hits

ny Telefon

Hei!

I helgen når vi var på byen, har telefonen min blitt ødelagt. Derfor måtte jeg på mandag bestille meg ny, er faktisk helt forferdelig å gå rundt uten å kunne få tak i folk. Bestilte iPhone 5 på Apple.no, og den kom faktisk allerede i dag. Så frakt på 2 dager klager jeg ikke på, hadde sett for meg å vente iallefall en uke. Nå skal jeg en tur på Jekta med Benedicte, hun skal finne seg en genser og jeg må få klippet sim-kortet mindre sånn at det passer. Noen som vet om de gjør det på vanlige butikker hvor de selger mobiltelefoner?
<3 <3<3<3<33
 

95 kommentarer

du må få nytt simkort siden det er nano-sim i iphone 5

æææ, heldige faen hahaha

sykt heldig!♥ Elsker bloggen din! du er sykt pen!

den har jeg og i svart ;)

Heldig:-)

Teknikkmagasinet<3

ring de du har abonoment fra så sender de nano sim til deg! :)

De klipper kortene i butikker hvor de selger mobiltelefoner (ihvertfall i Haugesund). Det beste hadde jo vært å få et helt nytt, men med tanke på at du ikke har en telefon med plass til et micro-sim, så kan du jo ikke få overført kontakter og slik som du trenger. Så da er det vell bare best å gå på foreksempel en netcom butikk eller noe sånn å få det klippet :)

Da jeg bestilte min iPhone 5 på Apple.no tok det 5 uker før jeg fikk den 😩

Har en helt lik! :D

Du må ha nano-sim som må bestilles fra det selskapet du bruker :) telenor, netcom, tele2 o.l. :)

Heldig!

www.birgittesmile.blogg.no

Hvor mye betalte du for Iphone 5 hos apple? :)

Jeg klippet mitt gamle sim kort i en mindre del:) Expert eller Elkjøp kan sånt med klipping av simkort, de selger jo iPhone selv så må nå greie dette :) prøv å ikke ødelegg mobilen denne gangen da Therese❤

Æ har iphone 5 og når du har hatt den en stund, så blir den drit dårlig.

De klipper ikke simkort til iPhone 5. Så du må bestille nytt

Expert klipper smikortet ditt, gjorde det for en ukes tid siden! :-)

Tror du må bestille nytt. Iphone 5 bruker nanosimkort(?) og har mindre chip. Så det går ikke an å klippe det sånn som på mikro.

Jeg klippet simkortet selv fordi jeg var så gira på å få brukt mobilen, og butikkene var jo ikke åpne på julaften osv.. Men det gikk helt fint. :)

Tonje Marlèn

Tonje Marlèn

Elkjøp på Jekta hjelper deg med det! :) Stikk innom og du får det gjort mengang.

Veronica Nancy

Veronica Nancy

Det koster 200 kr på telekiosken å bestille nytt simkort (nanosim) du får den direkte og samme nr! Jeg gjorde det med min iPhone 5 ;)

klipp selv, det gjorde jeg :) du finner på youtube om hvordan du gjør det!

Celin Johnsen

Celin Johnsen

Du kan jo bare se en youtube video korsn du gjør det, det gjor eg.

Har også iphone 5 ❤❤

Kan du lage ei anbefaling på iphone5?

Så bra, fikk iphone5 for 2uker siden, og den kom 1 dag før perioden det var beregnet at den skulle komme. Ble kjempe sjokkert! Om du har telenor i allefall går du inn på telenor.no mine sider og order selv, så får du det gratis. :) kjempe lett! Grattis ;)

har 4s jeg, kommer heller ikke å kjøpe meg Iphone 5 bare fordi den er litt tynnere og litt større, hvertfall ikke nå som jeg har iphone 4s

Iphone er jo en helt utrolig dårlig telefon, veldig mange folk jeg kjenner har måttet kjøpe en annen pga. det var noe gale med den..

Ja, de får klippet sim-kort i butikker hvor du kan kjøpe mobiler :D haha

Heldig gris ! :D

du kan jo bare klippe det selv? så lenge du ikke klipper over den selve skinnende chipen så går det fint :) det finnes mange youtube videoer hvis du bare søker litt selv :))

De klipper simkort vennina mi gjorde det

Jeg hadde en iphone 4... å jeg elsket den <3 så trur iphone også er en utrolig bra tlf :-D Gratulerer!!! <3

Tror ikke hu trenge 100 kommentarar for å skjønna at hu kan klippa det skjøl

Jeg fant en mal på nettet for å få klippet simkortet mitt! Var litt krise, siden jeg kjøpte mobil 2 dager før jeg skulle til Tyskland - og jeg ikke visste at den hadde nano-sim :P Men er enkelt å klippe selv så lenge man har en mal :)

Jeg måtte bestille nytt fra telenor, men så hadde jeg simkort som passer Iphone 3gs da. :p Sykt irriterende, glemte å bestille nytt simkort! Fikk Iphone 5 og kunne ikke aktivere den før om 5 dager, haha.

Tror de selger simkort der de selger mobiler? Eller så kan du ringe eks telenor hvis du har det, og bestille derfra. Det gjorde jeg.. Det vil da bare koste 100 kr.

Har du telenor, så kan du bestille gratis fra mine sider.

de klipper på clas ohlson :)

hvilken mobil hadde du før?

Heldige deg<3

HEEEEIA THERESEE!!

Ja, hvertfall - elkjøp gjorde mitt vanlige simkort til et sånn micro-kort for 4G elns, og sånn at det passa 4s'en min :)

Du trenger bare å rive litt i det, er ikke vanskelig. Jeg søkte det opp på google hvordan man gjorde det, så kom det opp et sånt bilde! Men husk å rive innenfor der ''malene'' eller de ''strekene'' er. Enklere blir det ikke :)))

du må ringe one call og få nytt nano sim kort om du ikke får gjort det :) det bruke ikke å ta så lang tid, bestilte iphone 4s te mæ og micro sim, sim korte kom etter 1-2 daga, men det va telenor så ekke sikker med one call det esikkert likebravet at one call e ditt abbonomang, pena <3

Iphone e drit! hate det stygga apple drite!

H E N R I E T T E

H E N R I E T T E

Heldiiig <3

Vet du hva som er forskjellen på Iphone 4 og 5? kan du fortelle hva som er bedre eller dårligere? Er det verdt pengene?

når kommer før og etter bilde av puppene ?

Kan du fortelle hva som er forskjell på 4S og 5?

Hvor mange GB hadde du bestilt? Hvorfor gikk du for hvit, og ikke svart?

Hadde vært kjempeglad om du svarte!

Og hvor lang leveringstid har Apple? Tenkte også å bestille en, så derfor spurte jeg :)

Love your blog!!! <3<3

Må bare få si at du har taklet det mye bedre enn Sophie Elise, det med å ha tatt silikon. Creds ;-)

Hei. Når kommer det bilde av puppene dine? Før og etter Lizm..... :-)

helldig kul bloggvil at du vilkomme på min blogg

Det enkleste hadde vært om du kontaktet det tele-selskapet du har, slik at du kan få tilsendt riktig type simkort :)

Vet noen hvor mye Iphone 5 koster fra apple.com med frakt og alt?

koselig at du hører på folk og sminker deg mindre! Kjempe pen!!!

LOOOL! på dette innlegget her, bruker ei som heter katrine eller noe den samme overskriften som deg ! :o

Jeg har også iphone 5 <33

Du hadde jo bestil ipohone 5 i fjord??!!

Heldig❤ Tror du får gjort det på Elkjøp fiine deg❤❤

heldiiiiig ❤

På mobilbutikker som NetCom får du gratis simkort i mindre størrelser. Fikk i allefall jeg :)

tror de klipper simkort på alle butikker de selger mobiltelefoner, de klippet i hvertfall mitt på spaceworld mens jeg ventet på det nye som jeg hadde bestilt på "min side" på telenor.no (eller eventuelt den aktøren du bruker sin nettside)

Tone Damli Aaberg prøver å kneble informasjons- og ytringsfriheten ved å true bloggere med advokater. Informasjon er til for å deles, og selv om Tone angrer på visse valg hun har tatt her i livet, må hun akseptere at hun er en offentlig person og at dette derfor er i det offentliges interesse. Du kan ikke kneble internett. Det som først har havnet på internett blir værende der for all tid. Husk det og spre informasjonen videre.

Her har dere bilder av to av blogginnleggene som har blitt truet til å fjernes med advokat. Last de opp på så mange steder du kan og spre det videre. Bildene ligger allerede spredt på flere forskjellige servere, så lykke til med å fjerne denne informasjonen for alltid.

http://www.imagebam.com/image/f52379239627138 - Burmeister

http://www.imagebam.com/image/0f0601239627145 - Kjendisbloggen

Jeg har IPhone 5, den er veldig bra! Anbefales på det sterkeste <3

Heldig som har Iphone5!! Elsker bloggen din!!

Hadde vært koselig med en kmt tilbake!! :))

Haha! Trudde fyrste bilde at iphonen din var knust xD

Om du har telenor kan du bestille et mindre sim-kort gratis, om du gjør det i butikken koster det 200kr. Gjorde det nettopp på den nye mobilen min :)

Heldig med Iphone 5!

fikk IPHONE 5 i dag jeg også :D

Heldig! Har også lyst på Iphone 5!

det er sånn at nårr du kjøper vanlig sim-kort så følger det med et micro-simkort. Det er et vanlig Sim-kort, men liksom så er det et sim-kort til inni hvis du skjønner?:-)

Så kult ! Jeg har selv en iphone 4s og jeg håper at jeg slipper å måtte bytte. Jeg tror ikke at jeg hadde klart å gå i en eneste dag uten mobilen min :P

Den nye mobilen din var kjempekul ! Har hørt masse bra om den nye iphonen :)

Anna Steinhovden

Anna Steinhovden

Jeg bestilte meg også iPhone 5 før jul, er storfornøyd! Er min andre iPhone, så må inntømme at den ikke er så annerledes en iPhone 4, er egentlig bare utseende ;P

Har iPhone 4 og kommer ikke til å bytte til 5'ern, bare for at den er nyere og litt annerledes når det kommer til utsende! Faren til venninna mi kjøpte seg iPhone 5 og da funka inne knappene og han får ikke bytta den, så den må han sikkert ha på reparasjon ._,

Har chess, så dro til netcom å fikk et nytt sim kort. Tok 1 minutt.

Det skal gå og høre på en telebutikk ja :) eller gjøre det selv, det gjorde jeg ;)

Jeg fikk IPhone 5 for en stund siden og da måtte jeg kjøpe nytt sim-kort eller bestille på Telenor (der jeg har abonomang) der kosta det ingenting men tok 5 dager!!! Så jeg gikk til telekiosken eller no sånt der de bare tok 100 kr i stede for 200 som de tok alle andre steder :)

Har lik mobil måtte bestille nytt

På Iphone 4S så trenger man mikrosim, da gikk jeg til spaceworld og spurte om jeg kunne få en mindre og da fikk jeg det gratis.

Var ikke de du som ikke hadde penger for en stund siden å måtte gå til pappabanken og nå har du kjøpt deg iphone 5, det hadde kanskje vært lurt å sette opp et budsjett for hele måneden sånn at du slipper å gå tom for penger på slutten, men gratulerer så mye! Elsker bloggen din:))

Så fin telefon .)

Har den i svart love it so much

hei, jeg har iphone 5 og spurte elkøp om de kunne klippe sim-kortet mitt, og det kunne de. men det var ikke en god ide. Mannen i kassa fortalte at simortet måttet skjæres så nærme chipen at viss det ble puttet i telefonen, kunne jeg risikere å kortslutte hele iphonen, så jeg valgte å bestille nytt sim-kort. anbefaler jeg deg også å gjøre :-D

Kjempe fin blogg.

Har iPhone 5 å

ser faktisk ut som du har fått en liten "gjennomsiktig" ripe på glasset forran

hvor mange gb har du på den og hvor mye betalte du for den? <33

Hei!

Har ikke noe med iPhonen å gjøre, men den ringen du har på pekefingeren din er så søt! Hvor har du fått tak i den?? :)

Skriv en ny kommentar