hits

bff

Hei!

På lørdag bestemte jeg og Tuva oss for å dra ut. Vi begge tok på oss kjole, er så deilig å gå i kjole nå som det er varmt ute og solen er oppe hele natten. Vorset litt hjemme hos oss før vi dro på Rogers (uteplassen for 18-åringer). Det var morsomt, vi dro faktisk på nach og det husker jeg ikke når jeg var på sist en gang. Så lenge er det siden! Før syns både jeg og Tuva at nach var dritmorsomt, nesten bedre enn både vors og fest, og vi følte vi måtte dra på nach. Nå gidder vi liksom ikke lete, så det ender som oftest med at vi drar hjem når byen stenger. Anywayyys, sørget for å ta litt bilder og jeg fikk Tuva med på noen - bare sånn at dere kan se at hun lever i beste velgående, og at vi enda er bestevenner ♥

Kjolen min er fra Nelly, du finner den i sølv HER og i gull HER (jeg har XS). Tuva sin er også fra Nelly, men den er utsolgt.

tits bitch


:)♥ HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

95 kommentarer

first

æssssj slutt å vise kløfta for faen! dere er bare styggge

ohh damn.... fy faen eg dør.

Dere er så vakre begge to! ♥

Og jeg har vært i konfirmasjon og hatt besøk xD

så langt hår du har, likte kjolen din den var veldig fin på deg

helle flottorp

helle flottorp

fine begge to <3

Du minner meg om snooki ,Therese

hvorfor blogger ikke Tuva mer?

Du har blitt så voksen du, Therese! Så fine dere er :)

Hvor er tuvas kjole fra?

Therese, har du lagt på deg?

Synes dere begynner å se ut som noen horer begge to...

Det var jo mye sminke.....

For et kløft!!

Men Tuva viser for lite.....

lol....

Så fine dere er! Må le av alle de negative kommentarene, herregud... både du og Tuva ser flotte ut, haters gonna hate! ;)

fjeset er gult i forhold til beina jo.. ikke vondt ment men burde kanskje finne en foundation med mer naturlig farge?

hahha, gi faen ikke alle dritt kommentarene over. Herreguud.. fine begge to! Men, noen spesiell grunn til at Tuva ikke blogger lengre, kan du be Tuva lage ett innlegg om det? Eller at du skriver litt om det på bloggen? Savner bloggingen hennes noe sinnsykt..

Vakkre jenter :) dere med dritt kommentarer er jo bare sjalu !

Jeg har et lite spørsmål angående silikon. Som jeg har skjønt så tok dere silikon på grunn av dårlig selvtillit og at dere ikke likte puppene deres? Men ta for eksempel at det var slik at dere gruet dere til å gå i bikini på grunn av små pupper.. Hvordan føles det å gå og vise frem seg selv med større pupper - som i hvertfall deres tilfelle ALLE vet er fake=silikon ? Er det da kun selvbilde deres, at så lenge dere er fornøyde så er det greit? :)

du har jæævlig hvite tenner!! hva bruker du egentlig? kunne ikke du skaffet en rabattkode på smilelab eller noe sånn? <3

hvorfor pleier tuva aldri å ordne håret sitt når hun skal ut?

Tuva ligner på en transe.

Nydlige begge to <3 de er bare å gi faen i de stygge kommentarene <3 ! dokke er skjønne begge to :**

Du må høre miley's nye sang!

Jeg har blitt helt hekta! <3 http://www.youtube.com/watch?v=Km3wOjaRyE4

Så fine jenter da!

Jeg var på fest på lørdag, det var utrolig gøy! Og på søndag feier jeg bursdagen til søstra mi :)

Jeg har vært på kino, bursdagselskap, sett på lastebiler, gått på fjelltur med hunden i tåke og vind, og nå er jeg syk. Helg <3

Har Tuva tatt meire silikon?

Har Tuva fylt i mer silikon?

hvem har størst?

Du må Si til Tuva at hun må begynne å blogge mer

Hei Tuva :) Savner deg! <3

Så fine dere er !! <3 men har et spørsmål! Hvorfor blogger aldri Tuva?? Savner henne så mye !

Sånn helt-utenfor-innlegget-kommentar.. Jeg har en blogg på blogg.no. www.every0moment.blogg.no. Men om du ser på den, så ser du også fort at den er veldig kjedelig, så jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med et eventuelt design?, eller komme med tips til noen som kan hjelpe meg med design? :) Trenger det virkelig (som du ser)!

Jeg mener IKKE dette som en dårlig ting, men har du lagt på deg ?:)

Du har jo alltid villet det :)

Haters gonna hate :/

Haters gonna hate :/

det er ikke noe vits i å skrive størrelsen på kjolen din:/ det eneste du oppnår med det er å virke horete også er det ikke fint med så mye push-up!!!!!!!!!!!!!!

Kjetil Wangberg

Kjetil Wangberg

Wtf, gultann. Dårlige foreldra. meget lite tannpuss her ja :)

kan jo skav ost av de tennern der. skjettne avskom

Du minner bare mer og mer om Snooki!!! Likte dere før, men det er blitt så harryy i det siste

Leppene dine er jo kjempe fine nå!

Tuva er såååå pen!

Tuva skulle ikke ha fylt på mer silikon :S det så bare altfor unaturlig ut..

Det er trist å se hva du gjør med deg selv. Oversminket, ekle poseringer og bare fokus på kropp. Du er ei så søt jente under alt det her, så hvorfor lage kvalm av det?

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Det er helt greit med silikon, men helt alvorlig trenger dere bruke push-up brystholdere da? Det må da finnes grenser på hva man kan ta på seg. Dere har begge to silikon, men det fineste med det er at det ser naturlig ut. Tuva har silikon som ser ut som at puppene skal sprenge når man bruke slike brystholdere, og den kjolen med slike bryst passer ikke helt inn, og puppene passet heller ikke til kroppen hennes. Hadde fjernet ett par gram jeg altså.

Ser du ikke at ansiktet ditt er helt gult i forhold til resten av kroppen? Ikke for å være slem, men du burde kanskje vurdere å bytte foundation

Syns dere er nydelige begge to. Et spørsmål, hvor er kjolen til tuva fra?

omg dere er så fine<3 kan dere ha en spørsmåls runde sammen?<3

SAVNER TUVA SÅNN!!!!!!!!

Fantastisk pene bilder! Stå på! Ikke hør på alle de små, misunnelige jentene er inne.

Få tuva til å begynne med bloggen igjen.

hvorfor blogger ikke Tuva mere ?

Kjolen din var ikke fin! du så feit ut i den :p

Godt å se Tuva igjen!

Kan du lage videoblogg? kanskje sammen med tuva?

Nice dress

Whooops, boobs on the loose ja. Jeg har giga pupper selv, men noen utringninger må man bare droppe med store pupper, da man ender opp med å se vulgær ut. Noe Tuva kalrer med glans her. :O :O Jeg bare dåner, og føler meg gammel som lurer på hva foreldrene hennes synes om dette. Shit altså, dere ser ut som der e skal selge noe, ikke som to unge damer som skal på byen.

så gøy å se Tuva ijen! herlige jenter!

Så fine dere er...:-)

Hei!

Jeg lurer på om du kunne vist hvordan arrene etter operasjonen ser ut nå? Lurer på hvordan de ser ut etter så mange mnd, er de tydelige eller nesten borte?

Wow. Classy.

Ser ut som snooki og en transvestitt med tiden harry silikonpupper.

Fant ikke litt mer sminke da? ;-) det neste blir nok tribal tattoveringer og rosa extentions, og ikke glem enda tynnere øyenbryn!!

Fint innlegg ♥ lurte på om d kunne ta en titt innom bloggen min? :)

Hva bruker du for å dekke fregnene dine? :)

Jeg synes du hadde en veldig fin farge på håret nå! Den kjolen var drit fin <3

Du er en herlig jente! Ikke hør på dritt!

Beklager men Tuva ser ut som en transe. Hvis hun blir sjekket opp på byen er det fordi innerst inne ønsker noen menn at hun også har en matchende stor penis til når hun tar dem bakfra ;) Finnes ikke noe bedre å se enn mann bli tatt bakfra av en annen "mann"med store pupper og diger pikk som får han til å hyle som en gris! :D

Savner tuva sin blogg!!!

Hvordan størrelse har dere i bh??

Hvor mye silikon har Tuva egentlig, og har hun fylt i mere??

Ojojoj..jeg må nesten spørre hva som betyr noe i livet deres? Ha store pupper og se mest mulig kunstig ut? Er virkelig ikke noe klasse og naturlig over dere, ser kun bare billige ut. Less is more, er noe dere kommer til å lære dere når dere blir litt eldre...

Nesten ikke mere øyevipper igjen på deg :(

Haha....den store puppekonkurransen dette. Hjelpe meg altså. Få dere noen skikkelige verdier i livet.

hahaha, faen så patetiske noen sine kommentarer er. du er ei pen jente therese, drit de usikre og ekle personene som ikke har bedre å ta seg til enn å sitte bak pc'en og rakke ned på en sunn, ung jente!

har Tuva etterfylt silikon, forresten? DEM BOOBS, damn gurrl

Dere ser så fake ut ass

Du burde gå med mindre sminke. Du er kjempefin uten og! :-) Tenk hvordan du hadde vert uten alle de tilleggene du har. Du hadde vert perfekt. Bare akseptere seg selv sånn man er. Men hvis alle disse tilleggene gir deg bedre selvtillit, så er det jo du som hat tatt valget om å forandre deg sånn. Jeg syntes bare at folk nå fortiden forandrer på seg alt for mye fordi det skal liksom gjøre de så pene. Og at dere burde akseptere dere som den dere er. Tilslutt blir dere seende ut som voksdukker. Dere gir barn og ungdommer dårlig selvtillit. De begynner å tro at alle er sånn som dere og at de selv er for tykke/tynne osv. Folk kan tro at jeg er usikker på meg selv, t det er derfor jeg skriver det, men neida. Jeg har et poeng.

Men hvis det er det som er viktig for dere i livet, så versegod.

kan du versånill å lage video om hårfrisyren?? LOVEIT! har lenge prøvd å lage sånn men får de bare ikkkje til!!:*

Hvor er kjolen til Tuva fra? :-)

skal vi ha trekant?

Mari; sunn, ung jente!? Ung og jente, ja. Men sunn? Hvilke sunne attenåringer prioriterer digre, uproporsjonert silikonpupper før utdanning? Å ja, jeg sliter så ufattelig med meg selv, fordi jeg ikke har levd lengre enn Therese, ikke fått mer livserfaring og ikke har selvtillit. Jeg har i det minste hatt vett og SELVTILLIT nok til å ikke springe til kirurgen for å operere inn blodåresprengte silikonpatter.

En sunn, ung jente hadde brukt 30K på utdanning, sparing, en god venninnetur, eller en hobby hun brant for. Og kom ikke her å fortell at silikonpupper er en hobby, da ler jeg xD

Tuva har fått det typiske bodybuilder-manne-ansiktet, synd.. hun var jo så søt tidligere. Mens du er utrolig pen, spesielt på det nederste bildet.

sorry, men noe så tacky har jeg ikke sett på lenge

Har Tuva fylt i mer silikon?

Må dessverre si meg helt enig i at Tuva ser ut som en transe med tacky kjole og alt for store silikonpupper.

Savner Tuva sin blogg! Kan du ikke få henne til å blogge igjen?!

Hvordan dekker du fregnene? eller redigerer du bare bildene?

FAKE tits bitch*

Elsker at du har litt former og litt hofter Therese!! DIGGER DEG!!!<3

Ikke bli sånn Sophie elise strek uten hofter... You Made My Day<3

Jeg er jævla lei bloggere som deg. Dere må alltid vise puppene, dere er rett og slett bare BIMBOER. Kan dere ikke bare være nøytrale? Dere blir faen meg ikke finere når dere tar silikon i puppene osv. Det gjør dere bare styggere.

-Hilsen en 10 år gammel jente -.-

Skriv en ny kommentar