hits

arrived

Hei!

Endelig er vi framme på Gran Canaria, nærmere bestemt Puerto Plata i Puerto Rico. Var oppe klokken 4 i natt, og rett på flyplassen. Jeg begynte å lure på om det var eldrebølgen jeg skulle på tur med, 99% av passasjerene på flyet i dag var pensjonister. Det er jo allmenn kjent at pensjonistene flykter på harrytur til Gran Canaria rundt vinterstid, og jeg er en av dem :'D <333 Dagen har vært sykt lang, flyturen var sykt lang, bussturen var sykt lang, rett og slett alt tok sykt lang tid. Haha! Så det var godt å endelig komme fram. Jeg har fått ordnet med internett og alt så nå kan vi bare slappe av resten av ferien. Ble en kort tur på Amadores i dag for å spise lunsj og rekke en liten time i sola, så dro vi tilbake til hotellet. Mamma har en eller annen greie med å skulle gå hele tiden, skjønner ikke helt hvorfor, så endte opp med at vi gikk både til og fra Amadores. Jeg er kanskje en av de lateste du finner, kommer jeg meg ikke noen plass uten å måtte gå/ta buss hjemme i Tromsø, så blir jeg hjemme liksom. Luksusproblemer... Derfor er jeg dausliten nå, kondis er noe jeg er i ekstrem mangel på!! Slenger heller i 30 kroner i taxi enn å slite ut småfotene ;)

Nå skal jeg begynne å fikse meg litt smått så vi kan dra ut å spise, kjenner jeg har lyst på noe meksikanske greier i dag. Hjemme spiser jeg så og si bare pizza, men jeg holder meg mest mulig unna det når jeg er i syden fordi jeg syns all pizzaen de lager er så suppete (kan man si det egentlig, haha?). Forsåvidt gjør det ingenting, da får jeg prøvd ut masse annen mat. Håper det står bra til hjemme i Norge, vi blogges ♥

Fine Amadores
sykt fin etter en hel dag med reise :p<3333

41 kommentarer

Misunner deg, sitter hjemme i Norge å fryser :(

Det så deilig ut! Kos deg på ferie :)

Misunner deg så jævlig

hva har skjedd med bilen din?

åååh, syden nå ass, det hadde vært noe!

Åh, det virker skikkelig deilig å være i syden nå! Heldigvis bare 1 mnd til jeg drar til Thailand!

http://envymedhenry.blogg.no/

mistet lappen?

Du må prøve ut en restaurant som heter Pancho Villa oppe i høydene i Puerto Rico, om du vil ha meksikansk mat! Super god utsikt over hele Puerto Rico derfra, og sykt digg mat!!

Håper turen ble fin :)

Ha en super digg ferie ;)

Så stylish du er :)

Nord norsk fest på energy i puerto rico!

Misunner deg! Her i Norge har vi sne:'(

haha, når du var dårlig på og blogge var det en oversvømmelse av negative kommentarer.. Når du begynner å blogge bra igjen holder meste parten kjeft :'D

Glad du er tillbake på bloggen Tcmn!

Du får nyte det!

Nyt ferien, men husk, puppeskille er ikke fint ;)

Ha en superduper ferie :-)

Du blogger aldri om bilen din lengre..

Kjører du ikke bil mere ? :/

trur ho solgte bilen sin?

Ja hun selgte den :)

Du fin uansett <3

Ta turen innom Torito Negro på shopping Center. Kjempe god mat. Og kjekk servitør.

Verdt å prøve Crazy Horse baren! Liten bar rett oppe i strøke fra hotellet! Sted som passer alle! Fantastik hyggelig eier Paul også! ;)

Ha en strålende tur!

Liker du å reise mye?

Med tanke på at du har vært ganske mange flotte plasser i verden :-D

Du minner meg veldig om Aurora mohn med blondt hår :)

Jeg leste i et innlegg lengere ned at du bare skal være 1 uke! Personlig syns jeg 1 uke er lite... Minst 2 uker på syden ferie, om ikke 3 ;)

Ha en fin tur :D

Har du stor familie ? ;)

Misunner deg som er i Gran Canaria nå! Hadde vært så deilig. :)

det er et sted der de har sykt god pizza, Paradise pizza i Patalavaca. Jeg bor i Gran Canaria, og går på den norske skolen her! :)

og om du er på Amadores og skal spise lunch eller middag, anbefaler jeg restauranten Zenubia. ;)

Har du hatt det fint ?

Skriv en ny kommentar