hits

bomtur på fylla

Hei!

Beklager at dere ikke har hørt noe fra meg siden fredag(?), dagene har gått i ett her. Ble en helt sinnsyk bomtur på fylla på fredagen, husker ingenting. Våknet opp hjemme på hotellrommet uten telefon, pengbok og sko... Panikken slo meg, men fikk sjekket facebook og da hadde jeg fått en melding fra ei som bor her nede om at hun og venninnen hennes hadde tatt vare på tingene mine. Dro og fikk hentet alt, husket ikke å ha sett de i det hele tatt, så det sier litt om hvor høy promillen min var. Heldigvis gikk det bra for denne gang, jeg er så takknemlig for at mennesker bryr seg om andre ♥På lørdagen dro jeg til Arguineguin for å dra ut sammen med en hel gjeng jenter (og en gutt) som bor her nede for å gå skole. Vi startet å vorse hos Hanna før vi dro til Puerto Rico og festet videre. Det var en utrolig koselig kveld og alle var kjempehyggelige, litt mer min type fest enn å sitte å drikke sammen med mamma og eldrebølgen ;) Søndagen var formen heeelt jævlig, så jeg holdt meg inne på hotellrommet hele dagen og dro ikke ut før på kvelden når det var tid for mat. Jeg våknet på søndag til dette synet, jeg har altså kledd av meg de høye skoene og gått barbeint hele natten når vi var ute - omg.. Jeg lover dere, når jeg gikk rundt på hotellrommet var det svarte fotspor etter meg på gulvet, hahahah:


Mandag, i går altså, var jeg på Amadores sammen med mamma noen timer før vi spaserte innover til Puerto Rico for å handle inn litt på kjøpesenteret. Vi dro også en snartur på Da Pinocchio og møtte en venninne av mamma. Etterpå dro vi hjem og ordnet oss, så tok vi en taxi inn til Playa for å spise texmex. Om dere noen gang er i Playa del Ingles, så vil jeg anbefale dere på det sterkeste å prøve ut restauranten "Tex Mex Chili's" som ligger i kjelleren ved hotellet Koka (like bortenfor Kasbah senteret). De har så sinnsykt god mat, jeg bruker å spise fajitas, en selvkomponert rett hvor du får alt tilbehør ved siden av og danderer fajitasen slik du vil. De har også mye sterkt på menyen om du er into that kind of thing. Etter en helt nydelig middag tok vi turen på Naboen hvor vi stikker innom hver gang, jeg er så og si oppvokst på GC så vi kjenner de som jobber der. Miguel som eier Naboen var ikke på jobb, men Angel var der - han har kjent meg siden jeg var liten baby. Tror ikke han foret meg med Sambucca og Tyrkershots når jeg var på den alderen, slik som han gjør nå! Haha :) 


Vi tok en taxi hjem fra Playa i 2-3 tiden, for mamma ville hjem og sove. Jeg var allerede i siget, så jeg kontaktet de to jentene som hadde tatt vare på tingene mine noen dager tidligere, så dro jeg på Puerto Rico-senteret og møtte de og festet videre. Kom hjem halv 8 i morrest, og nå har jeg bare ligget på hotellrommet hele dagen igjen for jeg er så sinnsykt dårlig. Skulle egentlig ut å spise sammen med jentegjengen jeg var ute med på lørdag, men jeg vet ikke om jeg klarer å bevege meg utenfor hotellets 4 vegger i dag. Tror egentlig jeg må sove et par timer og heller dra ut å spise med mamma og de senere i kveld... 


I morgen sier mamma at det er meldt ganske mye regn, noe som er litt kjipt fordi det er siste soldagen. Håper og krysser fingrene for at værmeldingen slår feil, føler jeg trenger mer brunfarge før vi reiser hjem på torsdag. Har jo faktisk brukt hele to dager til å ligge inne med hangover, så utrolig bortkastet egentlig - men jeg syns det er helt forferdelig å ligge i solsteken når man er såpass redusert. Det blir for varmt for min del. Men men.. Vi blogges igjen i morgen ♥

70 kommentarer

er det ronja og christin du har vært med?

Så gøyt innlegg! :D Utrolig koselig at du har møtt noen nye venner der nede :)

Ser bra ut! Kos deg :-)

anbefaler det til å dra innom Mogan når du er på gc!! det er en nydelig stille og fredelig liten fiskelandsby. ingen mennesker som skal hele tiden mase å nesten tvinge deg til å kjøpe ting! kos deg videre

Sånn som skjer det!:)

Hvor er den rosa shortsen fra?:-) Håper du koser deg masse!

forresten så er det veldig mange merkebutikker i Mogan

Hei Therese! Veldig flotte bilder, ser ut som du koser deg masse! Håper du får en helt fantastisk tid der nede, utrolig bra at du har begynt å blogge igjen! Liker virkelig innleggene dine :-)

Kjekt å se bloggingen din! Stå på! <3

Hvor er den første toppen fra? (den hvite)

huff, håper du føler deg bedre!

Å ellers så har du hatt det greit? ;p

Lol..

Kos deg videre!

Kor e alle klærne fra?

Har du sluttet å bruke ringene dine ?

Kan du ha innkjøpsvideo?? Stoor faan✌️

tror du du er så jævlig kul fordi du drikker deg drita?

det er faktisk ikke kult ;)

Tror jeg også hadde festet ganske mye selv, så hysj hater! ^

Så bra at du har det festlig :D

du er faktisk dritkul når du drikker, og folk som ikke skjønner det er bare avholdsfolk som ikke har annet å gjøre på enn å sitte hjemme på lørdagskvelden og lese blogg :p

Kjipt at du har ligget inne i to hele dager da, men høres ut som du har hatt det veldig kjekt. :)

hvor høy er du?

Slik går når teite blondiner e i syden :)

Tydelig at du har et alkoholproblem. Trist å se folk ødelegger livet sitt på å drikke og tatovere seg over hele kroppen.

Herregud, hva med å drikke litt mindre? Ingenting er mer usexy enn fulle jenter på harrytur.. Hver eneste gang du har festet, så kommer det et innlegg hvor du forteller om hvor jævlig full du ble, blackout, husker ingenting, mistet/ødelagt mobil/kamera, blåveiser og hvor jævlig dårlig du er dagen der på. Ro ned drikkinga noen hakk, og slutt å syt!

Du er ei skjønn jente.. men jeg opplever deg som sinnsykt harry?

Høres ut som om det har hatt det helt knall! Kos deg videre.:)

how tall are you? :)

Jeg var som deg da jeg var yngre (er 29 nå) Drakk hver helg, ofte flere ganger i uka. Droppet jobb fordi jeg var full eller altfor dårlig.. Og våknet som regel alltid opp uten å huske noen ting. Har ikke tall på hvor mange vesker, lommebøker, husnøkler og mobiler jeg har mista i fylla.. Ofte tok jeg pirattaxi hjem, og en gang prøvde jeg å klatre opp i 4 etasje mens en annen gang jeg mista nøkler måtte jeg få låsesmed hjem kl 06.30 om morningen. Kult for de andre i blokka.. Jeg hadde det moro der og da, men Gud så tragisk det var når jeg tenker tilbake på det nå. Og FLAKS at jeg har kommet meg hjem helskinnet hver gang. Ta litt bedre vare på deg selv, Therese. Ikke drikk bort problemene og sorgene dine. Det er dessuten way more classy og holde seg til brisen enn å bli så motbydelig full. God klem <3

Anbefaler deg å drikke deg amøbe oftere! Minst 3 ganger i uka. Å kun drikke seg til blackout i helgene er litt lite! Det beste er om man drikker så mye at man ikke husker noe fra siste måned! Gjerne kombinert med lite klær og uten truse! Det blir knall!

Haha lekkert med sorte føtter! :D kos deg videre i sol og varme <3

du må være forsiktig på fylla :p kan jo skje ille ting :s

Hei...

Hvordan er egentlig temperaturen der nede nå?

Fine klær du har på deg :)

Ikke vært på GC, men vært mye i Hellas, Tyrkia, Egypt... Hellas liker jeg best, for der kan man ligge toppløs uten å bli glodd ihjel... Hvordan er dette på GC, eller har du toppen på hele tiden? :)

Kos deg videre...

Ina

Du må være forsiktig! Drikk med måte! Er ikke kult å bli full.

❤️❤️❤️

Du kommer til å ende på blå kors. Det er tydelig at du har et alkohol problem. Det er selvsagt trist, men sånn er livet.

for en jævlig alkoholiker dy var på ferie...hahahaha :D

Hei Therese! Synes bloggen din er super og det er du også! Lurer på en ting å det er hvor ser du på keeping up with the Kardashians? Så på bloggen tidligerer at du hadde skrevet at du så flere episoder av det :-)

Keep it classy, Therese. Ikke bli så full! Blir litt bekymret for deg siden det virker som du har en tendens til å overdrive når du drikker, og tenker at kanskje du drikker så mye for å numme følelser som sorg/angst/fortvilelse? Har du tenkt på terapi? Det hjelper veldig å snakke med noen, uansett om du ikke helt vet hva som plager deg. Håper du tenker på det :-)

Er det bare fylla på deg i syden ?

Kristiane Jenssen

Kristiane Jenssen

Lyst på å vinne verdier for 30 000 hos eplehuset?

Trykk på denne linken: http://list.mcmp.no/eplehuset/v/98117624 og lag din egen ønskeliste :)

Hvor er den hvite toppen på det øverste bilde fra?:)

Håper du koser deg ellers i ferien da. :)

Håper vi hører noe fra deg snart! :)

Hei Charlotte :) jeg fant noe du kanskje kommer til å bli sjokkert over, kontakt meg gjerne på Mail så skriver jeg alt der. Aleksandra837@hotmail.com

Kjempe fin blogg!

Uff så harry.. Og at du ikke ser hvor flaut dette innlegget er...

Elkser bloggen din

Elkser bloggen din

Dere som IKKE har noe fint om Therese, kan stikke til Pakistan!! Dere trenger ikke og slenge ut dritt om andre!! Kjerp dere folkens!! Trenger ikke og si hallo! Alkoholproblemer eller?? Det er jævli uvednøndig!!

Takk på forhond❤️

Skulle så ønske jeg hadde kroppen din!

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers har jeg forresten en salgsrunde på bloggen min nå der jeg selger ei hel korg med flotte klær jeg aldri har brukt til en veldig billig penge! sjekk det ut da vel :-D

Enig med Linn Therese over her! Forstår godt at det kanskje er litt kjedelig å skulle bruke tid på et innlegg når du får så mye slengt på deg! Men du må bare vite at de fleste som leser bloggen din, gjør det fordi de liker deg og bloggen din! At du drikker er ditt valg, og du drikker ikke noe mer enn mange andre ungdommer, så ingen grunn til å legge deg i bakken for det! Synd vi ikke hører noe fra deg nå :/

Hvor er den hvite toppen fra? :)

Kos deg :)

Så lenge varte dette ja

Dårlig med blogging i det siste..

Kan du lage video blogg igjenn? det er så gøy :)

Hei:)

Etter du tok silikon fikk du mye større pupper (selvfølgelig). Selv har jeg det naturlig, men jeg sliter noe jævlig med å finne bher og bikinier som passer? Er puppene store skal liksom alt annet også være stort! Har du tips?:) Setter pris på mail, hvis du har tid! cecilie.franck@hotmail.com

Hei alle! Jeg har vært konstant full siden forrige tirsdag og husker ikke noe! I dag har jeg sovet hele dagen og har vært skikkelig hangover. I morgen skal jeg på fest med noen gutter og jeg gleder meg til å drikke igjen. Har glemt passordet så derfor blir det litt stille.

Syns du virkelig at all stupfylla di og det teite du gjør er noe å skryte av? Virkelig???

Idiotkjerring !!!

hvor er den hvite toppen fra, link? det øverste bildet.

herregud må passe bedre på enn å drikke deg helt sanseløs i syden ei lita blond jente. farligere blir det ikke:P du er sjanseløs om noen prøver å voldta deg eller verre må passe bedre på. rart at du får lov av moren din.

Heisann Therese Du er så søt likte å se deg I Charterfeber :D :D Du er så nydelig å søt :D

Skriv en ny kommentar