hits

julekalender til dere

Hei verdens beste lesere!

I år har jeg, sammen med BliVakker, ordnet i stand en julekalender til dere. Denne blir å foregå i sidebaren hver dag frem til 24. desember. Enkelt og greit så deler vi ut et produkt hver dag til en heldig vinner, og for å delta trykker man bare på bildet og svarer på spørsmål. Vinneren annonseres under dagens kalenderluke hver dag. Jeg har prøvd å velge ut kalendergaver som dere kommer til å like, også håper jeg dere syns det er morsomt med en kalender! Jeg er veldig glad for at jeg får dele ut produkter til dere - å gi noe tilbake til de som leser bloggen min, spesielt nå som det er jul, syns jeg er superkoselig. Dere må også delta på BliVakker sin kalender HER, denne er uavhengig av kalenderen på bloggen - men da har dere mer sjangs til å vinne produkter hver dag. 

Ha en fin 1. desember ♥

(bilde lånt fra google)

46 kommentarer

å, så gøy! Jeg elsker når bloggere har slike julekalendere, gleder meg kjempe mye :-)

Så kult!

Tusen takk Therese, du bryr deg utrolig masse om leserene dine♥

Elsker deg utrolig mye, du er et stort forbilde♥

Ååh, så utrolig snilt! Du er blitt kjempeflink til å blogge i det siste! :)

æææ så gøy ! Kommer til å følge med :D

¨-men da har dere mer sjangs til å vinne produkter hver dag¨ mener du mindre sjangs?

gled mæ!

Har meldt meg på :)

Ååå så utrolig gøy ^^ Satt litt å håpet på at du skulle komme med noe sånt i dag. haha :)

Det heter faktisk ikke julekalender, det heter adventskalender. Om du skulle hatt en julekalender her på bloggen er det en kalender som skulle gått fra 24. desember til trettende dag jul (6. januar). Julekalender er derfor et misvisende ord for det du faktisk holder på med. Jeg vet at det er mange som ikke vet at det faktisk heter adventskalender, eller som ikke har tenkt over det før, og det irriterer meg så mye, så jeg må bare si ifra.

åå, så gøy:-D

Skal sjekke ut begge to jeg :)

Så gøy♥Elsker når bloggere har sånt♥takk for at du tok tiden♥gleder meg

Så gøy! :D

Har meldt meg på

Så kjekt,melder meg på den jeg også:) Jeg har også en kalender på min blogg,sjekk den gjerne ut,ha en fin 1 søndag i advent!

Hei elsker blogg din <3

ååååååååååå, så gøy!Jeg elsker når bloggere har slike julekalendere og du er blitt kjempeflink til å blogge og de utrolig gøy og snilt av de :)

Åå så gøy! 😍

Er det gratis og være med på det ?

Wii, gleder meg! ♥♥♥

http://inspirato.blogg.no/1321271102_kjre_rosablogger_ja_d.html?fb_action_ids=287255491406961&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582. kan du ikke lage ett innlegg om hva du syntes om innlegget?

Hej kompis!

Kult at du fant oss! Håper du finner det du leter etter. Forresten, vet du at vi har prisgaranti på hele vårt sortiment? Velkommen!

Kjøp Canada Goose Jakker Online Finn enkelt nettets beste priser.‎ Spar 20 - 40 ? 60 -80% på varer!‎‎ Gratis frakt og 14 dagers returrett! Kjøp nå!‎‎

når kommer svar på spørmsål del 2????...

Elsker julekalendere :D

Hva skal vi gjøre for og vinne? liksom skal vi bare kommentere?♥

Kjempe kul kalender sjølv om en ikkje kjem til å vinne :D

Stchi.blogg.no

en skikkelig gæren kar

Mia kjellevold :)

Mia kjellevold :)

er alltid gøy med julekalender!

Kjempe morsomt med julekalender, er virkelig spennende :) håper du får en utrolig fin førjulstid Therese :)

Tina Elisabeth: Takk det samme! :)

Så herlig, nå er det bare å vente og se hvem som vinner hva her :D Morro!

miriam: Du må se i sidebaren til høyre, der hvor profilbildet og det der ligger. Den skal være øverst, rett under headeren. Om du er på mobil er det ikke sikkert den vises, men på pc skal den være der!

Malin: Det er helt gratis, ja :)

Så kjekt! :)

Ha en fantastisk fin desember måned <3

Er kalenderen som er bare BliVakker sin også helt gratis ? :)

Celine Bendiksen

Celine Bendiksen

Hei! Elsker kalendre og sånt! Men jeg skjønner ingenting. Nå jeg kommer inn der så står det bare en link og noen bokstaver nedover. Hva skal jeg gjøre? Har klikka på linken og kom inn på en heeeeelt annen side! Hva skal jeg gjøre. Og de bokstavene mener jeg er sånn svar a,b,c,d eller e. Håper du skjønte hva jeg beskriver. Forresten så mååååå du bare vite at du Therese er mitt forbilde. Jeg eeeeelsker bloggen din. Du inspirerer meg i hverdagen når. Det gjelde både klær, hår, sminke og sånt! Leste litt tideligere på bloggen at du sliter litt med desperasjon. Det er veldig trist å lese. Du skal bare vite at du er ikke alene! Jeg sliter også litt med det. Jeg er hjemme veldig ofte på grunn av det og veldig kraftig hodepine. Jeg håper at du har det bra med familie og venner. De vil alltid støtte deg, selv om det kan virke at ikke gjør det:-). Jeg håper du leser denne kommentaren. Denne skriver jeg helt fra mitt hjerte<3 God jul:-D

Celine Bendiksen: Hei! Da er det noe galt. Forsøk en annen nettleser? Det skal være mer enn en link og noen bonstaver..

Tusen takk for gode ord, god jul <3

Der det står "adresse", mener de til bloggen/nettsiden vår/min eller hjem adressen?

Kossn melde man sæi på?😺 skjønte ikke helt.

Btw du e så peeen❤️

Skriv en ny kommentar