hits

stakkar meg

Hei!

I dag skjedde det absolutt ingenting interessant, så jeg har shinet og skrubbet badet + hadde tenkt å rydde rommet ordentlig men så kom pcen i veien. Jeg klarte derimot og rote til rommet dobbelt så mye som det var fra før av, fordi jeg lette etter navelpiercingene mine. Bra jobba når jeg fant de i en boks på vegghylla, surt å tenke på at jeg har sett på den boksen sikkert 100 ganger. Og jeg har faktisk lett etter piercinfene i sikkert 2-3 måneder, jesus christ. Noe nytt? Nope, ikke annet enn at jeg har bestilt meg legetime. Plages med ryggen av og til, får liksom smerter nederst til høyre på ryggen. Dere kan tro jeg fikk panikk når Meline sa at ryggen min så skjev ut, tenkte med en gang at jeg hadde scoliose og var nødt til å bruke sånne harde korsetter og tull for å rette det opp.. haha! Håper bare legen kan si meg hva det er i morgen, ellers dør jeg.

Nå skal jeg legge meg, så blogges vi i morgen.

Joakim. Tøff. :).


moah, Benedicte og Bettina

42 kommentarer
Christopher K.B

Christopher K.B

Held og lykke!

Husk FØR bilder!

Husk FØR bilder!

Husk å ta før bilder! :)

Nydeli<3

Kan hende du bare har skeivt bekken. Det er ikke så farlig, bare jævelig vondt når de brekker det på plass. Og da er det 0 høyeheler på 1 år...

Hadde en rideulykke og da fikk jeg vite at jeg hadde skjev rygg hos legen, fikk ikke gjort så veldig mye med det egentlig :)

Scoliose er faen ikke noe "haha", ta det fra noen som har brukt disse harde korsettene i overtoår... Å rettet opp å "sånn" ved å måtte gjennomgått to store operasjoner.

Om du må bruke korsett nå blir jeg overrasket - poenget med det er nemlig å ha det på mens du utvikler deg... Oppdaget for 4-5 år siden (er 18) at jeg hadde det, og har vært flere turer til Oslo/Tromsø fordi jeg er på grensen til operasjon. Korsett har aldri vært et alternativ

Sikkert bare skiveutglidning i ryggraden eller skjevt bekken, sliter med bege deler, men ja, er ikke farlig, men må nok få "brekt" det på plass.

Siri, hun sa jo ikke at det var noe morsomt da. Hun sa bare "haha" fordi hun syntes selv at hun sikkert overreagerte litt og tenkte på det verste med en gang.

Håper du finner ut hva som skylder ryggsmerten din! :-)

Nyrebekkenbetennelse eller urinveisinfeksjon. Jeg har hatt det akkurat det samme, og ble påvist dette iallfall. Håper det ikke er det da, ikke såå veldig behagelig! :-)

håper det ikke er noe alvorlig hos legen :)

Jææævlig smart å ta silikon når du har problemer meg ryggen.

Jeg vet at du vet sikkert dette godt, men kanskje du burde bruke litt solpudder i ansiktet så ansiktet ditt blir nesten samme som kroppens farge. Sorry, sier ikke det for å være frekk! Elsker bloggen din!

puppa dine er for tunge! da blir det vondt i ryggen. ps. hvis tilfellet er at du er skeiv i ryggen,- kan du ikke ta implantat igjen. Da må du ta ut det du har fra før :)

dere ser møkkete ut i ansiktet

Kan hende du har prolaps

Uff da. Kan hende du har fått urinveisinfeksjon. Det kjennes godt nederst i ryggen! Og det gjør veeldig vondt.

Prolaps kanskje? Jeg har to og ofte ser ryggen min skeiv ut fordi jeg selv automatisk lar det skje fordi jeg har så ondt på venstre side. Mer behagelig da, men sliten blir man.

Hvis du har allerede har problemer med ryggen... Hva får deg til å tro at stor silikon str 350 vil hjelpe deg med rygg problemene? Du tenkter ikke lengre enn til Nesa for å si det sånn! Ikke kom å klag til bloggen din om ryggsmerter etter silikon oprasjonen! Tenker ikke mye på helsa si!!!

stor fan av deg!

Du er beste bloggeren jeg vet om, hadde du kommentert bloggen min, hadde jeg hoppet i taket, så glad hadde jeg hvert!: ) Diggerdeg, du er den peneste jeg vet om i heleverden!

Ryggen min vokste seg skeivt fra jeg var 14, og jeg fikk etterhvert påvist scoliose. Begynte med sånn korsett og greier, men det funka ikke (og jeg orka ikke mer, måtte jo gå med det 22 timer i døgnet!) så jeg opererte. Hadde en skeivhet på nesten 60 grader da! Opererte da jeg var 17 år gammel (i 2007).

Scoliose syns best hvis du står med bar rygg eller en tettsittende genser/topp, og lener deg framover. La armene og ryggen henge helt slapt nedover mens beina holder kroppen oppe. Hvis du har scoliose så syns skeivhetene da!

Lykke til!

skoliose trenger ikke være verdens undergang. har det selv og har aldri måtte operert eller brukt korsett, kun trent riktig og vært til kiropraktor av og til.

Du har sikkert fått en sprekk mellom noen skiver i ryggen.. Det har jeg også.. Veldig vondt til tider

Ka i hælvette e det du driv på me?

har telefon i mellom puppan? du e 18 og oppføre dæ som du e 12. Teit.

Jeg har problemer med ryggen selv og det begynte med vondt nede i høyre side, det kan hende du bare har slått deg (sjekk om du er hoven nede på høyre side, i forhold til venstre side), kanskje bare en skive utglidning, skeiv ryggsøyle eller noe sånt.

Jeg er også plaget med ryggen, det er ikke noe særlig! Får håpe de finner ut hva det er som feiler deg, det er ofte ikke så enkelt uten MR :)

♥ Lizbethosnes.com - Gravid og lykkelig!

Malin Christine

Malin Christine

Jeg har scoliose og måtte bli operert. Du overlever :))

Selv om man har scoliose er det ikke nødvendigvis man trenger korsett for å rette opp, og personlig synes jeg det virker som om du snakker ned på det, skjerp deg litt. Ikke for å være hater, men noen ting får man passe seg litt for. Kjenner en som har scoliose og ikke bruker korsett, men hans ryggsøyle er _ekstremt_ mye skjevere enn min. Kiropraktor, fysioterapaut eller osteopat, slutt å klag!

jeg har scoliose og jeg har også plager. Men jeg får heldigvis behandling av fysioterapeut! så jeg må også trene ekstra for ryggplagene.. Jeg har en veninne som har nettop vært igjennom en scoliose opperasjon og hun hadde 71 grader skjev rygg! Hun er helt frisk nå! Lykke til hos legen :)

haha æsj, æ så ekkel ut der æ lå

Blaah, hold munnen dere som slenger med leppa her.

Håper det ikke er noe alvorlig med ryggen da :) Nåå er det ikke lenge igjen til operasjonen, weee, gleder meg for deg, haha :D

Dere er ikke så naturlige pene, akkurat.

kan være lurt å finne rett foundation, fargen i ansiktet er ikke bra i forhold til resten av kroppen! eller så er det bare resultatet av alle lagene med sminke, du er like fin uten!!

fine bilder, så koselig ut !♥

Skriv en ny kommentar