hits

my favorite kids

Hei!

Dere må huske å delta i julekalenderen til høyreeee i sidebaren, og helenebjor****@hotmail.com, carca**@live.no og trinelisebe*********@hotmail.com må sjekke mailen sin♥ I går var jeg opptatt hele dagen, så det ble dessverre ikke noe blogging. Nå har jeg småsøsknene mine på besøk, de er bare verdens herligste unger! Mamma er hos frisøren, så da kom de hit mens de venter på at hun skal bli ferdig. Det går som vanlig i playstation-spilling, haha.. I tillegg har mamma bursdag i dag, gratulerer så masse verdens beste Trine ♥ Nå skal jeg være litt sosial med Thia og Julian, så blogges vi i kveld!

Thia er syk stakkar, så hun ville ikke være med på noen bilder i dag..
Måtte forresten skynde meg å kjøpe julepynt på tirsdag, hadde jo ingenting - ikke en gang adventslys. Så da ble det en tur på Europris for å handle inn billig pynt! Orket ikke kjøpe så mye, siden jeg tross alt ikke skal være hjemme hele julen. Reiser til Gran Canaria med familyen den 21. desember og blir til 28. desember, så blir ingen julaften her i Tromsø. Jeg er egentlig ganske lei av syden, men fikk det i julegave hos pappa så hvorfor ikke? Siden noen av dere allikavel blir å spørre, så skal vi til Playa del Ingles :)


Verdens største juletre, ikke sant??


28 kommentarer

Så morsomt at du skal til Gran Canaria til jul, det skal nemlig jeg også :) Vi drar 16. og kommer hjem 30., og skal bo i Puerto Rico. Har aldri feiret jul noe annet sted enn i Norge før, i tillegg til at jeg drar med familien til kjæresten min, så da blir det jo første jul uten min egen familie også. Blir nok litt rart, men får prøve å lage julestemning så godt jeg kan! Hehe. Håper ihvertfall du koser deg masse der! Regner med at det blir en tur til Playa del Inglés på meg og, er veldig spent på hvordan det er der også :)

haha, så koselig!

vist du trenger mer julepynt som også er billig anbefaler jeg å kjøpe på sparkjøp! Dem har masse fint OG billig! :D

så koselig :)

Kos deg i julen! (:

Unnskyld for jeg bruker kommentarfeltet til dette, men siden det er så mye folk her inne er det verdt å prøve.

Kom over ett bilde av 2 HUNDER som blir KOKT LEVENDE, helt forjævlig! Gå inn å signer om du også mener det bør stoppes!

http://www.change.org/petitions/stop-cooking-live-animals

Så koselig! Juletreet var jo topp! :)) Hehe!

Sofie Helmersen Lind

Sofie Helmersen Lind

Så søtt! <3

Så søte bilder!

Jeg drar også til Gran Canaria 21. desember! Haha :) Skal være der i 2 uker, gleder meg sykt!

tonje: Takk for tips :)

Så koselig å dra vekk :) Det har vi aldri gjort :p Fine bilder :)

😱😱tcmn rocker!

haha når jeg leste "playa del ingles" tenkte jeg bare på fortellerstemmen på charterfeber si det... x)

28.desember har jeg bursdag!!! Hvis du skriver på bloggen den dagen: "gratulerer med dagen til anonym som har bursdag idag", freaker jeg ut! HADDE VÆRT SÅ KULT<33

God bedring til henne!:)

Når kommer sminkevideoen?

Du er blitt utrolig flink å blogge nå, fortsett slik! Det ser ut som du har det hvertfall litt bedre med deg selv! vill bare si at jeg føler med deg når det kommer til det å ikke ha så mye motivasjon til livet, oppgaver og slike "oblitoriske" ting man må gjøre for å gå videre, har vært der selv! Men det ser ut som ting er blitt litt bedre, du må ha en fantastisk jul Therese!

well this is cool this site just gave me a IMVU credits code and it redeemed! Giveaway is going on here http://imvucreditsgenerator.com

Her var du utrolig flott på håret!! <3

The Hungarian girl

The Hungarian girl

lei av syden? kunne gitt mit halve arm for ó reise,,,:(

jeg bor i playa. vær med på Kasbah en dag :-)))

ååååååh<3 æ blir så fette glad av å se at du e blitt mere "våksen"

love ya<3

haha du er så søt ^^ du er like liten som han lille gutten :-p lille broren din?

du har forandret deg veldig du har helt utrolig nydlig hår <3du er så mye penere med rødt hår en det lysblekede du har hatt før!

hvem hotell skal du bo på `? :)

Skriv en ny kommentar