hits

hjemme en liten stund

Hei!

Vet det har blitt mye reklame i det siste, men har hatt mye å ta igjen etter jeg kom fra Gran Canaria-turen. Skal fortelle litt mer om den når tiden er inne, blir vel om et par måneder. Hadde det iallefall veldig fint med Ida der nede, til tross for at vi kom litt skeivt ut med Rannveig. Det var kjipt at ting ble som de ble, men det er ikke noe å gjøre med det. Nå er jeg hjemme i knappe en måned før jeg reiser videre til Ios sammen med bestevenninnen min Bettina. Vi reiser den 25. august til Ios med LIABP, og jeg gleder meg utrolig mye. Sophie skulle egentlig være med ja, men hun ombestemte seg for en liten stund siden så da tok jeg heller med meg Bettina. Etter 12 dager i Ios reiser vi videre til Ayia Napa hvor vi blir en uke. Gleder meg veldig mye til å oppleve disse to stedene! Det er den eneste planen jeg har for resten av sommeren, etter det blir jeg nok i min kjære hjemby helt til jeg skal til syden i desember med pappa (Gran Canaria). Så i år ble det altså tre sydenturer på meg - klager ikke altså. I morgen skal jeg vise dere innkjøpene fra turen til meg og Ida :)

Nå er det forresten siste uken dere kan bestille restplasser til Ios med LIABP, hurry up! De har nettopp vært nede i Ios og filmet swedish midsummer. Sjekk ut filmen nederst i innlegget.

Hvilke planer har dere for sommeren, hvor skal dere reise?

ikke nok med at vi skal på ferie sammen, men vi er kjærester også så det blir kjæresteferie ;) 

 
 LIABP sin facebook-side finner du HER.

75 kommentarer

Kordan dato ska du til Gran Canaria?:D

Er du lesbisk?????

Jamen, hadde ikke du en guttekjæreste?

Er du lespisk da? Siden du sa at det blir en kjæresteferie?

Ikke negativt altså! ;) Bare lurer...

:P lesbisk bitch

Bifil??

ahahah, få med dere" ;) "på slutten:) tror ikke hun er lesbisk, alle kysser vel på venninne sine? :-)

løse hore fitte

Man trenger ikke være lesbisk bare for et kyss😶

Anonym: det heter ikke lespisk. Det heter lesbisk.

Woow lot of haters here!

La nå jenta få kysse hvem hun vil, det er vell ikke deres problem er det?

Håper du koser deg mye Therese ♥

Åh gad dere er så dumme....... Dere tar vel ironi?

wow, er det ingen som kommenterer som skjønner ironi??? WTF??????? Det bilde der er jo tatt på fest sikkert, sånt som skjer når du er på fylla, men det er vell sånne små unger som aldri har vært på fest og blitt full!! :P kos deg Therese :)

Skjønner at det er ironi, men på en måte er det ikke alt som er like morsomt heller.

Reiser til Tyrkia, Marmaris i 2 uker snart. Kos dere påferie!

Da e du lespe TCMB

Lær dere å skrive "lesbe", haters. Og dessuten alle kysser jo venninnene sine på tull, ta en spøk. Hun har jo sagt før at hun er hetrofil i tillegg til at hun har en guttekjæreste, så ro ned kommentarene deres.

Kliner du med andre når du har kjæreste? :o Dårlig gjort.

Ironi trenger nødvendigvis ikke å være morsomt, men at en person skjønner at det ikke er sant :)

Dessuten brukte hun sarkasme her, og ikke Ironi :)

Åhh!! Gleder meg helt sykt til jeg blir gammel nok til å dra på LIABP! Har skikkelig lyst og jeg syns du er helt sykt heldig som skal dra dit! :) Kos deg så masse i Hellas! :D

Jesus hun er jo ikke lesbisk, men liker å sjokkere. Alltid kos å kysse litt på venninnene sine uten å være det :)

Wow! Jeg tenkte meg ikke at du var lesbisk, men det er sånn du er og jeg skal ikke dømme deg bare fordi du er lesbisk. Forresten elsker bloggen di :)

"skal fortelle mer om den når tiden er inne, blir vel om et par måneder" hahaha!

Bra dere koste dere på tur, selv om ting ble som det ble! Skal selv til gran canaria for the first time faktisk, med typen og et kjærestepar til, første uka i september. gleder meg! Ellers skal jeg og typen til barcelona på fredag! Gleder meg masse :) så er det rihanna konsert etterhvert, og en del jobbing hjemme før jeg flytter og studerer til høsten! så det blir nok en bra sommer :)

Ha en fin sommerferie<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

Reiser på språkreise med EF faktisk, på onsdag! Kos deg masse i sommer, jeg gleder meg til å følge bloggen din videre! :-D

søtt!! jeg drar til USA :) ALLE MÅ HA EN FIN SOMMERFERIE<3

Jeg avbestilte turen min med liabp siden Sophie ikke skulle. Skukkelig dårlig av henne.

Så heldig du er da! Skal til Portugal om 2 uker med bestevenninen min.♥

Så koselig Therese!

Æ skal også på feire med pappa bare at vi drar i desember til Thailand på beøsk til Mamma sin familie, gelde mæ sykt mye blir første gang han og æ drar på feire i lag.. Så når vi kommer dit så skal æ møte kjæresten hannes samtidig :) Ogsåi skal æ til USA med EF språkreise i Juli!! Fy kor æ glede mæ!! :D

Herregud? Hun trenger ikke være lesbisk for å kysse venninnene sine? Selv jeg er elleve, og har kysset flere av venninnene mine. Også må dere lære dere _LESBISK_ ikke lespisk. Samme med lesbe og lespe. Lespe er btw folk som har problemer med å uttale ord riktig.

Kos dere! ♥ Ser så fint ut der:)

Jeg skal på cruise til Tydkland om 2 uker også skal jeg på kjærstetur til LA også blir det bestevenninnetur til Australia. Det blir veldig koselig! Elsker bloggen din håper du har det fint på LIABP-turen da.

Tyskland ikke Tydland hehe!!

at folk ORKER! hadde aldri orket enn slik tur, har aldri vært i noen alder hvor jeg har synes det har vært noe jeg vil heller, og nå føler jeg at jeg er for gammel! haha. men helt seriøst, er poenget med turen å bare drikke og skrike? hva skal dere oppleve annet enn og være full? huff håper du får det fint! hah

Hei, jeg ville bare si at du skulle kose deg på turen din og det var et veldig søt bilde azza. Skal på Gran Canaria med Alexsander (bestevenn og kjærste) Det blir fint fordi det blir den første reisen vi har sammen i utlandet og det blir fint får han og ikke dra til Island denne sommeren. Han har nettopp kommet hjem fra Island og savner min kosebamse. Han dro til Island før sommer ferien så han kom hjem dagen før sisteskoledag. Håper det er koselig og fint i Gran Canaria fordi det var Alexsander som valgte hvilket land vi skulle reise til?kanskje ikke en så god ide nei da det var en godt valg synes jeg:)

Hvorfor kommenterer alle om hun er lesbisk og at hun KANSKJE bare kysser bestevennen hennes får gøy. Det står jo ikke med at vi skal på ferie sammen, men vi er kjærester også så det blir en kjærsteferie. Hallo!! De er sammen og kanskje hun er hetero og lesbisk samtiderlig og det er ikke noe farlig da! Kjenner ingen her en homofil person eller får jeg kjenner 5 stykker og det er søstra mi, en venn av meg sin mor, en venninne, kusina mi og bestevennina mi.

Bloggen din begynner å bli dårlig :\

Hei! Må kose deg kjempemasse!!

Håper du får noen fine turer!

Det er vel et hint om at det er slutt.

Har ikke du gutte kjæreste ? :-) eller er det slutt etter en mnd ?

Ååååååååå herregud dere er så dumme!!!! Skjønner dere ikke ironi. Skaff dere en ny hjerne som tar litt ironi. Eller la vær og kommentere. Trenger ikke og vær lesbisk for og kysse på vennene sine....!!!!!!

Er du aldri hjemme hos familien mere ? :-)

jeg syns du blogger alt for lite til at du er topp blogger.. tenkt at egentlig tjener penger på å nesten ikke blogge...

-------------

-------------

Er du lesbe eller bifil eller noe sånt??

Kjære vene, det diggeste er å kysse på/med jenter!! Be proud! hilsen 100% lesbisk!

Skjønte ikke helt det med at vi var kjærester... ;) Men alle sier jo det var tull :) Ikke si stygge ting til henne da folkens!! Det der er et gammelt bilde skjønner dere jo!! Er det ingen som har sett det før eller ?!?

søtt bilde :D

http://jesicasingh.blogg.no/

Så fint bilde Therese! <3

vyut69ø67yguø

vyut69ø67yguø

ER DU LESBISK???? :O

Er ikke du sammen med Marius..????????????

HAHAHAHHA... DET ER MANGE HER SOM TROR AT DU ERLESBISK, HAR DU HØRT OM GUTTEKJÆRSTE ELLER!!!.. FLAUT Å LEGGE NOE SÅNT UT, DET ER NOE ANNET HVIS DET ER MED EN GUTT. MEN, MEN. HAHAHAHAHAHAHAH

Jeg tenkte jeg skulle reise inn til byen for å gå på kino i sommer.

Det blir første gang på sytten år!

Men aller først må jeg lese noen filmanmeldelser.

Tenkte jeg skulle oppsøke kinoguiden.blogg.no - for der skal det visstnok være noen bra tips. Men bloggen er helt ny, og det ligger bare en anmeldelse av den nye Supermann-filmen der. Vet du om noen andre filmblogger?

Hva var egentlig grunnen til at Rannveig dro på ferien? Hun sier på den ene videobloggen at det ikke var frivillig. Kan du skrive kort om det?

Samme for meg om hvem hun er sammen med bare at hvis hun ikke er sammen med en jente trenger hun ikke legge ut bilde.. Dere, hun gjør det bare for å få flere kommentarer.. Det blir vel det samme for dere om hun har jentekjæreste eller guttekjæreste.. PS. jeg er har også jentekjæreste.. Vi har klina mange ganger<3<3<3

hva skjedde mellom du å Rannveig?

for en bitch ass, du trur at du æ sååå kul, jævla bitchete hore som går og bare puler allle jentene dine og guttene dine . blæææ. du veit at det er ingen som liker deg, kanskje det er noen gutter, men de liner deg bare pga at du har tatt silikon på de svære puppene dine. du burde gå ned i vekt med de skjukke puppene dine bitch. la meg ta penisen åppå din stor rævv. hilsen en pedo

hahahah ler av komentarene ^

Koooos deg snupp<3

Haha... Leserene er jo heilt utav seg er du da så e du da

#thatmoment når en 11-åring er smartere og kan bedre rettskriving enn resten av de i kommentarfeltet

er du lesp og har du tatt silikon

er du lesbisk?

ER DU LESBE?!?!

Er du sammen med Bettina, er du lesbisk!

kjempe bra blogg ass

bla bla bla, alle jenter har vel kysset en jente før???

Lesbe?

Eller er det bare sånn venne greie??

Lesbiske dritt, hater deg å den jålete bloggen din!

Hun er IKKE lesbisk!! Det er jo bare en venne\beste venne greie..(?) At dere ikke skjønner det.. Det var jo bare et kødde-bildet. Skjønn såppas..Ellers kan dere melde dere på "Smartere enn en 10 åring" Også taper dere.. Btw: Elsker deg og bloggen din Therese!

må dokker være så slem av å til finnes d ironi folkens d e ikke grunn til å kalle ho stygge ting skjærp dokker litt å forresten god ferie therese hilsen besteveninna til tantebarne dit!

bra blog

Slutt å va utro mot kjæresten din, cheater. Forvirret bifil

Er du lesisk

Skriv en ny kommentar