklere Liv satser stort på kvinnelig sikkerhet, og disse alarmene er av den beste sorten. Lyden er utrolig høy og vekker garantert oppmerksomhet blant folkene rundt deg. Tenk om du plutselig skulle bli utsatt for overgrep, tenk hvor mye en slik alarm kunne gjort for deg!

Den første alarmen heter CLIP og er en unik personalarm som kan festes til alt ved hjelp av sin klypefunksjon. For å aktivere alarmen kaster man den bare fra seg slik at det ikke er noe imellom klypen, og den utløser en utrolig høy og intens lyd. Den er liten, nett og ser ikke ut som en vanlig alarm. Du får kjøpt den HER for 149 kroner.

Den andre alarmen heter HIT og er en litt større variant. Den har to funksjoner, den kan festes til nøkkelen din, og via å trekke i en snor spretter nøkkelen opp. Alarmen på HIT utløses ved å trykke på knappen under, og den gir ca samme lyd som den andre varianten. Du kan også beskytte deg med nøkkelen i og med at den sitter som støpt på alarmen, jeg tror man skal slå med den? Haha! HIT får du kjøpt HER for 149 kroner. 
På den rosa fjerner du den svarte greia, så klyper du den fast der du vil ha den. På den oransje fester du nøkkelen på toppen, og knappen for alarmen er under.

- Har du voldektsalarm?

27 kommentarer

Kjenner noen som har den ;

Kunne gjerne tenkt meg å ha en, men har ikke ennå:)

Elsker bloggen din<3

Jeg har ikke det, men skal definitivt få i meg en, noe jeg skulle hatt for 7 måneder siden..

Elsker bloggen din !!! Skulle ønske jeg fikk møte deg en gang.

Skal få meg en når jeg blir litt eldre <3 Lov eyou and your blog;)<3<3<33

Så sykt smart! Bra du passer på deg selv, du er ikke lik mange andre. Liker det!

Skal til gran Canaria på søndag! :)

Hadde blitt så glad hvis jeg møtte deg, hehe :)<3

Herlig blogg :)<3

Så bra, da blir man ikke voldt-tatt.. :)

Har hørt mye positivt om de!

Veldig kjekt, har tenkt å kjøpe meg en :)

Har en sånn som man trekker ut en metallstang...:) Og den kan man feste til nøklene og den lager syyyykt mye lyd! Og man kan kun stoppen den ved å sette i metallstangen:)

Jøss de burde jo egentelig vært gratis slik at alle kunne fått tak i det!

Det var en smart dingseboms...;)

Kan du vise på video?

Dette var et godt innlegg ! :- ) SAFE girls

Har ikke, men jeg skal prøve å bestille snart! :)

Kjempesmart! Og prisen var jo absolutt ikke ille heller :-) Jeg takker for tips!

Når du er i puerto rico bør du innom baren harlys! Der var det i alle fall mest liv når vi var der! så bør du dra til playa del ingles en dag og gå ned på scandic og videre på nattklubben som alle går på etter det :D kjekke bartendere ialle fall var det

Skulle gjerne ha hatt en, men skal sikkert kjøpe meg en eller noe ;*

Ja, jeg også fikk de sendt fra Enklere Liv! Ble super glad for dem :D

Skriv en ny kommentar