hits

vel framme

Hei!

Herregud for en kjedelig reise. Først halvannen time på flyplassen i Tromsø, så to timer fly til Oslo, så en time mellomlanding på Gardermoen, så seks timer fly til Gran Canaria, så en halvtimes venting på bagasje, så en times busstur til hotellet. Dere kan jo gjette hvor godt det var å komme til hotellet for å skifte til chilleklær og strekke seg ut på sengen? Jeg gir det terningkast 7, for gud så trøtt og sliten jeg er nå. Fikk ikke sove på flyet, og jeg har ikke spist noe annet enn en pølse og et pizzastykke i dag. 

Vi bor på et hotell som heter Apartment Guinea, ikke noe expensive shit - men vi bryr oss ikke noe særlig om hvordan hotellet ser ut. Vi skal jo tross alt bare sove her, og det ser helt greit ut. Brukbart, store rom og godt utstyrt kjøkken. Jeg er her med broren min og pappaen min, og dette blir sikkert den siste sydenturen hvor jeg reiser med familien siden både jeg og Nichlas begynner å bli voksen nå.

Skulle bare titte innom en snartur og si hei til dere, og at jeg var kommet trygt fram. Nå er det kveld her, er så trøtt at jeg sovner snart. Love you


43 kommentarer

hørtes kjedelig ut, men det må da være godt å være framme :)

Alltid godt og komme fram etter en sånn kjedelig tur ja, men reisen er jo en del av turen. Men blir nok en flott tur i sin helhet. Kos dere masse. Og ha en god jul.

God at du er framme da kos deg❤️👍

kos deg masse i gran canaria da !

Kan jo fortsatt være med familien sin på tur til syden selv om man har blitt voksne. hahaha

Hallo? siste sydentur med familie. Man kan jo være sammen med familie fordi om man er voksen. Hjelpe meg!

Ho tenker nok på at det blir siste turen, foreldrene betaler, altså siden ho og broren begynner å bli gamle nok til å betale selv. Har det sånn hjemme hos meg også. :)

Kos deg masse Therese!

Therese! hei jeg hva i gran canaria for en uke siden og jeg ville bare dra hjem med engang fordi det hva bare festing!

så heldig du er:) kos deg masse therese! <3

Lag en bruker her å få tilgant til 100vis av rabatt koder du kan bruke på nettbutikke! DU kan også smale opp poeng til å få et gavekort, helt gratis!http://www.kupongkode.com/promo/55938

Håper det går mye bedre med deg for tiden <3

Kathinka Fredriksen

Kathinka Fredriksen

Skal du feire julaften i syden?

follow isabellalindgrens @instagram

follow isabellalindgrens @instagram

Follow 'isabellalindgrens' on instagram people!! I maybe follow you back!

Hadde aldri klart lengre enn 2 timers fly på en uke jeg, men hos meg tar flyskrekken over bare jeg så mye som tenker på et fly! Kos deg med familien i gran canaria daa! Og god jul :)

wow...det var mye spennende ting...du er pó ferie...og ingentig! ikke et bilde av utsikt eller no...og du föles litt utaknemlig ut med den turen ogsó.....skülle git halve armen min om jeg kunne reise:(

sophie elise skriver om en normal dag, og for gjort de só bra og spennende, du reiser...ingenting...:/

Hvorfor så sur og utakknemmelig? Du er i syden, på hotell. Mat og tak over hodet. Tenk på de som ikke har noe, spesielt nå i jula. Du burde sette mer pris på det du har!

Det var et fint hotel :)

Djisses.. Altså hun er jo neppe utakknemlig fordi hun får dra til varmere strøk, men alle som har reist en del vet vell at det er mye stress og stress har aldri vært eller kommer aldri til å bli morsomt!

du er drit pen, og du har en drit bra blogg:)))))

hvor gammel er broren din?

har du trukket vinner av den nye iphonen? :)

Du har blitt utrolig flink med bloggen i det siste! Stå på Therese!

Hello dear friend, can you help?

You could tell your friends and acquaintances to facebook, twitter etc, to look at the blog http://perfectioninanameloida.blogspot.com.es/

den and "like" their facebook page https://www.facebook.com/Laverdadseescondeentusojosyestacolgandodetulengua?fref=ts

If you post on twitter, follow and tweet mentioned in the writer: @LoidaCriadoMore (https://twitter.com/LoidaCriadoMore)

Thank you

Sorry for the inconvenience.

Du høres så utakknemlig ut! Jeg har ikke vært i syden på 9 år..

http://www.youtube.com/watch?v=qmAEg5xbNf0

De trenger views! Superfin julesang som du burde høre på :) del <3

Soler du deg toppløs i syden?

jeg har vert et eneste gang pó gran canaria..ikke noe stress!!!! jeg var lykkelig i alle öyeblikkene, pó flyet, pó flyplassen, bare só meg rund hvor vidunderlig, helt annnerledes alt, pó veien til hotellet, jeg var klistret til vinduet...só de vakre synet og alt..

og ó dra med familien er man aldri for stor til..

kor gammel e Nichlas?

Teresa du er gravid? :)

Hvor på Gran Canaria er du? Ses vi i puerto rico i natt kanskje? Heftig party charterpie <3

kos deg masse! :-)

jeg måtte vente firetimer i flyplassen i oslo, så ta et fly til Tyskland der vi måtte overntte så ta et fly til roma så ta et fly til melissa og kjøre 3 timer buss, og vi skulle på cruise i Middelhavet men siden flyet vaårt var kanselert! haha

Har selv vært på det hotelle, sykt dårlig service og alt på rommet datt jo ifra hverandre. Eneste positive med det må være at det ligger sentralt.

Aah, ja tenker meg at det var deilig å endelig komme fram til hotellet. :)

Du er nydelig! Jeg missunder deg på 1000! <3

Skriv en ny kommentar