hits

Effortless Extensions

Hei!

Jeg har jo tidligere vist dere dette håret, men det er en god stund siden og mye har skjedd siden da. Nå har DreamExtensions Effortless Extensions kommet med flere lengder på håret, og enda flere farger enn før. Dette håret er et extension som er utrolig lett å ta på, og det kan gjøres på så lite som 1 minutt. Mange vil tenke "hæ? det går da ikke?" men jo, faktisk. Dette er et syntetisk hår i utrolig bra kvalitet - du kan rette, krølle og style det som om det var ditt eget. Noe som er fint med syntetisk extension er at du slipper å tenke på hvor mange fattige som har ofret sitt eget hår for at du skal få lengre og fyldigere hår.

Effortless-håret henger på en nylontråd som er justerbar, og hele hårstykket er i et - ikke som i clips hvor du har mange deler. Du legge tråden på hodet og begynner å trekke hår over tråden for å få den usynlig, og vips så har du lengre og fyldigere hår. Det sitter også veldig bra på, man trenger ikke bekymre seg for at det skal falle av. Siden det ikke er noen clips som lugger ut ditt eget hår, ingen lim eller tape på håret, så blir det dermed ingen skade på ditt eget hår. 

Dette extensionet ble brukt på Catwalken under Britain Next Top Model i desember som var, og kjendisfrisøren Ken Pickon (L'oreals frisørrepresentant, frisør til mange kjendiser osv) elsker Effortless Extensions og har lyst å representere det i Storbritannia. Du finner FB pagen til Dream Extensions HER, og du kan gå inn HER for å kjøpe extensionet (de har både slett, krøllet, bølget, fall osv som man kan kjøpe i forskjellige lengder).

Noen bilder av hvordan håret ser ut på, her er ikke det naturlige håret slett så ser bedre ut etter en runde med rettetangen:


Slik så det blonde håret jeg hadde ut med Effortless Extensions, dette i en kortere modell:

Slik ser det ut før du har tatt håret over tråden og i bakhodet. 
Håret kommer i en "case" som gjør det enkelt å oppbevare og beskytte håret når det ikke er i bruk.

Sånn setter man på håret:
 

72 kommentarer

Haha jeg fåkke sove... :I

tcmn: Fin blogg :)

Var inne på nettsiden å så, men fant kun 1 lengde på håret, og det er rett over 40 cm. Hvor finner man de som er lengre enn det? :)

jeg ser på god morgen norge og spiser mat...................... :))

Har hatt Extensions før men da hadde frisøren limt det på ♥

Har sett på det, men synes det fort blir litt dyrt...

Har dem lengre enn 40 cm?:)

Kan du ikke oppdatere oss på silikon fronten? :-D

Har aldri prøvd extention, kanskje jeg skal gjøre det nå :D

Det ser jo faktisk veldig bra ut :)

Har sett på det :)

Du har utrolig fint hår! <3

Janniche Kummermo

Janniche Kummermo

Kjenner man det når man har det på?

Kan du skrive om hvordan det går med puppene? :p

Hei!

Hvilken fargevalg har du nå, dark mocha eller ebony? Ser vi har rimelig lik farge i håret, så derfor jeg lurer, surt å bestille feil farge......

Kjempefint hår du har! Hadde satt kjempestor pris på en kommentar tilbake :)

Og! Den nylontråden, vises den nå oppå hodet, når alt annet hår er dandert? Tenkte i overkant i skillet? Samt, er det kun 40 cm som fins, og har du i 1 eller 2?

Du har veldig fint hår, kan noen skjekke ut bloggen min

Har hatt det før, fikk en UTROLIG hodeverk av tråden, for den "bårer" seg litt ned i hodebotnen, men greit å ha når man har dårlig tid !:)

Er det ikke litt ubehagelig med en plastikkstrikk rundt hode hele dagen? Eller legger du ikke merke til det?

Ellers så ser det bra ut :)

Er det ikke tungt å ha på?

Detter det ikke veldig fort av? Siden den ikke fester seg noe klips eller noenting?

Vi er dessverre helt utsolgt av 66 cm, men vil også påpeke at 40.6 cm vil for de aller aller fleste bli mer enn langt nok. Du måler fra bakhodet og ned når du skal måle hvor langt vår Effortless Extensions vil bli på deg. Og 40.6 cm vil nå deg til midt på ryggen.

Er det slik at du har like langt hår fra før, eller lengre, så er dette en fantastisk måte og få tykkere og fyldigere hår UTEN å skade ditt eget hår.

Og til dere som lurer på om den gjennomsiktige tråden vil vises. Det vil den garantert ikke. Det vil ikke være mulig å se tråden i det hele tatt.

Ang. om den vil skli av. Du kan headbange og slå jul med Effortless Extensions på, den vil ikke skli av!

til:Dream Extension AS, kommer dere til å få snart i 66 cm eller kommer det aldri i gjen?

men når du børster håret, detter ikke extentionet av da?

De jobber på spreng på fabrikk nå, men de skal også sendes med båt over til oss, så det vil nok ta ca 3 mnd før vi har de på lager.

Men vi anbefaler at du prøver 40.6 cm, for det blir i de aller fleste tilfeller mer enn langt nok. Og ikke minst så vil det gi en fantastisk flott fylde til det håret du allerede har.

Vi har 14 dagers angrefrist, så blir det ikke like fantastisk som du forestillte deg så er det bare å sende det tilbake til oss og få pengene igjen.

Gjør det ikke utrolig vondt å ha på extentionet? siden den tåden er jo så tynn, og heret er sikkert litt tungt

Nei Linnea, Det skal ikke gjøre noe vondt å ha på Effortless Extensions. Det er et fjærsystem som tråden er festet til som gjør at det føles behagelig å ha på. :)

kan ikke du ha en linkerunde? Morsomt å se hva toppbloggerene leser. Eventuelt lage et innlegg om hvem du leser bare :-)?

Jeg kan anbefale et par blogger som er veldig bra med lite oppmerksomhet; www.juliemariedahl.blogg.no, som blogger om mote og kosthold! Eller www.karinenaess.blogg.no som blogger om mote og klesdesign. Morro når bloggeren lager sine egne klær.

Utrolig fin blogg! vil du komme innom min? <3 <3 <3

Hei.

Therese du har en utrolif fin blogg,og jeg er en av de største leserene dine.

Jeg har sett nesten alle videoene du har lagt ut.

Du er den beste bloggeren i verden.

Å håper at du kommer til å fårsette å blogge så lenge du kan :)

Å det hadde vært så kult vis du hadde gått inn å sett litt på min blogg.:)

Så bare forsett med å blogge du er utrolig flink til å blogge, å du skriver ting som er vært om å lese:)

Men fårstår vis ikke du har ti til å se på min blogg siden det må være styr å ha en veldig skjent blogg å få utrolig mange kommentarer om dagen :)

Mvh mariell :)

Therese: Jeg liker bloggen din kjempe godt, skjønner godt hvorfor du e på 1. plass. Jeg liker at du snakker så åpent så det er lett å forstå hvordan du er og lever dagene dine, det er intersessant. Det er også utrolig spennende å lese om operasjonen din. Det er noe jeg selv har vurdert lenge å gjøre, men har ikke pengene til det og jeg har også fått høre at det kan ødlegge for melkproduksjonen når du får barn. Når du skriver om det så er det lettere å forstå hvordan det er og det hjelper meg med å bestemme om jeg vil gjøre det eller ikke. Du er utrolig flink til å skrive, du gjør at det blir så kjekt å lese. Stå på, digger deg! <3

Dream Extension AS:Hvor mye koster det for 40.6 cm og hvor lang leveringstid er det? :)

Astrid,

40.6 cm koster kun 699.- og leveringstiden er 2-3 dager. Noen ganger til og med neste dag.

Alle våre produkter blir sendt fra vårt hovedlager i Midt-Norge, så det kommer ikke noe toll eller andre avgifter i tilegg.

Så sykt fint :-))

Kan jeg ferge de håre men det er ikke ambefalt ? Eller dette håre bare av da ?

Hvor langt hår har du på bilde therese ? :)

Dream Extension AS: Jeg har ikke hatt extension før, og har egentlig alltid vært litt skeptisk til det :P Jeg er litt redd for at den strikken som er på extension vil skli, sånn at den plutselig spretter av :/ Jeg vil liksom ikke bruke mye penger på noe som ikke vil henge på ;)

Også lurer eg på en ting: Håpert mitt går sånn rett under skuldrene, blir det da noen lenger med extension, eller er det da bare bortkastet å kjøpe det? :P

Hei! fikk ikke helt til med nettsida, kunne du kansje hatt et innlegg der du vise kaman går på for å bestille?

Emma

Har du gått inn på denne siå http://www.dreamextension.no/ ?

Håret er bra kvalitet, og det er ikke tungt, kjempebehagelig og ha på! jeg brukte selv clips før og jeg går aldri tilbake igjen! bare elsker det håret! Super sercice og rask levering også!

Håret sitter også godt på for de som lurer på det, tråden er fiskesnøret, veldig slitesterk, så den vil ikke ryke!

Jeg var inne på nettsiden. Må man kjøpe en spessiel hårbørste til extensions?

Camilla, Du kan ikke farge håret. Ikke fordi at det vill falle av, men fordi fibrene i håret ikke vil ta til seg fargen. Men nå finnes det 20 forskjellige fargenøyanser, så sjangsen for at du finner din farge hos oss er veldig stor:)

Astrid, Du kan være 100% trygg på kvaliteten på vår Effortless Extensions. Og skulle du mot formodning ikke bli fornøyd så gjelder 14 dagers angrefrist regelen hos oss også. Vi bytter til og med fargen på extensionen til deg hvis den blir feil.

Du sier at håret ditt nå er rett under skuldrene dine, da vil vår 40.6 cm gjøre at du får mye lengre hår. Du vil få til ca midt på ryggen :)

Emma, du er velkommen til å besøke siden vår http://www.dreamextension.no

Camilla, Takk for hjelpen. :)

Linda, Tusen takk for de flotte tilbakemeldingene!

Therese, har du 40,6 cm eller 66 cm på disse bildene?

Omg! Måå bare ha sånne!<3

Camilla, Du kan ikke farge extensionen, ikke fordi håret vil falle av, men fordi fargen ikke vil sette seg. Men nå har vi 20 forskjellige farger å velge mellom så sjangsen for at du vil finne en farge som matcher ditt eget hår er meget stor :)

Astrid, Du kan være 100% trygg på kvalitet på hår og ikke minst på "tråden". Og extensionen vil ikke falle av. Du kan headbange, og til og med slå jul med extensionen på uten at det faller av :)

Og hos oss har du alltid 14 dager full angre/bytte/pengene tilbake garanti!

Effortless Extensions vil passe perfekt til deg som har halvlangt hår. Prøv det og du vil ikke angre :)

Emma, prøv http://www.dreamextension.no :)

Linda, Tusen takk for fine tilbakemeldinger!

Ida, nei du må ikke bestille extension børste. Men en slik børste er kjekk å ha fordi den er litt snillere mot extensionen enn de vanlige børstene.

Smart måte som ikke sliter på håret. Bare synd de ikke hadde min hårfarge :(

Kan du legge ut bilde med og uten extensions? :)

Disse extentionsene er uten vil de beste jeg har prøvd altså! Så fantastiske! =)

♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv som gravid - og ellers litt utenom det vanlige.

Det skal sies at f.eks. håret fra She(by So.Cap.) er indisk tempelhår - der kvinnene gir håret sitt av religiøse årsaker. De sparer penger og faktisk betaler for å få håret fjernet. Så det blir ikke fjernet for at vi skal få fyldigere hår, men heller en religiøs tradisjon som oppstod leenge før vi begynte med extensions :)

er de noen butikker i Norge som selger sånne

Kristine18år

Kristine18år

Jamne jeg skjønner liksom ikke, blir det dyrere med faktura? Er det vanskelig å betale en faktura? Jeg tenkte å bestille sånn prøve hår, så at jeg finner ut hvilken farge som passer best til meg.. Jeg har litt rar blond/brun farge, så ingen frisørsalonger har min farge.

Jeg bestilte dette håret i går etter jeg hadde lest innlegget. Og ble ganske så overasket da jeg fikk det rett i postkassa i dag! Håret kjennes ut som ekte, og fargen var så og si prikk lik den jeg har selv. Perfekt match! Hadde håp om at det skulle komme til helgen, så ble litt av en overaskelse da det kom så fort! :) Gleder meg til å prøve å style det sammen med mitt egent hår.

Hva om strikken ryker?

Anbefaler ikke Effortless Extensions. Venninna mi kjøpte det for noen måneder siden, og hun var utrolig misfornøyd. For det første så så det utrolig unaturlig ut, du så skillet mellom hennes hår og extensionet med en gang. For det andre så er håret rett og slett U-M-U-L-I-G å krølle, og da mener jeg HELT umulig. Vet ikke hvor mange ganger vi har prøvd å krølle det uten å lykkes. Sykt skuffet. Tommel ned.

1. Digger bloggen din!

2. Kan ikke den der plast tingen på hodet dette av hvis du tar håret fremover.

3. Hvor kjøpte du de extensionsene?

Til DREAM EXTENSIONS AS.

hvorfor må vi oppgi personnr.? mamma nekter å gi det, så nå er jeg utrolig sur... Hadde gleda meg sykt til langt hår...

Siljee,

Du trenger ikke å oppgi personnummer for å bestille hår av oss. Men hvis du velger Klarna som betaling så er det Klarna som ønsker personnummer for å kredit sjekke.

Men du trenger ikke velge Klarna som betalingsmiddel, du kan betale med kort, paypal eller bankoverføring. Da slipper du å oppgi personnummer :)

Herregud da folkens. Hun reklamerer for dette fordi hun får betalt for det. Tviler på hun går med dritet. Tenk dere det blåser en dag og plusj så fyker håret av. Hadde sett fint ut det. Hold dere til eget eller klips.

Skriv en ny kommentar