hits

selvfølgelig

Husker dere jeg sa at jeg mistet alle bildene på pcen min fordi den var klikka og jeg måtte gjenopprette den som ny? Vel, jeg trodde problemet var løst da men nå vil den bare slå seg på også slår den seg av med en gang igjen før den har startet ordentlig opp. Noen sa at harddisken er gåen da, så vet noen om man må betale for å få ny harddisk eller om det går på garantien?

Ellers går det bare fint her nede. De to dagene som har vært har gått til soling, mat og festing - mens i dag har vi kun hatt en chilledag på hotellet med to snarturer ut for å få i oss litt mat. Dette fordi vi bør være i form til i morgen, da skal vi på partyboat om vi får ordnet billetter. Starcraft tror jeg båten heter, noen som har noen erfaringer?

På lørdagskvelden reiser jeg hjem igjen, men jeg skulle gjerne vært her lengre hadde det ikke vært for at jeg må tilbake på jobb. Det får holde med mobilblogging til jeg kommer tilbake fra ferie og får gjort noe med macbooken.

Peace out

Haha, vi gikk forbi en butikk som har hatt en fin bantanke med å variere størrelsen på dukkene - men resultatet ble kanskje ikke helt proposjonert?

mobilbilder er kanskje ikke så spennende, men det får duge!

76 kommentarer

Jeg føler alltid det er noe gærent med pcen eller kameraet ditt jeg :S

Hahaha, de dukkene så jo fine ut :P

Så trist at dette skjer deg hele tiden :O tror du må nesten kjøpe deg ny pc? :P

Oh my god - puppene dine er så fine!!

... hahaha.. Kleint, men det er sant.

Anorektisk utseende, legger og lår som en 80 år gammal mann, Trashy tattoos...og kun fyll og fest!

Du kommer nok langt i livet. NOT !!

Hva er problemet til folk, herregud, la nå jenta være..

Du skulle ikke lagt ut noen bilder med sånn teit trutemunn a?

Den dukken så ikke videre proporsjonert ut nei... Men det samme gjelder jo egentlig deg og kroppen din også... Beklager, ikke for å være slem, men du ødelegger deg selv... Tør ikke tenke på hvordan kroppen din vil se ut om 10-15 år om du ikke tar vare på den og tenker litt lenger enn å se "bra" ut i dag...

off føler med deg! Fikk sletta alle bildene jeg hadde på kamera en gang når jeg var i england på skoletur. Det var fint...

Tviler på at det er særlig motiverende å blogge når 90% av kommentarene er negative og rettet mot utseendet? Det har jo ikke noe med saken å gjøre, en gang.

Synes det er bra at du har begynt å blogge litt igjen, og husk - du var ikke på 1. plass fordi bloggen din var kjedelig!

Kos deg i Tyrkia! 😁

ka hete du på snapchat ?=)

Kan du fikse sånn at det går ann og finne arkivet og sånn, finner dt ikke:))

du og de puppan dine ass

lår og rumpa som en 80 år gammel mann? HAHAH så utrolig frekk!!!! Sjalusiiiiii

Haha, vi gikk forbi den dukken igår selv. Hvordan var båten dere var på? Tror vi var litt uheldige med vår..

Hva heter du på snapchat?=)

Harddisken går på garantien, så lenge pc'en ikke har noen skader. Som vannskader, eller fall. De er veldig sære på det. Men det er nok en garantifeil :) Hilsen jenta på elkjøp

Hvor er solbrillene fra? :))

På starcraft båten e det som oftes mye "russere" å ikke skandinaviske folk !!!

Når skal dere hjem ? ;-)

Hvorfor er det så "selvfølgelig " ? :D

Hahahha! Hvor gammel er pcen din ?

Hei!

Jeg ville bare gi deg et tips, siden dette skjer me deg veldig ofte som jeg har forstått ble du kjøpe deg ny pc:) om pcen er mere enn 3 år bør den byttes ut :-)

Jeg har nettopp kommet hjem fra 2 uker i alanya, og var på denne partybåten! Der var ikke bra i det hele tatt! For det første så var det nesten bare tyrkiske (GAMLE) folk og masse russere!! Dårligste jeg har vært med på! Og det er jo gratis lokal alkohol på båten, men er bare en bitte liten bar der 3 stk jobber og tar EVIGHETER å stå der! Etter du har fått litt sprit må du stå i evig lang kø for å få blandevann! Dårligste opplegget. Anbefaler det absolutt ikke! Prøv heller å finne en båt for skandinaviske.

Håre ditt er kjempe fint :)

Nei dessverre :-/

Søk på google og eller youtube, denne kan muligens hjelpe; https://www.youtube.com/watch?v=7HoZ_iyeWPA om du ikke alledere har prøvd det. Musikken i videoen er fryktelig plagsom, så anbefaler å ha av lyden :b Håper du får fikse det :)

Så sykt tragisk av folk å skrive stygge/negative kommentarer!

Hvilken faktor smører du tattooene dine med?

Kan du lage går ideologi.

Mente om du kunne lage hår video ? :)

Det er lite blogging på deg her ;)

Jeg er en fast leser! ;-) du kan stole på meg fina

Nydelige du :-D <3

Nor begynner du på skolen ? :)

Sånn er syden livet <3 god mat, festing, drikking, solinga og. Shopping :)

som alltid..

du fortjener virkelig ikke plassen du er på etter min mening...

Ta fram støvsugeren og sett den på den laveste effekten. så støvsuger du alle ventilasjons-hullene på pc'en. Den er mest sannsynlig full av støv og blir derfor overopphetet og slår seg av.

Jeg har gjort dette på min da den begynte å slå seg av i hytt og pine og nå funker den helt fint.

Husk: Bruk svak sugekraft ellers kan du risikere å ødelegge det som er inni. Slå av pc'en før du gjør dette.

kan du skrive et nytt innlegg om silikon ? :) jeg tok like mye som deg for noen dger siden, hadde litt mer pupper en du fra før av, men det ser ut som om de er mindre en dine :((( (bruker fortsatt sportsbh og bandasje) så jeg bare lurte på om de ble større med tiden? kunne du ha tatt et nytt før og etter bilde av hvordan silikonet så ut når du hadde tatt det, og nå som det er lenge siden :)?? håper du kan det <3 elsker bloggen din, men savner hvordan du blogget før...

Har du fortsatt hund :)?

Kan du ha spørsmålsrunde snart ? :) savner det!

Hva heter dine bestevenner ? :)

Søte jenter :D

Du burde spise på yonet bamse som ligger rett bak Robin hood i sentrum, sinnsykt god mat der! Anbefaler kylling i karri med potetstappe, det er det beste jeg har smakt i mitt liv! (Og egentlig liker jeg ikke kylling i karri) :) ha en fin tur videre!

Hvir er bikinien din fra ? :-)

trashy......

Bra! <3

Synes du er en nydelig jente:)De som skriver stygge ting er faktisk ikke vært en tanke fra din side.De skriver bare sånt for å føle seg bedre,noe som er ganske trist.Det er de som kommer til å ha det forferdelig fremover i livet!Kos deg på ferie søta:)

Er du kommet deg hjem nå ? :)

Gi meg en drink!

Hva heter du på snapchat??? <3

Kan du lage et eget innlegg om syden turen din ? :)

Kos deg :-)

Har du egen soveliste på Spotify ? :D

Hvorfor blogger du ikke ?

Hva vil dere jenter oppnå?

Hva vil dere jenter oppnå?

Jada, du har flotte pupper :D (om det var det du ville med disse bildene) ... Du tenker kanskje ikke på andre som ikke har så flott kropp som deg? Tenker ikke på hva folk tenker om deg? Jeg føler meg støtt av å lese bloggen din (se slike bilder) .. Er Blogg blitt den nye siden for å se kropp? *Forvirret* ... å nei, det er ikke bare du.. men tenker på deg den dagen du får famile og barn, stakkars mann som må dele kroppen din med resten av verden..

Bare en tanke vekker til deg og andre bloggere :) Verden raser sammen i dag...

Blir lei meg av tanken på at mannen min kan se slike bilder overalt på nettet i dag, av nakenhet..

Hvor er brillene fra :O

Anna Magdalena Hansen

Anna Magdalena Hansen

Vet du hva Therese? Ikke bry deg om alle de negative kommentarene. Folk som sier slikt er sjalu på deg. Du må aldri la de vinne over deg, du er for bra til det :) Fortsett å gjøre det som gjør deg glad og legge ut de bildene du selv vil :)

Til alle dere andre som slenger dritt til henne, hvis det er så grusomt å se en jente som har en fin kropp vise den fram, hvorfor i det hele tatt sitte å se på? Er jo ingen som tvinger dere til å gå inn på bloggen hennes eller å se på bildene hennes? Det sier bare litt mer om dere enn henne. Min mor lærte meg i tidlig alder at har du ikke noe fint å si, la vær å si det.

Igjen Therese, husk at du er fornøyd med deg selv, for ingen andres meninger betyr noe som helst! :) Lev livet slik du vil, ikke som alle andre mener er "riktig". Finnes ingen fasit på hvordan man skal leve livet sitt :P Viktigste er at du gjør det slik du vil :)

Så til slutt slenger jeg inn mitt ordtak:

Det er heller bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på at man aldri gjorde det :)

Jeg var også i Alanya for litt siden, og gikk forbi den butikken der. Det er ennå mer tragiske dukker inne i butikken, og personalet der, de er helt skrudde i hodet.

Men til neste gang du skal til Alanya, så annbefaler jeg deg og ikke si at du er norsk (hvis du sa det) for da vil de bare kreve mer av deg. Vi kjøpte falske converse på en butikk, han fyren der inne skulle ha 1000 lira for dem, som tilsvarer 3000 norske kroner.

og jeg annbefaler deg å og gå litt opp i gatene, mot fjellet, og se hvordan livet faktisk er der oppe, vi bodde i ett sånnt støk, og det skjer mye vondt der. Men vi fant en veldig fin restaurant der, hvor vi snakket norsk med de, og menyen var norsk.

Og ikke irriter deg over hyletårnene, jeg våknet 5 hver dag, og jeg sovnet ikke før 10, jeg lærte meg å leve med det. Vi bodde rett på sida ett.

men du har en veldig fin blogg

Hehe, må bare si det.. Brysta dine er sinnsykt fine!

Hei :) Hvor er Sofaen din fra? Er det bohus?

Kan du legge ut bilder av leiligheten din, den ser så fin ut :)

Hvor i Oslo var det du tok vippe extention å fylte juvederm?

Hei! Jeg har ikke vært innom her på en stund, men tenkte å ta en titt idag. Håret ditt ser superbra ut :)

jepp.. det var vel det

Ha en fin dag!

Falsk hår, puppa, øyevipper, negler og lepper.. ja, du er ei vireklig vakker jente ;)

Kjempe fet tattovering, den var drit rå :) du ser bra ut

Btw, ikke bry deg om haters. Their just your secret admires ;)

Rekne med du e bra gal etter kuk :-) skulla nok tatt dæ hardt æ ;-)

tenk hvis det er noen som ser ut som ho i midten, og du sier ho har feil proporsjoner, hah, just a tought. tenkt på det siden innlegget ble lagt ut xD

Skriv en ny kommentar