hits

tattoo og møte

Hei! Follow breigz på instaaayo

Nå har jeg og Meline akkurat ordnet oss ferdig, og jeg sitter med spisebordet og sluker i meg frokosten. Har det rimelig travelt, men fant ut at jeg var nødt å blogge før jeg dro! Klokken 12 skal jeg ta tattovering, skal ta den på Underdawg hos Max. Hva jeg skal ta får dere se når den er ferdig, men det er en litt stor en. Gleder meg masse samtidig som jeg gruer meg. Etter tattoveringen skal jeg faktisk møte Jan Thomas, han skal til Tromsø på en åpning av Spar Kjøp. Når han er ferdig der skal jeg møte han på hotellet, det blir utrolig spennende. Skal få sminketips osv, så dette blir en fin dag. Vi blogges om møtet senere, skal prøve å få tatt litt bilder og sånn :)

Nå må jeg bare avslutte, har ikke så god tid på meg!


66 kommentarer

Lykketil, kos deg masse!

Trine Myklebust

Trine Myklebust

hvor er jakken fra?

Goood luck:) så deg på jekta sist lørdag:) på lindex

Du får kose deg i dag:-)

Du er så fin Therese! Masse lykke til, det blir nok kjempe bra :) Synes tatovering er dødsfett om man har noe man virkelig brenner for! Egentlig alt mulig. Kos deg masse idag og stå på, du er utrolig flink! :D

Du er flinkere te å blogge! ❤❤❤❤ seriøst, nesten alle er avhengig av å lese bloggen din, så det skal du ha for ;) du er sykt flink. ❤ Lykke til i dag! ❤

Så fin;-)

Kor e jakka du har på dæ therese fra?;-)

når kommer før og etterbildene?

så gøy! lykke til og kos deg! :D

Hei du!! Sier ikke dette for å være frekk altså, mer for å gi deg et lite tips eller råd :)

Den sorte/mørke brune fargen du har på håret kler deg virkelig ikke...den er ALTFOR mørk til deg..ser skikkelig unaturlig ut...kan du ikke prøve en gyllen mørk brun farge..tror du hadde sett super fin ut med det :))

bilde nr. 2 må nå være det ekleste jeg har sett av deg

Har du tatt mer restylane nå, leppene dine ser mye mer fyldige ut ? :)

Har du sprøytet noe inn i kinne også? ser ut som en ballong i tryne :)

den hvite lineren er veldig obvious, kanskje du skal bytte til en nude?

Lykke til wow du er heldig som få møte Jan Thomas :D

uhh leppene dine, spesielt overleppen, begynner å se skikkelig plastic ut.. Tror du må roe deg ned litt med restylane.. og kjøp lysere foundation hehe!

Gleder meg blir nok bra!

Men hva skjer med at du og sophie hermer etter hverandre...:S først restalyne,silikon,mørkt blondt hår, mørk brunt hår, tatoveringer etter hverandre, ja er nok mer men er vel nok å ta i her? Hvem hermer etter hverandre? :L

Haha

Max på Underdawg er verdens beste tatovør, synes jeg!

Har en halv sleeve som han har gjort. En del timers arbeid bak den ja.

Lykke til med tatoveringa, du er nok i gode hender. :)

Prøver meline å se norsk ut?

Lykke til med tatoveringen! Du kler det mørke håret veldig godt :) Men det så litt unaturlig ut med hvit eyeliner, så du kan prøve en litt mer nude en. Men du er kjempepen. :) Misunner deg møtet med Jan Thomas.

Det var sykt fin vest!

Hvor har hun kjøpt den :)?

har lagt merke til den hvite lineren du har brukt på våtlinjen i det siste! jeg mener at du kan bruke en mer "hudfarget" farge som ser mer naturlig ut, men samtidig gir lik effekt. man ser den hvite veldig godt i og med at du bruker så mye av den. det ser ikke stygt ut, men det ser litt unaturlig ut :)

Når kommer før -etter bildene etter silikonet?<3<3<3

Hei Therese!

Jeg har følt bloggen din i noen år nå,og syns du skriver bra og bildene dine er fine :)

Men en ting jeg ikke skjønner..har du dårlig selvtilitt eller? Ihvertfall er det sånn jeg oppfatter deg. Du sminker deg så mye for sikkert å skjule fregnene/eller så redigerer du de bort.. Du tar restylane, du tar silikon.. Du får gjøre som du vil altså ;) .....

Hm.. all restylanen får det til å se ut som om du har lagt på deg noe innmari? Du som er så slank. Just sayin'; skjønner ikke hva alle bloggere holder på med! Særlig dere yngste, det er jo helt sinnsykt. Nyt ungdommen, putt heller pengene i lommene på de plastiske kirurgene når dere faktisk trenger disse tingene. Fokuser på litt andre, viktigere ting kanskje

Hei, bare sånn på forhånd; dette er ment som konstruktiv kritikk. Du har i utgangspunktet et nydelig ansikt med helt unikt vakre blå øyne!! Jeg kan forstå at unge jenter ønsker LITT fyll i leppene om dette er hva de ønsker - MEN - Det er noe som heter "Restylane-blindhet" - det er faktisk ikke så uvanlig. Jeg frykter at du er på vei dit. På lik linje med at speilet "lyver" til de som sliter med spiseforstyrrelser, lyver speilet tilsvarende til mange av de som kaster seg på "restylane-karusellen". Jeg er en kvinne som er snart dobbelt så gammel som deg, jeg har selv brukt restylane i mange år, så jeg sier ikke dette fordi jeg på noen måte er imot det, men ALT med måte. Jeg håper egentlig at du nettopp har vært "under nålen" og at du derfor bare er ekstra hoven på bildene her, for nå er det litt "vel meget" unge damen :)

Lykke til med med tatoveringen og møtet med Jan Thomas (som i aller høyeste grad lider av Restylane-blindhet:)

Hu dærr vennina di sin nippel e utfør bhen.. ouch

Som en nevnte over her så er det andre bildet av deg der noe av det...vel, minst peneste som er blitt tatt av deg. Du var så utrolig pen før du begynte å ødelegge deg selv helt med restylane og 1000 kg sminke. Silikon skal jeg snart ta selv, så det ser jeg så klart ikke på som noe negativt. Restylane derimot...Therese, du må jo selv innse at det ser helt innforjævlig ut nå? Du har nesten like syke lepper som Sophie Elise har, og det er ille! Litt restylane er greit, men du fortsetter jo å pumpe inn så og si hver måned. Det ser ikke bra ut lengre.

hvor er jakken ifra?

leppene dine ser helt forferdelige ut

Hvor er jakken din ifra ? :-)

Lykke til med tatoveringen!! <3

Hvor er jakken din og vesten til Meline fra?

ååå så jævla kult, skjønner at du kan grue deg litt hviss den er litt stor. Men møte med jan thomas hørtes veldig spendene ut.. hils fra meg da haha :D

Leppene dine ser ikke noe bra ut lengre!

hahahahahaahaha har du fylt på mer restylane eller???

sparer min kommentar, for ser jo det at flere påpeker dine neger lepper.. det ser supert ut, kan du ikke ta litt mer da? så får du like svære lepper som rasshølet ditt

Lykketil

koss deg :D

Dokker er nyydelig, rett og slett nydelig!! :). Jeg elsket outifts'ene deres( jakkerne/toppene), hvor har dere kjøpt de?? <3. Hadde vært supert med ei tilbakemelding!

Spennaness! :) gleda meg tell å sjå det nye blække ditt.

Har førræsten en piercingkonkurranse på bloggen min førr tia.

nei og nei og neeeeeeei :( Du som var så pen.. Munnen din ser IKKE bra ut!

Det ser ut som dere er 15 år. Du hadde en periode der man så at du hadde vokst fra den "fjortislooken", men tydeligvis ikke..

Hvor er den jakken du har på der, fra? Plis svar! :)

Så artig da. Gleder meg til å se tattoveringen!

Såå pen meline er!!! Du også selvfølgelig, Therese!! ❤❤

Duckface, much? Tar du mer restylane nå, så kommer de stakkars leppene dine til å sprekke, men hey: plastic fantastic! Ohyesss.

potetnese på ho utlendingdama:p

Nippelen til meline er utfor bhen på det siste bilde.. Uheldig shoot der asså...:/

Kan du vise tatoen??

http://www.youtube.com/watch?v=jQjmreTWm8o

Hei!

Er det noen som kan fortelle meg hvor hun Meline har kjøpt den hettegenseren/jakken (?) :D Har lenge letet etter noe slik!

Du er sykt pen! :D og vet du hva!?...Jan Thomas er 4 menningen til Mammaen min er ikke d kult? :D snakkes da :D

hunn veninna di ser ut som en jævla bimbokjerring.... ewwww, forstår godt hvorfor du er singel! å på det ene bilder ser det ut som hun dere bimbokjerringa har en nippel;))

Skriv en ny kommentar