hits

swiss lashes

Hei!

For tiden holder jeg, i samarbeid med Swiss Clinic, på å teste ut et øyenvippeserum . Dette serumet lover tykkere, lengre og mørkere vipper. Jeg er kanskje verdens flinkeste til å ødelegge mine egne vipper med tanke på at jeg sover med mascaraen på, og når jeg har på løsvipper tar jeg de ikke av før det ser helt forferdelig. Når jeg da skal fjerne løsvippene følger halvparten av mine egne vipper med. Følgene av at jeg konsant har gjort disse to tingene over en periode har blitt at jeg har mistet mye vipper, de knekker og blir kortere. Før hadde jeg lange og fyldige, og det savner jeg virkelig. Den tiden hvor det ikke var nødvendig med løsvipper når jeg skulle på fest, og jeg slapp å stå i 10 minutter med mascaraen for å i det hele tatt oppnå et resultat som man knapt kunne se. Derfor har jeg valgt å prøve ut vippeserum, som jeg nå har brukt i en uke. Merker allerede at jeg har fått litt mer lengde på de som er der, men nå må jeg jo vente til jeg selv føler resultatet er greit. Man skal bruke den en til to ganger daglig frem til man har oppnått ønsket effekt, og etter det 2-3 ganger i uken for å opprettholde de nye vippene. Påføringsmetoden er enkel: Du starter med et rent, tørt øyeparti. Børsten er som en tynn liten kost, så du påfører den som en vanlig eyeliner på huden langs øyenvipperoten (ikke våtlinjen). En linje på øvre og nedre vipperot er nok. Du kan ta på deg vanlig kosmetikk når væsken er tørket - så du trenger ikke gå flere timer før du kan sminke deg. 


FØR-bildeOrdinær pris på dette serumet er 1 495,-, men nå er det på tilbud til 995 kroner! I tillegg kan du få 200 kroner i rabatt på øyenvippeserumet på 5ml om du oppgir "TCMN200" i handlekurven, som til sammen vil gi deg et avslag på 700 kroner av ordinær pris. Det er absolutt et godt tilbud, og dette serumet er ikke et hvilket som helst drugstore produkt. Det her er ordentlig merke, og jeg selv merker allerede forskjell etter kort tid. Kjøp Swiss Clinic vippeserum

- Har du prøvd ut vippeserum før, og fikk du bra resultat? 

42 kommentarer

Vil ha det!:)

Skal du ikke anbefale den foundationen du har snakket så lenge om å gjøre? jeg begynner og bli utålmodig, haha!

Jeg har testet ut Vippe serum før! hadde ganske lange fra før, men ville sjekke hvordan det ble! og jeg må si det funker jææævelig bra! fikk 80% lengre vipper assa:O er sjukt fornøyd! så det annbefaler jeg på det sterkeste! fikk lengre, mørkere, sterkere og fyldigere! så du kommer nok til å bli fornøyd Therese! btw, du er synsvakt pen! stå på!

Den var dyr!!!!! Fins den i vanlige butikker også?

kult :) trenger ikke jeg hihi :)

http://www.kk.no/911545/mattilsynet-advarer-mot-oyevippeserum

Fin blogg ! ;)

Klem -

S a g g y y . b l o g g . s e ! ;D

var på vei å bestille, men det virker ikke å skrive inn rabattkoden :( Siden bare feilkobler helt når jeg trykker på knappen der man skal skrive inn, hvis man har rabattkode..

Det serumet der skulle jeg virkelig ha hatt! Jeg er elendig til å ta vare på vippene mine, så nå er de veldig tynne og korte. Må ta på hundre gram med masvara for at de skal i det hele tatt vises, hehe. :P Men desverre så har jeg ikke råd til det der akkurat nå. :(

Farmor er opptatt av sminke, men har alltid klaget på øyenvippene sine. Men etter at hun brukte dette, har jeg ikke hørt hun har klaget en eneste gang :-)

Har "Priori" som har jeg har brukt i ett år, funker kjempefint og er billigere enn dette produktet, med fastpris på 995 og fører med seg fyldigere og lengre vipper :) Men lykke til!

woow, hvor får man kjøpt det?? tenkte kjanse og kjøpe det?

Jeg bruker neulash vippeserum, synes den er ganske grei men kunne kanskje prøvd ut en annen en som gir bedre resultat.

DU MÅ IKKE LEGGE UT NÆRBILDE AV ØYNENE DINE.DET ER AKKURAT SOM Å SE NED I ET GLASS VANN.LIKE DUMME BEGGE DELER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vær så grei og gå inn på denne bloggen og gjerne følg meg å begynne å lese, er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt det hadde betyr så mye for meg om noen ville lese denne bloggen, jeg begynte med den i dag og kommer med et nytt innlegg ikveld, det handler om meg selv som har blitt utsatt forseksuelle overgrep siden jeg var liten, for meg vil det gi meg styrke og vite at noen vil lese

Har akkurat startet med det fakktisk, fikk tak i noe når jeg var i Bergen som kostet godt over 1000 kr :) men jeg er superfornøyd og merker forandringer allerede etter 1 uke :) Så verdt pengene, vertfall for meg som har korte vipper!

Bruker vippeserumet fra isadora,og det funker som bare det! Jeg har fått mye mere volum og lengre vipper! Helt fantastisk produkt! Også er det ikke dyrt heller,kun 189 kr. Å når et så billig produkt virker så bra,det er fantastisk! Har brukt serumet i over 2 måneder,tar det på hver kveld før leggetid.

Jeg har dårlige vipper, men har ikke prøvd, anbefaler du? kan du sende pm?

Jeg har brukt denne. kjøpte den etter at jeg så at både Cathinthecity og Ulrikke Lund har brukt dette og fikk gode resultater. Super med ny rabatt kode, så det vil være billigere for meg også :)

Hei! Dette er et spørsmål om SILIKON, og jeg håper du svarer.

Jeg har lenge tenkt på silikon, og vurderer og ta silikon under brystmuskelen neste vinter. MEN, det er en ting jeg tenker endel over.. Er puppene harde og ta på? Ser de så falske ut at folk som ser deg i bikini kan gjette seg til at en har silikon? Jeg vil helst at når kjæresten min kjenner på puppene mine så kjennes de helt normale og myke ut.

Setter pris på svar! Takk:-)

Hei! kunne du ha hjelpt meg å vunne ein konkurranse? heilt fint hvis du berre poste da på twitter eller nåke, trenge kje ver bloggen. går ut på at den som får flest views vinne så ein skal berre trykka på denna linken: http://jamplify.com/sNHYqO og la sido loada så kan du berre kryssa da ut igjen:) håpe du vil hjelpa!

spør du meg jeg synes du har små pupper fks sopie elise da :P så jeg skjønner ikke vissten og ta silikom haha mongo ass

Jøss, det har jeg ikke prøvd :)

Bruk castor-olje (lakserolje/ricinusolje) istedet. Hvorfor betale 1000,-+ når man får denne oljen til 198,- på apoteket eller bare et par dollar på iHerb. Det bruker jeg og det funker som bare det, både på øyevipper og bryn.

Jeg vet at noen har hatt reaksjoner på dette, og dette er generelt sett farlig

Hadde planer om å kjøpe det selv, men det virker jo ikke så akkurat pålitelig at det skal få øyevippene til å vokse fortere eller whatsoever. Håper du får et resultat da!

Du blogger bra i det siste :)

Jeg syntes du blogger litt mindre enn før... :( men nå blogger du litt bedre da... Så det er en bra blogg:-D

Det er skadelig !!

http://www.kk.no/911545/mattilsynet-advarer-mot-oyevippeserum

Nå har eg bestilt ;) håper det funker, ser mange som har anbefalt det! :) Takk for rabatten :)

Venninna mi begynte å miste øyenvipper når ho hadde brukt det en stund, så jeg ville vært litt forsiktig med hvor lenge dere bruker det!

Jeg har brukt SwissLashes siden jul og fått mye lengre og sterkere vipper! De første ukene brukte jeg ikke mascara i det hele tatt, lot bare vippene hvile, det funka bra! Nå får jeg ofte kommentarer fra andre om at vippene mine er lange og fine! :) Skal bestille en ny pakke nå, tusen takk for rabbattkode, Therese! :)

LOL! Ekle, dumme bimbohore.

Den er så bra... Vippene mine er helt fantastiske etter denne. <3

Ny fashionblog www.andrianalafayette.com

AWESOME! har ikke prøvd enda,men skal gjøre det!

koden din funker ikke, gikk ikke å trykke på rabattkoden:(

Haha, må bare le av hvor ivrig du er etter å tjene litt ekstra om dagen. Bloggen din er full av reklame og anbefalinger fra deg. "Sponset av, i samarbeid med, reklame." Fattig og tragisk

Hei!

Jeg har forsøkt XLASH - det fungerer kjempebra og til halve prisen! Får sinnsykt lange vipper etter bare 3 uker av det. Jeg anbefaler!

Skriv en ny kommentar