hits

new bikinis

Hei!

I dag kjøpte jeg meg to nye bikinier, elsker dem! Den ene er fra Cubus faktisk, kostet 59 per del så var ikke så ille i pris. Ser sykt bra ut når man er solbrun! Den andre kjøpte jeg på New Yorker på Jekta, gadd ikke å prøve den før jeg kjøpte den men den satt veldig bra på. Måtte ha medium i overdelen, så må sy den litt inn rundt.. Ellers passet den. Elsket fargekombinasjonen og perlene, den blåfargen er så fin til brun hud. Kostet 218 kroner for truse og overdel. Og ja, drøye bilder - men eey, sommeren er her nå 

♥ HVA SYNES DU OM BIKINIENE?

155 kommentarer

Bikiniene var fine, men puppene dine var bare SYYKT digge, seriøst WOW

Fy faen så fin du er!

Silje Olafsen

Silje Olafsen

FAEN DU HAR SÅ FIN KROPP

KJEMPE FINE ! Jeg likte personlig best den blåe men begge to var fine da!

OG KROPPEN DIN THERESE, ÆÆÆ!!! Den er såååååå fin hehe :-)

smashing, nordlænning vettu

Fine bikinier! Supre pupper!

gi meg de puppaa

Fy faen så bra kropp!!!

faen jeg kunne benga deg

Det var sykt fine bikinier! Jeg vil også ha sanne bikinier og en sann kropp som du har! (Får ver fornøyd med den kroppen jeg har...) Men de bikiniene var sykt fine!

Håper du kan ta en tur innom min blogg å bare se litt å kanskje legge igjen en komentar! (moteogsant.blogg.no)

Så fin kropp og fine bikinier <3

Puppene dine er smashing! Håper du er fornøyd med de, for det har du all grunn til! Kjempe fine bikininer også :) Kan du skrive i et innlegg om hva betydningen bak tatoveringen er, hvis du ikke synes det blir for personlig? :)

Så fine bikinier!! Åh, du har så syyyykt fin kropp. *Missundelig*

Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg digger tattooen din!

HERREGUD FOR EN KROPP!!

men joda, fine bikinier :)

Det er perfekt kropp det!

Personlig liker jeg ikke leopard-mønster, men det er jo bare smak og behag. Men den blå var kjempe fin!! Og du har helt sykt nydelig kropp!

du har for stor pupper kvinne

Den bandeu(?) bikinien var dritfin

kjempe fine , så selv på den fra cubus! Var det vondt å ta den tatoveringen ? siden den går over hoftebenet elns

fine bilder!

blir glad for en liten titt, jeg blogger om livet som bipolar

victoria indrevik

victoria indrevik

kroppen din er helt magisk

puppene dine!!! løøøve

likte den blå veldig godt!!

Herlighet hvor du har trent! å steike for en kropp!

Hva har du tatt tattooen din for? :-) meningen med den? :)

Syk kropp, og fine bikinier!

Hva er det med den kroppen?? Mye bedre med en jente som er trent og ikke bare slank. Bikiniene var freshe, men hadde tatt seg bedre ut med en som hadde over halve puppen inne. Stakkars.....

i helvete for noen mugger! <3

Likte bikiniene veldig godt, men det ser litt ut som om puppene dine er på vei til å falle ut...

Du har sinnsykt fine pupper

Du driter deg ut når du legger ut bilde av titsa, de er store og fine (ja) men du kan tenkte hvor mange pedofile gamle manner som sitter å ser på dette!!

haha det er ingen som kommer til å legge merke til at jeg har silikon, tok 300g, siden jeg ville ha litt mindre pupper enn deg. Jeg var ganske så sikker på at du og jeg var ganske lik i str uten silikon, men der tok jeg nok feil... dine er SÅ mye større enn mine med silikon! Jeg skulle ha tatt mer, føler det var bortkasta penger når jeg ikke ble sånn som jeg ønsket.

Det var 325 g du tok sant?

det gjorde jo du bare for å vise kroppen og titsa ..

bikini nr 2 var kjempefin!!

Forsvinn vingen på tattoveringa av å t ?

Du begynner å få litt store pupper, er sikkert flere som er enige med meg, men ikke mine pupper og min kropp! Det ser iallefall litt unaturlig ut nå føler jeg:) likte best den blå, du har rett i at den fargen passer best til brun kropp:D

Servikke bra ur det der altså... Ser så fake ut og ikke naturlig i det hele tatt... Du kunne tatt i litt mindre.. Stakkars deg når du blir gammel. Du er så liten og ryggen din tåler ikke så mye. Men bikiniene var fine!!

dette kommer til å slå tilbake på deg en gang i fremtiden

niggerfarget. smørt deg inn i nuguoti?? ser skitten ut :) er ikke en fin kropp når den er plastik.

Har lik leopard bikini som deg <3

så SYKT fine pupper du fikk i den fra cubus!!!! men synes ikke mønsteret var så fint da.

seriøst jeg vil ha puppene dine! :O elsket bikiniene

DU e FETTE deilig, sånn, nu har du fått "ego-boostn" sin førr idag hehe

Puppa mine blir så stygge når e ser hvor fine de kan være!! Men tørr ikke å ta silikon. Redd for brystkreft! ;) Fine du :) hihi hi

Leste noen som skrev om "gamle pedofile menn". Kan du prøve å forklare hvordan en mann blir pedofil ved å se på ei på 18 år? Hun er 2 år over seksuell lavalder, og gammel nok til å filme inn pornofilmer.

Så si meg, hvordan er eldre menn pedofile om det er dette de ser på?

Faen as, små "fjortizær" som slenger rundt med ord de ikke forstår.

puppene dineeeee <3333333

Æsj ka faen det der ser jo ikke ut .. Sorry ass men bomma litt der ;)

Kan du skrive/si meningen med tattoen din? I video?

Hvordan kan en en såå liten kvinne ha såå store bryster.

Emma Holmen<3

Emma Holmen<3

åfyfaen skulle ønska æ hadd kroppen din!! :o sykt fine bikinia<3

Babiedop så sykt!!

Du har alt for store bryst etter hva som ser normalt ut. Dette ble rett og slett helt feil

Bikiniene var fine de. Men kroppen din??? Herregud, hva har du gjort!!! Ser bare helt jævlig ut alt sammen. Puppene detter jo ut av bikinien. Ikke mye igjen av den søte og snertne kroppen du hadde før nå.

Sweet jezus. Kan jeg få en klem av deg?

Så fine! Likte spesielt godt den fra New Yorker :)

Puppan dine ser heilt sjukt lite naturlige ut...

SVÆR EKKEL OG FEIT HAHAAHA GAYYYYYYYY

unaturlig kropp, ikke fint

serriøst, therese æ liker bloggen din, og deg. men det der blir horete, puppene dine faller jo nesten ut av bikinien :L bikinine var fine, men ikke måten du hadde de på.

Åh vil ha puppene dine!!!..

Ser ut som den pistol tatoveringen skal skyte deg i tissen...

vits å skrive at hu har bomma på puppene osv? driter vell hun i hva dere syns! ;) jeg skal å ta silikon å jeg driter vel i hva alle andre syns jeg burde ta, skal ta så mye jeg vil ha... er nå det hun å har gjort, så hun er fornøyd men kroppen sin nå, å kunne ikke vært gladere! trokke hun merker kommentarene deres engang ;)

Gorgeous bikinis!

xx

MI MI MENDINE, Finnish fashion blogger

har det ikke falt deg inn at når du blir gravid så blir tattoveringa utvidet pga strekkmerker, og når huden da trekker seg tilbake så ser den veldig skrukkete ut. for du vil vel ha barn?

Emma Catrin Svendsen

Emma Catrin Svendsen

Haha, ser ut som jentene her vet hva de vil ha i ei jente, små pupper. Sorry, men dere høres ut som en gjeng me lesber som ikke er fornøyd hvordan drømmedama skal se ut.

Elisabeth, er ikke alle som får strekkmerker etter å ha vært gravid. Folk her trenger en realitets newsflash, og plis kjøp dere ei ordbok før dere bruker ord dere ikke vet hva betyr.

Har new yorker en egen nettside det går ann å bestille? Kjempe fine bikinier.!!

Jeg elsker store pupper og skal ta silikon etter sommerferien selv, men når du er så liten og spinkel som du er ser det bare ekstremt lite bra ut i mine øyne. Vet du skrev du ville ha unaturlig store og synes det er bra du er såpass fornøyd at du velger å stille opp i bikinibilder, men likevel...det ser veldig trashy og billig ut når du fremstiller deg sånn, Therese.

wow, du tok for mye silikon.... hadde vært mye penere uten.

Søt !!!

Har den samme fra Cubus!:)

Du kan ikke legge ut sånne bilder! får dårlig selvtillit. Du har så syykt fin kropp. Så jævlig digg i bikini. :( ( jeg er jente,men jeg skal innrømme at du ser digg ut i bikini. Fy f)

Ehm.. Ka syntes kjæresten din om at du legger ut sånne bilder?

fine bikinier, likte spess deg fra cubus <3 P.S love ya body <3

guud, give me your boobies - og DEN kroppen!! <3

Så fine bikinier! :) Og jeg er ikke lesbisk.. Mn fy faen for noen pupper du har! Vil jeg også ha! Gleder meg sånn til i sommer da jeg skal ta silikon selv. :D

Hi Therese! You have such an amazing blog (I translate it to English haha) that I just happened to stumble upon recently! I have been following your RSS feed and I love your fashion posts! Truly one of the best Norwegian blogs!Hopefully we can hang out together when I get to Norway this August. :) Keep posting! :D

Du burde kanskje ha en størrelse større i over del!

Hi Therese! You have such an amazing blog (I translate it to English haha) that I just happened to stumble upon recently! I have been following your RSS feed and I love your fashion posts! Truly one of the best Norwegian blogs!Hopefully we can hang out together when I get to Norway this August. :) Keep posting! :D

Kjempe fine, og du har også veldig fin kropp....

Helt sykt fin kropp, og forbanna digge pupper!

Nå må dere drittunger som kommenterer dritt her ta å vokse opp, faen til umodenhet altså! Det lyser sjalusi av dere. Og hvorfor i all verden gidder dere å bruke tiden på å lese bloggen til Therese, og kommenterer innleggene hennes om dere ikke liker hu?

Therese er en utrolig pen jente, nydelige øyne, smil og hår. Og en kropp man kunne dødd for!

Om dere kan si noe annet er dere jo totalt blotta for hjerneceller.

anorexia.....det er det du skaper...... ser jævlig unaturlig ut med de sværingene til en 18 år gammel jente, alle ser at det er silikon, å lurer på om foreldrene er gode nok i hodet, og seff om jenta er det, du er bare et år større en 17,æsj

Enig med Karoline! Therese er en fantastisk fin jente, og det virker som hun har en utrolig søt og snill personlighet. Det å kommentere stygge ting om kroppen og puppene hennes er bare helt på tryne. Hvorfor skal ikke Therese få lov å legge ut bilde av seg selv i bikini?? Hun har ikke anorexia eller bulimi, det er hennes NATURLIGE kropp. Hvorfor skal jenter som er litt kraftige få et klapp på skulderen når de legger ut bilder av seg selv i bikini, men en naturlig tynn jente skal få kjeft? Det er bare helt på tryne.

Blir så skuffet over alt folk skal være så slemme og forferdelige. Forstår ikke hvordan slike folk kan ha noen venner? det å legge igjen en stygg og fæl kommentar er jævlig unødvendig. Og jeg tror ikke de helt forstår hvor vondt det faktisk gjør. Hva så om therese har silikonpupper og restylane i leppene? det forandrer ikke personligheten hennes, gjør det vel? Hun er forstatt den samme Therese, bare med større pupper(som ser amazing ut btw) og litt mer fyldige lepper?

Gi dere, folkens. Det er DERE som er dårlige forbilder, ikke Therese. Therese skriver ikke stygge, fæle og vonde kommentarer til folk, det er det DERE som gjør. dere er de som oppfordrer andre unger til å tro at det er ok å legge igjen en stygg og hatfull kommentar til noen, men det er helt klart ikke rett, og karma kommer til å komme etter dere og bite dere i ræva! :) Dere kommer nok til å oppleve en gang i livet hvordan det er å få masse negativt dritt slengt opp i trynene deres, og da kommer dere til å innse hvor stygge dere har vært med andre folk og hvor vondt det faktisk er.

du er så falsk...

Becka, når du poengterer at therese har en NATURLIG kropp bryter jeg ut i latter! De er så absolutt ikke noe naturlig med den kroppen, greitt nok at hun er tynn og sånt, men hvor mange norske kvinner er ikke tynne? Her kommer det mer til poenger på hvor mye hun har forandret og endret på kroppen sin! Det er rett og slett heselig! Hadde det vert opp til meg ville hun ikke ligget på topplisten i det hele tatt!

og puppene hennes er alt for store for den tynne kroppen hennes! tenkte hun ikke gjennom dette før hun tok silikon? hvor stygt det kom til å bli med den unaturlige størrelsen?

Ingen ting er naturlig med den kroppen. Restylane, silikon og i tillegg den svære tatoveringen. Synes det bare ser ganske billig ut rett og slett. Ikke fint med så unaturlig store pupper til en så liten kropp.

Sykt "slapp" mage du har!!

til christine og oii

til christine og oii

skjerp dere, tenker meg det er så mange feil med dere også. Hun må få lov til å gjøre akkurat det hun vil med kroppen hennes. Slapp mage? hun har en ganske så fin mage. Vet ikke hvordan du ser ut, men hadde du likt hvis noen kommenterte hvor stygg rompe du hadde? Svære lår? Litt for tykk? Ingen pupper? osv, nei! Ingen liker å høre sånt. Bli voksen og forstå at det dere sier, må dere tåle å få i trynet.

Ingen naturlige pupper har fult av blåsprengte blodårer, så det visesveldig godt at du har silikon. Unaturlig store i forhold til resten av kroppen din også. Vil tro du kommer til å angre om et par år. Tattoveringen var kul da.d

digge tattoveringa di

Du har fin kropp, og jeg forstår ikke hvorfor folk klager på silikonet du har tatt. Hallo, HENNES VALG. Syntes du er fin jeg :)

(ER IKKE LESBE)

Syns du er en kjempepen jente Therese, men kanskje du tok i litt for mye innlegg i brystene dine.. Jeg mener, jeg skjønner hvorfor du hadde så store smerter, hvordan fikk du plass til så mye silikon? Men snill og fin er du, dt skal di ha ! :-)

andrea alexandra

andrea alexandra

fiiine strekkmerka på magen :):))):)):))))))))

2 stykk fine bikinier!! For en kropp du har! jeg missuner kjæresten din som har deg

Bare ett ord: Vulgær!!!

Silikonpatta!!! total babe

Puppene dine ser ut som de kommer til å sprenge any moment... Ser svært unaturlig ut - og de er altfor store til kroppen din. Men superfin kropp - det har du! Bare synd du ødelegger den på den måten

Enig med deg Becka! Puppene hennes er kanskje ikke så store som de ser ut til på bildet, kan være at de virker større fordi at Therese er tynn, og ikke verdens lengste (vakker uansett).

bra du er begynt og blogge igjen! sånn mye liskom <3 stå på

Du har ikke fin mage i det hele tatt,herregud. Tenk når du blir gammel :o

enig med Nina her :)

Siden du har så mye pupper kan du jo donere litt til meg? HAHA, men seriøst for eiii kropp goddamnit! Bombshell er du ihvertfall, fake eller ei! Likte heller ikke tatoveringen på starten, men nå ser du ut som den motorbike chick'n og det ser latterlig bra ut. HOWEVER, jeg tror det at å være litt mer classy/ladylike er bedre on the long run, men still, Hate it or love it, you're on top!

Gud som du ser ut. Puppene dine sprenger jo snart, og det ser ut som om du har bada i gjørme. Sykt digg!

Digg, og digg kropp... Men hvordan trur du puppene vil se ut om 20-30-40 år?

altfor mye silikon ser ikke naturligt ut en gang sorry

Bikiniene var kjempefine!

men, kan du legge ut en ''forklaring'' på hvorfor du ville ha den tatoveringen? hadde vært gøy å fått høre det. Stå på, snuppa :-)

så utrolig fine pupper du har!

Dere så jækla deilige ut, det tror jeg er bra #thumbsup

Nå får jeg jo så mye bedre selvtillit -.-

Beklager kommentar, men denne er ikke unødvendig for meg hvertfall. Jeg vil gjerne ha en forklaring på hvorfor du tok den tatoveringer? Hva den symboliserer? Normalt er det thug life, ellerno. Eller var det bare fordi den var kul? En søt jente som deg? Er ikke noe "swag" eller noe, husk at den skal være på din kropp hele ditt liv!! Jeg er oppgitt av jenter som er opphengt i hvor kult thuglife er osv, men hvis dere ikke har hatt noe form for innblanding i kriminalitet og det betyr jævlig mye for deg, syntes jeg det er så jævlig latterligt og dere blir LEDD av, av de som faktisk bærer pistoler og vet hva det brukes til. Er IKKE kult

kan jeg ta og tafse på puppene dine?

Ser virkelig kun på deg som et resultat av en person med alt for lite selvtillit og for lite folk rundt seg som støtter. Synes i bunn og grunn synd i deg!

Når du putter så mye silikon og Restylane og gud vet hvilke andre stoffer inn i kroppen din, så viser du bare verden hvor lite du liker deg selv. Trist at du er så høyt oppe på topplisten, skulle ønske det var noen med litt mer vett i hodet som de unge virkelig kan se opp til, istedenfor slike som deg. Beklager for mye kritikk, men det er rett og slett harde fakta.

Lol Nina og Julian

Lol Nina og Julian

Dere trenger ikke å slenge dritt kommentarer da , dere bestemmer heller ikke over hun . Herregud dere er jævleig rare as !! Lær dere å kommentere ....

Lol Nina og Julia

Lol Nina og Julia

Dere er dritt slemme .... Fuck til dere

fine bikinier! men kanskje litt for små til puppene dine? :P

Fine bikinier, tatoveringen derimot er det litt verre med

😳😍😍😍😍

Martin Kristiansen

Martin Kristiansen

Hoe - always

Det der så jo ikke naturlig ut i det hele tatt, alt for mye silikon!

syns egentlig ikke den bikinien til høyre passet puppene dine helt, ser ut som de faller ut hvert øyeblikk..... alt for store pupper for kroppen din therese...

ser ut som puppene dine sprekker snart. pass på!

Seriøst folkens!! Ho spurte om kan dokker syns om bikinian!!!!!!!' Tenk litt før dokker skriv ting! Sykt bra Therese :D bra at du e fornøyd med kroppen din =) skulle ønske æ va like tynn som dæ ;)

Ja, ho spørr om ka folk syns om bikinian hennes, men når puppan hennes holder på å "ramle" ut av de, så e det vel kanskje også for å få oppmerksomhet rundt puppan hennes? Ho virke som ei nydelig jenta, for all del, men puppan hennes ser unaturlig ut. Aaalt for store i forhold til kroppen hennes, å spesielt når blodkarran vises så forferdelig mye. Trur dokker ikke at når ho legg ut sånne hær bilda så ska ho tåle kritikk? Seffølgelig e det folk som kommentere puppan hennes når sånne bilda kommer ut på nettet.

Meld deg på paradise :)

Vil ta silikon når jeg ser puppene dine.... :(

fyfaen elsker titsa dine, har bare lyst til og voldta dem jo... Har bare lyst til og ta og gnikke på dem, vær stolt av dem !!!!

pass på når diu skal løpe uti vannet at puppa ikke faller ut nå da...

hahaha, jeg må bare le! Skjønner ikke at det er morro å gå rundt med så åpenbart fake pupper..

Fy faen, jeg klarer virkelig ikke å la være å komme innom bloggen for å se på den sykt deilige kroppen du har.

Du har jo fin kropp, jeg skjønner ikke hvorfor du presser inn magen. Det ser bare ut som skjelett.

Kan dere dritte i å Skrive Stygge kommentarer ?

Blir jævleig forbanna !!! Lær dere å skrive Kommentarer . Akona Matat folkens

faen så deilige pupper. runker : D

Personlig er jeg strengt i mot å mobbe andre og usaklige stygge ting om andre mennesker. Alt handler om å formulere seg. Det er lov å si at "den bikinien likte jeg ikke", men å skrive "du er så feit og stygg" er ikke greit å si. Uansett. Man skal ikke gjemme seg bak ytringsfriheten for den er faktisk begrenset den også, som alt annet her i verden. Den skal ikke brukes til å håne eller såre andre mennesker.

Når det er sagt, så er jeg så lut lei av å lese det folk skriver om at det KUN er sjalusi som er årsaken til at folk kommenterer som de gjør.

Det er noen kommentarer her som er så unødvendige og usanne at det ikke skulle vært mulig: "Fine strekkmerker du har", "så sykt slapp mage du har" <---- dette er tegn på folk som LETER etter negative ting ved bloggere. Therese har verken slapp mage (tvert i mot!) eller strekkmerker. De linjene hun har på magen er noe ALLE mennesker har, som kommer når vi sitter og magen "krøller seg litt". Om man har HUD på kroppen, så skjer det. Sjekk armene deres, panna deres, inni hånda deres. Dette er ting som folk med vilje leter etter, bare for å ha noe å pirke på. DET er sjalusi.

Men å kommentere at man synes Thereses bryster og hudfarge ser unaturlig ut har ingen verdens ting med sjalusi å gjøre (noen tilfeller, klart, men slettes ikke alle). For brystene ER ikke naturlige! Det er mest sannsynlig ikke brunfargen hennes heller.

Men alle tror det er sjalusi fordi folk ikke evner å formulere seg konstruktivt. Det høres ut som sjalusi fordi folk velger å si: "æsj så stygge og altfor store pupper du har", i stedet for kanskje å si: "Det hadde nok passet kroppen din med litt mindre bryster. Fasongen er fin, men de ser litt for store ut".

Så slutt å dra dette "sjalusikortet" for alt det er verdt, for det er virkelig ikke slik i alle tilfeller. Når det (også) er sagt, så er det ikke greit å rakke ned på andre menneskers utseende uansett hvordan man velger å formulere seg. Om vdkommende SPØR om andre mening, da er det noe annet. Hvis ikke, er det faktisk lov å holde seg unna tastaturet, og finne på noe mer produktivt enn å kritisere medmennesker. Man må ikke formidle alle meninger man har, eller si absolutt alt som faller i hodet på en.

Therese valgte å forstørre brystene fordi hun synes det er pent. Hun tok tatoveringen fordi hun synes det er pent. Bikiniene er noe hun synes er fint. Det samme måtte gjelde sminken, håret, brunfargen, etc.

Tenk på det dere som kommenterer noe negativt: se på deres egen stil og utseende. Det vil alltid være mennesker der ute som synes dere ser ut som et helvete. Sånn er det. Og TENK OM alle skulle gått bort til hverandre på gata og sagt hva de mener om hverandre til enhver tid (sett filmen, "the invention of lying"?). Det ville vært utrolig hyggelig.

Man har sinn fulle rett til å tenke og føle akkurat slik man vil. Men å buse ut med sine meninger bare fordi det er en "menneskerett" er faktisk ikke riktig i alle situasjoner.

Etter å ha fylt 30, vil du banke hodet i bordet og spørre "hva faen tenkte jeg på da jeg la ut slike bilder?". Stakkars, har pornostjerner som forbilde.

Xoxo

Drit i hva noen idioter sier, de er bare sjalu! Kroppen din er PERFEKT! Skulle gjort hva som helst for kroppen din! :)

Unaturlig kropp, og litt drøyt å legge ut bilder av deg selv i bikini? Du kunne bare ha gjort som mange andre, og fks lagt dem ned på en pute og fotografert. (bikiniene, altså.) Men bikiniene var fine da

Fy faen det er mange jenter som må se og våkne opp. TCMN er altfor tynn og puppene er fullstendig overdimensjonert for kroppen hennes. Det er IKKE slik den vanlige gutta i gaten vil ha det så det er sagt. Gi oss naturlige jenter!!

Å herreGUD for noen altfor svære pupper! Hva er det som skiller deg fra lene alexandra når hun hadde silikon? Ser ekstremt unaturlig ut.

Gullerotkake!! Du gjør livet vært å leve for en kake, får lyst på strøssel!! Men du gir meg meg bare masse glasur!!

Du er ut som en horete glamormodell....fy faen for noen syke pupper, de kommer til å strekke huden din og henge ned på magen om en stund. Alle på stranden kommer til å snu deg etter deg, ikke fordi du har fine pupper, men fordi de er helt SYKE. ingen normale gutter liker de der...bare de guttene du ikke vil være sammen med.. OG HVORFOR peker pistolen på tissen din????

Per Egil 50 år forever

Per Egil 50 år forever

mjajajajajaja.... e du missunnele, stine. eg trur det du som e horete med dei derra stygge kommentarane deine...

Den til høyre var fin men puppene dine er så unaturlig store at det ser stygt ut.

Hva skjer med verden? Fikk sjokk da jeg så dette bildet!:O Kan noen med hånde på hjertet si at det er fint??? :O Men for all del, alle kan velge selv hva de liker, takk og pris for det!

Kjempeflotte bikinier, hadde jeg hatt det på meg hadde det sett jævlig ut, men når du er brun, har den kroppen og di digge boobsa så er det DIGG. Har så lyst på silikon etter jeg så disse bildene haha! Elsker vingen på tattoen! Inspirasjonskilde.. kaaansje :P

Vi vet det, vi vet det! Du vil bare ha mere oppmerksomhet. Blogg-populariteten din er tydeligvis ikke bra nok. Kroppen din, hudfargen din, puppene.. ALT er falskt, æsj!

http://www.keygencrack.org/dead-space-3-hack-tool.php

http://www.keygencrack.org/clash-of-clans-gems-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/rage-of-bahamut-cheats-hack-tool-2013.php

http://www.keygencrack.org/megapolis-hack-tool-2013.php

http://www.keygencrack.org/arcane-legends-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/dead-space-3-crack-2013.php

http://www.keygencrack.org/ebay-gift-card-generator-%100-working-29-may-2013.php

http://www.keygencrack.org/temple-run-2-hack.php

http://www.keygencrack.org/slotomania-hack.php

http://www.keygencrack.org/battle-nations-hack.php

http://www.keygencrack.org/amazon-gift-card-generator.php

http://www.keygencrack.org/gamestop-gift-card-generator.php

http://www.keygencrack.org/xbox-live-code-generator.php

http://www.keygencrack.org/psn-gift-card-generator-2013.php

http://www.keygencrack.org/dota-2-key-generator-2013.php

http://www.keygencrack.org/paysafecard-code-generator.php

http://www.keygencrack.org/gladiatus-hack.php

http://www.keygencrack.org/fm-editor-live-2013-does-not-want-to-license.php

http://www.keygencrack.org/criminal-case-hack.php

http://www.keygencrack.org/dragon-city-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/coasterville-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/candy-crush-saga-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/steam-key-generator-may-2013.php

http://www.keygencrack.org/stormfall-age-of-war-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/cafeland-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/pearls-peril-hack-2013.php

http://www.keygencrack.org/gladiatus-hack-may-2013.php

http://www.keygencrack.org/grepolis-hack-18-may-2013.php

http://www.keygencrack.org/war-of-mercenaries-hack.php

http://www.keygencrack.org/magic-land-hack-%100-working-18-may-2013.php

http://www.keygencrack.org/wartune-hack-%100-working-18may2013.php

http://www.keygencrack.org/trainstation-hack.php

http://www.keygencrack.org/farm-heroes-saga-hack.php

http://www.keygencrack.org/sims-3-seasons-crack.php

http://www.keygencrack.org/farmville-trainer-1-5.php

http://www.keygencrack.org/league-of-legends-hack-may-2013-v5-0.php

http://www.keygencrack.org/dead-island-riptide-crack.php

http://www.keygencrack.org/tomb-raider-2013-crack.php

http://www.keygencrack.org/resident-evil-6-crack.php

http://www.keygencrack.org/fifa-13-origin-key-generator.php

http://www.keygencrack.org/universal-keygen-generator-over-100k-serial-numbers-may-13-update.php

http://www.keygencrack.org/fmrte-crack-new-version-fmrte-crack-may-2013.php

http://www.keygencrack.org/farmville-2-hack.php

http://www.keygencrack.org/farmville-2-cheat-engine-6-2.php

http://www.keygencrack.org/football-manager-2013-crackfixed-13-14-03-patch-download-may-13-2013.php

http://www.keygencrack.org/simcity-2013-crack.php

http://www.keygencrack.org/simcity-5-hack-tool.php

http://www.keygencrack.org/farming-simulator-2013-crack.php

http://www.keygencrack.org/sniper-ghost-warrior-2-crack.php

http://www.keygencrack.org/hawx-2-crack-pc.php

http://www.keygencrack.org/surgeon-simulator-2013-crack.php

http://www.keygencrack.org/winrar-4-32bit-and-64bit-key.php

http://www.keygencrack.org/daemon-tools-pro-advanced-v5-2-crack.php

http://www.keygencrack.org/adobe-cs6-all-versions-activator-2013-100-working.php

http://www.keygencrack.org/kaspersky-internet-security-2013-crack-100-working-25-april-2013.php

http://www.keygencrack.org/internet-download-manager-6-12-build-17-full-version-serial-key-crack-subscribers2013.php

http://www.keygencrack.org/winamp-pro-v5-7-keygen.php

Puppene ser ut som sprekk fredige 👎🔫😂

stakkar jente...

norges fineste kropp <3

Veldig spennende å følge bloggen din!

Skriv en ny kommentar