hits

vims

Haha, første kvelden gikk egentlig ganske greit for min del - men for andre sin del gikk den ikke fult så bra. Han ene som er her har klart å miste telefonen sin i natt, han var ubrukelig full i går så i dag ser han ut som han har blitt mishandlet. Full av sår overalt! Glad det ikke var meg for å i det sånn, nå ligger han sprekksyk og blir ikke med oss andre ut i dag. 

Dagen ble tilbringt med fyllesyka på stranda, like så greit. Etter det dro vi hjem for å slappe litt av og ordne oss før vi tok turen inn til sentrum. Spiste en god middag og gikk i litt butikker etterpå hvor jeg kjøpte meg 4 par "Toms" og en hettegenser + bukse. Har ikke hatt planer om å shoppe noe særlig mens jeg er her nede, annet enn at jeg skal ha tusen par "Toms" sko med meg i kofferten hjem. Nå har jeg neongrønne, rosa, hvite og svarte. Må ha litt flere farger å velge mellom, skoene kan jo brukes i de fleste sammenhenger og passer til så mange antrekk. Jeg har betalt ca 75 kroner per par, men de er jo så klart ikke ekte. 

grillegrillegrille
topp og shorts - bikbok, sko - jallatoms fra tyrkieeet

70 kommentarer

du blir bare tynnere og tynnere

Dokker må fære på kleopatra stranda heller ! Den e myyye finere<3

Å misunner deg sykt som er i syden nå, har så sykt lyst til å dra dit :)

Jallatoms hahahaha made my day 😂😂😂

haha funker jo bra det selvom da! :D

Ja, dere må dra på kleopatra stranda! Den som er på høyre side av borgen, på en måte før man kommer inn til sentrum. Det er der alle er og den er mye finere :)

Hei gjerne klikk på navnet mitt og sjekk ut bloggen min

barbignomen.blogg.no

Gjerne kommentere og kom med synspunkter. kjempe bra innlegg forresten.

Hmm, Hvordan i alle dager klarer du holde opp hodet ditt? Det er det største hodet i fårhold til kroppstørrelsen jeg noe gang har sett.

Så herlig å se at du blogger igjen! Håper det holder seg slik.

Anonym; djizez, for en lame hate!

FAKE TOMS? stusseligere enn det blir man vel ikke

Du ser ekkelt anorektisk ut ! :-(

Blogger du bare når du er i syden? (Uten om reklame).

:/ det synes at du ikke har det bra for tiden.. du blir tynnere og tynnere, og blikket blir mer og mer tomt. Sier det på ingen måte som en "hater", det er noe jeg ville ha sotte meg ned sammens med deg og snakket om hvis jeg var venninna de eller familien din.. noe er ikke riktig

Å herregud, så mye folk skal klage på da.. Først så er det galt at ho bare legger ut reklame innlegg og så er det klaging på at ho ikke blogga på hove som ho sa ho skulle (noe jeg også ble litt skuffet for) men er allikevel ikke vits å sitte å skrive en kommentar om hvor dårlig blogger ho er å sånt, la heller vær å gå innom bloggen hennes da.. Og nå måtte det jo selvfølgelig komme en kommentar om ho bare blogger på sydentur, altså seriøst? Når ho faktisk legger ut innlegg dager etter hverandre så er det ikke godt nok det heller? Trodde det var det de fleste venta på jeg, at det skulle komme noe annet en reklame innlegg og litt oftere blogging. Tok visst feil, uansett hva ho gjør så får ho hat ser det ut til.. Husk at det er dere selv som gjør at hun ligger der hun ligger på topplista, halvparten av kommentarene på hvert innlegg er jo negative

Lår og legger som en 70åring... :-(

Oi. Ser ut som at anorexia sniker seg inn. Dette må du ta tak i før det blir verre. Ta vare på deg selv er du snill.

Uff, du er forferdelig tynn. Hodet ditt passer liksom ikke til kroppen. Det virker for stort. Du er på en farlig vei. Vær så snill å ikke gå ned mer nå...

aiai, NÅ er det på tide å legge på seg jente !

Dette er IKKE bra og ikke fint... Det ser ut som beina dine er amputert på det øverste bilde... PÅ god tid å ta seg sammen.. Du blir rett og slett stygg vist du forsetter

Seriøst, ta dere sammen!

Therese ser fin ut, og dere er nok bare vanvittig sjalu på henne, I guess?

Stygt sagt å si at hun har matfortsyrrekser, sykdom osv fordi hun ser litt tynn ut. Ikke deres sak!

- Stå på <3 Du er nydelig og har en vakker blogg:)

Lise: Hva er matforstyrrelse for noe. DET har jeg aldri hørt om. Regner med at det er spiseforstyrrelse du mener. Seriøst...

Marlene Aldem.

Marlene Aldem.

Vet ikke helt om det er du eller skoene fra tyrkia som ser mest jalla ut jeg :)

Lise, hun har selv sagt hun har problemer med å spise. Og ikke å orke å spise. Noe som vises, og dette er en spiseforstyrrelse

Ahh du er i Tyrkia!! Skulle ønske jeg kunne møte deg nå haha, er selv i Side, midt mellom Alanya og Antalya. Har Internett på hotellet, men det er noe av det dårligste jeg har hatt... Utrolig treigt i alle rom unntatt stua, skulle heller ha hatt det raskt på soverommet x) kos deg masse videre!

hvor er frank ocean genseren din fra?

Verre nettmobbing har jeg sjeldent sett! Kan dere forestille dere hvordan det er å logge seg inn å lese så mye stygt om seg selv? Og dette kommer fra de samme menneske som klager på at hun ikke blogger? Er det rart hun mister lysta?! Skam dere!!

Glem hodet hennes, se de tittsa :)

Hei.

Enig som noen andre skriver her, ser ikkke ut som du har det bra :( hvor er den fantastiske vakre jenta med den naturlige gløden, øynene dine brukte å stråle.

Håper det ordner seg for deg og at du ikke gjør feil valg.

Lykke til og ønske om alt godt.

Det er så idiotisk av enkelte og skrive slike unødvendige og stygge kommentarer. Hva får dere egentlig ut av det? Det er ikke rart dere er anonyme for jeg hadde også følt meg passe idiot om jeg hadde stått frem med fult navn og dretet meg ut på denne måten. Det vil alltid finnes hatere UNDER dem som når suksess. Det er bare synd at det finnes slike patetiske sjeler. Jeg håper virkelig ting går bedre for deg i fremtiden Therese og at du finner den lykken du trenger. Ikke hør på alle klagefantene som aldri blir tilfredsstilt. De er nå dessverre noen lobotomerte rasshøl :)

Mage varme tanker til deg!

Noen klarer å se mer enn overflaten.

Ønsker Therese alt godt.

I see two hot dogs and two huge melons Hehe :P

du er så fin på håret :)

Kult partyantrekk, du blei kjempefin! Ikke hør på idiotene som kommenterer så tåpelig, det er faktisk de det er synd på som ikke evner å være medmenneske i denne verden. Jeg skjønner ikke hvordan noen som helst gidder å leve med slike folk. Du ser flott ut, kos deg i syden:-)

Är du 95a?

Hei, jeg skal til Alanya om 2 uker, så jeg lurte på om du kunne fortelle litt på bloggen om hvilke utesteder du besøkte og hvilke du ville anbefalt? Eventuelt noen bilder? :) Det hadde vært supert! Ellers elsker jeg bloggen din! Klem Julianne

Kan du lage innkjøps video fra Alanya? :)))

Hei syykt bra innlegg.

Gjerne sjekk bloggen min

Klikk på navnet mitt eller søk på barbignomen.blogg.no

Gjerne kommentere, like og dele.

Elsker bloggen din :D

Dere må være på Alanya stranden .. Den er MYE finere, og masse mennesker. Anbefales på det sterkeste. God ferie :-)

Kjempe fin blogg og fine bilder :-).

Er du redd for å bli for tjukk ?

hvor lenge skal dere være der ? :-)

Bildene i helfigur er kraftig photoshopet. INGEN ser slik ut i virkeligheten (snakker om det store hodet og den lille kroppen)

Marie: herregud! Har du sett Tcmn? Hun ER jo pitteliten! Hun har også vært åpen om hvorfor, kanskje du burde sette deg inn i det?

du ser ut som en gammel 70 åring. du er så ekkel å langskanka tynn att :O

Besøk min Bloppis. Her får du klær til kjempebillig peng. https://bloppis.no/shops/rebeccasla/

du er nydelig, therese! men hvorfor såå tynn? :(

Var i alanya för 4 uker siden, anbefaler virkelig og ta en tur innom sammy's place. De er super hyggelige å servicen er fantastisk! Om dere er nnærme kleopatra beatch er det ikke langt dit

Du ser fantastisk ut og er ei jente som de aller fleste menn skulle ønske de hadde hatt til kjæreste! :)

leser du bloggen til Matholck ? :)

Hva skal du gjøre i år ? :) skal du gå på skole ?

Hun er jo ikke tynn idet hele tatt, og har (for) mye fett på magen!

Er enig i hun over, hun har for mye fett på magen så hun er slettes ikke tynn. Men hvorfor bruker du fake sko

Ferie akkurat nå hadde vært sinnsykt superb..

Hvis mac en din slår seg på og så av med engang så må du til macstore for å få ordnet hardisken.

litt vanskelig å svare på angående garanti fordi det er spørs hvor lenge du hatt mac´n.

dette er ikke ment som kritikk, men jeg synes du har gått veldig mye og veldig fort ned i vekt :)

TOMS er verdens søteste sko <3

Fine bilder :) Bare å stikke innom http://jegja.blogg.no/

Mye rart som skrives i dette kommentarfeltet. For tynn, for mye fett på magen, klager over fake sko. Hva i all verden er galt med jallasko uansett når man er i tyrkia? Og ti det aller viktigste, hun er verken for tynn eller tjukk! Kunne ønske jeg var tynnere selv! Misunner deg Therese!

Stor klem! <3

hvem faen er den kuksugeren som sa hun hadde for mye fett på magen? HALO hun har jo perfekt mage

Søta <3

Hvilken solkrem eller olje bruker du ? :)

Hvilken frisør bruker du ? :-) du har veldig fint hår!

Flotte bilder!

Du blir bare styggere og styggere... Etter du farga håret blondt og det blei slutt mellom deg og han Marius har du bare begynt å se fælere og fælere ut! Du skulle ALDRI ha farga håret blondt. Du har ødelagt det fine utseendet du hadde! Det fine lange håret, og du var jo så pen! Skjønner meg ikke på deg...

Du er så utrolig nydelig Therese, jeg mener det virkelig!:-)

Ikke bli tynnere! Søsteren min gikk gjennom spiseforstyrrelser, og det var helt forjævelig. Pluss, gutter liker når det er litt fett på kroppen hos jentene ;)

Tom is the new black

Tom is the new black

Litt trist at du kjøper fake toms.Noe av grunnen til å kjøpe toms er jo at man gir et par til med sko til noen som også trenger det. De er fine, men kjøp de fra en ekte forhandler nestegang vær så snill :)

http://www.toms.com/about-toms#companyInfo hvis du lurer på hva jeg snakker om.

Skriv en ny kommentar