hits

da vinci

Hei!

For en stund siden fikk jeg noen produkter sponset fra MakeStyle.no for å prøve ut et nytt merke de hadde tatt inn i sortimentet - Da Vinci. Dette merket har forskjellige typer mineralsminke, hvor alt er uten parabener, parfymer ++. De tester heller ikke på dyr, noe som er et stort pluss da etterspørselen etter makeup som ikke blir testet på forsvarsløse dyr øker for hver dag. MakeStyle er min absolutte favoritt nettbutikk innen makeup på nett. Man vet at produktene man får er ekte da de ikke driver med parallellimport, alle får gratis frakt på bestillinger og de ansatte yter veldig god kundeservice. Med et så bredt utvalgt av merker og produkter finnes det noe for alle og en hver i nettbutikken!

Rabattkoden DAVINCI10 gir 10% rabatt på alt fra Da Vinci. Under har jeg omtalt en øyenskygge-kolleksjon og et kostesett ♥

Da Vinci - Travel Brush Set: Dette reisesettet inneholder 9 forskjellige koster og kommer i et utrolig praktisk og nett oppbevaringsetui. Et sett som passer fint i veska når man skal ut av huset på både korte og lengre reiser. Her er det sminkekoster til pudder, kontur, blush, øyenskygge ++. Jeg har med meg mitt sett nå som jeg skal til USA, så blir det litt enklere å freshe opp sminken i mellom all shoppingen ;) Kostene er i god kvalitet og fungerer godt sammen med mineralsminken i samme merket ♥


Se så praktisk løsning :)


Da Vinci - La Citta Eyeshadow Collection: Denne "paletten" er helt genial! Her har man 9 forskjllige høypigmenterte(!) øyenskygger som sitter hele dagen. Et tips er at man kan ha litt vann på kosten før man har produktet på, da får man en mer metallisk look på fargene - awesome. De har utallige forskjellige kit å velge mellom med andre farger i, men jeg liker veldig godt denne. Bruntonene er superfine til blå øyne, også har man i tillegg noen litt sprekere farger man kan leke seg med. Øyenskyggene inneholder ingen parfyme eller allergifremkallende stoffer - 100% økologisk. Normalt syns jeg ikke mineraløyenskygger er pigmenterte nok, men jeg ble ganske overrasket når jeg prøvde disse for første gang. De drysser dessverre en del mer enn kompakte skygger, men det er lett å koste bort overflødig produkt. Du får derimot mye for pengene da de er drøy i bruk og det er ganske mye i hver enkelt skygge :)


Swatches av noen av fargene. 

 

Har du prøvd noe fra Da Vinci? 

12 kommentarer

har sett på dette før, vurderer å bestille det

Når skal Tuva begynne å blogge igjen?

Hun er på student ferie eller ble sånt

Astrid Fjell: Hvorfor tror du Therese kan svare deg på det egentlig? Er vel ingen andre en Tuva selv som kan svare på det.

Oi, det må jeg sjekke ut! Jeg er veldig opptatt av at sminken er sunn for huden, og ikke tester på dyr :)

Btw, gjerne mer av sånne sminke-innlegg, uansett om det er reklame eller ikke! Elsker sminke :)

StinaJosefine

StinaJosefine

Hey , Hvorfor tar du ut sykmelding for å reise til NYC?

Er du kommet frem til new York ? :))

Så genialt!

Og øyenskyggene var kjempe fin. :D

Så fin blogg du har. Du skriver også svært bra. Setter pris på om du vil titte innom min blogg:) www.pourfemme.blogg.no

Takk:))

Smart med de kostene:)

Er det ikke reklame?

I så fall, sikkert lurt å skrive det for å unngå bot :)

Du har så mye reklame innlegg på bloggen din, har mistet helt interesse i å lese den pga det. Du skjønner vel du må bygge opp lesere ved å være jovial og ekte i innleggene dine, for så å gi en liten reklamebit en sjelden gang i blant? Mistet tillitt og troverdigheten din nå hvertfall.

Skriv en ny kommentar