hits

gledens dag

Meline og venninnegjengen hennes er russ i år, og har russebilen "Vorsvaret 2014" her i Tromsø. Hvis dere vil følge de gjennom russetiden kan dere like FB-siden deres HER. Herregud som jeg savner russetiden egentlig, trist at det bare er en gang i livet...

Åh, for en gledens dag det er i dag! Først og fremst var det siste skoledag før helgen, og jeg skal ikke på skolen igjen før tirsdag neste uke. De andre har en eksamen på mandag og en på onsdag som jeg ikke skal ha (takk Gud for det), så jeg skal på Hairshop de dagene for å jobbe litt. Det som videre gjorde gledens dag var pakker i posten med nye klær + at jeg har kjøpt litt nytt. Elsker nye ting!! Noen som er interessert i å se innkjøp osv? Rop ut, så skal jeg fikse det senere eller i morgen ♥Nå skal jeg snart ta turen over til pappa for å ordne selvangivelsen for enkeltmannsforetaket mitt, det må leveres i morgen og vil ikke ha noe straffeskatter flere ganger så da er det bare å gjøre det tidsnok. Det ødelegger litt den rosa skyen jeg sitter på for øyeblikket, men kan jo ikke sitte her for alltid.. eller kan jeg? I morgen er det også natt til 1. mai, så da skal jeg til Benedicte på vors så skal vi uuuut. Gleder meg til det, men hadde håpet på at det plutselig skulle bli sommer over natten så vi kunne grille og sitte ute - men tviler sterkt...

Jeg har forresten prøvd å spare ut brynene mine litt den siste tiden. Jeg har sikkert skjært de i snart to år, rett og slett fordi det er så lettvint og tar kort tid + at jeg synes det er vondt å nappe. Jeg har sett meg lei på stubber og at hårene vokser ut igjen 1 minutt etter jeg har skjært, så derfor skal jeg begynne å nappe. I dag fikk Michelle æren av å farge brynene, og å nappe de stubbene som hadde vokst ut til nå. Som dere ser har jeg nesten ikke øyenbryn.. Dette er forøvrig et bilde av meg 100% uten sminke, ikke noe restylane eller noe. Bare en uskyldig liten snus under leppa :))))Husker dere jeg fortalte at jeg skulle farge håret snart? Neste uke skjer det, og derfor har jeg klippet av det mest slitte på håret mitt. Nå kurer jeg det som jeg aldri har kuret det før. Det må være i så god stand som mulig til jeg skal farge det, fordi fargeprosessen kommer til å slite en del på håret. Før jeg begynte på frisørskolen hadde jeg hår nesten ned til rumpa og det var ikke noe spesielt slitt, nå derimot har det bare blitt kortere og kortere... Tipper det er iallefall 10 cm kortere enn når jeg begynte, fml. Extensions helloooo?!
 

32 kommentarer

Du er fantastisk.

Du er akkurat like nydelig uten sminke <3

Hvem vann konkurransen?

Du må ha lykke til med fargingen av håret, så håper jeg at det ikke blir for slitt når du er ferdig! Syns du er vakker med og uten sminke ^^, Men sikkert en god ide og spare ut brynene dine litt igjen ;)

Når sier du hvem som vant konkurransen? Har sittet å sett på bloggen din siden i går kveld.. Har så lyst til å vinne..

Har nettopp bleket etterveksten ++, nå er det hvitt og litt oransje, vet ikke hva jeg gjør nå?! Legger meg i solariumet noen halvtimer med snus:-( Skal kure det og bruke en god del med lillashampo, men det hvite?

Jeg vil se innkjøp! :)

Så utrolig pen du var uten sminke! :) Du burde gå mer uten. Men, du er suuper pen med sminke også :)

Lag innkjøpsvideo!

Hvor er innkjøpene fra? :)

Hvorfor i all verden lot du venninnen din gjøre dette mot brynene dine? Du burde ha gått til en spesialist som kan det å bruke thread på brynene. Da hadde du fått den formen/lengden som passer ditt ansikt, noe venninnen din umulig kan vite noe om, ser jeg. Spar brynene dine fra nå av, og bestill time. Du har råd til å unne deg det :)

Kan du kanskje ha innkjøpsvideo av det du har kjøpt? For du sa for noen uker siden at det kom en video, men den kom aldri. Så kanskje du kunne stelt i stand en innkjøpsvideo av det siste du har kjøpt denne månden eller forrige månde pluss disse pakkene som er på bilde? Det er så morsomt med videoer! :)

Utrolig fiin uten sminke ❤️❤️

Du er veldig pen både med og uten sminke!

Juanita christina

Juanita christina

heija :) lurte bare på kordan farge du bruke på bryna ? æ har leita på h&m ,men va ikke sikker på om dem e bra liksom... å om det e best å bruke blyant på brynan eller øye/brynskygge :)

håpe no på svar ,gjerne svar på face eller mail ;p

Vakker! :)

GJERNE SJEKK UT BLOGGEN MIN

Sizzi.blogg.no

Hvordan skal du farge håret?

Gleder meg til å se deg med den nye hårfargen, du blir nok superfin! :)

Jeg er russ nå :)

Du kan være rødruss om du går påbygg 1 år;)

Madelen Marie

Madelen Marie

Therese,kan du være så snill å lage en innkjøpsvideo på det du fikk i pakken og det du har kjøpt? ❤

Du er så vakker fiina mii :** ❤️

Kan du legge ut flere bilder av tingene og klærne du selger ? :D

hvordan har fregnene dine "dempet" seg så mye? Har du gjort noe spesilet får de til og bli svakere? Nydlig du er!

Kan du vise det i dag ? :)

Margrethe❤️

Margrethe❤️

Innkjøp❤️❤️

Syns faktisk at de bilde er du ikke har sminke er mer natulig og ikke virker få fake som resten.

Jeg sier ikke det at du ikke skal bruke sminke men du er jo like fin uten sminke etter min mening

Du har virkelig en nydelig farge på øynene dine! Flott jente :-)

still, i'm in love with your face. and i can make my wiener a bit wider at least than anything you may ever consider. Besten! - Frederick

De e jo heilt nydelig uten sminke :D

Skriv en ny kommentar