hits

hjemmelaget

Gårsdagens vinner er publisert i sidebaren og ny kalendergave er ute for lenge siden :)

Nå blir det mye snakk om julerelaterte ting på bloggen, men jeg klarer ikke la være.. Jeg har laget en hjemmelaget kalender til Marius. Siden jeg ikke har så mye penger til overs for tiden, ble det hovedsaklig en kalender for å vise hvor mye jeg setter pris på han. Skulle gjerne gitt han fine gaver hver dag, men han får heller noe ekstra fint på julaften også kan han få små gleder frem til da. Jeg har gledet meg veldig til å gi den til han, haha. Tror faktisk jeg syns det er mye morsommere enn hva han syns, men så er jo jeg jente og syns slike ting er stas.. Ble fornøyd med resultatet iallefall, og han får seg garantert en fin start på dagen gjennom adventstiden!Innkjøp til kalenderen: ♥ 24 små gaveposer ♥ Fine lapper til å skrive på + penner ♥ Klistremerker med tall ♥ Gavebånd ♥ Røde klistrediamanter ♥ Små gaver til noen av dagene (ikke avbildet) ♥ Kurv til å ha posene i. Tingene er kjøpt på Panduro Hobby og kurven på Jysk!

Jeg skrev koselige ting på noen lapper, og gavekort på diverse aktiviteter på resten av lappene. På den måten fikk jeg kalenderen til å bli litt variert, samtidig som det ikke var nødvendig å bruke så veldig mye penger. Disse lappene hadde små hull, så jeg dekorerte lappene med gavebånd. Deretter la jeg lapper og småting i posene og knøyt sløyfe på båndet rundt posen. Klistret også tall på alle posene og noen diamanter, for så å legge de i kurven. Dette var superenkelt, billig og gir masse glede til den som får kalenderen! Man skal jo verdsette hva man har, og noe av det viktigste er menneskene man har rundt seg. 

Måtte sensurere det ene kortet for det har han ikke lest enda, vet ikke hvorfor jeg valgte en bart - men hvorfor ikke?

♥ Har du laget kalender til din kjære eller noen andre? Hvordan gjorde du det? 

43 kommentarer

Så koselig! Fine pakker du har laget til ham! (:

Når kommer sminkevideoen?

ååå, så søtt! Skulle ønske jeg også fikk sånn av en fantastisk kjæreste...

såå snillt av deg :D men nei, har ikke gjort det selv, får vente til neste år kanskje :) hehe :D

Bestillte mye 1 dollars ting på ebay, og noen "gavekort" på massasje og slike ting :) Kjøpte ett par ting i Norge også, så det ble vell rundt 300 kr til slutt. Ikke så gale i forhold til de jeg leste om på vg som bruker 7000 på kalender til barna sine! En liten oppmerksomhet er gøy! :)

Jeg lagde til kjæresten :-) Sa til meg selv at jeg ikke skulle bruke mer enn 500kr, så kjøpte småting som julesjokolader, kjærligheter, deodorant, voks og andre nyttige ting. Også en større gave til julaften! Tror også jeg har det likt som deg, at det føles gøyere for meg en han hahah

Såå søtt av deg<3

Hva skal du skrive i adresse? Byen din, hvor du konkret bor eller bloggadresse? Ett stk blondine haha

Hallo, jeg skulle bare si at jeg ikke skjønner hvordan man melder seg på den julekalenderen du har på bloggen? :)

Kristin: Adressen til der du bor, konkret. Den blir ikke lagt ut noen steder :)

Sarah: Hei!

På dette bildet ser du hvor du skal trykke for å komme inn til julekalenderen (ved å trykke på bildene som vist her): http://oi43.tinypic.com/2rnd3yv.jpg

Du vil da komme inn på dette skjemaet: https://docs.google.com/forms/d/1NoEwfHtbj0WJGCuG_MhG8ORMNsgAVac7DmxM8kWSJOY/viewform

Dette skjemaet fyller du ut og svarer på spørsmålet, så trykker du "Send" - slik blir du meldt på julekalenderen. Det kommer en ny luke hver dag med nye spørsmål, så deltakelsen er bare for en dag. Du må gå inn hver dag du vil delta og fylle ut et nytt skjema og svare på spørsmålet for å delta i den dagens luke.

plissssss skjekk bloggen min kommenter noe fin takk<33333

Renate Kjellevold

Renate Kjellevold

eg og søstra mi lagde julekalender med fine ord og motiverende/støttende sitat til kvarandre! superkoselig!

Så koselig, har selv tenkt på å kanskje lage en slik "lapp kalender" til en venninne eller noe en gang, hvor jeg skriver ting :) Han blir sikkert glad for det !:)

Så søtt, hihi :D

Tenkte å lage en til kjæresten selv, men kom på det litt for sent. Har avstandsforhold også, så kan ikke sende alle gavene i posten heller, haha! Får heller gjøre det til neste år :D

veldig fiin :) Folk setter pris på slike gleder i hverdagen

Eg laga adventskalænder tell samboaren i 2011, då fikk han småting som handska og godteri og sånn i små søte kalænderposa fra Nille. :)

Ifjor blei det heilt avglømt, og i år sporte eg han om vi sku ha kalænder tell kværandre sia eg aldri i heile mitt liv har fådd pakkekalænder, men han syntes det verka så stress å kjøp 24 førskjellie ting så vi dreit i det. :p kom jo på ættepå at vi kunne ha halle kalænderen kvær å få pakke annakvær dag så det bli eg nok å satse på tell næste år. :)

Så nydelig! jeg syntes for å være helt ærlig det er mye koseligere med små gavekort og ikke minst lapper enn en liten gave. Syntes kalenderen ble flott, du har en heldig kjæreste :)

når kommer svar på spørsmålsrunde 2?

Åå sånn skal jeg lage en gang, så søtt!

Har laget noe ala det samme til min kjæreste. Jeg kjøpte røde og hvite ark på nille, brettet små esker av de og la en lapp og godteri/småting man ikke visste man trengte oppi ;) Veldig fornøyd og det tror jeg han er også :)

Veldig koselig med sånne hjemmelagde ting! :)

så heldig han er :)

men den lappen du hadde skrevet ''gavekort på'' og så var det en bart der, hva vil det si?

Du e så god Therese!

Å så snill du er! kjempefint og ikke mist omtenksomt <3

Båd billig og harry.. Du overrasker stadig! Hvem gir nåbort dette da? Ikke vanskelig å skjønne hva som sjuler seg bak barten....!

Stilig! Angrer på at jeg ikke gjor det.. Får gjøre det til neste år! :)

Elsker bloggen din!❤️ Kjempe fine kalender gaver :)

Jeg lagde kalender til kjæresten min i fjor. Han elsker øl så kjøpte en kasse med favorittpilsen. 1 kasse = 24 flasker ;) klistret på tall og knytte bånd rundt flaskene. Han ble veldig fornøyd :)

Ååå, så supert å se en blogger som sier at hun faktisk ikke har råd til det.. Supert å se :)

Kan du være så snill å fortelle hva du har kjøpt ? Jeg sliter :(((( og jeg har heller ikke verdens beste råd .. Hadde satt utrolig stor pris på det

Anonym: Ja, har hørt det er mange som har gjort det. Min kjæreste drikker aldri øl bortsett fra når han skal ut, så da blir det ikke noe slager her i huset..

Charlotte: Tusen takk <3

Jeg kan ikke se sidene på bloggen din når jeg er på mobil( er alltid på mobil) ps elsker bloggen din di som har deg i livet sitt må være utrolig heldige!

Så fin kalender, søtt gjort av deg. :D

Fikk med meg ei venninne i går og handlet småtteri til pakkene for så å pakke inn i flere timer. Tok uendelig lang tid, og kostet noen hundre kroner, men ble veldig fornøyd til slutt og det kjæresten satt skikkelig pris på det! Han har aldri hatt pakkekalender stakkars...kunne ikke tenkt meg en jul uten selv om jeg er 19 huhu

kjæresten min overraska meg med gavekalender :-) mistenker at det er en good del godteri i kalenderen, så kommer nok til å rulle når desember er over, haha

Du er flink til å finne på ting, Du er en fin kjæreste :)

Nå ga du meg en idé til neste år, hvert fall :)

Har laget kalender til kjæresten min i år. Jeg kjøpte småting fra ebay og litt her og der på småbutikker på senteret her i Kristiansand. Kjøpte en pappeske og dekket den med pakkepapir i sølv. La gavene oppi der jeg :)

Hei!!

Jeg lagde kalender til hundene mine og katten min så de får vær 3 dag:)

Skriv en ny kommentar