hits

hej hej hallo

Hei!

Den siste uken har blogglysten vært helt fraværende, så da har jeg tatt meg litt fri. Har hatt mye annet å tenke på, og tro meg - det har vært deilig å ikke tenke på bloggen for en gangs skyld. Men i dag begynte det å klø litt i fingrene, så da måtte jeg bare titte innom og si hei. Håper dere alle har hatt en fin helg, det har iallefall jeg! Har vært sammen med Marius, han har vært borte hele uken i forbindelse med jobb så savnet begynte å bli stort. Han er også en av de som får meg til å bli i bedre humør, så har vært veldig godt å ha han hjemme i helgen. I dag drar han igjen for å jobbe mer, så nå ser jeg han ikke på en hel uke :(

Ellers får jeg snart nytt design, jeg har funnet ut at nytt design passer perfekt når blogglysten ikke er helt på plass. Denne gangen forsvinner også det rosa! Det er kusinen min, flinke Rikke, som ordner meg design, og det har hun gjort så lenge jeg kan huske. Blir bestandig fornøyd! Hun lager til ganske mange på bestilling, så om dere er interessert kan dere jo sjekke ut priser osv :) Jeg har også fått litt nytt til iPhonen fra HANDELSPORTAL. Produktene er sponset. Denne gangen ble det et bling-deksel, en skjermbeskytter med speiloverflate og en diamant for å beskytte mot støv i jack inngangen. Jeg ble veldig fornøyd med alle produktene! Handelsportal har mye fint, de har lave priser og rask levering. Dekselet finner du her til 99 kroner.


Speilskjermbeskytter til kun 49 kroner HER


Diamant til jackinngangen her til 20 kroner. Den kommer i mange forskjellige farger :)

55 kommentarer

Haha, for en gangs skyld? Når var sist du i det hele tatt tenkte på bloggen? Blogglysten din er jo alltid "fraværende".

åh, likte det med speil! :D sku hatt sånn! du er så fin, therese!

elsker bloggen din, stå på

du er så skjønn!

Ååå så fin du var på bildene!! Har du fjerna restylanen? Sykt fint 😍

Gratulerer 😷👼👩👨

HERREGUUUD DU ER SÅ MYE FINERE MED SÅNN HER NATURLIG SMINKE!!!

Kamilla Frimann

Kamilla Frimann

Haha ingen synes synd på deg. du er jo bare en mobber. hvorda kan du leve med deg selv?

Ikke for å være frekk men jeg bare lurer.. Er dette en seksuell blogg? Med tanken på at du viser halvparten av puppa dine på header? c:

Du er så nydelig Therese! Stå på :)

Ikke for å være slem, men du ser utrolig sliten ut. Synes du burde ta deg litt tid for deg selv om bare slappe helt av. Uten pc og mobil..

Utrolig flott du er Therese!! Du er mitt forbilde , og du virker så utrolig hyggelig:) Stå på!!

Du er så pen! :)

Har så lyst på sånn diamantgreie på mobilen, skal sjekke det ut :D

Kjempe fint deksel! :) Ja Rikke er kjempe flink! Hun som laget designet mitt som jeg har nå. :D Skal snart bestille en ny header fra henne også, ser fram til det! :D

Så stilige ting! Og gøy at du har flott litt blogglyst tilbake, du er superflink! Blir spennende å se det nye designet, er jo alltid godt med litt forandring ^^

Hei! Digger bloggen din! Lurte på om du kunne ha et eget innlegg der du skriver i svarer på spørsmål om vippeextensions.

Er det aldersgrense for å ta vippeextensions?

Er det vondt?

Sliter det på dine egne vipper?

Hva koster det?

Hvor lang tid tar det?

Hvor lenge holder det?

Faller det av av seg selv?

Er det ubehagelig?

heh du må innrømme at "for en gangs skyld" ikke passer helt i den her sammenhengen... du er ikke akkurat den bloggeren som er mest dedikert! men det er forståelig selvfølgelig :) haha

Vil bare informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Jeg har selv vært der, og forteller om dette i videoen. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på navnet mitt over her (slik at du kommer til videoen). Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

Søteste deg :-D

Wow ja er enig med de andre her at du er helt utrolig pen med nesten ikke noe sminke :)

Hei igjen fine deg :) Hvor jobber marius? Offshore eller noe?

Uttrolig stort hode du har i forhold til den lille kroppen din . Jeg fikk sjokk da je så deg på charterfeber. Hodet ditt var større enn hos en mann.

Hei Therese:)

Foreslår at du stikker innom innkjopet på nettet, de har masse fine deksler og nyttige ting til iphonen din:) billige er de også:)

Ååh, du er så nydelig med naturlige lepper og sminke :)

At du gidder å ta imot de harry dekslene. Jeg hadde aldri giddi å skatte av slike ting.

Hvor kjøper du piercingene dine i navlen ?

hei ! hvilken hårfarge bruker du ? ( den røde) du er nyderlig :3

Det virker som om du er veldig høy på Pæra. Er ikke rart du har det som du har nå. Når det eneste som er viktig for deg er Overfladiske ting. Og det virker ikke som om du har hatt så stor motstand i livet ditt. Å da er dt ikke rart du faller fort ned i kjellern da. Jeg blir seriøst kvalm deg.

ikke bry deg om de stygge komentarene som kommer noen ganger. det er de som er fucka i hode! du er ikke høy på pæra! sånn serr! noen er ikke gode i hode her som den komentaren over her.

btw synes du er helt sykt vakker jente, og drit kule deksler også! <3 <3

ikke bry deg om de stygge okey? du er så vakker, kul osv som du er <3

jeg bestilte noen deksler der i fra for 7 mnd siden. Har aldri fått de.

Kan du lage sminke eller hår video snart ? Du er så flink ! Eller så kan du gjøre må gjøre video :)

HEI! Når du skal lage et nytt design, kunne du prøve litt mer naturlig sminke da? Det hadde vært fint å sett litt mer av "deg", eller hva jeg skal si..;)

Forresten har du fjerna reatylanen din????

Hei. Fb-siden https://www.facebook.com/pages/Samfunnsredaksjonen/231919656966348?ref=hl har akkurat utfordret lesere at TCMN til å forklare hvorfor 127000 nordmenn følger denne bloggen. Vi synes fenomenet er interessant og forsker på det. Noen som vil bidra....?

er du blitt gravid?

Dritkult det med speilet!!!

Elsket dekselet også!

Jeg elsker denne bloggen og leser så ofte jeg kan.

Hvordan blir du en sååå god blogger???

P.S:

Til de som slenger dritt om Therese:

Skjerp dere! Hva har hun gjort mot dere!

Hun har sitt eget liv og har rett til å bestemme over det selv!

Hun må få lov til å gjøre det hun vil uten å bli kalt dum eller stygg o.s.v!

Bare STIKK hvis dere har noe å si i mot det!

Kjæreste tid er alltid kos :-)

Hurra for et pent og naturlig bilde med naturlig sminke og smil! Fortsett sånn Therese :)

Tine Fiskaa Håvak

Tine Fiskaa Håvak

Utrolig stilig med den speilskjermbeskytteren, en sånn må jeg få meg. Får sjekke om de har sånn til galaxy s4 også!

kan du plis få nytt header nå'??

Er deg og Tuva enda venner? Hvorfor følger dere ikke hverandre ikke på Instagram? Eller skriver noe om hverandre?:):) håper du svarer!

Hei hei Therese ! ;) lurte bare på om du leste kommentaren min om å sjekke innlegget mitt ? Jeg prøver å få det frem,men er ikke lett når jeg ikke har lesere.. Ønsker bare at du skal lese det,så får du vurdere selv hva du gjør ut av det.. Hadde værtfall vært min drøm om mange hadde fått lest det.. Er en ganske viktig sak skjønner du. Forstår at du har mange kommentarer, mange å svare osv.. Men vær så Snill.. Har til og med kontaktet vg uten lykke.. Er forferdelig frustrende.. Om du ønsker er adressen www.elizekrize.blogg.no

Innlegget heter livet er urettferdig . Håper jaffal at du vil svare meg! Hadde jeg satt stor pris på... Mvh Elise :)

En uke fra hverandre sier du? Det er ingenting skal jeg love deg! :( Kjæresten er i militæret, hvor det kan ta uker før vi treffes.. Så ikke klag over den lille uka du.

Herregud og teit Marie . Alle et forskjellig ... Jeg hadde ikke klart 2 dager jeg .. Alt fra en er vant til.. Skjønner ikke at folk gidder å lese og kommentere stygt på en blogg.. Fritidsproblemer !

deilig å ikke tenke på bloggen? du blogger jo så og si aldri så det at du endelig slapp å tenke på bloggen er vell bullshit ;)

Hvilken foundation bruker du?:)

Jeg har den

Skriv en ny kommentar