hits

BESTFRIEND

Hei alle blogglesere, Meline som skriver nå!

Tror kanskje Therese enda sitter alene i bilen på tur hjem fra malangen, så tenkte jeg skulle skrive et lite overrasskelsesinnlegg til henne! Skulle egentlig bare fortelle hvor utrolig mye hun betyr for meg. Hun er den beste bestevenninnen jeg noen sinne kunne tenkt meg. Hun er så artig, til å stole på og ikke minst omtenksom. Vi er så like på mange områder at det er skummelt til tider, vi vet liksom hva hverandre tenker når vi sier noe eller skriver noe, er sykt komisk. Mange tror Therese er sykt overfladisk, men det kan jeg med hånden på hjerte bekrefte at er usant. Hun er så omtenksom når det kommer til dem rundt henne. Skikkelig godjente! Vet at hun setter utrolig stor pris på alle leserne sine, fordi hun forteller meg det ofte! Det var egentlig alt jeg skulle si, hehe. Snakkes bloggen!

Elsker deg bestevenninna mi!! 

89 kommentarer

Så søtt :) pene jenter!

Dere er så pene!

Kjære Therese.. Håper du leser dette!

DER GÅR RYKTER OM AT DU HAR OPPLEVD SEXUELT MISBRUK. OG DERFOR TOK DU TATOOEN MED PLASSERINGEN DU TOK. " YOU TOUCH ME, I SHOOT YOU! "

Hvis dette er sant, har jeg veldig vondt av deg.

Håper du skriver ett innleg ang dette, er dumt folk skal lage rykter om så alvorlige ting.

Supersøtt! Men sjekk kategorien. .

jeg vet ikke om du leser dette, men jeg vil bare si at jeg synes synd på deg.. det er dårlig gjort av andre og si stygge ting om tatoveringen din.. jeg husker jeg fikk EN kommentar om at min tatovering var stygg, det er 3 år siden og jeg husker det enda hvordan det gjorde meg så trist.. for jeg begynte og lure på om den var stygg og om flere syntes det osv.. det er jo tross alt noe man ikke kan gjøre noe med, så hva er vitsen med å si noe stygt om det? gjort er gjort og hvorfor kan ikke folk bare finne seg i det å la vær og snakke stygt om ting som det ikke er mulig og gjøre noe med? ja man kan fjerne den med laser men det er dyrt, og hvorfor skal man det? fordi andre synes tatoveringen er stygg? jeg synes du er utrolig sterk som ikke tar til deg alt, selvom du sikkert tar til deg noe folk sier om deg. håper du ikke gjør det. husk at det er du som skal like den, og tatovering skal være KUNST, det trenger ikke å bety at du kjenner en som døde, eller hånden til babyen din. det er KUNST, å det er det opprinnelig også var ment til og være, kunst på kroppen. alle kan ikke like den samme kunsten, men det som er viktig er at den som bærer den liker den. og synes det er helt utrolig hvordan folk som andrea kan skrive noe sånt på twitter. virkelig what a bitch. du er sterk som ikke sier stygt tilbake til henne, det hadde iallefall jeg gjort, en skikkelig lekse. men stå på therese! og tatoveringen din er ett flott stykke kunst! den er bra laget og ser skikkelig kul ut :)

verdens fineste jente <3

fine dere er :-*

koslig:D verdens beste blogg!!

Så utrolig søte dere er sammen!

Så herlig! Kjempefine bilder og fint skrevet :)

skjer med den syke blåveisen på det ene bildet a??

bak sminka befinner seg et annet ansikt.. fjern den 20 kg sminka i trynet ditt, så kanskje vi får se den virkelige deg ;) taper

så vakkre dere er :D

petter: du kommenterer anonymt å kaller Therese taper? HAHAHA petter det er nok du som er taper :)))

Hei Therese! Hvorfor funker ikke bloglovin' på bloggen din lenger? Jeg har alle bloggene jeg vil følge på bloglovin', og dine innlegg kommer ikke opp der...

Elsker bloggen din Therese<3

og tattoveringen din er kjempe fin, fikk lyst på en sånn selv!:D

Stå på med bloggingen!!!:)

Awwhhh, så søtt innlegg :) Nydeligere dere er!

♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv som gravid - og ellers litt utenom det vanlige.

Alle sammen! Kommenter bloggen min, så kommenterer jeg din!<3

Las det andrea og fjortistypen hennes hadde skrevet paa twitter om tattoveringen din. Herregud for en gjeng. Og ikke tørr han innrømme at det var deg han mente en gang. Jeg blir flau av dem. Staa paa

Kjære Meline. Sminken din FREMHEVER urenhetene dine, og dekker ikke over dem som du helt klart prøver FOR hardt å gjøre.

Haha blåveisen er bare helt priceless :p

Skjer med Tuva?

Awww, så søtt skrevet! :-)

søte dere er:) stikk innom lboggen min da.)

Hei..

Jeg ville bare si at jeg syntes det er dårlig at du får så mye dritt du ikke fortjener! Jeg syntes du har en kjempe fin blogg ! brae innlegg osv !

Du er et forbilde for meg!

Ida <3

Ka skjer med den sinnsyke blåveisen !?

Får ikke opp innleggene dine på bloglovin lengre. siste som kom opp var 25 februar.

koselig innlegg!!

Fy søren så mye rart folk kan skrive! Her er en diskusjon om deg, Therese:

http://www.klikk.no/forum/barnimagen/index.php/topic/144025858-har-skikkelig-vondt-av-tcmn-na/

Tenkte du ville vite, men uansett er det virkelig ikke noe poeng i å skulle ta til seg noe som helst av dette.

♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv som gravid - og ellers litt utenom det vanlige.

Hei,Det siste bilde med deg og vennina di+gutten..Hva er det blåe rundt øye?

ser så utrolig mye opp til deg når jeg leser alt derre dritt preiket på twitter og det at du bare ser forbi det og har lært dæ å ikke ta sånt innpå deg! Og alt som er sagt rundt silikon og tatto, det at du ikke bryr deg hva andre mener osv. sier bare; you go girl!!!!

dere er så utrolig pene!

elsker bloggen din Therese

naaaw så søtt av deg <3

Rart at folk ikke husker dt med den blåveisen din...Sikkelig faste lesere ja :P

Vurderer å teste ut det vippeserumet du nevnte i et innlegg på bloggen. Er det blitt noe forskjell fra når du begynte med det? Funker det slik de sier?

Du så jo like overfladisk ut som henne....!

Søøte <33 men hvorfor har du blåveis på det ene bildet?? ;)

hvor har du kjøpt de blå linsene dine?

Hei føler at du er mye mer med therese nå som hun har tatt silikon, er det sant?

hvor er tuvaa?:PP

Hei! vil bare si at jeg elsker bloggen din Therese!♥ Har laget meg en egen blogg nå, og lurte på om du kunne ta en titt! Har laget meg nytt design, vil gjerne høre meninger!

Syk blåveis du hadde! Veldig pen både med og uten ;-)

pene bilder av pene jenter :D

Synes tattoen din var drit fin eg <3

Håper du leser dette her!:

Jeg synes at det var en drit kuuuuul tattooooo😍😍

Lurer bare på hva den koster😄

Men må vente noen år er bare 12😔

Tror det er pga deg at Sophie elise er på blogg toppen, for etter at du posta innlegg om ho eller den youtube videoen så havna hu på toppen... Dårlig, du skulle aldri gjort det :S

Så utroolig koselig innlegg! Therese virker som en utrolig fin jente! Hun har virkelig beina plantet på jorden og jeg synes hun er så utrolig flink til å prioritere og få gjort ting unna. Vi vet at hun setter stor pris på oss, og vi setter like mye pris på henne, for hun blogger utrolig bra uansett hvor mye eller lite hun blogger. Hun skal vite at hun ikke må trenge å stresse for å blogge for det er jo HENNES blogg og HENNES liv, og da må hun jo ha lyst til å gjøre det samtidig som hun får levd livet sitt ved siden av. Men jeg vet hun gjør det når hun har lyst! Jeg synes alle bloggene som ligger på toppen fortjener plassene de ligger på, for å sikte til kommentaren over, for det er hard jobbing og da mener jeg MYE jobb og drive en toppblogg. Det er ikke bare bare og hvem som helst som hadde greid det. Utrolig mye positivt og morsomt man får ut av det, men samtidig en tung sekk å bære. Likevel synes jeg alle dere bloggerne er utrolig flinke! Dere står på, og det sier jeg også til dere: STÅ PÅ, dere er utrolige :D! Og Therese, jeg elsker når du skriver at du gjør ting for DEG selv, for det er jo det man skal gjøre. Når du ønsket deg den tattoveringen, da tok du den, og det synes jeg er dødskult! Så lenge du liker den så er det det som teller, for det er DU som skal bære den. Selvfølgelig forstår jeg at mindre lesere kanskje ikke forstår alt sånt, men alle må huske på at Therese er myndig, og hun får lov til å gjøre som hun vil. Det er hennes liv, og dere bestemmer jo ikke hva hun skal gjøre. Det er også dårlig gjort å prøve å påvirke henne ved negative og stygge kommentarer, det er rett og slett ikke noe vits, kun bortkastet tid, for Therese er en jente som er utrolig bevisst. Hun er selvstendig, kommet langt i livet, og jeg unner henne alt godt med både bloggen og alt annet! Du er super, Therese:)

Er det ikke kjipt at din aller beste venninne har en annen til sin aller beste venninne? (Tuva)

Naaw <3 så koselig innlegg!! Fine bilder av der da, dere er så søte sammen <3 å uansett om folk skriver stygge ting om dere eller det dere gjør...ikke bry dere dere brstemmer selv hva dere syns dere vil forandre med dere selv og hvilke bilder dere vil legge ut! Så bare STÅ PÅ!! Dere er fantastiske!! <3

besøk min blogg pliss

bloglovin din funker ikke....

HAR DU TATOVERT ØYENBRYNENE DINE?

hva har skjedd med øye ditt på det siste bilde!!??

Koslig innlegg, deilig å ha så gode venner:)

Følg gjerne min vei mot silikon.

www.silikonpupper.blogg.no

hva var det med øyet til Therese på det siste bilde?

har Tuva død eller noe? ingen oppdateringer på verken instagram eller bloggen.

oii hva har skjedd med øyet stakkars <3

meline einarsen

meline einarsen

Susann: det har absolutt ingen betydning for meg. for det om tuva er therese sin bestevenn, er hun like mye min bestevenn. stiller opp for meg når som helst og jeg stoler 100% på henne. så det har ingenting å si:)

Maria: Har ikke så utrolig mye urenheter, men har småkviser i pannen, så selvfølgelig blir de tildels "fremhevet" når jeg har sminke over dem og i tillegg står i sollys :) har aldri prøvd å dekke noe spesielt over dem, synes bare det er veldig mye penere med sminke.

til alle andre søte: takk <3

håper du har hatt en bra dag :)

Tipper bestevenninna di ble veldig glad når hun så innlegget. Dette beviser jo også at du er en bestevenn man ikke vil miste. Ha en fin dag videre

Oisann du burde ikke bruke så mørkt pudder . Vil ikke være frekk men du bruker litt for mye sminke . Du ser ut som en oversminka fjortis !..

http://skvallerbloggens.se/2013/03/04/look-a-like-kissie-vs-norsk-bloggerska/#comments

Et inlegg om deg på en svensk sladderblogg :)

tnå dere er så søte! <3 :)

Til Meline: Du har sykt store øyne *__* missuner deg til 1000! hvilken mascara bruker du ? :DD <3 PLIIIIS SVAR, hadde vært så snillt ! <3

Søte<3

Mandii.blogg.no

TIL MELINE :)

Har hun bedt deg om å skrive dette??

Blir jo litt rart at du tar opp at hu er (ikkeifølgedeg) overfladisk og sånn hvis ikke?

Merkelig...

Sjekk ut denne bloggen alle sammen: theacassie.blogg.no ! to nydelige jenter som blogger om hverdagen sin osv! Sjekk ut<33

1. pust dypt inn 2. tenk på en du liker 3. trykk F10 fem ganger 4. skriv denne som kommentar på fem sider 5. se på bakgrunnen din

Hei

Ikke for å være uhøflig men jeg synes at du var en bedre blogger før. Du var ikke så barbie girl, nå har du silikon og slik men før var du kule deg!

meline einarsen

meline einarsen

aida: bruker isadora build-up extra volume og isadora big bold super volumizing mascara :)

maja: nei, hun hadde ingen anelse om at jeg skrev dette, det så hun dagen etter, på morgenen. tok opp det at mange tror hun er veldig overfladisk fordi jeg leser mesteparten av kommentarene hun får på bloggen, fordi jeg bryr meg om henne. dermed ville jeg som bestevenninnen hennes, avbekrefte dette :)

Øyenvippeserum

Øyenvippeserum

Når kommer anmeldelsen av øyenvippeserumet?

Please take your time to read our new blog. Appreciated :)

Would mean so much if you would follow our blog and maybe leave a comment?

- Thanks

www.mochabeauty.blogg.no

Kjempe fine jenter! <3 HAHA litt rart at nesten ingen har fått med seg det med blåveisen!!! BTW det kan være det er noe hun ikke vil snakke om det... Så pass på deres egene saker folk! Men jeg synes egentlig det var litt dumt gjort av hun Meline eller hva hun heter å legge ut det bilde, når det har vert sååå mye sanakk om det.... Og du kan ikke lizzm bare legge ut det bilde uten å vite at det kommer kommentarer hvor folk spør: ÅÅJ hva har skjedd med øye ditt???..... JAJA stå på Therese elsker bloggen din, og du må bare drite langt oppi hva folk kommenterer, skjønner ikke hvorfor de kommenterer når de ikke har noe bedre å gjøre, enn å rakke ned på folk?!?!?! Elsker deg og ALDRI slutt å blogge!!! <3 <3 <3

Tror ikke jeg har fått med meg det med blåveisen (kanskje ikke du har fortalt det). Som mange andre er jeg ganske nysgjerrig på hvordan det hendte! Ønsker du å lage ett innlegg om det hadde det vært koselig :D Titt gjerne innom min blogg og ikke like stor som din men verdt en titt.

Du er så utrolig pen <3

Bruker du blå linser Meline? <3 Det var utrolig fint! <3 du kledde det! og Therese har nydelig blåfarge <3 og begge dere er super pene

Faen for en stygg nippel, hahahhahah

sjå på harrystylesbloggen.blogg.no

NIPPLE SLIP! WOHO!!!!

hva har sjedd med øye ditt? Fin blogg <3

Hva har skjedd meg øyet ditt? Ellers veldig veldig bra

blogg.....

Du har gjort sånn at jeg har blitt kulere med alle de gode tipsene dine.

Før var jeg veldig teit og en person ingen brydde seg om...

Men du har gjordt sånn at jeg har blitt kulere, en av de kuleste❤

Hilsen Mathilde

Skriv en ny kommentar