hits

dag 2

Hei!

I går spiste vi middag på Las Vegas sammen med onkel, tante og noen venner av de. Etterpå tok vi noen drinker før vi tok turen hjem til hotellet og la oss. Både jeg og mamma var helt utmattet etter reisen, så til tross for steinhard seng med pute av stål sovnet vi rimelig kjapt! I dag dro vi til Amadores igjen og solte oss, spiste lunsj på Palm og solte oss litt mer. Det er egentlig ikke så mye spennende å skrive om dagene mine her nede da vi stort sett gjør det samme hver dag, så det blir for det meste bilder.

I morgen derimot skal jeg ut sammen med noen norske jenter som bor her nede, har ikke møtt de eller noe så jeg er spent på hvordan det blir med tanke på hvor sjenert jeg kan være haha! Gleder meg iallefall veldig til det, kanskje jeg bare drikker meg full før jeg møter de - da går praten lettere for seg xDDD Neida, haha... Nå skal jeg føne håret og få på meg maska, så skal jeg få med meg mamma ut og se i litt butikker før vi finner en plass å spise middag. 

Bilder fra i går og i dag:

Er ikke så svart, haha lol. Blitz i mørket vet dere!


Meg sammen med mine jevnaldrede venner i går kveld ;)


Mamma og onkel
grillet litt i dag

52 kommentarer

så diiiigg (: Er jo bare å ta en drink eller to først, så går det nok bra! De føler sikkert at de allerede kjenner deg, siden det er vel blogglesere? hehe! Kos deg videre :D

Åhh ser skikkelig deilig ut, så misunnelig! Du må kose deg videre :)

Gøy at du har begynt å blogge igjen!

vet ikke om du allerede gjør det, men et godt tips er å bruke SunBlock eller så sterk solfaktor du kan på tatoveringer dine når du soler deg! Ellers blir de bleke og blurry om noen få år.. :) kos deg masse, du er så nydelig

Hvordan er temperaturen der nede nå? :) vurderer å ta en hopp-på tur men har hørt temperatur og vær ikke er like stabilt vertfall i begynnelsen av desember..

Hvor er bikinien din fra? Dødsfin! :-D

Sååååå digg ;D

Så fint det var der :)

Du må drikke litt alkohol i varmen for meg også ;)

Kos deg videre :)

Faktisk utrolig stolt av deg som klarer å blogge såpass nå! Du har bedret deg skikkelig! Hadde ikke forventet innlegg fra syden, men det kom jo jammen meg mer enn et! Dette er jo supert!

Du er såå vakker!! :O

Klarer du ikke å dra på familieferie uten å måtte dra ut med folk på din egen alder for å drikke deg full? Syns du klager litt mye over den turen her som du har sammen med moren din, hvor "sengene er harde" og der er "lite å gjøre". Håper iallefall du klarer å slappe av og nyte noen deilige dager i solen sammen med moren din :) Er sikker på at hun setter pris på at dere to kan dra på en slik tur sammen!

Tatt ut silikonen?

hahaha lo skikkelig av "Meg sammen med mine jevnaldrede venner i går kveld ;)" hahaha gøy da! kos deg masse, vakre deg

Nå gikk jeg ut av rommet mitt, klokka to.

For å lage noe middag.

Og vaske noe klær, osv.

Og da gikk han svære negeren ut av rommet sitt, samtidig.

Og jeg er så lei, av han 'svette', innpåslitne og masete negeren.

Så jeg gikk bare inn på rommet mitt igjen.

Jeg får prøve igjen klokka tre.

Så får vi se om det er mer 'masing-neger fritt' her da.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Du burde dekke til tatoveringene i solen, så falmer de ikke så fort :)

Fine bilder!! :-)

kan du ha linkerunder??? <3

Gud så harry

Har du gjort noe med ansiktet ditt? Botox i kinnene, neseoperasjon eller noe? Du ser så sykt annerledes ut!

har du gjort noe med nesen??

http://monthlyyouth.com/?ref=653147

Så fine bilder ;)

Wow, så stygge tatoveringer.

Du må fortsette å blogge, savner så å lese bloggen din!! Og jeg synes det er kjempe spennende å lese om syden, da kan jeg drømme meg litt vekk, haha :-) hvordan er været og temperaturene der nå? :-D

Æsj, der begynte det å komme stygge kommentarer igjen :( Håper virkelig ikke du tar de til deg, hallo se på de da, så barnslige. Du er så mye bedre enn de taperene. Forresten syns jeg det hadde vært digg å vært i varmen nå, så kos deg :)

Veldig fin blogg du har, stå på videre! Du er en stor inspirasjon for mange mennesker og det er fint å se at du fortsetter å blogge med dårlig og gode kritikk fra lesere. Ha en super dag. Hilsen maikengohansen.blogg.no.

så flink du er til å blogge nå, stå på!! og kos deg masse på ferie, misunner deg skikkelig. her hjemme er det bare skole og dritt vær så nyt det så lenge du kan. :))

omg du hermer etter sophie elise hermegås

Skal du fortelle om spise forstyrrelser din. ?

Ha en fin ferie! :)

Så vakker du er! Du er en veldig naturlig skjønnhet <3 Det er så morsomt at du har begynt å blogge igjen! Det er så koselig å lese innleggene dine, de er alltid førsteprioritet å lese når det kommer til blogg. Kos deg masse i Gran Canaria Therese! Skikkelig søt familie du har, utrolig hyggelig med en mor-datter tur! <3

Blogger på harrytur. Meld deg på charterfeber da vell

Du er så pen!<3 ta gjerne en tur innom min blogg!:)

er her jeg og en kompis, snapchat; skuggedugg/minstens (niseksere)

kan du vise oss tatoveringen din på armen din ordentlig?

har ikke sett det nye

Det ble ikke mye blogging på deg :/

Skal du blogge noe etter at du kom hjem ? :)

Onkel din ser alkis ut. Det ligger vel til slekta.......

Vil du dra tilbake ? ;(

Skriv en ny kommentar