hits

hvor er solen

Heiii (skrevet i går, internettet ble borte så fikk ikke postet det)

Nå begynner jeg å lure på om det i det hele tatt var vits og ta med meg bikini, for jeg har ikke fått bruk for noen av de enda. I går var det vind og skyer, så det var for kaldt til å sole seg. Vi brukte hele dagen på strandpromenaden i Playa, hvor vi bare satt og slappet av med mat og drikke. På kvelden dro vi på en texmex restaurant med veeeldig god mat, yummy Etter det var vi innom "Naboen" en kjapp tur, fordi mamma kjenner Miguel som driver stedet. Snittalderen på den pubben er vel 50+, så det er ikke helt plassen for ungdommer. Ble tidlig kveld i håp om at solen skulle dukke opp i dag, men nei - skyer og vind, så i dag har vi også bare vært på strandpromenaden. Spiste lunsj og kikket på et par butikker før vi dro tilbake til hotellet. Jeg kjøpte meg en shorts og en kjole som jeg skal vise dere senere! Nå er det mørkt og tid for å dra ut og spise, så jeg må vel vekke pappa og broren min som jeg kan høre snorke gjennom 3 vegger. Lillejulaften's middag på blir på en kinarestaurant ♥

genser - madlady, shorts - river island, solbriller - falsk drit, veske - forever21, sko - bobs
29 kommentarer

I puerto Rico og amadores bruke det å være finere enn playa på den her tida av åre. Ikke vind eller nåkka sånt

Malin Kristine

Malin Kristine

Wow, du er så utrolig pen! Kos deg masse

så fine bilder!! :)

Kjempefine bilder♥

anbefaler å ta en tur til Puerto Rico, her er det hvertfall 25+ og sol :) og ja, jeg er her nå, på Amadores

Åh SOL! Herlige bilder Therese :)

du skulle heller vært på Las palmas.. jeg var der for noen dager siden og det er jo så mange fler butikker og ting å finne på der..

HOMO, DRA TIL HELVETE!!! SILIKON DRITT

Du? Hvorfor tar du lettkledde bilder av deg selv? Det kalles HORE!

herregud det er så tragisk å lese all den dritten på kommenterene her, haha! Therese er jo sykt pen, har dere ikkenoe bedre å finne på enn å slenge dritt om ei som er perfekt og har et utrolig bra utseende så syntes jeg dere ikke burde være på nettet i det hele tatt, virkelig. Jenta er gammel nok til å gjøre hva hun vill og ta sine egne avgjørelser!

God jul og kos deg vidre! Utrolig fine bilder!

I Puerto Rico er det sol nå! Ofte finere der enn ellers på øya, derfor drar mange der på dagtid for å sole seg. 30 min ca med buss.

God Jul :)

Hvor gammel er broren din?????

Jævla bra! Ikke en eneste gang har jeg sett deg velge en julegave fra kalenderen til en utlending! Det er bare rebekka her og kristine der! Herregud

fine bilder, men reiste ikke du med broren og faren din da? :)

Hei, kor du redigere bildan dine ?

Kjempefine bilder :)

du er så utrolig vakker:)

Sandra Camilla

Sandra Camilla

kos deg masse, du er såå pen! :D

Hvor redigerer du bildene dine???

du er skitten brun ! du er ikke pen brun, ser ut som du har smørt deg inn i dritt.

Hvor er bagen din fra? var superfin:)

åhh du er så nydelig Therese !

Huff da, håper du koste deg likevel da. :)

Fy fader!!!

har nettopp sett igjenom hele sesongen av charterfeber. etter det ble jeg litt sånn.Hmm.. du og hun ida er akuratt som små unger som setter seg ved et to manns bord for å unngå en venninne det burde du vært ferdig med når du var 15 max kanskje litt mindre!!! tenk å bli ute stengt på en ferie der hvor du skal ha det gøy!!! herre!!du og hu ida er rett å slett barnslige!! lurer på om du har vært sånn hele livet????du er liksom 19 eller mere du blir liksom ansett som voksen men det tror jeg folk ikke gjør nå!!

bare min mening

Hei. Æ lure på kor høy du e? Kan du ha en spørsmåls runde snart!:) liker din blogg og du har en awsome kles stil:D

Skriv en ny kommentar