hits

spotify-lister

Hei!

Nå ligger jeg i sengen på hotellrommet i Oslo og vurderer om jeg skal sove eller se en film. Klarer ikke helt bestemme meg! Ida er en tur ute, men jeg er så lei av å drikke og sliten av reisingen så valgte å holde meg her i dag. Reiser ikke før klokken 22 i morgen kveld, så det blir en lang dag hvor jeg bare må gå og telle ned til jeg får se kjæresten igjen. Kjedelig, skjønner ikke hvorfor jeg må ta fly hjem sååå sent. Kunne liksom tatt hvilket som helst annet fly - hvorfor akkurat det siste på en søndag? Har ikke bestilt flyet selv så hadde no saying i den beslutningen :(

Ellers har jeg fått et par ønsker om å dele Spotify-listene mine. Jeg har tre jeg hører mye på, så slenger bare med de.

get up bitch - denne sliten består bare av stemningsmusikk. bruker listen mye når jeg kjører bil, rydder i huset, vorser og generelt når jeg vil komme i godt humør. denne listen opprettet jeg i novemer 2012, og jeg legger inn sanger når jeg finner noen spesielle jeg selv har lyst å høre mer av. listen består av 189 sanger med en god blanding av mye toppliste-musikk, russelåter osv.

be alright - dere skjønner vel utifra navnet at dette er roliglisten min. bruker den hver natt når jeg sover (sover så godt med musikk i bakgrunnen), og når jeg er veldig sliten og i chillemodus. deilig med litt rolig klang, og ikke bare full fres med beats. listen ble opprettet i april, og består av 64 sanger. oppdaterer den når jeg finner en fin låt, men det blir ikke så alt for ofte. mye sanger fra litt tidligere på 2000-tallet (eks. britney spears, maria mena, jojo, ne-yo osv).

childhood - dette er en veldig grei liste å ha for min del. liker av og til å høre på låter som bringer fram minner, og det gjør aboslutt denne lista! den består av masse "klassikere" (har jeg lov til å bruke det ordet om disse, haha?), altså låter som jeg hørte på når jeg var under 10 år og som foreldrene mine også hørte på. de fleste sangene minner meg om kjøreturer til sverige med the family. opprettet den i mars, og den består av 85 sanger. har egentlig ikke oppdatert så mye - men kom gjerne med forslag til andre låter dere føler hører hjemme der!

35 kommentarer

Hi Therese, hope the trip goes well. I don't know if you and I would have the same musical tastes, but I have been lately listening to a singer/songwriter I really like called Amos Lee, it's nice to chill out to. For the get up category, I suppose some Jay-Z and maybe the Black-eyed Peas are always good choices.

You looked good as a brunette, I hadn't been online for a few months and I remembered you blonde, but I must say you look really pretty now. Have a good weekend.

RART AT DU SAVNER HAN SÅ FÆLT! VIRKET IKKE SOM OM DU SAVNET HAN NÅR PAUL OG RASMUS VAR PÅ HOTELLROMMET I GC! Lausf***e!!

må ¨man ha spotify for å høre på sangene ?

Jeg hører på mange sanger fortiden som feks we cant stop - miley cyrus

Childhood spillelista va bare genial! Vække mange minna! :-)

Sjekker de ut når jeg har mer spotify tid igjen. Orker ikke drive å kjøpe sånne spendon kort så jeg kan høre på musikk der hele tiden..

Sigrid Murbræch

Sigrid Murbræch

Kan du legge ut puppebilde eller med en BH ?? Har litt lyst å ta Silicon men vet ikke :D hadde vert litt kjekt om jeg kunne ha sett vordan det ser ut :D

HERREGUD :o LIK DA: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615205145176895&set=a.204985252865555.51939.100000622451068&type=1&theater

Hermer du etter l0ve.blogg.no? :-p

Takk for tips<3

Mange fine sanger, følger de tre spillelisten dine nå! :)

Brae tips :-)

du er så utrolig pen!!

ELSKER sangen undressed - kim cesarion

åååå, du er sykt pen! <3

Du har god musikk smak :)

hei, ville bare fortelle dæ at æ hålle på å lage en"fanart" av dæ^^ har tengt til å sende den til dæ når æ e ferdig :) håpe du kommer til å like den. til nu e æ ganske fornøyd

http://m.youtube.com/#/watch?v=UOAMVCtkJVM

Hei, Du er utroooolig peeeen!! Digger deg!<3 Du er bare såååå Awesome!!!!;)

Håper du snart kan ha en linkerunde/ spørsmålsrunde??:)

Klem Lea<3

http://open.spotify.com/user/sbenedikte/playlist/09NSJvkQgSEQAIgv1jP7fw

Har ca 200 sanger der som vekker barndomsminner hvis du er interessert :)

Er du hjemme nå ? :-)

kan du bytte header ? begynner å bli litt li denne nå.. og dessuten er den jo ikke veldig sommer aktig :p

Hvorfor svarer du ikke på spørsmålene leserne stiller deg? ;-)

Åh, "vil ha dig" Pleide vi og høre på når vi kjørte til Svergie, noen ganger jeg virkelig vil bli liten igjen!:-)

Elsker musikk sansen din<3

http://dfbaa7c6.yyv.co
spotify!!!!!

Liker bloggen din, du er pen Therese :)

Lurte bare på når du skal få ny header?

takk for at du la ut! elsker å finne nye sanger å høre på! :)

Er det spotify gratis og hvis man bruker det, kan man få musikken over på iphonen sin da?

Gjerne ta med spørsmålet mitt i en sånn spørsmålsrunde Therese:) btw, elsker hårfargen din! DÅN!

Besøk bloggen http://karolinacl.blogg.no/

Flott childhood-liste! Kommer til å høre mye på denne, er så gøy når man kan alle sangene man hørte på for 10 år siden :- )

Hører mye på sanger fra denne spillelisten

http://open.spotify.com/user/erik2796/playlist/10NHfQDFIPntSKWnqUmwYC

Tror den har mye bra som du kan legge i Be alright listen din ! :)

Skriv en ny kommentar