hits
Lukk meny
 • 28.09.2013
 • Spørsmål
 • answers

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, det var det jeg rakk for i dag! 

  Har du bra forhold til familien din?
  - Jeg vil si jeg har et veldig godt forhold til mamma, pappa og søsknene mine - men bortsett fra det har jeg ikke noe særlig kontakt med de andre i familien. Alle har sitt å holde på med, og det er ikke alle som er like close med tanter og onkler, gudforeldre osv. 


  Tror du at du kommer til å flytte til Oslo eller et annet land noen gang?
  - Kanskje senere i livet, men akkurat nå trives jeg i min hjemby og har ingen planer om å flytte med det første. Jeg er, som sagt før, ikke så veldig fan av selveste Oslo og syns det er alt for mye mennesker. Jeg trives nok bedre i en litt mindre by, hvor man kjenner de fleste! Vi får se hva som skjer når jeg blir eldre, kanskje tankene mine om eventuell flytting blir annerledes da :)

  Har mammen din hest på rideskolen?
  - Ja, mamma har en hest der som heter Dream. Jeg rir ikke selv, da jeg er allergisk mot pelsdyr utenom hund. Mamma sin lille stalljente ble derfor lillesøsteren min, som er den eneste av oss 4 barna som ikke er allergisk mot hest!

   
  Hva er dine planer for framtiden?
  - Ah, mine planer for framtiden... Jeg har IKKE peiling. Jeg vet bare at jeg ikke vil leve et A4 liv, selv om det er der de fleste ender opp. Jeg vil utforske verden, reise rundt og bli kjent med nye steder. Barn og stifting av familie kommer vel om en del år, men det er ikke noe jeg tenker på nå. Jeg har det ikke travelt med noe som helst, satser på at det enda er lenge til jeg dør. 


  Hvordan var du i oppveksten din?
  - I oppvekste min? Vel, som baby var jeg ganske stille av meg og var ikke noe særlig til bry for foreldrene mine. Fra 4-års alderen likte jeg best å leke for meg selv, og kunne sitte i flere timer uten at mamma hørte noe fra meg. Når jeg ble eldre, så begynte egentlig alt tullet jeg har gjort. Når jeg flyttet til Tromsø, begynte jeg å stjele (fyskammeseg) helt til jeg ble fersket av security på senteret, og fikk husarrest i en uke. Det var vel egentlig der de fleste problemene startet, og jeg har absolutt ikke vært en hver foreldres drøm. Har hatt mine krangler med mamma, utallige ganger har jeg funnet ut at nok er nok for så å storme ned trappen og erklære at "Æ FLYTTE TIL HAN PAPPA!!". Det skjedde aldri, men jo nærmere jeg kom 18-års alderen jo mer trøbbel ble det med mamma. Jeg har nå, heldigvis, blitt mer voksen. At jeg flyttet ut fra min mor har egentlig bare vært positivt, vi har fått et mye bedre forhold og vi kan prate normalt sammen uten at det blir krangling. 

  Hvorfor farget du håret rødt?
  - Haha, jeg var egentlig bare sinnsykt lei av brunt. Og rødt har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så hvorfor ikke? Jeg ble iallefall utrolig fornøyd!


  En gutt og en jente du kan fortelle alt til?
  - En gutt jeg kan fortelle alt til er Marius, kjærester blir jo som en bestevenn. En jente som jeg har følt at jeg kan fortelle alt til er Meline, selv om jeg kan fortelle alt til de andre bestevenninnene mine også, men Meline er den jenta jeg stoler 110% på! 

  Hvor mange seriøse forhold har du vært i?
  - Kun et, og det er det jeg er i nå :)

  Hva er den beste filmen du noengang har sett?
  - Den beste filmen jeg kommer på er Law Abiding Citizen, den er sinnsykt rå!!

  Hvorfor holdte dere Rannveig ute? Var det fordi hun er gravid?
  - Vi holdte ikke Rannveig utenfor. MEN det er klart at hun ble litt utenfor siden hun var gravid, og ikke kunne feste, noe jeg og Ida hadde lyst til. En av grunnene til at ting ble som de ble, er fordi jeg følte ikke noe særlig connection med Rannveig fra begynnelsen av - hun viste lite interesse for å bli kjent med oss og å være sammen med oss, så da orket jeg ikke streve sånn med å få vært sammen med hun heller. Enkelte personer passer bare ikke like godt sammen :)

  Du fremstår veldig sur i virkeligheten og på tv, er du en sur person?
  - Nei, jeg er ikke en sur person. Med kameracrewet rundt meg hele tiden, så følte jeg et konstant press på meg og jeg klarte ikke å være naturlig. Gjennom innspillingen var det for det meste sånn at de ba oss om å gjøre ting, for eksempel "nå skal vi filme at dere blogger", så måtte vi sette oss ned og late som vi blogget eller noe. Og deretter blir selvfølgelig samtalene og væremåten litt unaturlig, når det er de som har sagt hva vi skal gjøre i utgangspunktet. 

  Hvilken årstid er din favoritt?
  - Helt klart sommer - både for min og bloggen sin del. Vinteren varer jo i et halvt år her i Nord-Norge, og når det er vinter i Tromsø er det mørkt hele dagen bortsett fra kanskje 1 time. Derfor blir det ekstremt dårlige bilder på vinteren, fordi det ikke er noe naturlig lys som slippes inn. Stakkar bloggen :( Ellers så er det et helvettes dårlig føre for å kjøre bil + at jeg hater å fryse.


  Hvordan gikk det under den siste fot operasjonen din?
  - Fot operasjon? Never heard of, sorry

  Vokste du mer etter du hadde fått mensen?
  - Ja, jeg vokste et par cm til. Jeg har bare hatt et mål i livet, og det var å nå 160cm før jeg sluttet og vokse, heldigvis har jeg klart det

  Hva syns du om å bo alene, eller bor du med faren din?
  - Jeg syns det er helt greit. Jeg bor ikke med pappaen min, men bor vel egentlig så og si med kjæresten siden han hele tiden er hos meg. Forhåpentligvis er det ikke lenge til vi "offisielt" bor sammen, akkurat nå er det jo min leilighet og det er jeg som betaler strøm osv. 

  Tips til hvordan man får seg en kjæreste?
  - Haha, nei det vet jeg ikke. Dette er jo min første ordentlige kjæreste, så har ikke så lang erfaring. Kanskje bare å være seg selv, så får man heller finne ut hvilke gutter som liker en for hvem man er :)


  Hvor ofte er du hjemme hos familien din?
  - Jeg prøver å dra innom en tur så ofte som mulig, så jeg er vel hos mamma ca en gang i uken og samme hos pappa. 

  Hvordan forhold har du til kjæresten din? Kunne noe ha vært bedre?
  - Vi har et veldig bra forhold. Jeg føler at jeg kan være meg selv 100% uten at det har noen betydning, kan være kjempestygg uten sminke og håret til alle kanter og han syns fremdeles jeg er verdens fineste jente. Vi snakker også veldig greit sammen, og er generelt ganske like i personlighet. Det er ikke noe jeg føler kunne vært bedre akkurat nå.

  Sponset Charterfeber dere så dere fikk det litt billigere, eller måtte dere betale alt selv?
  - Charterfeber, eller Rakett som produserer Charterfeber, dekte reisen og hotellet. Vi betalte selv for all kost som mat, drikke og aktiviteter vi ville gjøre. 

  Hvorfor har du ikke blogget så mye i det siste?
  - Rett og slett fordi jeg ikke har en dritt å blogge om. Alle dagene mine er helt like, så jeg sliter sinnsykt mye med å skrive om noe som ikke er dønn kjedelig å lese om. I tillegg har jeg reist en del og jeg har flyttet inn i ny leilighet, så har hatt mye å gjøre i perioder. MEN jeg prøver å forandre på det, jeg prøver så godt jeg kan (nesten) å få blogget hver dag. Så jeg håper dere legger merke til det :

  Hvor lenge har du spart håret ditt (ikke klippet det kort)?
  - Jeg klipte meg kort i 9. klasse om jeg husker riktig, og da klipte jeg det til rett over skuldrene. Etter det har jeg mer eller mindre bare stusset det, så har vel egentlig spart siden 9. klasse. Nå skal jeg spare til kjeeempelangt hår, syns aldri det blir langt nok! Det er det fineste jeg vet :D

   

 • 28.09.2013 22:26
 • Spørsmål
 • 41 kommentarer
 • 41 kommentarer

  28.09.2013 kl.22:29

  når fikk foreldrene dine vite at du brukte snus og drakk? hva syntes de om det?

  PLIIIS SVAR

  Lisa-Marie

  28.09.2013 kl.22:31

  Kjempebra svart!

  Therese

  28.09.2013 kl.22:32

  Kjempe bra svart :)

  yooo

  28.09.2013 kl.22:32

  b

  Sarah

  28.09.2013 kl.22:33

  Haha super brae svar!

  emma

  28.09.2013 kl.22:33

  bra :)

  Sandra Camilla

  28.09.2013 kl.22:34

  Bra svart ^^

  Lene

  28.09.2013 kl.22:42

  Haha, bra innlegg. MEEN klare ikke la vær å kommentere at det bildet av dæ å kjæresten din.. Va bare litt komisk, ser ut som handa hannes e en plass den ikke burde være, haha
  Gode svar! :D

  aina

  28.09.2013 kl.23:25

  Du kan jo blogge om sånn hverdagslige ting, uten å gjøre det så "stress" med og måtte stelle seg osv. haha for det kan jeg virkelig skjønne kan være dritt!!! :P har jeg ikke noe og gjøre en dag steller jeg meg i 5 tiden liksom :p jeg vet ikke helt om du forstår meg nå hahaha, men ta bilder av nye ting du har kjøpt til leiligheten din, personlige innlegg osv :-D

  28.09.2013 kl.23:40

  håret ditt er jo kjempelangt. Synes ikke du burde ha det lengre, klipp det heller.

  stalker yy

  28.09.2013 kl.23:57

  e marius farn til ho amelia eller ka den jenta hete? ser jo på instagram att han komentere på sofie sine bilda av ho att den fineste osv, han hadde sekkert ikkje gjort d om han kunn va vænn me mora hennes..

  Mariaa

  29.09.2013 kl.00:36

  er dere 4 søsken? hvem er nr 4? trodde det bare var deg og dine to småsøsken på bildet?

  Nora

  29.09.2013 kl.01:13

  ka skjedde med jobben du hadde på det der nr 2 eller ka det no hette? det erotikkhuset +extensions eller nå, du hadde jo jobb der, men ikke nu mer, eeleerrr?

  Otilie<3

  29.09.2013 kl.03:41

  Så sjønne dere er!

  Ingrid

  29.09.2013 kl.05:19

  Bra svart! :D

  29.09.2013 kl.08:10

  Kan du vise oss leiliheten din? Om den ikke er ferdig enda, kan du gjøre det når den er ferdig? :D♥

  ...

  29.09.2013 kl.08:27

  fint å se at (på det sommerbildet) jeg ikke er den eneste som får hhhhheeeeeeelt hvite arr på knærene. HAHAHA :)

  Forresten du blir helt sykt brun, heldiggris

  Anastasia

  29.09.2013 kl.10:11

  hvorfor flyttet du fra tuva? eller når skjedde det og hvorfor?? haha ;))

  Carina Kristoffersen

  29.09.2013 kl.10:29

  4 barn? Trodde dere bare var 3 jeg, med mindre jeg har missforstått?:)

  Bra svar, du og kjæresten virker kjempe søte sammen!

  29.09.2013 kl.11:03

  Hva me Tuva ?

  Connie

  29.09.2013 kl.11:54

  Har du tatt ut extensionsene dine?

  Lene

  29.09.2013 kl.12:55

  Kjempefine svar! Har lest bloggen din en stund nå, og merker at du har blitt mye mer voksen i tenkemåten - det er et stort komplement i mine øyne vertfall. Liker at du er ærlig ovenfor oss lesere! Stå på :D

  ingvildhelseth

  29.09.2013 kl.13:01

  Bra svar :)

  Sara

  29.09.2013 kl.13:09

  Hvet du hvilke farger frisøren din blandet for å komme til den rødfargen du har nå?😉

  Pernille

  29.09.2013 kl.13:14

  Mariaa: Ja, men jeg tror hun har en storebror i tillegg ;) men at han ikke blir så mye vist på bloggen.

  Milfen

  29.09.2013 kl.14:05

  Bra svart. :D

  Maike

  29.09.2013 kl.14:53

  Kjempe bra svart! Du kan jo blogge om leiligheten din, kanskje ta bilder av rommene eller noe? ellers kan du lage en video der du viser all sminken din ? og en anbefaling av sminke hadde ikkje vært så gale ? :)

  :-D

  29.09.2013 kl.15:12

  Jeg har en idee til hva du kan blogge om - hverdagssminken din! Du sminker deg så sykt fint, så hadde vært veldig inspirerende<3 håper du kan gjøre det

  Ida

  29.09.2013 kl.21:28

  hvordan øvde du til teoriprøven? :)

  29.09.2013 kl.22:48

  15% rabatt på blivakker!! http://del.blivakker.no/x/4b5Baq

  30.09.2013 kl.07:33

  "Jeg har bare hatt et mål i livet, og det var å nå 160cm før jeg sluttet og vokse."

  Livet mitt føles veldig meningsfullt nå. Og/å-feil topper det hele. Takk skal du ha :)

  Sofie Ottesen

  30.09.2013 kl.14:09

  Åå, jeg elsker håret ditt! :)

  Er ikke du og Tuva like gode venner lenger?

  Maren<3

  30.09.2013 kl.14:28

  Herregud for ett fint hår du har Therese! Æ har lyst ti å møte dæ. Bur dessverre evig mange timer unna dæ. Håper du besøker ein plass som heter Evje 1 t opp fra Kristiandsand. <3

  Forreste så lurte æ på om hva heter de fargen farget du det hos frisøren eller farga du det på boks selv? Hvis du skjønner ka æ mene!

  Håper på svar. Hilsen en STOOOR fan av deg spesielt<3

  Anonym

  30.09.2013 kl.14:51

  Kan du ikke skrive om de økonomi-tipsene du fikk, hvilke du valgte å følge.

  Bruker du regnskapsfører til blogginntektene?

  Må du ha revisor på regnskapet?

  Julie

  30.09.2013 kl.17:03

  Hva har skjedd med fregnene dine? Du hadde så masse før, men må kan man ikke se noen!

  Lena

  30.09.2013 kl.22:47

  Tips til innlegg:

  - skjønnhetstips: alt fra produkter du liker, som du tester ut, erfaringer du har ift ulike produkter, prøv å varier med ulike produkter (sminke, hud, hår)

  - test ut nye ting. Søk litt på nett for inspirasjon. Lær oss hvordan man lager en enkel ansiktsmaske selv f.eks.

  - tips om ting du er intressert i. Andre blogger, tv serier, filmer, bøker, god mat.

  - legg ut litt bilder av div ting av hjemmet ditt.

  - reisetips. Hvor er det fint å reise, hvor liker du å reise, har du noen plasser du vil reise til i fremtiden.

  - budsjett tips.

  - klær og sko man kan kjøpe billig.

  - tips om kamera utstyr du bruker. Kanskje skriv noe om hvordan man bruker et speilreflekscamera.

  - sunne snack tips.

  - lag en challenge av noe slag.

  - enkelte innlegg vil jeg tro også kanskje kan komme lettere hvis du planlegger noen i forveien, søk for litt inspirasjon, få tips osv.. tror nok du kan få tilbake den gnisten enklere enn du tror :)

  elina

  01.10.2013 kl.01:13

  vart kommer den vita bikinin ifrån ? :) tacksam för svaaar, kram

  Maiken

  02.10.2013 kl.18:12

  Veldig gode svar :)

  pernille

  03.10.2013 kl.00:31

  Ønsker jeg var som deg

  sara

  19.10.2013 kl.14:15

  kan du inte snälla svara på vart den vita bikinin kommer ifrån? :) sååå fin

  Skriv en ny kommentar