hits

watch me

(sponset klokke) Hei!

Huff, for en slapp dag dette har vært. Har ikke gjort noe spesielt annet enn ligge på sofaen og holde øye med engasjementet på julekalenderen min. Herregud så mange deltakere, syns det så gøy å se at nesten 3000 allerede har deltatt i dagens luke. Jeg skulle ønske jeg kunne gi hver og en av dere en gave, men det blir litt vanskelig. Det kommer iallefall mange godbiter iløpet av kalenderen, så bare fortsett å delta - kanskje blir du en av de 24 heldige ♥

Har forresten fått en ny klokke fra Klokker.no. Jeg har lenge lett etter en klokke hvor jeg kan ha både alarm, se dato og lignende - og denne har alle funksjonene. Jeg var ikke ute etter en skikkelig fancy, men en helt enkel som ser ok ut og som man kan bruke til det meste. Når jeg først så klokken, falt den ikke helt i smak - men når jeg fikk den på armen og tok den i bruk syns jeg den var veldig fin og enkel. Noe som er bra med den er at man i stor grad kan tilpasse klokken til håndleddet, og at du kan lyse opp skjermen for eksempel når du ligger i mørket. Bonus at den er vanntett! Casio klokken finner du her, den passer til både damer og menn og er ikke så ille i pris heller. 


På bildet øverst til høyre ser du den delen du kan flytte på for å tilpasse klokken til håndleddet ditt. 


Litt julekos nå på kvelden! Jeg liker pepperkaker, men jeg syns de pepperkakehusene man knuser og spiser når julen er over smaker forferdelig stygt.. Rart! 

38 kommentarer

Så utrolig stilig klokke!

Vilde Victoria

Vilde Victoria

Selger nesten samme klokke på Gina Tricot til 300,-

Vilde Victoria: Vil nå tro Casio sine klokker har litt bedre kvalitet og holder lengre enn de masseproduserte klokkene til billigkjeden Gina :)

beautiful :) love casio watches!

Vilde Victoria

Vilde Victoria

Sa ikke noe på det, men utrolig hvordan etterligning billigbutikkene har på de ''dyre'' butikkene som feks Casio.

Vilde Victoria: Det er sant! Men det er jo slik billigkjedene blir store, ved å lage etterligninger av populære produkter på markedet..

Pepperkakene ligger trygt og godt ned i boksen, mens pepperkakehuse står fremme hele tiden, en hel måned, så det blir nok litt støv...og jeg tror det meste av mat ikke smaker så godt etter å stått på utstilling en måned...så er ikke så rart egentlig! :)

Åå, såå fin klokke!

Når og hvordan vet vi hvem som vinner i julekalenderen? :)

Har også den klokken, ikke noe fancy , men er liksom litt greit med en billig klokke som ikke er så big deal om du mister.

Kanskje fordi den har stått i hele jula og samlet mye fint støv, eheh :s :P

Likte klokka de veldig godt :)

Kanskje det er bedre å lage pepperkakehuse litt før man skal spise dem da :)

*det hahah

Var det sånn helt seriøst deg eg snakket med i telefonen i går? :O

Likte klokken den var veldig fin og enkel! :)

Den klokken var dritstygg.. Greit at den er funksjonell og alt det, men halloo liksom?!

Hei! Jeg lurer bare på noen ting. Når begynte du å få sponsorer? Hvordan får man sponsorer??

Syntes klokken var kjempestilig jeg :)

Stine: Du om det, hver sin smak :)

Anonym: Det blir publisert navn på vinneren under morgendagens luke i sidebaren! Etter midnatt en gang :)

Kan du ha en til spm runde snart??

-er du å Tuva venner fortsatt????

Hvilken hårfarge har d?

D e drit kulllll!!

Den klokka var kjempe søt! :)

eg vil bere sei en ting. eg syns du burte ha mer oljete hår for å fulføre looken. gå inpå min blogg for å sjekke hvorfor.

La enda fler bli kjent med deg og bloggen din! Bli med Blogginnlegg på Facebook og inviter også vennene dine.

https://www.facebook.com/pages/Blogginnlegg/240734092756378

Utrolig fin klokke. Jeg finner som regel aldri en som passer til håndleddet mitt...

Jeg skjønner ikke hvordan man melder seg på julekalenderen !

HJEELP :p

Fin klokke! Søsteren min har en som er veldig billig, men ganske lik denne, og må innrømme at jeg har 'lånt' den noen ganger, haha!

Ikke jeg heller.. Men jeg liker ikke så godt pepperkaker i det hele tatt, heller.. Men er nok fordi at det pepperkakehuset har stått i noen uker, blitt full av støv osv :s

Kjempe stilig klokke!

spørsmålsrunde del2?

synes den var fin jeg :-) heldige du!

Hei! Jeg bestilte denne klokken fordi du anbefalte den, og jeg eelsker den allerede. Men jeg får ikke brukt den fordi jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få den tilpasset til min arm? Jeg ser at du har lagt ut bilde av hvordan man "gjør det" men jeg får det fortsatt ikke til?? Skal jeg dytte på den dingsen?? Hvordan fungerer det? haha føler meg passe dum...men

Veronica: Hei! Du ser det hullet som er på den sølvdingsen? Det er en pil som peker til hullet. I det hullet kan du ta en kniv og stikke inni, også drar du oppover. Da skal den åpne seg slik at du kan justere hvor dingsen skal være. Når du har funnet hvor den skal være presser du sammen denne delen igjen :)

Hei. Disse klokkene er skikkelig retro og kjempekule! Husker da jeg var liten at faren og bestefaren min hadde klokker som nesten så slike ut! Tidløs design :)

God helg søte du :)

Fine pepperkaker

Skriv en ny kommentar