hits

sånn går dagene

Halloo!

Jeg er på tur i seng nå, men er vel på tide og oppdatere med noe om hverdagen min. I dag (går) ble jeg vekt av at Camilla ringte, hun og loverboyen ville komme og lage middag hos meg. Det ble servert en jævlig god biff med fløtegratinerte poteter til frokost, digg? Vel og merke var frokosten klokken 19, dere må ikke tro at jeg spiser biff klokken 10 på morgenen. OMG! Senere på kvelden dro jeg og Tuva til flyplassen for å hente Marius, så dro vi til Amalie en tur for å henge med hun og Maria. Siden Amalie gikk tom for brus måtte vi dra opp i etasjen over til Jontepop @IG for å slukke tørsten, så ble vi der en stund og så på film. Nå har jeg så og si nettopp kommet hjem, måtte kjøre Marius på flyplassen siden han skulle reise til Gran Canaria. Herregud for et spennende innlegg. Hva har skjedd med meg? Skal finne meg en jobb etter nyttår, dette går ikke lengre. Jeg skal også (som jeg har sagt 1000 ganger) få bloggen på plasssssss... har bare glemt hvordan man blogger, eller så er det det at jeg har blogget så lenge at jeg har skrevet om alt som går ann. Anyways, tok noen få bilder i dag. De ble skikkelig bra, vi var skikkelig pen osvosvosv. Lol, overtrøtt. Vi blogges i morgen håper jeg, skal lade kameraet mitt. HADE :*****


haha åååh så pen vi e


fotogen


meg sånn ca hver dag, og ja det er husdyrene våre som slapper av på stuebordet

- hva skal jeg blogge om i morgen?

80 kommentarer

:D

Frida Karoline <3

Frida Karoline <3

Haha, god natt, Therese<3

haha, god natt :)

Siden du ikke blogget satt jeg og så litt i arkivet ditt, feks på de sykt gammle innleggene dine da du hadde brunt hår og skrev sånn 2 innlegg hver dag.... Savner den tiden! Så du burde bare gå gjennom arkivet ditt, der får du nok masssse ting du kan blogge om!

Elsker deg og bloggen anyway, lag flere videoer og stå på <3

Du er den beste bloggeren i verden!:)

julewants? outfit(deet er lenge siden)? treningen din?

hvordan du skal feire julen og romjulen kan jo være hyggelig å høre :)

videblogg er også en ide! det liker alle.

hvordan du har det i hverdagen din.. ta flere bilder av hva du gjør, og legg dem ut..<3 eller legg ut jule innlegg siden det ikke er så lenge til jul<3**

bloggen din sug. skjønne ikje ka du gjør på topplista i det heile tatt

i love you therese! blogg mer <3

Kan du blogge om din nye type?

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10048665

tips til kva du kan blogge om!!

Gidder du å sjekke min blogg? (plis)

Du kan blogge om:

-hva du gjør på

-hvem du er med

-(skolen)

-Hva som helst! Jeg elsker bloggen din uansett!!! :* :D

videoblogg, når du snakker eller når du sminke deg, trog jeg! stemmen din og videoene dine er virkelig avslappende, ja! hahah

vv; jævla hater, sjalu til 1000.

Slutte å blogge er vel det beste tipset.

Skjedde med at du skulle komme i form, og trene hver dag osv ??

konkurranse på bloggen min - du kan vinne sminke koster i veske.

Konkurranse - vinn et russekort, hvis du har noen igjen da :)

Blogg om det som faller deg inn :-)

Kanskje at du har tatt Restyle enda en gang? :)

Blogg om hverdagen din, ukens spørsmål, å så må æ bare spørre har du kjærest????

Og du hsikveland æg har et russekort av ho fikke det hos ei vænnina<3 det rosae

Hei vil bare si at du er et STORT forbilde for meg<3 Du er så kul<3 Kan jeg spørre deg om noe?

1. Hvor gammel var du da du begynte med sminke til hverdagen?<3

2. Liker du best løst eller oppsatt hår?

3. Hvordan er din uke?

4. På din alder er det da slik at hver eneste kveld tar man på seg koseklær og ser på serier og spiser digg med venner?<33333

Du kan jo lage en video da, om sminke, hår, må gjøre video eller noe! Som plaster på såret for at du ikke har blogget så mye i det siste, hehe :) Og siden du har så god tid. :)

blogg om hvorfor venninna di tar hår fra andre sida av hode for å lag sideskill, ser latterlig dumt ut

Kan du lage video av den nye leiligheten din? <3

En grei start, bare og fortsette videre! :)

blogg om hverdagen din, sminke, hår osv<3 håper du bynne å blogge mere , digge bloggen din<3 utrolig pen også :)

Høres ut som om du har hatt det travelt da :-) Hehe. Blogg ti fakta vi ikke vet om deg :-D

Du kan jo blogge om det du faktisk vil blogge om. Det er da det blir best :)

Videoblogg om et eller annet. Dine nyttårs forsett (?), outfits, ha videoblogg med noen f.eks Tuva eller Meline hadde vært kjekt! :D

Du kan jo stå opp tidlig å gå ut å ta bilda, så får du kansje noen til å lage design til deg så får du kansje litt mer inspirasjon og glede av å blogge<33 haha ikke normalt av mæ å skrive sånn !! Elske dæ å bloggen din ;*

Gøy når det skjer noe. Er jo mest naturlig å skrive om det man gjør på om dagene :) Men du kan jo skrive hva du skal gjøre i julen og hva du ønsker deg aller mest :)

Alle som tror det er gøy å bare ha fri og slippe skole, sånn her går det. du blir lat og kjedelig som Therese har blitt. ikke ta et friår uten å ha en plan for ett eller annet.

Jeg begynner nesten å synes synd på deg. Du må begynne å lese andre blogger, kanskje du får inspirasjon til å fortsette? Jeg har fulgt bloggen din siden snart tre år, trist hvis du slutter.

outfit eller videoblogg :D

Skal innrømme at jeg tror jeg kun har vært innom bloggen din én gang tidligere, men synes den faktisk er veldig fin :) Stå på!

Du kan lage videoblogg med festantrekk eller dine yndlingsantrekk + sminke & hår. Du kan ha typ dagens/ukens/månedens challange, der leserne dine sier hva du skal gjøre og så filmer du/ tar bilde av det. Ta deg 5 minutter til å ligge ut nye ting du har kjøpt i det siste. Anbefalinger/triks av sminke, klær etc.

Dere som har Therese til forbilde har ikke mye ære i livet.

Du kan blogge om ''den nye kjæresten din'' som tuva skrev litt om.

Alle er kjempe nysjerrige på det! hvertfall de som leser tuva si blogg og.!!

Høtt the føkk

Høtt the føkk

-Livet ditt etter at du flyttet for deg selv?

-Din mening om pelsdyr?

-Din mening om abort? Og om du hadde blitt gravid nå, hva ville du gjort?

-Din mening om homofile/lesbiske/bifile?

Det var noen tips :-)

Hei søte, flotte, flinke Therese!

Vi er tre gutter som har startet opp en blogg. Egentlig en videoblogg! Vi er ganske nye på dette, men kanskje du vil titte innom å si hva du mener om konseptet vårt? Kanskje du også ville hjulpet oss litt på vei og linket oss i ett innlegg?

Uansett, tusen takk for inspirasjon og glede av å lese din blogg :)

mvh, Thomas, Thomas og Arne.

Haha, digger deg så syykt! Du er så pen, så flink å blogge, tar nydelige bilder, er morsom, og du virker som ei syyykt hyggelig jente!

Hvorfor blogger du egentlig såå lite?? Teit å ha bloggen da, siden du bare skuffer oss leserne!? håpe bloggen snart blir som før snart, fordi du virker som en helt super jente!!<3 har lyst til å fortsette å lese bloggen din Therese!!<3 Stå på!!<3

Slutt å blogg, du vil jo tydeligvis ikke blogge lenger. Ingen blogglyst betyr at du kun fortsetter å blogge av og til om meninsløse, kjedelige ting for pengenes skyld, sponsorpakker, oppmerksomhet osv.

Mulig du må innse at dine blogg-dager som du var god på som tenåring er over, move on, er så irriterende at du bare ligger på topplisten, får penger og ikke bryr deg en drit.

Slutter hu å blogge, har hu ikke råd til å bo for seg sjøl da, for her er inntekten hennes. At vi daglig klikker oss inn på nettsiden hennes..

Så hu har jo egentlig ikke noe valg :)

Slutter hu å blogge, må hun flytte hjem igjen

kan du lage en video der du prøve å snakke østlandsk?:D

begynn og lage videoer, savner de tidene syyyykt myee.....<3

outfits tips/ bare kule outfits

wants

PLISSSSS BLOGG <3 DUE BÆST<3

kjempe fin blogg du har! :-)

Thabita Cash.

Thabita Cash.

Hvis du slutter å blogge hva skal du leve av da? Du som har droppet ut av skolen og alt. Det finnes ingen jobber til de som er ufaglærte. Prøv å ta et og ett skolefag av gangen, kanskje du da klarer å få studiekompetanse. Det er dessverre umulig for de med dårlig skolegang. Du blir bare avhengig av NAV. da får du bare småpnger å leve av.

Hei jeg elsker bloggen din og ville bare si at jeg har ukens blogger

Blogg om restylanen du tok i leppa ! Vil vite hvor mye du tok, siden jeg vurderer det selv. DO IT !

Ellers bare blogg outfits, eller om en kosligkveld. Ta noe bilder og sånn. Keep it up, faen ... Vil fortsatt digge å være innom her, liksom ...

Harreguuud har elska bloggen sin så lenge og lest den hver jævla dag. Men du blogger jo ikke en dritt lenger? Du sier du skal skjerpe deg osv osv i nesten hvert innlegg men hva gjør du? Nei du skjerper deg ikke og du blogger ikke en dritt. Bare slutt og blogg, blir så jævla irritert av å glede meg hver gang og gå inn på bloggen din og lese innlegg men nei du har ikke blogga... Hater deg ikke og jeg pleide og elske bloggen din! :( men nå blir jeg bare mer og mer lei/dur/irritert over at du ikke blogger...sorry ass

Hhu gidd ikke blogge så altfor mye fordi hu snart kommer til å ha en lang pause uansett i forbindelse med innspillingen av paradise hotel 2013..

Hei Therese..

Nå som du bor alene og ikke gjør noen ting om dagen egentlig, burde du kanskje klare å bloggen hvertfall en gang om dagen. Dette er ikke et kjefte innlegg, men heller slik at du skal tenke over saken! Bloggen er inntekten din, det er den som gjør at du kan bo slik som du gjør og gjøre akkurat hva du vil.. så nå må du begynne å jobbe igjen, du har blitt for slapp. Tenk om vi andre bare ikke gadd å gå på jobb, slik som du ikke "gidder" å skrive ett innlegg om dagen engang..

Jeg mister interessen i å lese bloggen din når du sjeldent oppdaterer og det er ikke veldig spennende det du oppdaterer om når heller.. Tenk på hva du har og gjør noe med det. Oppretthold det du har jobbet for, for når jeg mister interessen mister du hvert fall en leser.. og jeg kan tenke meg flere som har fulgt deg lenge gjør det samme..

Bloggen er det du lever av. så gi litt mer, ikke minst til oss som leser den som gjør at du tjener såpass mye penger til å ikke kunne jobbe! Jeg jobber så mye jeg bare kan, har hund og katt som skal ha trening, mat og kos.. samtidig som jeg har kjærest som skal ha sitt, hus jeg skal vaske og regninger jeg skal betale.. det eneste jeg sitter igjen med på kontoen er minusen på mastercardet.. ikke kult, så bare tenk over hva du har nå og jobb litt! mister du interessen, mister folk den. og jeg er ganske lei..

Lykke til :)

Digger bloggen din! :D

http://www.youtube.com/watch?v=cdmBsKfxFjk

Jeg vil veldig gjerne se favoritt kjolene dine og skona dine foreksempel :) Eller blogger du leser? Bare noe siden du oppdaterer så lite heheh :P

Føler vi snakker til en vegg. Tviler på hun leser kommentarene engang. Null interesse for blogg lenger.

Hahah, veit ikkje om det e førr at æ e overtrøtt eller kafaen, men "husdyran som slappe av på stuebordet"?! måtte flire litt. Nu digge æ dæ plutselig

Hihi, du er søt :)

Kan ikke si jeg hadde sagt nei takk til en slik frokost, nei - ikke engang klokken 10 om morgenen ;)

DU KAN JO BLOGGE OM FITTA DI.

Heii heii, elsker bloggen din! jeg bor også i Tromsø nede på håpet, altså ved Jekta, har du vært der? Altså på det nye? jeg tror du har det, det er jo sinnsykt stort, menn uansett, jeg var der i over igår tror jeg og da så jeg Camilla der, jeg så henne på

B young med en gutt eller jeg vet ikke men jeg så henne der! Var du også der? Jeg var iallefall på julegave shopping der :) Men jeg lurer på en ting, bor dere fortsatt på kvaløya?

Elsker bloggen din :)

HOLY FUCK med kommentarer.. føler jeg bare skriver til en vegg da xD Men koselig det. Du kan jo skrive om verdens undergang som skal komme imorgen? :D

hvor er genseren til venninna di fra? :D kan du isåfall nevne det i neste innlegg, for kommer nok ikke til å sjekke innpå her hele tiden hehe

Hva har dere som husdyr ?? O.o

Restylane og snus passer ikke godt sammen...

kan du være så snill å skrive ett innlegg om da du og Niklas tangen klein var sammen ?:DD

Elsker bloggen din :)

Hei!

Kunne du vist hvordan du har satt opp håret ditt der? Sykt fint! :)

Skriv en ny kommentar