hits

lite spennende

Hei!

I dag er en dag der jeg egentlig ikke orker å blogge, fordi det skjer så lite. Skal bare slappe av hjemme, og dra en liten tur over til mamma og spise middag. Usminket og vått hår - ikke interessert i å stille opp på bloggbilder heller. Haha! Håper iallefall dere liker at jeg har begynt å blogge litt oftere igjen, syns det er deilig å være tilbake og ser ikke lengre på det som et ork. Tror jeg har fått litt av gnisten igjen :)

muahh :*

Fikk forresten nytt bankkort for en uke siden, endelig nytt bilde. Det var på høy tid!!!

30 kommentarer

Du er så fiin <3

du må VINE mer :))

Fint bank kort bilde forestten <3

kan du fortelle oss hvordan lipgloss du bruker plis?

liker det kjempe godt :)

kan du fortelle om fremtidsplanene dine. Da mener ikke jeg utdanning, men er det noen reiser du ønsker å ta? Ønsker du deg den typiske kjernefamilien? Osv :)

Hei Therese.

Du er den best av de beste!

Jeg kjekker bloggen din flere ganger daglig.

Så jeg synes jo selvfølgelig det er fin at du har begynt å blogge så ofte.

Du er en insperasjon. For du tør å være deg selv uansett hva.

Om man liker det eller ikke, det er ditt liv.

Jeg håper at du synes det er morsomt å blogge!

TUSEN TAKK FOR AT DU ER DEN DU ER!

Hei Therese :-) har du vippe extenstion eller er vippende dine så naturlig pene :-)?

hvilken lipgloss bruker du????

Hva bruker du til å dekke fregnene med?

Hei! Digger deg og bloggen din :-) Jeg lurer på noe ang supertan. Hva likte du best? supertan eller betakaroten? Og går du KUN på det den dagen du skal sole deg? Merket du stor forskjell i brunfarge allerede fra første gang du tok 2 tabletter? Håper på svar :-) Klem!

Your eyes!!

Det er ikke på grunn av det her http://www.kjendis.no/2013/05/29/kjendis/blogger/blogging/rosablogger/27412230/ at du er smått kommet til bake? ;)

Bor du fortsatt sammen med Tuva?

Så bra du har fått litt av gnisten tilbake!

Søte du! Haha, ser ut som om det var på tide å bytte ut kortet, ja =)

♥ Lizbethosnes.com

Hvor tok du silikonpuppene?? De ble så fine, får nesten lyst på selv :-)

Ganske på tide å bytte kort ja!

For dere godhjertete dyrevenner, vær så snill å gå inn på https://www.facebook.com/questions/10151592269384590/ for å stemme på NOAH. NOAH jobber for alle dyr, og de jobber mot sterke krefter i samfunnet som ikke ønsker at dyr skal bli sett på som annet enn ting. De jobber uten en krone i statsstøtte, fordi Senterpartiets landbruksminister ikke vil at NOAHs stemme skal bli sterkere - og deres eneste mulighet til å skaffe penger til dyrs rettigheter er medlemmer og støttespillere! Nå har de en sjanse til å vinne 100 000 kroner som betyr svært mye for NOAH, samtidig som de har sjansen til å vise at dyrs rettigheter er mye viktigere for mange enn hva det politiske Norge har oppfattet. Vær så snill stem på NOAH og del videre!

Sorry for reklame på bloggen deres, men er sånn passe desperat for å få spredt dette videre. Vi må stå sammen for å støtte dyrene. Dyrene har ikke stemme, og vi må være deres stemme!

Det er bra, Therese. Da blir det sikkert mye kjempebra blogging :)

elske dæ du e mitt største idol <3

Fint bilde av deg :)

hei! litt teit spørsmål, men korleis har du fått korta til å bli knekt heilt likt? har sitt mange andre som også har knekt det sånn som du har, men skjønner ikkje korleis.. hahhah

Skriv en ny kommentar